UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 1.10.

05:10
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen
Kausi 1. Jakso 10/10. Prinsessakoe. Sofia oppii, että muiden auttaminen on oikean prinsessan merkki. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Disney esittää: Timon ja Pumba
Kausi 1. Jakso 13/25. Puunsyöjätikka/Kotilokorvakoru. Ovelaksi osoittautuva tikka on tuhoamassa kaverusten lempilekottelupuuta. Vanha tuttu etanaystävä on vaarassa, joten Timonin ja Pumban on puututtava asiaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (väkivalta).
07:55
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 12/35. Kakkuvaras. Pormestari Mauno Mielihyvä haluaa antaa Neiti Töpinälle syntymäpäivälahjaksi kakun. Lapset auttavat Maunoa leipomisessa ja kakusta tuleekin tosi hieno. Robi varastaa lasten leipoman kakun ja lavastaa Sportacuksen syylliseksi. Lapset eivät usko Sportacuksen syyllisyyteen vaan päättävät selvittää totuuden. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Waverly Placen velhot
Kausi 4. Jakso 14/18. Ihmissusielämää. Ihmissusien perinteinen kuujuhla lähestyy. Alex haluaa osallistua juhlaan, jotta hän voisi viimein tavata Masonin vanhemmat. Mason ei ole yhtä innoissaan, mutta tuo kuitenkin vanhempansa Russojen ravintolalle. Max loihtii vahingossa vanhempansa leikki-ikäisiksi. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 6/8. Mystinen Mrs. Fields. Toddin ruokahakkerointiharrastus alkoi aikoinaan Mrs. Fieldsin suklaakeksien reseptistä. Onnistuuko reseptin kloonaaminen paremmin nyt, kun ikää ja kokemusta on tullut 20 vuotta lisää? Vielä kun löydettäisiin itse rouva Fields auttamaan. (39') Äänitekstitys: suomi.
09:50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 8/13. Juhlatuulella. Nikkin talo on puolivälissä, ja sen kunniaksihan täytyy pitää juhlat. Dan kyllästyy odottelemaan työmiehiä ja tarttuu itse vasaraan. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 6/18. Siskosten kaksintaistelu. Siskokset Diane ja Michelle tulevat sovittamaan hääpukuja yhtä aikaa ja kilpailevat siitä, kumpi löytää kauniimman puvun. Regina haluaa hieman epäsovinnaisen puvun, mutta sulhanen ja sulhasen serkut ovat eri mieltä. Amerikkalainen lifestylesarja. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Hiihtoa ja valkeita hiutuvia. Koko perhe lähtee pohjoiseen rentoutumaan. Sisarukset kisaavat pujottelussa. Häviäjä joutuu toisen työmaalle siivoamaan. Dan kärsii laattaostoksilla, ja Nikki saa ympäristöviranomaiset kimppuunsa. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 7/8. Ei savua ilman tulta. Chili's-ravintolan Baby Back Ribsit tuntee melkein koko Amerikka, mutta kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut kopioimaan niiden reseptiä. Kun Todd päättää yrittää, seuraavat kolme päivää vietetään melko savuisissa tunnelmissa. (39') Äänitekstitys: suomi.
14:45
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 4/20. Kirsikkakakkua kaakossa. Nyt etsitään Kaakkois-Englannin parasta leipomoa. Leipurin tusina -haasteessa tehdään kirsikkakakkua. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Tanssin superäidit
Omenapiirakkaa Ohiossa. Abby ja tytöt kohtaavat vanhan vihollisensa Cathyn ja Candy Applesit näiden kotikentällä Ohiossa. Kumpi vie tällä kertaa voiton kotiin? Paige ja Cathyn suojatti Kendall kilpailevat toisiaan vastaan soolokisassa, eikä Kelly malta pitää näppejään erossa Paigen koreografiasta. Amerikkalainen realitysarja. (40') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 47. Tämä nainen pistää päät pyörälle. Hyvinkääläisen Ninan koti ihastuttaa, mutta pilaavatko murenevat marengit koko illallisen? Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17:20
Frasier
Kausi 8. Jakso 14/24. Rakkauden nälkä. Aseman pomo Kenny pyytää apua Frasierilta, kun on erehtynyt sopimaan treffit, vaikka on naimisissa. Daphnen ylensyönti puolestaan alkaa huolestuttaa Cranen perheen miehiä. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 3/8. Ealingin eksentrikot. Ihastuttavan eksentrinen äiti-poikaduo Nousha ja Samandar pyörittävät pientä hotellia Lontoossa. 40 vuotta perheen omistuksessa ollut hotelli on nyt menettänyt hohtonsa, eikä edes äidin nukkemuseo houkuttele sinne asiakkaita. Siispä apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi. Englantilainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 47/56. Tunisiassa saadaan vieraita kotimaasta ja Turkissa selvitellään törkeän halailijan tapausta. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 33/56. Kotka. Täysikuu lyö leimansa yövuoroon. Partio käy tarkistamassa katujuhlien ja vaahtobileiden meiningin. Ilmoitus asunnossa ammutusta henkilöstä saa Juhan ja Mikon kiirehtimään tapahtumapaikalle. Venäläisten välienselvittely vaatii partion väliintuloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 4/12. Kalajoella sijaitsevan Hotelli-ravintola Lokkilinnan omistaja ei ole ottanut johtajan vastuuta hotellistaan. Tämä entinen raviohjastaja on käynyt hotellilla harvakseltaan ja vastuualueet hotellin toiminnassa ovat hämärtyneet. Uusi ravintolapäällikkö ohjaa hotellin ravintolaa fine dining -henkiseksi, mikä ei ole Sukulan mieleen laisinkaan. Hotellilla on kuitenkin upea sijainti ja paljon potentiaalia, ja Sukulan otteessa vastuualueet selkenevät ja ravintolankin tarjonta järkevöityy. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Under the Dome
Kausi 2. Jakso 4/13. Paljastus. Rebeccalla on suunnitelma väkiluvun vähentämiseksi, kun ruokapula uhkaa Chester's Milliä. Barbie, Joe ja Norrie auttavat Melanieta muistamaan, mitä hänelle on tapahtunut. Amerikkalainen draamasarja. (38') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 2/10. Vieraana Ville Myllyrinne. (43')
23:00
Castle
Kausi 3. Jakso 16/24. Katastrofin ainekset, osa 1/2. Taksikuskin murha johtaa terroristiverkoston jäljille, joten Castle ja Beckett saavat lisävahvistusta turvallisuusvirastosta. Kaupunkia uhkaa joukkotuho. Vierailijana Adrian Pasdar (Heroes). Amerikkalainen etsiväsarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Criminal Minds - FBI-tutkijat
Kausi 8. Jakso 24/24. Jäljittelijä. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jäljittelijän tarkasti suunnittelema loppuhuipennus on käsillä, eikä kukaan tiimin jäsenistä ole turvassa. Tiimin on saatava nopeasti selville Jäljittelijän henkilöllisyys pystyäkseen estämään tämän nerokkaan ja äärimmäisen vaarallisen tappajan aikeet. Ehtiikö tiimi ajoissa? Amerikkalainen jännityssarja. (42') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:00
NCIS Rikostutkijat
Kausi 9. Jakso 19/24. Tuhlaajapoika. Johtaja Vancen lankoa epäillään laivaston kersantin murhasta. Gibbs joutuu pahaan välikäteen yrittäessään selvittää rikosta. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:00
Frasier
Kausi 8. Jakso 14/24. Rakkauden nälkä. Aseman pomo Kenny pyytää apua Frasierilta, kun on erehtynyt sopimaan treffit, vaikka on naimisissa. Daphnen ylensyönti puolestaan alkaa huolestuttaa Cranen perheen miehiä. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
02:30
Brad Meltzerin tulkinnat
Kausi 2. Jakso 8/13. 2012. Brad Meltzer ja hänen tiiminsä tutkivat 2012-ilmiötä ja muun muassa mayojen ennustamaa tulevaa maailmanloppua. Tiimi tapaa lukuisia eksperttejä kirjailijoista meteorologeihin ja yrittää selvittää, mitkä tekijät voivat lopulta johtaa maailmamme tuhoon. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:30
Blue Bloods
Kausi 2. Jakso 3/22. Panttivankitilanne. Pankkiryöstöstä tuleekin panttivankitilanne, kun yksi ryöstäjistä jää pankkiin poliisin tullessa paikalle. Ryöstäjään saadaan neuvotteluyhteys, ja hänestä selviää pian jotain yllättävää. Perheen naisväki taas pohtii poliisityön vaaroja, ja Jamie tarkkailee piirin uuden poliisin kanssa puistossa, liikkuuko siellä näpistelijöitä. Amerikkalainen draamasarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
04:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV