UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Perjantai 22.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Kolme rengasta ei riitä / Eläintarhan katse. Julialle ollaan järjestämässä yllätysjuhlia, kun juhlatarvikevaunusta irtoaa rengas. Nyt tarvitaan Oson apua. Kirsikka haluaa syöttää laamaa eläintarhassa, mutta hän ei tiedä mitä tehdä. Tietääkö Oso laamojen ruokailusta? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Tukka huonosti, kaikki huonosti / Murekeylläri. Candace leikkaa hiuksensa huonosti ja yrittää korjata tilanteen hiustenkasvatuskoneella. Äiti ja Jamie Oliver ovat tuomareina Danvillen lihamurekefestivaaleilla. 3. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta).
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
08:15
Waverly Placen velhot
Hyvä, paha ja Alex. Alex saa tietää ystävättärensä Stevien suunnittelevan vallankumousta, jotta kenenkään velhon ei tarvitsisi luopua voimistaan, huolimatta siitä oliko velho hyvä vai paha. Justinin ja Harperin harmiksi Alex päättää auttaa Stevieniä aikeissaan. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:40
Maailman oudoimmat ravintolat
Helvetin hyvä ravintola. Bob vierailee Taiwanissa ympäristöystävällisessä ravintolassa, jonka teemana on pahvi. Myöhemmin Bob joutuu hautausmaalle yliluonnollisten voimien riepoteltavaksi. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
09:10
Reissussa lasten kanssa
Valloittava Venetsia. Venetsian sokkeloisilla kujilla ja kanavilla voi kokea monenmoisia seikkailuja. Venetsialaiset naamiot, Muranon lasinpuhaltajat, mestari-gondolieerit ja Pyhän Markuksen kirkon kulta-aarteet saavat haltioihinsa niin pienet kuin isommatkin matkailijat. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Matkaseurana Tukholmassa on tänään näyttelijä Joonas Saartamo. Vauhdikas päivä pitää sisällään mm. vierailun Tukholman kuninkaanlinnaan sekä puistopikinikin ja pyöräilyä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
10:20
Unelmamökki
Nyt alkaa olla kaikki lähes valmista. Enää pientä listojen laittoa sisällä ja verhot mitataan. Ranta valmistuu rappusten myötä. Maalaus ja pihatyöt täytyy tehdä, mutta onneksi päivät alkavat olla taas valoisia. Sisustushankintoja tehdään mm. lampaantaljoilla ja sängyt valitaan. Taas alkaa deadline painamaan.... Unelmamökin seuraava jakso huomenna klo 20.30. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Laura tutustuu tänään näyttelijä Miitta Sorvalin kanssa Drottningholmin linnaan. Daamit nousevat esiintymään hoviteatterin lavalle. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13:50
Unelmamökki
Rakennustyöt ovat valmiina sisällä. Sängyt toimitetaan mökille ja verhot asennetaan. Huonekalut löytävät paikkansa mökistä ja Hanni näkee viimein suunnittelemansa pöydän paikan päällä. Pihalla työt etenevät. Käydään tutustumassa naapurin Kippari -mökkiin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
14:20
Maailman oudoimmat ravintolat
Vakoojien välipalat. Bob Blumer suuntaa vakooja-aiheiseen ravintolaan. Sisään pääseminen ei kuitenkaan ole helppo nakki. Hän kokeilee myös alligaattorien varpaiden syömistä Floridassa. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Ruotsin karmein koti
Teinin huone järjestykseen. Simon ja Tomas kutsutaan tuomaan järjestyksen 15-vuotiaan Jenniferin huoneeseen isosiskon muuton jäljiltä. Huone on jaettu kahtia väliaikaisella seinällä, ja tavarat pursuavat rikkinäisistä kaapeista. Sisustajakaksikko ryhtyy toimeen uuden rakentajan ja koristemaalari Gabriellen avustamana. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Dr. Phil
Kahden kaason välissä. Daina ja Brittany ovat olleet ystäviä 19 vuotta. Kun Brittany meni naimisiin, hän pyysi Dainaa kaasokseen, mutta vaihtoi hänet myöhemmin tämän kaksossiskoon Noelleen. Tämä johti riitaan ja välirikkoon, joka on jatkunut siitä asti. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Koiralle koti
Muutoksen tiellä. Jaksossa koulutetaan villiä, 40-kiloista pentukoiraa, hoidetaan pikkupennun pahaa iho-ongelmaa ja autetaan koiratappeluun joutunutta sharpeita eroon traumoistaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50') Äänitekstitys: suomi.
17:55
Huvila & Huussi
Keittiö vaihtaa paikkaa ja seinää kaatuu kun Anita suunnittelee ruokaharrastajalle mökkiin unelmien keittiön. Tupaantuliaisissa Meri-Tuulikin pääsee testaamaan taitojaan kun he yhdessä valmistavat ensimmäistä kertaa elämässään tuoremakkaroita alusta asti itse. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Helsinki. Baarin edustalla selvitellään tilannetta, jossa mies on saanut käkättimeensä. Jani ja Mika saavat kiinni tutun kortittoman kuskin ja Jani pääsee testaamaan skootteria. Katsastamattomasta autosta löytyy laiton kaasusumutin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poliisit
Kotka. Sanna ja Matti etsivät keskellä ajorataa harhaillutta mummoa, hakevat putkaan kotonaan häiriköivän isän ja löytävät alastoman miehen saunalenkillä. Sannaa sapettaa tappelun toisen osapuolen kirkassilmäinen valehtelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Hauskat kotivideot
Katastrofi Ruutuysin kuvauksissa! Tämän lisäksi tutustumme hanurin kestoharjoitukseen ja swägeihin paperityöläisiin. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Kaaosteoria
(Chaos Theory/USA 2008). Ryan Reynolds (Odottamaton ehdotus, Green Lantern) on romanttisen draamakomedian pääosassa ajanhallintaekspertti Frank Allen, jonka järjestelmällinen elämä suistuu täydellisesti raiteiltaan hänen vaimonsa Susanin (Emily Mortimer) käytännön pilan myötä. Syöksykierteeseen sotkeutuu myös Frankin paras kaveri Buddy (Stuart Townsend). Kun sattumalle antaa pikkusormen, elämästä paljastuu Frankille aivan uusia puolia. Pääosissa: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend, Sarah Chalke, Mike Erwin. Ohjaus Marcos Siega. (83') Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 30 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Viime hetkellä (K16)
(Nick of Time/USA 1995). Johnny Depp esittää tiivistunnelmaisen trillerin pääosassa juuri leskeksi jäänyttä liikemiestä, joka palaa tyttärensä kanssa kotiinsa Los Angelesiin. Tuore yksinhuoltajaisä joutuu tiukan paikan eteen, kun hänen tyttärensä kaapataan. Pääosissa: Johnny Depp, Christopher Walken, Charles S. Dutton, Courtney Chase, Marsha Mason. Ohjaus: John Badham. (85') Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 29 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:45
Poliisit
Kotka. Sanna ja Matti etsivät keskellä ajorataa harhaillutta mummoa, hakevat putkaan kotonaan häiriköivän isän ja löytävät alastoman miehen saunalenkillä. Sannaa sapettaa tappelun toisen osapuolen kirkassilmäinen valehtelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
Castle
Valomerkki. Vedestä löytynyt satamatyöläisen ruumis johdattaa Castlen ja Beckettin vanhojen viemäreiden ja kieltolain aikaisten salakapakoiden kiellettyyn maailmaan. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:15
Kylmäverisesti sinun (K16)
Työmiehen lauantai. Nainen tapetaan paistinpannulla ja nuoripari löytyy sängystään ammuttuna. Velin paineet kasvavat, unettomuus vaivaa ja pian myös kodittomuus: Veli joutuu majailemaan poliisiaseman sohvalla. Käsikirjoitus Pekka Lehtosaari. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä mm. Robin Svartstöm, Jani Volanen, Pekka Valkeejärvi, Hannu-Pekka Björkman, Anna Pitkämäki, Niko Saarela, Marjatta Raita, Tommi Korpela ja Jukka Sipilä. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
03:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV