UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Lauantai 1.11.

04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:10
Ostosruutu
06:40
Ostosruutu
07:10
Ostosruutu
07:40
Bubble Guppies
Kausi 1. Jakso 17/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Lego Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 17/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän ja heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. (21') K7 (ahdistus).
08:30
Merieläinten pelastajat
Kausi 2. Jakso 22/26. Delfiinin varaemona. Kalifornian rannalta pelastetaan maihin ajautunut merileijona, joka on vakavasti loukkaantunut. Kun eläimen vammoja tutkitaan tarkemmin, paljastuu kammottavia asioita. Lisäksi SeaWorldin tiimi saa hoidettavakseen pienen emostaan eksyneen delfiinin, jolle yhden työntekijän on alettava täysipäiväiseksi varaäidiksi. (20') Äänitekstitys: suomi.
09:00
Elixir
Kausi 8. Jakso 8/15. Kuntosalin ihmeharjoittelu, joka kiinteyttää, parantaa golflyöntiä ja jopa lauluääntä. Heidi Sohlberg, Noora Karma ja Lassi Hurskainen goes Raasepori Sport. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta. (23')
09:30
Elixir Sport
Else Lautala, bikinit ja sisäsurffaus, huikea yhdistelmä! Samoin Lassi, pallo ja Haminan linnoitukset. Katujen väkivallan vastustamisesta tuli kampanja urheilun puolesta. Näin avaat ja palautat lihaksia kotioloissa treenin jälkeen. (21')
10:00
Vaaleanpunainen pantteri
Uneton pantteri. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Manhattanin koirat
Kausi 1. Jakso 3/6. Ärhentely kuriin. Kaltoin kohdeltu tappelukoira on aggressiivinen, sokea koira pelkää tutustua toisiin koiriin, ja kaksi meluavaa vihikoiraa aiheuttaa paheksuntaa naapurustossa. Apu löytyy koiraguru Justinilta. Amerikkalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi.
11:10
Hotellit haltuun
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys taloon. Englantilainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Wipeout
Kausi 3. Jakso 3/18. Vaikeuksien kautta veteen. 24 kilpailijaa taistelee 50 000 dollarista huikealla esteradalla. Vain neljä pääsee finaaliin ankaran pudotuspelin jälkeen. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43') Äänitekstitys: suomi.
13:10
Avalon High
(Avalon High/USA 2010). Disneyn tuottama nuorisoseikkailu Allie Penningtonista (Britt Robertson), joka muuttaa perheineen uuteen kaupunkiin ja valmistautuu aloittamaan opintonsa Avalon High -lukiossa. Allien vanhemmat ovat syventyneet perinpohjaisesti kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritareiden legendoihin, ja myös uudessa koulussa kovin moni asia tuntuu kietoutuvan näiden tarinoiden ympärille. Pääosissa: Britt Robertson, Joey Pollari, Gregg Sulkin, Devon Graye, Molly Quinn, Chris Tavarez. Ohjaus: Stuart Gillard. (85') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:00
Hulttio ja herrasmies
Kausi 1. Jakso 1/9. Uusi suunta. UUSI SARJA. Amerikkalainen komediasarja perustuu How to Be a Gentleman -kirjaan, joka kertoo hienostuneen toimittajan ja ronskin personal trainerin ystävyydestä. Sarjan pääosissa nähdään David Hornsby, Kevin Dillon, Dave Foley, Mary Lynn Rajskub ja Nancy Lenehan. Andrew on läpeensä herrasmies ja kirjoittaa lehteen aiheesta kolumnia. Lehden uusi omistaja vaihtaa kuitenkin lehden kohdeyleisöä, ja Andrew'n täytyy muuttaa kolumniaan. Onneksi hän saa lahjakortin kuntosalille, jossa hän tapaa vanhan koulututtunsa Bertin, joka tarjoutuu auttamaan. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:30
90210
Kausi 4. Jakso 19/24. Elämä jatkuu. Syöpää pelkäävä Silver saa tukea Liamilta, mikä ei ilahduta Vanessaa. Dixon kuulee ikäviä uutisia terveydestään. Ivy saa tietää totuuden Rajin toipumisesta. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Vino Show
Kausi 1. Jakso 5/10. Vino Showssa puhuttaa tällä kertaa liikaa tuottavat utareet. Entä millaisen käänteen saa ripittäytyminen kun pappi ei saakaan ohjeita yläkerrasta vaan Vino Shown screeniltä? Illan vieraina Malla Malmivaara ja Ilkka Villi. (62')
17:55
Olipa kerran
Kausi 3. Jakso 9/22. Henryn pelastus. Pelastuspartio kamppailee kuumeisesti pelastaakseen Henryn ja löytääkseen Panin, ennen kuin tämä on täysissä voimissaan. Takaumassa Regina tuntee elämänsä tyhjäksi ja päättää hankkia lapsen, mutta se ei olekaan ihan niin helppoa. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
Kausi 2014. Jakso 1/61. HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
Kausi 2014. Jakso 1/61. HS-sää (1')
19:00
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 18/19. Semifinaali, 1. Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa nähdään 8-14-vuotiaiden laulajalupauksien uskomattomia esityksiä. The Voice Kids -kilpailun vaiheet ovat tutut The Voice of Finlandista: ääni ratkaisee, kehäkamppailut, semifinaalit ja finaali. Mukana nuoria lupauksia opastamassa ja kannustamassa ovat loistavat tähtivalmentajat: Krista Siegfrieds, Arttu Wiskari ja Diandra Flores. Kotimainen musiikkiohjelma. (85')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Twilight - Aamunkoi, osa 1
Äänitekstitys: suomi. K12
23:25
Under the Dome
Kausi 2. Jakso 8/13. Herääminen. Salaperäinen vandaali tekee tuhojaan Chester's Millissä. Barbie saa kuulla isältään, että kuvun sisälle pystyy lähettämään sähköpostiviestejä. Pauline ja Sam yrittävät saada selville, miten kuvun sisälle voi palata. Amerikkalainen draamasarja. (38') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Daybreakers (K18)
(Daybreakers/Australia-USA 2010). Eturivin näyttelijöillä roolitettu toiminnallinen kauhutrilleri muokkaa vampyyriaihetta omaperäisesti ja tyylikkäästi uuteen uskoon. Tarina sijoittuu vuoteen 2019, jolloin vampyyrit hallitsevat maailmaa ja ihmiset ovat muuttuneet luonnovaroista arvokkaimmaksi. Ethan Hawke esittää itsekin vampyyriksi muuttunutta tutkija Edward Daltonia, joka yrittää kuumeisesti kehittää ihmisveren korviketta turvaamaan kaltaistensa tulevaisuuden. Pääosissa: Ethan Hawke, Willem Dafoe, Sam Neill, Isabel Lucas. Ohjaus: Michael Spierig, Peter Spierig. (93') Äänitekstitys: suomi. K18

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 67 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
02:25
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 2. Jakso 2/8. Alue 51. Nevadan autiomaassa sijaitseva Alue 51 on yksi ufo-intoilijoiden lempiaiheista. Monet uskovat, että Yhdysvaltain hallitus piilottelee siellä avaruusolentoja, joko eläviä tai kuolleita, tai vähintäänkin näiden aluksia. Jesse Ventura ei pieniin vihreisiin miehiin usko, mutta millä sitten selitetään valtaisa valojen kolmio, jonka tuhannet näkivät liikkuvan Phoenixin yötaivaalla? Amerikkalainen realitysarja. (43') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:25
Jopet-show
Kausi 1. Jakso 3/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
03:55
Jopet-show
Kausi 1. Jakso 4/6. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
04:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV