UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Perjantai 4.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Kausi 4. Jakso 20/26. Sweetie Belle suuttuu Raritylle huomion varastamisesta ja sabotoi tahallaan asustetta, joka on menossa eräälle Rarityn tärkeimmistä asiakkaista. Saako Lunan vierailu unessa hänet palaamaan taas oikealle tielle? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
07:25
Transformers Rescue Bots
Kausi 2. Jakso 7/26. Transformers-robotit perheen nuoremmille jäsenille! Neljä Transformers-robottia avaruudesta saa tärkeän tehtävän: suojella ihmisiä ja samalla oppia heiltä maan tapoja. Robotit muuttuvat pelastusajoneuvoiksi, kuten paloauto, poliisiauto, pelastushelikopteri ja puskutraktori, jotka suojelevat ihmispariensa kanssa maan asukkaita. Samalla Rescue Botsit oppivat, mitä todellinen sankaruus onkaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
07:50
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 11/26. Kissa vieköön!. Ensimmäiset kissaeläimet elivät maan päällä jo 25 miljoonaa vuotta sitten. Tuolloin kissaeläinten heimolla oli peräti kolme alaheimoa, joista yhteen kuului mitä kammottavin pitkähampainen eläin. Muinaishistorian lisäksi selviää myös, miten kesykissasta tuli kesy ja miksi koira tottelee ihmistä ja kissa ei. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi.
08:20
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 12/26. Iso valliriutta. Tässä jaksossa sukelletaan tutkimaan Isoa valliriuttaa. Samalla tavataan myös merikilpikonnia. Australiassakin ehditään piipahtaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi.
08:50
Neljät häät Amerikassa
Kausi 2. Jakso 8/8. Prinsessoja ja hanhia. Morsiamet Karin, Jennifer, Kaity ja Michelle arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko esimerkiksi hanhet pilata voiton? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Taste
Kausi 1. Jakso 2/9. Ensimmäiset maistiaiset, osa 2/2. Koemaistiaiset jatkuvat, ja tuomareilla on vaikeuksia päättää, kenet he joukkueeseensa haluavat. Kokelaiden joukossa on muun muassa 23-vuotias Lauren, joka kokkailee omaksi ilokseen vaatimattoman asuinparakkinsa keittiössä, ja itsetietoinen newyorkilaisnainen Diane, joka ei epäröi kyykyttää kanssakilpailijoitaan. Amerikkalainen viihdeohjelma. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 22/100. Säännöistä viis. Ericka ja Jasmin pääsevät valitsemaan seuralaisekseen joko rokkarin tai latinohurmurin. Toisella naisista on kuitenkin sääntö, jota hän ei aio rikkoa kenenkään vuoksi. Amerikkalainen viihdeohjelma. (19') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 23/100. Naapurintyttö ja seksipommi. Onneaan deittimaailmassa kokeilevat tällä kertaa Chad ja Michael. Miellyttääkö poikia eniten kultakalan omistaja Tia, itsevarma naapurintyttö Jessica, seksipommi Erica vai älykäs Meghan? Amerikkalainen viihdeohjelma. (19') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Suomi-tytöt New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 4/10. Lihansyöjiä ja vegaaneja. Sara inhoaa poikaystävä Ozzien ostamaa taulua ja saa sisustusapua Alexandralta. Annabella käy akupunktiossa ja järjestää vegaani-illallisen muille tytöille. Minnalle ja Saralle ekoilu tuottaa ongelmia. Illallisella puhutaan tyttöjen juttuja ja Minna paljastaa suunnitelmansa, joka ei kaikkia miellytä. Kotimainen realityohjelma. (40') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Frasier
Kausi 7. Jakso 23/24. Kahdet häät ja yhdet hautajaiset, osa 1/2. Daphne päättää kertoa Nilesille tunteistaan juuri ennen omia häitään. Myös Nilesilla on tärkeää kerrottavaa. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:20
Hurja painonpudotus UK
Kausi 1. Jakso 2/9. Potentiaalia. 24-vuotias Jack elää tietokoneen ääressä eikä juuri poistu kotoa. Lisäksi hänellä on kiusallinen vaiva, joka vaikuttaa hänen itsetuntoonsa. Testi paljastaa yllättäen, että Jackista löytyy potentiaalia, josta muut voivat vain haaveilla. Estääkö huono itsetunto häntä aloittamasta todellista elämää ja toteuttamasta haaveitaan? Englantilainen realitysarja. (44') Äänitekstitys: suomi.
17:20
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 5/61. Yllätyksiä ja aamiaista. Yllätyslaatikko on täynnä kinkkisiä raaka-aineita, joita joidenkin kilpailijoiden on vaikea sovittaa yhteen. Luovuustestissä on teemana aamiainen, ja yllätyslaatikkovoittaja saa valita pääraaka-aineen. Australialainen sarja. (63') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 5. Jakso 1/10. Vieraana Riku Suokas. Vieraana stand up -koomikko Riku Suokas. (41')
20:00
Hauskat kotivideot
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 247/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Knight & Day
(Knight and Day/USA 2010). Tom Cruise on vauhdikkaan, komedialla silatun toimintaseikkailun miespääosassa Roy Miller, johon pikkukaupungin kasvatti June (Cameron Diaz) iskee silmänsä. Pian Junelle paljastuu, että unelmien mieheltä vaikuttava Roy onkin karkumatkalla oleva salainen agentti. Joku haluaa Royn pois päiviltä, ja pakoretki kuljettaa kaksikon Yhdysvalloista Espanjaan, Itävaltaan ja edelleen Jamaikan paratiisimaisemiin. Ohjaaja James Mangold muistetaan mm. menestyksistä Walk the Like, Identity ja Cop Land. Pääosissa: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Jordi Molla, Viola Davis, Paul Dano. Ohjaus: James Mangold. (104') Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Red State (K18)
(Red State/USA 2011). Toiminnalla ladattu trilleri alkaa, kun kolme teinipoikaa vastaa netissä seksi-ilmoitukseen mutta päätyykin fanaattisen uskonlahkon vangeiksi. Viranomaiset piirittävät kirkon, ja seuraa ankara tulitaistelu. Ohjaaja Kevin Smith muistetaan menestyksistä Clerks - Tiskirotat, Tyttö tuollainen ja Dogma. Pääosissa: Michael Parks, John Goodman, Melissa Leo, Kyle Gallner, Kerry Bishe. Ohjaus: Kevin Smith. (84') Äänitekstitys: suomi. K18 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 58 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Frasier
Kausi 7. Jakso 23/24. Kahdet häät ja yhdet hautajaiset, osa 1/2. Daphne päättää kertoa Nilesille tunteistaan juuri ennen omia häitään. Myös Nilesilla on tärkeää kerrottavaa. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:40
Castle
Kausi 5. Jakso 17/24. Pelästynyt kuoliaaksi. Nainen löydetään kuolleena sen jälkeen, kun hän on katsonut karmivan, kuolemansa ennustavan DVD:n. Kun Castle katsoo sen, hän alkaa pelätä, että jokin tuonpuoleisesta tappaa myös hänet. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV