UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Perjantai 22.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot
Kausi 2. Jakso 24. Opettavaisessa ja hauskassa Disney-sarjassa lapsia viihdyttävät Kapteeni Koukun tapaiset klassiset hahmot sekä innokkaan ja rohkean Jakean johtama neuvokkaiden pikkumerirosvojen joukko. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 4. Jakso 33. Go-tiimin paluu. Kun paha Elektriina ampuu Go-tiimiä Käänteis-polarisoijalla, muu tiimi muuttuu pahaksi, mutta tavallisesti paha Shego taas muuttuu sankariksi! Siispä Kim joutuu sietämään kanssaan kaveeraavaa ällökilttiä Shegoa samalla kun hän taistelee pahaa sankaritiimiä vastaan. Onnistuuko Kim käännyttämään Go-tiimin takaisin hyvien puolelle niin, että Shegokin pysyy kilttinä? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:50
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (6') Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Shake It Up
Kausi 1. Jakso 16. Valheen jäljet. Sekä Rocky että CeCe joutuvat huomaamaan, että valheen avulla ei pötkitä pitkälle, oli kyse sitten oman nahan pelastamisesta tai toisten tunteiden säästämisestä. Pojat sen sijaan eivät osaa aavistaa mitä on luvassa, kun he suostuvat naapurinrouvan pyyntöön. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
PII-PAA Poliisit
Kausi 1. Jakso 19/20. Pyörätien etiketti. Lapset ajavat pyörätiellä niin leveästi, että he melkein törmäävät ohikulkijaan. Polkupyöräpoliisi ajaa paikalle ja kertaa lasten kanssa pyörätien etikettiä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
08:40
PII-PAA Poliisit
Kausi 1. Jakso 20/20. Tien laidassa leikkiminen ja tien ylitys. Lapset pelaavat palloa tien vieressä, kunnes pallo lentää tielle. Yksi lapsi juoksee tielle katsomatta lainkaan ympärilleen. Poliisipartio saapuu paikalle neuvomaan lapsille turvallista kadun ylitystä. Kotimainen lastenohjelma. (3')
08:45
Eläinten pelastajat
Kausi 6. Jakso 3/10. Karkulaiset. Vilkkaalta tieltä pelastetaan kolme hyvin sairasta lammasta. Eksynyt kana häiriköi vanhuksen kotipihalla. Pahasti vammautunut koira on jätetty hoidotta. Uusiseelantilainen dokumenttisarja. (22') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:15
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 4/12. Porsaankyljyksiä ja lasiankeriaita. Keittiössä hikoilevat All Saintsin Nicole Appleton ja Melanie Blatt äiteineen. Asiakkaille tarjoillaan simpukkapastaa, porsaankyljyksiä ja omenatorttua. Gordon kalastaa Severnjokeen nousseita ankeriaanpoikasia eli lasiankeriaita. Englantilainen lifestyleohjelma. (47') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 7/13. Vietteleviä viikunoita. Lynn on Kaliforniassa poimimassa ja lajittelemassa viikunoita. Hän joutuu kestämään jos jonkinlaisia vitsauksia, muun muassa kuumuutta ja mehiläisiä. Kiitoksena tapaamilleen ihmisille Lynn valmistaa viikunantäyteisen italialais- ja armenialaisvaikutteisen aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 93/100. Pojista miehiksi. Deittiseuraa vailla ovat tällä kertaa Gordon ja Jason, jotka tapaavat neljä erilaista tyttöä. Poikien treffeillä väännetään kättä, räpätään ja tanssitaan valssia, mutta miksi yksi osallistujista hermostuu sipsipussille? Lisäksi yhden kilpailijan nauru kuumentaa tunteita talossa. Ketkä päätyvät lopulta yhteen? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 8/13. Persikoita etelävaltioiden tyyliin. Lynn on Etelä-Carolinassa poimimassa persikoita. Hän pääsee myös kahlaamaan lammessa ja maistelemaan persikkajäätelöä sekä persikkaolutta. Ateriallaan hän tarjoilee muun muassa persikkaoluessa haudutettua porsasta. Kanadalainen lifestyleohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 5/12. Koomikot keittiössä. Gordonin keittiön valtaa stand-up-koomikko Paddy McGuinnessin prikaati, ja Gordon neuvoo Dara O'Briainia valmistamaan terveellistä ruokaa kiertueella. Lisäksi pyydetään monneja Oklahomassa, ja Janet Street-Porter kertoo briteille vasikanlihan iloista. Englantilainen lifestyleohjelma. (47') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Huippumalli haussa
Kausi 20. Jakso 7/16. Tyttö, joka pelkäsi pellejä. Viikon haastetehtävä suoritetaan ryhmätyönä, ja kaikki kuvaamisesta lähtien tehdään itse. Varsinaisissa kuvauksissa sen sijaan mallit poseeraavat ensimmäistä kertaa yksin. Talossa kilpailu kiristyy, kun pojat liittoutuvat keskenään ja tytöt keskenään, ja pojat päättävät tehdä tytöille jekkuja. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Laiva
Kausi 1. Jakso 27/40. Laivalla on tänään paljon karvaisia ystäviä, mutta kaulapannoilla ja ketjuilla toisissaan kiinni olevat tyttöset saavat enemmän huomiota osakseen. Keittiöhenkilökunta on hieman huonolla tuulella, mutta konferenssihuoneessa matkataan hyväntuulisesti tyylikouluttaja Ritva Pullan positiivisuusluentoa kuunnellen. Kotimainen realityohjelma. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:20
Frasier
Kausi 6. Jakso 7/24. Poikamiesboksi. Niles on avioeron takia puilla paljailla, joten hän joutuu luopumaan luksusasunnostaan. Mutta mistä löytyy uusi asunto, joka täyttää Nilesin laatuvaatimukset? Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 7. Jakso 7/11. Vieraana Suomen suurimman radiokanavan Radio Suomipopin Anni Hautala. (42')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hauskat kotivideot 10 vuotta
Osa 10/10. Hauskojen Kotivideoiden juhlakausi huipentuu laatuaikaan Riitta Väisäsen ja puhuvan papukaijan seurassa. Mukana myös koulun urologian joukkue ja tekohammaskeiju. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
20:00
Big Bang!
Kausi 1. Jakso 5/8. Jarkko Tammisen Big Bang! -viihdeshowssa nähdään tänään Lauri Tähkä, Sanni, Jani Sievinen ja Tuomas Kauhanen. Puolitoistatuntinen viihdepotpurri sisältää huumoria, jännitystä, musiikkiesityksiä ja paljon muuta. Ilta huipentuu jakson tähtivieraiden yhteisshow'hun! Kotimainen viihdeohjelma. (64')

Kello 21:00

21:25
Keno
21:30
Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla
(Pirates of the Caribbean: At World's End/USA 2007). Huiman seikkailuelokuvasarjan kolmas osa käynnistyy, kun kapteeni Jack Sparrow (Johnny Depp) on vapautettava Lentävän hollantilaisen kapteenin Davy Jonesin (Bill Nighy) kynsistä. Huikea matka kuljettaa sankarit maailman laidalle, jossa jokaisen heistä on valittava lopullisesti puolensa. Johnny Depp palkittiin roolisuorituksestaan MTV Movie Awardilla, minkä lisäksi elokuva sai Yhdysvalloissa vuoden parhaan elokuvan People's Choice Award -palkinnon. Pääosissa: Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Chow Yun-Fat, Bill Nighy. Ohjaus: Gore Verbinski. (161') Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Poliisit - kotihälytys
Kausi 3. Jakso 5/16. Oulu. Oulussa Tommi ja Janne kohtaavat työvuorossaan muffinseja heittelevän naisen, alastoman pariskunnan rappukäytävässä ja itsetuhoisen nuoren. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:55
Push (K16)
(Push/USA-Kanada 2009). Captain America -tähti Chris Evans on toiminnallisen tieteistrillerin pääosassa Hongkongissa maanpaossa elävä Nick Grant, joka on perinyt psykokineettiset kykynsä toisen maailmansodan aikaisista ihmiskokeista. Kun 13-vuotias selvänäkijä Cassie (Dakota Fanning, mm. Twilight-elokuvat, Maailmojen sota) ilmaantuu yllättäen pyytämään mieheltä palvelusta, kaksikko päätyy Yhdysvaltain hallituksen erikoisjoukkojen ajojahdin kohteeksi. Pääosissa: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou, Cliff Curtis, Ming-Na. Ohjaus: Paul McGuigan. (106') Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 23 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
04:05
Castle
Kausi 5. Jakso 2/24. Alavilla mailla murhan vaara. Beckett palaa töihin tutkimaan murhatun säätytön tapausta. Castle ja Beckett yrittävät salata suhteensa työtovereiltaan, mutta Castlen peitetoiminta menee liiankin pitkälle. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).