UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 26.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Mikki Hiiren kerhotalo
Kausi 3. Jakso 29. Mikki, Minni, Aku, Iines, Hessu ja Pluto auttavat katsojia ratkaisemaan erilaisia pikku tehtäviä. Ohjelmassa yhdistyvät viihdyttävyys, hauskuus ja oivaltamisen ilo. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 3. Jakso 26. Tunnemyrskyjä. Ron laittaa tahtomattaan romanssivaihteen päälle ja joutuu kestämään yhtäkkiä rakastuneen Kimin lähestymisyrityksiä. Traagi saa Shegon kimppuunsa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Lazy Town
Kausi 2. Jakso 17/18. Nuorten ruokailutottumukset ja elämäntavat remonttiin - hauskalla ja humoristisella tavalla! Palkittu, Emmy-ehdokkuuden saanut islantilainen Lazy Town saa lapset ympäri maailmaa liikkeelle. Pääosassa on Lazy Towniin muuttava, elämäniloa pursuava 8-vuotias Stephanie. Lazy Townissa Stephanie tutustuu maailman laiskimpaan superlurjukseen Robiin - mutta onneksi myös urheilulliseen supersankariin Sportacukseen, joka taistelee Robin uusimpia laiskimusvillityksiä vastaan. Yhdessä Stephanie ja Sportacus yrittävät saada muut lapset näkemään, mitä kaikkea voi tehdä, kun vain haluaa - eikä jää Robin pauloihin. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Onnea matkaan, Charlie!
Kausi 2. Jakso 30. Koukussa. SARJA JÄÄ TAUOLLE. PJ ja Gabe jäävän koukkuun rouva Dabneyn rakastamaan saippuasarjaan. Teddy lähtee Ivyn perheen mökille, ja karu totuus paljastuu vasta perillä. Bob ja Amy yrittävät selvittää, mistä Charlie on oppinut kiroilemaan. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan. Äänitekstitys: suomi.
09:20
Tomin keittiö
Kausi 2. Jakso 5/12. Vieraina Tomin keittiössä on tänään Suomi-surffareita: Pekka, Lauri, Joni ja Erik. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
09:50
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 6/13. Koti kahdelle perheelle. Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 2/10. Tällä kertaa teemana kotimaiset juurekset. Jyrki valmistaa porkkanalettuja ja punajuuriohraa. Lisäksi tutustumme juurestilan toimintaan Tammelassa. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:50
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 3/10. Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme sisävesikalastukseen Päijänteellä. Kotimainen ruokaohjelma. (20')
14:20
Hestonin huikeat pidot
Kausi 2. Jakso 1/7. Jali ja suklaatehdas. Tällä kertaa brittikokki Heston Blumenthal järjestää kutsuvierailleen pidot, joiden teemana on 1960-luku ja etenkin lastenkirja "Jali ja suklaatehdas". Pitojen ruokalistalta löytyy nuoltava tapetti, "taikasienikeitto", appelsiiniankka sekä suklainen vesiputous. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Matkaoppaat
Sirpa ja Erkki päättävät jäädä Bulgariaan vielä viikoksi kun Mirella ja Joni nauttivat vesipuistosta. Kohde- päällikkö Janne taas koittaa paikantaa mysteerisen keittiötarvikkeen. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:55
Huippumalli haussa
Kausi 19. Jakso 2/13. Tyttö, joka itki koti-ikävää. Tytöt suorittavat ensimmäisen haasteen, jossa heidän pitää kävellä ja tanssia lavalla ja saada yhteys yleisöön. Ensimmäisissä kuvauksissa heidät kuvataan täytettyjen eläinten päinä. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:55
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 123/130. Puujalkatanssi. Leah on pesunkestävä rokkimimmi, kun taas Amiee on todellinen naapurintyttö. He tapaavat kaksi sekopallopoikaa, joista toinen on kehittänyt puujalkatanssin ja toinen luottaa fyysiseen komediaan. Kuka saa pakit? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:25
Frasier
Kausi 1. Jakso 2/24. Rauhatonta rinnakkaiseloa. Frasier tuskailee, kun ei löydä mistään rauhallista paikkaa lukea kirjaa, ja päättää käydä kunnon keskustelun isänsä kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 7/10. Muusikko ja TV-persoona Axl Smith tarjoaa huikean vauhdikaan ja elämyksellisen illan Suomen ensimmäisessä ja ainoassa pancake -ravintolassa. Saako Axl hurmattua positiivisuudellaan ja energisellä menolla asiakkaansa? Viekö live-musikki ravintolavieraat mukanaan? Eivätkä Axlin tarjoilijatkaan ole sieltä tavanomaisimmasta päästä... (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 2. Jakso 3/10. Varsinais-Suomessa, Koskti TL:ssä sijaitseva Ravintola Kestikara on paikkakunnan ylpeys. Ravintolan huippuvuodet koettiin nykyisen omistajan äidin pitäessä paikkaa, mutta pojalle ravintolan pyörittäminen on pakkopullaa. Jyrki Sukula saapuu paikkaan, jonka kotiruokamainen tarjonta on huonompaa kuin kotona tehty ruoka. Omistajan välinpitämätön asenne ravintola kohtaan näkyy kaikkialla ja Jyrkille selviää että päättämättömyys Kestikaran tulevaisuudesta hiertää myös äidin ja pojan välejä. Omistajan ainut intohimo on vapaapalokuntaharrastus ja Jyrkin on sytytettävä itsensä tuleen jotta näkisi edes pientä kipinää omistajan olemuksessa. Kyyneleiltä ei vältytä äidin, pojan ja Jyrkin tunteellisessa kohtaamisessa, jossa päätös Kestikaran tulevaisuudesta syntyy. Uudistuneessa Ravintola Kestikarassa näkyy menneisyyden loisto. Varastosta kaivetut Aallon pöydät ja tuolit antavat Kestikaralle sen ansaitseman arvokkuuden ja pakasteiden sijaan ruokalista rakennetaan paikallista raaka-aineista. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 12/12. Hotelli Aatto & Elli Joutsassa on toiminut jo 70 vuoden ajan. Hotellin rapistunut ulkokuori paljastaa pitkän historian ja seinien sisälläkin toiminta kaipaa kipeästi Jyrki Sukulan elvytystä. Hotellin omistaja pyörittää toimintaa lähes yksin päivä kerrallaan -periaatteella ja liiketoiminnalliset ja taloudelliset asiat ovat täysin retuperällä, käytännön toimista puhumattakaan. Sukula joutuu opastamaan omistajaa talouden perusasioissa kädestä pitäen ja kyläyhteisökin saadaan mukaan talkoisiin. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Under the Dome
Kausi 2. Jakso 12/13. Aika kuolla. Kuvun kutistuminen ja Melanien terveydentilan heikkeneminen liittyvät jotenkin kadonneeseen munaan. Big Jim uskoo, että Paulinen näyistä ja maalauksista löytyy ratkaisu. Amerikkalainen draamasarja. (38') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 10/10. Tänään vieraana Vino Show´sta tuttu näyttelijä Eero Ritala. (43')
23:00
Castle
Kausi 3. Jakso 24/24. Viimeinen taistelu. Ensi keskiviikkona alkaa sarjan neljäs tuotantokausi. Beckettin äidin palkkamurhaaja karkaa vankilasta ja uhkaa Beckettiä. Beckett päättää selvittää äitinsä murhan läheistensä estelyistä huolimatta. Amerikkalainen etsiväsarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
NCIS Rikostutkijat (K16)
Kausi 10. Jakso 22/24. Kosto. Erikoisagentit yrittävät tunnistaa miehen, joka on poistattanut sormenjälkensä ja muuttanut plastiikkakirurgian avulla kasvonsa kokonaan. Verkko Zivan isän tappajan ympärillä alkaa lopultakin kiristyä. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:00
Frasier
Kausi 1. Jakso 2/24. Rauhatonta rinnakkaiseloa. Frasier tuskailee, kun ei löydä mistään rauhallista paikkaa lukea kirjaa, ja päättää käydä kunnon keskustelun isänsä kanssa. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Asema 62
Kausi 6. Jakso 6/10. Turvapaikka. Tommy kokee töissä järkytyksen, joka saa hänet kyseenalaistamaan rohkeutensa. Hän päättää ryhtyä rankkoihin toimiin pelastaakseen tyttärensä alkoholismilta. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Jengielämää
Kausi 6. Jakso 2/14. Vihan armeija. Aryan Republican Army eli ARA terrorisoi USA:n Keskilänttä 90-luvulla. Jengi haaveili valkoisen ylivallan diktatuurista ja halusi kaataa hallituksen. Rahoittaakseen toimintansa ARA ryösti pankkeja kotikaupungissaan Columbuksessa ja myös viereisissä osavaltioissa. FBI pääsi ryhmän jäljille, kun yksi jäsenistä paljasti heille jengin johtajat. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV