UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 29.7.

19:30
Lainvalvojat
Rovaniemellä selvitellään tänään kahden eri partion voimin kahta erilaista ilmoitusta pahoinpitelyistä yksityisasunnoissa. Helsingissä väkivaltarikosyksikköä työllistää mahdollinen auton tuhopolttotapaus. Epäilyttävän auton pysäytys johtaa niin ikään jatkotoimenpiteisiin.
20:00
Miehen puolikkaat
Pirunmoinen tyttöystävä. Charlien uusi, mystinen tyttöystävä Isabella huolestuttaa Alania, sillä hän ei halua Jaken joutuvan alttiiksi oudoille ja pelottaville vaikutteille. Isabella ei kuitenkaan pidä itseään outona vaikutteena, eikä siksi myöskään siedä, että häntä kohdellaan sellaisena... Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Häirikkö nro 1. Bart saa tietää, että koulussa on aikoinaan ollut häntäkin pahempi häirikkö. Hän haluaa tutustua tähän pahamaineiseen Andyyn (ääninäyttelijänä muun muassa Paksuna-elokuvassa näytellyt Jonah Hill). Marge laittaa perheen ruokavalion remonttiin muiden kotiäitien painostuksen takia. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Carrien päiväkirjat
Paineita. Uusi vuosi tuo mukanaan uusia paineita kaikille. Carrien mielestä etäsuhde ei toimi, mutta hän ei menetä toivoaan. Carrie ja Dorrit keksivät erilaista ohjelmaa, kun isä jättää tytöt keskenään kotiin. Sebastianin tilanne aiheuttaa lisäpaineita Carrielle. K12 (päihteet, seksi).
22:00
112
Tampereella ja Kuopiossa hypätään pelastuslaitoksen matkaan. Pakkanen on jäädyttänyt tienpinnat eri puolilla Suomea ja pitää viranomaiset kiireisinä. Kuopion poliisi saa ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja myös Porvoossa ollaan poliisin kyydissä.
23:00
The Tomorrow People (K16)
Vihollisen vihollinen. Sadistinen paranormaali Julian tekee paluun, mutta joutuu tekemään sopimuksen ULTRAn kanssa. Astrid löytää tukea Johnista. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
The Tomorrow People (K16)
Supersankari. ULTRA jahtaa supersankarina esiintyvää paranormaalia, joka pelastaa ihmisiä ja jättää jälkeensä ruusun. Stephen haluaa yrittää uudelleen lukea Jedikiahin ajatukset löytääkseen isänsä ruumiin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:55
Rysän päällä
Motocross-mylläkkä. Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies tapaa poltella sikareita vieraan naisen seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:55
Onnensoitto