UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 2.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Kausi 4. Jakso 18/26. Spike ja poniystävykset lähtevät Rainbow Fallsin Vaihtomarkkinoille, missä vaihdetaan tarpeettomaksi käyneitä tavaroita johonkin itselle tarpeelliseen. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan, ja tytöt huomaavat, ettei mikään ole arvokkaampaa kuin heidän ystävyytensä. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Transformers Rescue Bots
Kausi 2. Jakso 5/26. Transformers-robotit perheen nuoremmille jäsenille! Neljä Transformers-robottia avaruudesta saa tärkeän tehtävän: suojella ihmisiä ja samalla oppia heiltä maan tapoja. Robotit muuttuvat pelastusajoneuvoiksi, kuten paloauto, poliisiauto, pelastushelikopteri ja puskutraktori, jotka suojelevat ihmispariensa kanssa maan asukkaita. Samalla Rescue Botsit oppivat, mitä todellinen sankaruus onkaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 7/26. Omalaatuisia kykyjä. Eläimille on kehittynyt omalaatuisia kykyjä, joiden avulla ne selviävät luonnossa. Haiden ja alligaattorien kyvyt ovat niin hyviä, että ne ovat pitäneet lajit elossa jo satojen miljoonien vuosien ajan, ja myös kamelien paksuilla huulilla on elintärkeä tehtävä. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi.
08:20
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 8/26. Afrikan asukit. Millä eläimellä on kaikkein korkein verenpaine, ja miksi? Entä millä eläimellä on kaikkein suurimmat silmät? Entä mikä eläin on okapi, ja minkä eläimen serkku se on? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin löytyy Afrikasta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi.
08:50
Neljät häät Amerikassa
Kausi 2. Jakso 6/8. Busseja ja poliisiautoja. Morsiamet Heather, Ethel, Yolanda ja Bonnie arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Häissä nähdään sekä kerrosbusseja että poliisiautoja. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Australian Junior Masterchef
Kausi 2. Jakso 22/22. Kisa ratkeaa. Finalistit kohtaavat kovimman haasteensa. He joutuvat tekemään kaikkensa tehdäkseen arvostetun Tetsuyan kehittämän aasialaisvaikutteisen raputornin. Jakson lopussa voittaja kruunataan Junior MasterChefiksi. (44') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 18/100. Blondi vs. brunetti. Blondi seikkailijatar ja eksoottinen brunetti eivät kaihda keinoja yrittäessään päästä kundikaksikko Milesin ja Kylen suosioon. Kumpi naisista pääsee lopulta valitsemaan itselleen mieluisen treffikumppanin? Amerikkalainen viihdeohjelma. (19') Äänitekstitys: suomi.
14:15
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 19/100. Musiikkia ja muskeleita. Shanelle ja Mishae etsivät sopivaa miestä Deittikameran kilpailijoiden joukosta. Hurmaako entinen NFL-jalkapalloilija tytöt lihaksillaan vai tekeekö näppäräsorminen muusikko sittenkin suuremman vaikutuksen? Amerikkalainen viihdeohjelma. (19') Äänitekstitys: suomi.
14:40
Suomi-tytöt New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 2/10. Äiti kylässä ja sarjadeittailua. Alexandran äiti Hanski saapuu Suomesta New Yorkiin. Yhteinen päivä pitää sisällään matkan Ikeaan, verhojen ripustusta ja biljardia. Minna etsiii kuumeisesti työpaikkaa ja Sara joutuu inhoamaansa työhön lapsenvahdiksi. Annabella deittailee urakalla seinäkiipeilemällä ja tangotunnilla. Kenen kanssa on kemiaa, Ethanin vai Albertin? Kotimainen realityohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Frasier
Kausi 7. Jakso 21/24. Frasierin kolmet kasvot. Frasier saa kuvansa ravintolan kunniaseinälle muiden Seattlen kuuluisuuksien joukkoon. Valitettavasti kuvassa on korostettu erästä Frasierin vähemmän mairittelevaa piirrettä. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:10
Ou Nou!
Kausi 1. Jakso 1/15. Jorma täyttää pyöreitä. P-P Peteliuksen ja Taneli Mäkelän kirjoittaman sarjan avausjaksossa kysytään, onko lähimmäisenrakkaudella rajoja. Voiko tovereiden vastuu ystävästään ohittaa ystävän oman vastuun itsestään? Pääosissa P-P Petelius, Taneli Mäkelä, Vesa Vierikko, Antti Litja, Kristiina Halttu ja Mia Liski. 15-osainen Ou Nou! paljastaa sen, minkälaisena miehet näkevät naisten arkipäivän ja ennen kaikkea naisten keskinäisen kanssakäymisen. Sarja havainnoi tarkkanäköisesti ennakkoluulojamme ja vakiintuneita käsityksiämme siitä, mikä on naisen osa perheessä, työelämässä ja lasten kasvatuksessa. Kotimainen komediasarja.
16:45
Team Ahma
Turvallista matkaa. Lähimmäisenrakkaus ajaa Alpon ja Jarnon perustamaan motoroidun tiepalveluyksikön, Team Ahman. Jos pahat saavat lyöttäytyä yhteen ja muodostaa joukkioita, niin mikseivät hyvät. Pääosissa Taneli Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius, Esko Hukkanen, Raili Tiensuu ja Johanna af Schulten. Kotimainen komediasarja. (31') Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 3/61. Haasteita ja haavereita. Kokkikokelaiden ensimmäiseen päivään MasterChef-keittiössä mahtuu hieman erilainen yllätyslaatikko ja luovuustesti, joka ratkaisee, ketkä joutuvat pudotushaasteeseen. Haavereiltakaan ei vältytä. Australialainen sarja. (67') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Poliisit
Kausi 5. Jakso 45/56. Lahti, täysikuun aikaan. Kerrostalon pihalta kuuluu ulvontaa, mutta täysikuusta huolimatta partio ei tapahtumapaikalta ainakaan ihmissutta löydä. Poliisit puuttuvat tulehtuneisiin parisuhteisiin, ja eräs pari määrää itselleen lääkkeeksi erotiikkaa. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poliisit
Kausi 5. Jakso 46/56. Kuopio, vaarallisesti vesillä. Vakava onnettomuus vesillä. Paulin ja Jaakon ensiaputaidoille on käyttöä. Kaupungilla metelöidään ja nujakoidaan. Herättääkö sammuneen parhaiten poliisi vai aamukaste? (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen kaunein mökki
Kausi 2. Jakso 8/8. Tämä on Suomen kaunein mökki 2015!. Tänään selviää, mikä on Suomen kaunein mökki 2015! Mikä mökki sai eniten katsojaääniä? Jaksossa vieraillaan myös Oma mökki -messuilla tutustumassa kesän mökkitrendeihin. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 245/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Poliisit - kotihälytys
Kausi 3. Jakso 9/16. Vantaa, gansterielämää. Vantaalla Jakke ja Pete ovat työvuorossaan täysin oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Selvitettävänä on puukotussuma ja lapseen kohdistuvaa perheväkivaltaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
22:00
Reservoir Dogs (K16)
(Reservoir Dogs/USA 1992). Hollywoodin ensimmäiseksi rock-tähtiohjaajaksi nimetyn Quentin Tarantinon esikoiselokuva on tiivistunnelmainen rikostarina, joka kertoo täydelliseksi suunnitellun timanttiryöstön karmeasta epäonnistumisesta. Pääosissa: Harvey Keitel, Tim Roth, Chris Penn, Steve Buscemi, Lawrence Tierney, Michael Madsen, Eddie Bunker, Quentin Tarantino. Ohjaus: Quentin Tarantino. (94') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 8.4 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:10
Poliisit
Kausi 5. Jakso 46/56. Kuopio, vaarallisesti vesillä. Vakava onnettomuus vesillä. Paulin ja Jaakon ensiaputaidoille on käyttöä. Kaupungilla metelöidään ja nujakoidaan. Herättääkö sammuneen parhaiten poliisi vai aamukaste? (21') Sallittu kaiken ikäisille.
00:40
Castle
Kausi 5. Jakso 17/24. Pelästynyt kuoliaaksi. Nainen löydetään kuolleena sen jälkeen, kun hän on katsonut karmivan, kuolemansa ennustavan DVD:n. Kun Castle katsoo sen, hän alkaa pelätä, että jokin tuonpuoleisesta tappaa myös hänet. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:40
NCIS Rikostutkijat
Kausi 11. Jakso 11/24. Joulutartunta. Sotilasperheiden lapsiin iskee joulun alla salaperäinen sairaus. Johtaja Vancen luokse saapuu vieras menneisyydestä. Vierailjiana Melinda McGraw (Yön ritari, Mad Men). Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:40
Frasier
Kausi 7. Jakso 21/24. Frasierin kolmet kasvot. Frasier saa kuvansa ravintolan kunniaseinälle muiden Seattlen kuuluisuuksien joukkoon. Valitettavasti kuvassa on korostettu erästä Frasierin vähemmän mairittelevaa piirrettä. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV