UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 26.7.

20:30
Simpsonit
Safari. Simpsonit kokevat uskomattomia seikkailuja, kun Homer voittaa koko perheelle Afrikan matkan yllättävällä tavalla. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Sisilia. Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
22:00
Myytinmurtajat
Liukkaat banaaninkuoret. Adam ja Jamie testaavat, kuinka helppoa banaankuoriin todella on liukastua. Tiimi yrittää valmistaa timantteja kotikonstein. Lisäksi totuus kaksoisdippauksesta - jos dippaa sipsin uudelleen kastikkeeseen haukattuaan siitä kerran, kuinka paljon suun bakteereja kastikkeeseen siirtyy?
23:00
Teknavi
Kausi 11, 2/8. Kauden toisessa jaksossa vieraillaan Geneven autonäyttelyssä ja tutustutaan vuoden kiinnostavimpiin autouutuuksiin. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on Lexuksen uusiutunut RX-katumaasturi, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat tänä vuonna elektroniikkamarkkinoita valloittavat virtuaalilasit. Markku Alén joutuu yllättävään haastekisaan Santahaminan varuskunnassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Virittäjät
Jakso 2. Jani Komulainen - Toyota MR2 GT-S -95 . Tänään ei puutu Virittäjistä vauhtia kun Mikalla on vastassa Time Attack ohjus Jani Komulaisen ohjastamana. Myös katsojat voivat kokeilla jakson autoa ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät mobiilipelissä.

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Pettymys. Kausi 7, 5/22. Bonnielle, Damonille ja Alaricille paljastuu karmea totuus Feenikskivestä. Caroline lähettää Stefanin tapaamaan ensirakkauttaan Valerieta. Lily ikävöi kuollutta rakastaan Juliania. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
00:55
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Yhdysvalloissa 18.7.2016 suorana esitetty erikoislähetys, jossa keskitytään republikaanien puoluekokoukseen. Vieraana näyttelijä Zoe Saldana.
01:50
Miljoonapotti