UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 20.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Taskulampun vyöhykkeellä / Hiekkalinnojen aatelia. Tero ja Oliver ovat telttaretkellä, mutta heidän taskulamppunsa ei toimi. Oso saa tehtäväkseen saada taskulampun toimimaan. Kati tahtoisi rakentaa äidille hiekkalinnan, mutta hänellä ei ole aavistustakaan miten se tapahtuu. Oso osaa varmasti neuvoa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Jos kysyy tyhmiä... / Väärä vesinokkaeläin. Finias ja Ferb ovat keksineet tietokoneen, joka tietää vastauksen kaikkeen. Vesinokkaeläin Danvillen eläintarhasta ottaa Perryn paikan ja estää Tollontyötä ampumasta veljeään En-Uskoisi-naattorilla. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Waverly Placen velhot
Rokkia ruokatunnilla. Alex ja Stevie toivovat koulun ruokatunnille menevämpää viihdettä kuin Harperin teatteriesityksiä. Miten Justinin palkkaama jazzyhtye saadaan vaihdettua rokkibändiin? Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:40
Maailman oudoimmat ravintolat
Liisa Ihmemaassa. Bob Blumer suuntaa japanilaiseen ravintolaan, joka on ammentanut inspiraationsa Liisan seikkailuista Ihmemaassa. Bob pääsee myös kylpemään oluessa. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
09:10
Reissussa lasten kanssa
Arizonan lumoissa. Arizona lumoaa maisemillaan, ja maatilalla saa kokea aitoa cowboyn elämää: hirnuvia hevosia, leiritulen loistetta ja aavan preerian taikaa. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Laura viettää päivän Tukholmassa Jorma Uotisen kanssa. Päivä on täynnä taidetta, ja välillä rentoudutaan Tukholman suosituimmassa rantaravintolassa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
10:20
Unelmamökki
Vastoinkäymiset alkavat todenteolla. Sauna palaa, mutta onneksi uhreilta vältytään. Työmaalla käy rosvoja ja poliisitutkinta alkaa. Saunan palon aiheuttaa projektin aikatauluun todella kovan haasteen. Sisätyöt jatkuvat kaikesta huolimatta. Rannan kaivaminen alkaa. Hanni esittelee huonekaluhankintoja. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Lauran matkaseurana Tukholmassa on Antti Tuisku. Vierailukohteena on mm. ABBA-museo, jossa selviää olisiko Tuiskusta ollut ainesta ABBA:n viidenneksi jäseneksi. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13:50
Unelmamökki
Tehdään päätös uuden saunan rakentamisesta. Mökin ulkoväri valitaan, ostetaan ja maalaustyöt alkavat. Rannan rakennusta, mökkiä maalataan ja sisätyöt valmistuvat kovaa vauhtia. Verhojen valinta. Kevät on riittävän pitkällä ja päästään Plantagenille valitsemaan kasveja. Aarikalla suunnitellaan makuuhuoneeseen uniikki reliefi. Räsymattoja tehdään. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
14:20
Maailman oudoimmat ravintolat
Ritarien ruuat. Bob matkustaa berliiniläiseen tavernaan, joka on kuin suoraan pimeältä keskiajalta. Sieltä hän jatkaa japanilaiseen ravintolaan, jonka teemana on Tuhannen ja yhden yön tarinat. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Deittikamera
Neitsyt ja herrasmies. Mikä on tärkeää Maribethille ja Jordanille? Romanttiset elokuvat vai aistikas masukarvoitus? Tarjolla on myös aitoa romantiikkaa ja suloista aksenttia. Vahva vakaumus tuo oman mausteensa soppaan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18') Äänitekstitys: suomi.
15:20
Ruotsin karmein koti
Tilaa vauvalle. Kalle ja Emelie ovat saamassa muutaman viikon kuluttua esikoisensa, mutta he asuvat ahtaassa 40 neliön asunnossa, joka on tupaten täynnä tavaraa. Simonin ja Tomasin on raivattava tilaa vauvalle, kaikkien vaatteille ja Kallen levyarkistolle. Myös keittiö kaipaa remonttia, sillä ruokailutilan on vallannut Kallen työpöytä. Ruotsalainen sisustusohjelma. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
16:20
Koiralle koti
Pentutehtaan potilaat. Pentutehtaasta pelastetaan shih tzu, jonka tassut ovat avohaavoilla, ja mäyräkoira, jonka hampaat ovat pahasti tulehtuneet. Rottweileria yritetään kouluttaa eroon aggressiivisuudesta. Amerikkalainen dokumenttisarja. 3. tuotantokausi. (50') Äänitekstitys: suomi.
17:25
Frasier
Kramppeja ja lipsahduksia. Daphne kuulee Frasierin sanovan, että tämä rakastaa häntä. Frasier oikaisee Daphnen väärinkäsityksen kipulääketokkurassa ja tulee paljastaneeksi, että Niles on rakastunut Daphneen. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Himohamstraajat
Ahkera tallentaja. Beverly tallentaa tv-ohjelmia tauotta, joten koti ja piha ovat täynnä videokasetteja. Tilanne koettelee aikuisten tyttärien hermoja. Meganin talo on niin täynnä roinaa, pyykkivuoria ja hiiren raatoja, että hänen pieniä lapsiaan uhkaa huostaanotto, mikäli kotia ei saada kuntoon. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Espoo. Hannu ja Sami selvittävät tilannetta, jossa rymyporukan yksi jäsen joutuu sairaalaan. Vuoron aikana partio ottaa haltuunsa luvattoman aseen ja Sami näkee ensimmäistä kertaa Khat-huumetta. Aggressiivinen nuori mies aiheuttaa partiolle päänvaivaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K12 (päihteet).
19:30
Poliisit
Lahti. Jarnon ja Jannen leppoisasti alkanut vuoro saa vakavan käänteen, kun mies uhkaa hypätä kerrostalon parvekkeelta ja paikalle tarvitaan paljon apua. Rapun lasin rikkojan selvittäminen poikii yllättävän löydön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
20:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Ravintola Casablanca Porvoossa on rohkea yritys, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Kevätkummun lähiössä on marokkolaista ruokaa tarjoava ravintola, joka näyttää ulkoapäin pelottavalta keskikaljakuppilalta. Asiakkaita ei käy tarpeeksi ja omistajat ovat ymmällään mistä se johtuu. He ovat tuudittautuneet uskomaan että hyvä ruuan pitäisi houkuttaa asiakkaat sisään, mutta harva uskaltautuu sitä maistamaan kun ravintolan ikkunoissa on kalterit ja oven edessä miehen korkuinen terassiaita. Sukulan käynnin jälkeen Casablanca saa hienon puutarhaterassin, marokkolaisuutta tukevan sisutuksen ja alueen asiakaita enemmän puhuttelevan ruokalistan. 2. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Rommipäiväkirja
(The Rum Diary/USA 2011). Johnny Depp on komediaseikkailun pääosassa reportteri Paul Kemp, joka päätyy Puerto Ricon paratiisimaisemissa töihin englanninkieliseen Star-sanomalehteen. Rommilla sävytettyyn makeaan elämään mieltynyt seikkailijasielu Kemp tutustuu hämärähommiin sekaantuneeseen kiinteistöbisnesmieheen Sandersoniin (Aaron Eckhart) ja ihastuu korviaan myöten Sandersonin upeaan kihlattuun Chenaultiin (Amber Heard). Elokuva perustuu legendaarisen kirjailijan ja toimittajan Hunter S. Thompsonin omaelämäkerralliseen romaaniin. Pääosissa: Johnny Depp, Aaron Eckhart, Michael Rispoli, Amber Heard, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi. Ohjaus: Bruce Robinson. (114') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet, seksi, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 50 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Castle
Valomerkki. Vedestä löytynyt satamatyöläisen ruumis johdattaa Castlen ja Beckettin vanhojen viemäreiden ja kieltolain aikaisten salakapakoiden kiellettyyn maailmaan. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Frasier
Kramppeja ja lipsahduksia. Daphne kuulee Frasierin sanovan, että tämä rakastaa häntä. Frasier oikaisee Daphnen väärinkäsityksen kipulääketokkurassa ja tulee paljastaneeksi, että Niles on rakastunut Daphneen. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Poliisit
Lahti. Jarnon ja Jannen leppoisasti alkanut vuoro saa vakavan käänteen, kun mies uhkaa hypätä kerrostalon parvekkeelta ja paikalle tarvitaan paljon apua. Rapun lasin rikkojan selvittäminen poikii yllättävän löydön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
01:25
Brad Meltzerin tulkinnat
Itsenäisyysjulistus. Brad Meltzer tutkii tiimeineen Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen saloja, kuten sitä, voiko itsenäisyysjulistuksen avulla päästä aarteen jäljille. Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi. (44') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:25
Dr. Phil
Voiko uutisia uskoa?. Dr. Phil sukeltaa kohuttujen uutisotsikoiden ytimeen ja paljastaa totuuden seuralaispalveluista, hotellin turvallisuuspuutteista sekä ihmisten vihat päälleen saaneesta sankarista. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV