UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Perjantai 19.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Jake ja Mikä-Mikä-Maan merirosvot
Kausi 2. Jakso 24. Opettavaisessa ja hauskassa Disney-sarjassa lapsia viihdyttävät Kapteeni Koukun tapaiset klassiset hahmot sekä innokkaan ja rohkean Jakean johtama neuvokkaiden pikkumerirosvojen joukko. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Kim Possible
Kausi 4. Jakso 23. Muodin uhri. Monique, joka on auttanut Kimiä sopeutumaan töihin Club Bananassa, ylennetään apulaisjohtajaksi ja hän pääsee näkemään huippusalaisia mallistoja. Kun muodonmuuttaja Camille Lyon esiintyy Kiminä ryöstääkseen malliston, hän hankkii Kimille ja Moniquelle potkut. Saadakseen Camillen kiinni ja työpaikkansa takaisin Monique päättää avustaa Kimiä tehtävässä - halusi Kim tai ei! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21') K7 (ahdistus, väkivalta).
07:50
Lego Star Wars
Kausi 1. Jakso 3/5. Uudessa lasten suosikkisarjassa yhdistyvät kaksi maailman tunnetuinta tarinaa: Lego ja Star Wars! Star Warsista tutut hahmot, kuten Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Obi-Wan Kenobi ja Luke Skywalker, seikkailevat nyt jännittävinä Lego-hahmoina vaaroja uhmaten. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
08:15
Vaaleanpunainen pantteri
Pantterin lemmikkikivi. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Waverly Placen velhot
Kausi 4. Jakso 19. Vätysten voitto. Justin on opettanut vätyskurssilaisiaan ahkerasti, ja nyt oppilaiden on aika suorittaa loppukoe, joka määrittää, pääsevätkö he WizTechiin. Harper puuhaa leikekirjansa parissa, ja Russot huomaavat, etteivät heidän lastensa lapsuusmuistot ole tallessa. Amerikkalainen komediasarja. (22') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 16/26. Merenelävät. Kumpi voittaa: kobra vai mangusti? Vesilinnun nokka harppuunana. Näemme myös, miten ruokavalio vaikuttaa eläimiin yllättävilläkin tavoilla. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21') Äänitekstitys: suomi.
09:20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:50
Himosiivoojat New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 1/10. Sekasotkua ja perhe-elämää. Sekasotku on jo vallannut avioparin asunnon Brooklynissa ja uhkaa nyt myös avioliittoa ja ystävyyssuhteita. Kukaan ei halua viettää aikaa asunnossa, joka on tupaten täynnä niin turhia häälahjoja ja leluja kuin isoäidin perintöhuonekalujakin. Amerikkalainen lifestylesarja. (43') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:50
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 4. Jakso 10/13. Päättämätön pikkusisko. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Sisarukset Leah ja Retta ovat asuneet pitkään yhdessä, mutta heidän tiensä erkanevat töiden vuoksi, joten Leahille pitää löytää oma asunto. Leah ei osaa päättää, millaisen asunnon haluaisi, mutta tomeralla Retta-siskolla on asiasta selkeä näkemys. Amerikkalainen lifestylesarja. Äänitekstitys: suomi.
14:20
Himohamstraajat
Kausi 4. Jakso 11. Kissamies. Johnilla on yli 40 kissaa, joista hän ei pysty huolehtimaan. Poikansa kuolemaa surevan Vivianin avioliitto on vaakalaudalla, koska hänen miehensä on saanut tarpeekseen tavaroiden täyttämästä kodista. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:20
Matkaoppaat
Oppaat ottavat yhteen pahan kerran kun sairastumiset ja läheisten vierailut osuvat samalle viikolle. Päivi ja Krasimir taas ovat saapuneet Sunny Beachille muistelemaan erästä kaunista iltaa vuosien takaa. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:50
Huippumalli haussa
Kausi 19. Jakso 13/13. Tyttö, joka pimahti. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jaksossa kerrataan kuluneen kauden tapahtumia ja käydään läpi kovimpia pimahduksia. Luvassa on myös ennennäkemätöntä materiaalia. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41') Äänitekstitys: suomi.
16:50
Panttilainaamo
Kausi 5. Jakso 12/17. Sir Isaac Newton, otaksun?. Rickin isäukko iskee kultasuoneen tekemällä kaupat 1500-luvulla painetusta kirjasta. Kun selviää, että se on voinut kuulua itse Sir Isaac Newtonille, jännitys sen arvosta nousee entisestään. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kausi 1. Jakso 19/24. Taistelu tuolista. Frasier tympääntyy isänsä tuoliin olohuoneessaan, ja hän hankkii tälle uuden. Martin haluaa vanhan tuolinsa takaisin, mutta se ei olekaan ihan yksinkertaista. Vierailijana Brittany Murphy. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Kausi 1. Jakso 10/11. Toinen välierä. Ravintolakilpailun toisessa välierässä kohtaa neljä joukkuetta: Ramsayn valitsemat paras intialainen, brittiläinen, ranskalainen ja pohjoisafrikkalainen ravintola. Kaksi niistä putoaa heti pois, ja jäljelle jääneet rakentavat pop up -ravintolan yhden illan ajaksi, tiukan budjetin mukaan. Englantilainen lifestyleohjelma. (47') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Hauskat kotivideot
20:00
Jukebox
Kausi 1. Jakso 6/6. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jukebox jatkuu Nelosella keväällä. Kauden viimeisessä Jukeboxissa Jesse Kaikuranta ja Irina koettavat laulaa suohon Virve Rostin ja Jarkko Aholan. Illan ohjelmistoon kuuluu muun muassa aivan uudenlainen versio Survivorin hitistä Eye of the Tiger. Ohjelman juontaa Sebastian Rejman. Luvassa perjantain parhaat bileet! Kotimainen viihdeohjelma. (41')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Perjantai on pahin
(Freaky Friday/USA 2003). Maailmanlaajuiseksi jättimenestykseksi kasvanut komedia kohotti nuoren pääosatähtensä Lindsay Lohanin oitis Hollywoodin supertähtiluokkaan. Lohan esittää rock-tähteydestä haaveilevaa Annaa, joka ajautuu jatkuvasti törmäyskurssille äitinsä (Jamie Lee Curtis) kanssa sekä ulkonäkö- että miesasioissa. Kaksikko joutuu tarkastelemaan asenteitaan uudelleen, kun eräänä aamuna äiti herääkin tyttärenä ja tytär äitinä. Kaikki huipentuu riemastuttavia kommelluksia täyteen ahdettuun perjantaipäivään. Ohjaaja Waters muistetaan myös sunnuntaina 4.11. Nelosella nähtävästä terävästä koulukomediasta Mean Girls sekä romattisesta Reese Witherspoon -elokuvasta Jospa se vain olisi totta. Pääosissa: Lindsay Lohan, Jamie Lee Curtis, Mark Harmon, Chad Michael Murray, Harold Gould. Ohjaus: Mark Waters. (92') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Tulossa: Kuudes aisti
Esittelyssä huippujännittävä norjalainen laatusarja Kuudes aisti. (1') K7 (ahdistus).
23:10
Poliisit - kotihälytys
Kausi 2. Jakso 3/9. Paremmat piirit. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Omakotitaloon on murtauduttu. Kerrostaloalueella ammuskellaan. Perheessä ilmenee perheväkivaltaa. Isoisän 70-vuotisjuhlat eivät päätykään odotetulla tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
White Chicks - agentit minimekoissa
(White Chicks/USA 2004). Hillittömän vauhtikomedian taustalta löytyvät Wayans-veljekset tunnetaan myös 2000-luvun suurimpiin komediamenestyksiin kuuluvasta Scary Movie -elokuvasarjasta. Reipasotteinen tarina kertoo kahdesta FBI-agentista (Shawn ja Marlon Wayans), jotka komennetaan suojelemaan upporikkaita Wilsonin hotelliperijätärsiskoksia kidnappaajilta. Kaksikko soluttautuu seurapiireihin tekeytymällä itsekin ökyrikkaiksi prinsessoiksi. Pääosissa: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Jaime King, Frankie Faison, Lochlyn Munro, John Heard, Busy Philipps, Brittany Daniel. Ohjaus: Keenen Ivory Wayans. (110') K12

Arviot: IMDb 5.3 ∙ Rotten Tomatoes 15 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
02:30
Frasier
Kausi 1. Jakso 19/24. Taistelu tuolista. Frasier tympääntyy isänsä tuoliin olohuoneessaan, ja hän hankkii tälle uuden. Martin haluaa vanhan tuolinsa takaisin, mutta se ei olekaan ihan yksinkertaista. Vierailijana Brittany Murphy. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Castle
Kausi 4. Jakso 3/23. Pää kylmänä. Poliisit hämmästyvät, kun murhapaikalta puuttuu ruumis. Jäljet johtavat syväjäädytyslaboratorioon. Alexis saa päätöksen yliopistolta. Amerikkalainen etsiväsarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:55
Rekkakuskit jäällä
Kausi 5. Jakso 14/16. Lämmöt nousevat. Ajokausi alkaa kääntyä loppusuoralle, ja sulamisvedet vaikeuttavat kuskien elämää. Kanadan puolella kilpakumppanit Hugh ja Alex ovat yhä tasoissa lastilistalla, eikä kummallakaan ole varaa hengähtää. Daltonilla Lisa ja Maya löytävät yhteisen sävelen, ja tulokas saa konkarilta hyödyllisiä neuvoja. Kokenut Dave on määrätty taas ajamaan kouluttajan perässä, mutta Alabaman hurjapää ei tykkää tanssia muiden pillin mukaan. Kanadalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
04:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV