UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Maailma Tiistai 7.7.

20:30
World cafe Aasia
Kausi 1. Jakso 4/13. Villiä eksotiikkaa Singaporessa. Bobby Chinn käy keräämässä villiyrttejä viidakosta ja maistelee Singaporen eksoottisia ruokia. Englantilainen matkailuohjelma.

Kello 21:00

21:00
Rhodes ja Intian maut
Kausi 1. Jakso 3/10. Punjabilaista ruokaa. Rhodes ja apukokit ovat Intian pääkaupungissa, Delhissä, tutustumassa punjabilaiseen ruokaan. Tällä kertaa kokataan pistaasikanaa, dalia linssien ja sinappiöljyn kera ja paneer tikkaa. Englantilainen ruokaohjelma. (44')
21:50
Luonnon ihmeet
Ohjelmassa tutustutaan yksi kerrallaan maailman upeimpiin, luonnon muokkaamiin rakennelmiin ja paikkoihin. Jaksot vievät mukanaan ympäri maailmaa Afrikasta Aasiaan ja Amerikasta Eurooppaan. Kohteet tarjoavat elinympäristöjä useille ihmeellisille eläin- ja kasvilajeille ja houkuttelevat turisteja vuosi toisensa jälkeen. Luonto-ohjelma. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Rhodes ja Intian maut
Kausi 1. Jakso 4/10. Mogulien keittiössä. Rhodes ja apukokit kokkaavat Salma Husainin opastuksella moguleilta perittyä ylellistä mughlai-ruokaa. Ruokalistalla ovat lammas-korma, kakori kebab ja kana mantelien ja lehtihopean kera. Englantilainen ruokaohjelma. (45')
22:50
Maapallon aarteet
Mesa Verden kallioasumus. Ohjelmassa tutustutaan historiallisiin kaupunkeihin sekä niiden arkkitehtuuriin ja taideaarteisiin. Kautta aikojen vauraus ja valta ovat keskittyneet tärkeisiin kaupunkikeskuksiin, joissa talouselämän eliitti ja hallitsijat eivät ole voineet vastustaa ihmiselle ominaista kiusausta jättää jälkensä maailmaan. Jotkin heidän monumenteistaan ovat myös säilyneet nykypäivän ihmisten ihailtaviksi ja ihmeteltäviksi. Matkailuohjelma. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Intian tarina
Kausi 1. Jakso 6/6. Vapaus. Intian vapaustaistelun verisimpiä vaiheita oli patruunarasvasta alkunsa saanut vuoden 1857 sepoykapina. Vuonna 1947 Intia vihdoin itsenäistyi Isosta-Britanniasta, mutta muslimien Pakistan erottautui omaksi valtiokseen. Matkailuohjelma. (54')