UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 13.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Pound Puppies
Kausi 3. Jakso 1/26. Töissä pentupalkalla. SARJA PALAA RUUTUUN. Dolores saa pennun vasta kun osoittaa isälleen olevansa vastuullinen jakamalla lehtiä - mutta vaikuttaa siltä, että hän on surkea siinä! Koirat rientävät hätiin ja hänen huonon menestyksensä salaisuus selviää. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lego Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 8/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 4/8. Millaiset häät ovat luvassa, kun järjestäjinä toimivat energiset Aira Samulin ja Antonio Flores? Sunnan ja Jorman unelmahäät olisivat maalaisromanttiset, perinteiset ja hyvän ruuan täyteiset juhlat. Katastrofihäissä hääpari vihittäisiin keskellä kaupunkia, ja morsiamella olisi pinkki kermakakku yllään. Kotimainen realitysarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 21/31. Matka Ihmemaa Oziin. Morsiamet Missy, Ali, Karina ja Micaela arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan argentiinalaisissa, italialaisissa ja meksikolaisissa tunnelmissa. Micaela suunnittelee työkseen muun muassa häitä. Auttaako se voittamaan häämatkan? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Hauskat eläinvideot
Kausi 1. Jakso 48/76. Hauskat Eläinvideot on koko perheen viihdeformaatti, jossa tunnetut koomikot esittävät sadoittain koomisia eläinhahmoja ja tilanteita. Kuvamateriaali on aitoa luontokuvaa, jonka päälle on ääninäytelty eläinten "repliikit". Ääninäyttelijät: Armi Toivanen, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Santtu Karvonen ja Lotta Lehtikari. (4')
09:55
MasterChef Suomi
Kausi 3. Jakso 14/24. Kilpailijat pääsevät näyttämään kykynsä taitotehtävässä, jonka ratkaisu on kiinni muutamasta grammasta. Taitotehtävän voittaja pääsee yksin ruokavarastoon, mutta menettää etumatkansa kokkauksen aikana. Mikko pääsee maistamaan suosikkiannostaan ja yksi kilpailija joutuu luopumaan unelmastaan. Kotimainen ruokareality. (40')
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 32/61. Sipulia ja meren herkkuja. On taas koskemattomuushaasteen aika. Kilpailijat pääsevät ensin pilkkomaan sipuleita. Nopein pilkkoja etenee varsinaiseen haasteeseen ja kilpailee Donovan Cookia vastaan. Australialainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Kausi 1. Jakso 17/23. Uudessa sarjassa katsotaan mitä kaikkea ihmiset maailmalla tekevätkään päästäkseen Guinnessin ennätysten kirjaan! Tänä iltana vuorossa alusvaate-ennätys mistäpä muualta kuin japanista, sekä tatuoiduin eläkeläismies, ihmispatjadominot ja paljon muuta! Sarjaa juontaa Sampo Marjomaa. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:20
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 5/8. Sari ja Markus haaveilevat romanttisista ja merellisistä häistä, joissa on rento ja hyvällä maulla tehty ohjelma. Miten hääparin maku menee yksiin Martina Aitolehden ja Anni Uusivirran suunnitelmien kanssa? Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:20
Frasier
Kausi 8. Jakso 23/24. Toukokuinen päivä. Frasier suostuu lähtemään Lanan mukaan myymään asuntoa. Niles ja Daphne tutustuvat koirapuiston elämään. Martinilla on edessään ikävä velvollisuus. Amerikkalainen komediasarja. (19') Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Isänmaan toivot
Kausi 1. Jakso 9/10. Viimeinen humppa Helsingissä, osa 1/2. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Henrikan isoisä saapuu vierailulle ja lupaa pian kuoltuaan antaa kaiken lapsenlapselleen, jos tämä vain menee naimisiin. Titta saa yhteyden marsunsa henkeen. Isoisänä Tommi Rinne. Pääosissa Tiina Lymi, Toni Wahlström, Petteri Summanen ja Miia Nuutila. Kotimainen komediasarja. (24') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Team Ahma
Ylimääräinen nautinto. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (22') K7 (seksi).
17:55
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 7/12. Korisevan kaveri. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Kausi 1. Jakso 8/10. AC/DC hurmaa kaviaarikeisarinnan!. Valeria ja Jari nauttivat AC/DC:n konsertista. Alisa järjestää hyväntekeväisyystapahtuman, ja naiset rentouvat Sofian järjestämällä veneretkellä. Kotimainen realitysarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Hottikset
Kausi 1. Jakso 6/12. Lihallisia nautintoja. Helsinkiä valloittavan Nikon missiona on lykätä lihaa naisen suuhun. Tommiin tykästyvät niin äiti kuin tytär. Rosannan tähtäimessä on eliminoida taivaallinen deitti. Täytetäänkö Annin stadion, onko neito aivan liekeissä? Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:58
Keno
Kausi 2015. Jakso 286/386. Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (1')

Kello 21:00

21:00
Paratiisihotelli
Kausi 1. Jakso 5/20. "Ovest sisään ja ovest ulos.". Uusi asukas saapuu hotelliin ja saa miehiltä kylmän vastaanoton, mutta onko tulokkaalla itselläänkään puhtaat jauhot pussissa? Uuden miehen kuvaus ihannenaisesta aiheuttaa huolta ja tissikommentointi kuumentaa tunteet. Kotimainen ohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Katastrofin anatomia
Kausi 1. Jakso 4/10. Sello. Sellon ampumavälikohtaus 31. joulukuuta 2009. Ex-naisystävä ja neljä kauppakeskus Sellon Prisman työntekijää saivat surmansa, kun mustasukkainen mies avasi tulen Espoossa. Tapaus avasi väkivaltaisessa parisuhteessa eläneen Sarin haavat ikävällä tavalla. Katastrofin anatomian juontaa Antti Reini. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:00
SM-Liiga: Illan Parhaat
SM-liigan huippuhetket, taustat ja viikottaiset puheenaiheet. Kotimainen urheiluohjelma.
23:05
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 3/26. Vahingossa vaikeuksiin. Amerikkalainen nainen ajaa harhaan ja joutuu pulaan. Lentokentällä laukut menevät sekaisin, ja Intiasta saapuu erikoisia lankarullia. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') Äänitekstitys: suomi.
23:35
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 4/26. Aseita ja kosmetiikkaa. Amerikkalainen perhe saapuu rajalle aseiden kanssa. Ammattikirjat lomailijan matkatavaroissa aiheuttavat epäilystä laittomasta työnteosta. Intiasta saapuu outo kosmetiikkapaketti. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Jakso 10/24. Soittelija. 10-vuotiaan pojan vanhemmat saavat uhkaavia pilapuheluita lapselta kuulostavalta henkilöltä, mutta poliisi ei katso aiheelliseksi tutkia asiaa. Vasta kun perheen poika katoaa, kutsutaan FBI paikalle selvittämään tapausta. Pian huomataan, että 15 vuotta vanha, ratkaisematon murhajuttu oli täysin samankaltainen. Amerikkalainen jännityssarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:05
Poliisit - kotihälytys
Kausi 2. Jakso 8/9. Seuraamme Tommin ja Jannen vuoroa Oulussa. Naapurisopu on koetuksella useammallakin tehtävällä. Kerrostaloasunnossa uhkaillaan vesurilla. Mies ilmoittaa vieraasta miehestä asunnossaan. Teinityttöjen illanvietto naapurissa saa ikävän käänteen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:05
Frasier
Kausi 8. Jakso 23/24. Toukokuinen päivä. Frasier suostuu lähtemään Lanan mukaan myymään asuntoa. Niles ja Daphne tutustuvat koirapuiston elämään. Martinilla on edessään ikävä velvollisuus. Amerikkalainen komediasarja. (19') Sallittu kaiken ikäisille.
02:35
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 2. Jakso 7/8. Meksikonlahden öljyonnettomuus. Jesse Ventura selvittää, oli Meksikonlahden öljyonnettomuuden takana maailmanlaajuinen salaliitto, jonka tavoitteena on muuttaa koko Louisiana öljynjalostamoksi ja tyhjentää rannikko asukkaista. Tiedonantajat paljastavat järkyttäviä seikkoja hallituksen kieroiluista ja laiminlyönneistä. Amerikkalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:35
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 2. Jakso 8/8. Pentagon. 11. syyskuuta 2001 American Airlinesin lento 77 törmäsi Pentagoniin. Vai törmäsikö? Ainoalla tunnetulla turvakameran nauhalla näkyy kyllä räjähdys, mutta lentokoneesta ei näy vilaustakaan. Oliko isku hallituksen tilaama sisäpiirin keikka? Mitä hallitus yrittää salata? Jesse Ventura ottaa selvää. Amerikkalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
04:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV