UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Perjantai 29.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Kukaan ei piirrä paremmin / Pallokupla. Annan koira on repinyt ystävänpäivänkortin jonka Anna teki isälleen koulussa. Anna haluaa tehdä uuden kortin ja tarvitsee siihen apua. Antin isovanhemmilla on 50-vuotishääpäivä. Juhlatanssin aikana Antti haluaa puhaltaa kuplia, mutta hän ei osaa tehdä sitä. Oso tulee auttamaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Teetä ja jalkapalloa (osat 1 & 2). Kun Ferbin serkut saapuvat kylään Englannista ja haastavat hänet jalkapallo-otteluun, hän rakentaa Finiaksen kanssa valtavan, fysiikan lakeja uhmaavan erikoisstadionin . Sillä välin Candace, joka pelkää suhteensa Jeremyyn olevan vaakalaudalla, pyytää Eliza-serkulta valmennusta etikettisäännöissä. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Waverly Placen velhot
Alex Russo puhemiehenä. Harperilla ja Zekellä on ilmassa orastavaa ihastusta, mutta Alexin mielestä romanssi etenee turhan hitaasti. Niinpä hän panee asioihin vauhtia, mutta yllättävin seurauksin. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Sikke vie katsojat makujen maailmaan Toscanassa, Cretin kylässä. Tänään Sikke tekee italialaisia herkkuja, pastaa ja lihapullia tomaattikastikkeessa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
09:20
Tuhluriprinsessat
Bileprinsessa Catyanna. Opiskelijatyttö Catyanna asuu vanhempiensa luona ja käyttää kaikki rahansa itsensä hemmotteluun. Hän rakastaa uusia vaatteita, yökerhoja ja hienoja ravintoloita. Catyannan vanhemmat ovat kyllästyneet siihen, että heidän tyttärensä elää jatkuvasti yli varojensa. He kääntyvät talousneuvoja Gailin puoleen saadakseen bileprinsessan lopettamaan tuhlaamisen. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Jesse Kaikuranta ja Laura vierailevat Tukholman kuuluisimmalla konserttiareenalla, nauttivat huimista näköaloista Globenin huipulla ja shoppailevat Södermalmilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
10:20
Sarahin sisustusvinkit
Remontin uuvuttamat. Colen ja Josée ovat remontoineet taloaan jo viisi vuotta. Upeaa jälkeä on syntynyt, mutta remontti on jäänyt kesken makuuhuoneessa, kun pariskunta uupui mittavan projektin paineissa. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään Lauran matkaseurana on Juhani Seppänen. Laura ja Juhani vierailevat kuninkaallisilla hevostalleilla ja saavat kuninkaallisille varatun vankkurikyydin kohti vanhan kaupungin historiallisia kirkkoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
13:50
Sarahin sisustusvinkit
Soma soppi kahteen käyttöön. Sarah ja Tommy luovat ankeasta ja ahtaasta tilasta käytännöllisen kotitoimiston ja täydellisen oleskeluhuoneen, jonka värimaailma ja yleisilme miellyttävät yhtä lailla naisellista ja miehistä makua. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Tänään tehdään yrttituorejuustoa sekä mausteista karitsaa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
14:50
Dr. Phil
Äitini adoptoi exäni. Sunnyn äiti Carolyn adoptoi Sunnyn ex-poikaystävän, 36-vuotiaan Chrisin. Sunny tuntee olonsa petetyksi ja hylätyksi. Carolynin luona asuu perheineen myös toinen aikuinen mies, jota tämä kutsuu pojakseen. Omaa tyttärenpoikaansa Carolyn ei ole edes tavannut. Onko äidin ja tyttären suhde enää pelastettavissa? Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Koiralle koti
Koirien oma turvapaikka. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jaksossa autetaan Grand Canyonissa kuusi vuotta elänyttä koiraa, mystisestä ihotaudista kärsivää hirvikoiraa ja eläinlääkäri Miken omaa rasavilliä beaglea, joka aiheuttaa harmia tuhoamalla esineitä. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50') Äänitekstitys: suomi.
16:55
Olipa kerran
Matka Mikä-Mikä-Maahan. Kertausjakso! Kolmannen kauden uudet jaksot alkavat huomenna kello 19. Tässä erikoisjaksossa kerrataan ensimmäisen ja toisen kauden tärkeimmät tapahtumat. Lisäksi sarjan luojat kertovat päähenkilöiden taustat ja petaavat kolmatta kautta kutkuttavilla paljastuksilla. Kertojana Alfred Molina. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
17:55
Hotellit haltuun
Camelotin linna. Keskiajasta ja kuningas Arthurin legendasta innostunut Shearsin perhe on sisustanut hotellinsa asiaankuuluvaan tyyliin. Valitettavasti asiakkaat eivät enää innostu moisesta, ja 13 vuotta toiminut hotelli kaikuu tyhjyyttään. Hotellipoliisi Alex Polizzi auttaa perhettä tuomaan hotellin pimeältä keskiajalta nykypäivään. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Helsinki. Partio avustaa sosiaaliviranomaisia, kun lasten kanssa asunnossa oleva päihtynyt äiti viedään selviämisasemalle apua saamaan. Lisäksi Jani ja Mika kuljettavat puukotuksesta epäillyn poliisivankilaan. Rattijuopon kaveri osoittautuu itse rattijuoppoakin hankalammaksi tapaukseksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poliisit
Oulu. Tehtävät vaihtelevat kevyemmistä nuorison kaitsemisesta ja virtsaajien sakotuksista vakavampiin yövuoron mittaan. Janne ja Tommi etsivät isäänsä kuristanutta poikaa ja ehtivät ensimmäiseksi kolaripaikalle, jossa on tapahtunut raju ulosajo. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
20:00
Hauskat kotivideot
Tapaamme oman elämänsä pyykkimuijan ja tutustumme yritykseen nimeltä Hannibalin Autovuokra Oy sekä niin sanottuun Jekku-Letkuun. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
History of Violence - tarina väkivallasta (K16)
(A History of Violence/USA-Saksa 2005). Taru sormusten herrasta -tähti Viggo Mortensen on toimintatrillerin pääosassa idyllisessä pikkukaupungissa asuva perheenisä Tom Stall, jonka väkivaltainen kohtaaminen kohottaa sankariksi ja uutisaiheeksi. Julkisuuden myötä mallikansalaisen taustalta alkaa paljastua salaisuuksia, joihin liittyy myös rikollispomo Carl Fogaty (Ed Harris). Kahdella Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudella huomioitu David Cronenbergin (Eastern Promises, Cosmopolis) ohjaus perustuu suosittuun sarjakuvaromaaniin. Pääosissa: Viggo Mortensen, Maria Bello, Ed Harris, William Hurt, Ashton Holmes, Heidi Hayes. Ohjaus: David Cronenberg. (91') Äänitekstitys: suomi. K16
23:00
13. soturi (K16)
(The 13th Warrior/USA 1999). Antonio Banderas nähdään fantasiaelementeillä maustetun jännittävän seikkailun pääosassa kotikaupungistaan Bagdadista karkotettuna Ahmed Fahdlanina, joka päätyy vuonna 922 pohjoiseen suuntautuvalla pakomatkallaan keskelle viikinkiyhteisöä ja lopulta soturiksi heidän joukkoihinsa. Jurassic Parkin luojan Michael Crichtonin romaaniin perustuvan näyttävän menestyselokuvan on ohjannut suuren budjetin toimintaseikkailuiden spesialisti John McTiernan (Die Hard 1&3, Seikkailija Thomas Crown). Pääosissa: Antonio Banderas, Vladimir Kulich, Dennis Storhoi, Diane Venora, Omar Sharif. Ohjaus: John McTiernan. (98') Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 33 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Poliisit
Oulu. Tehtävät vaihtelevat kevyemmistä nuorison kaitsemisesta ja virtsaajien sakotuksista vakavampiin yövuoron mittaan. Janne ja Tommi etsivät isäänsä kuristanutta poikaa ja ehtivät ensimmäiseksi kolaripaikalle, jossa on tapahtunut raju ulosajo. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
01:40
Castle
Kuin kaksi marjaa. Jaksossa vieraileevat 70's Show'sta tuttu Laura Prepon ja Melrose Palcen Thomas Calabro. Kaunis näyttelijä haluaa seurata Beckettiä työssään, sillä hän esittää pääroolia Castlen kirjaan perustuvassa elokuvassa. Roolihahmon omaksuminen saa häkellyttäviä piirteitä. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:40
Kylmäverisesti sinun
Kaksi pommia. Perheenisä ja pahasti velkaantunut maansiirtoyrittäjä, Pekka Järvinen, uhkaa räjäyttää itsensä pankin edessä Töölöntorilla. Auto on täynnä dynamiittia ja tuhoaisi kaiken puolen kilometrin säteeltä. Päivi Miettinen on Velille viimeisillään raskaana ja päätyy asiakkaaksi samaan pankkiin. Käsikirjoitus Harri Virtanen. Kotimainen draama. 3. tuotantokausi. (44') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV