UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 31.10.

22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Arrow (K16)
Sara. Ryhmä on yhä järkyttynyt viime jakson tapahtumista mutta keskittyy jäljittämään kaupunkiin ilmestynyttä synkkää jousimiestä, joka tunnetaan koodinimellä Komodo. Laurel kääntyy synkälle tielle kostonhimossaan. Oliver on huolissaan, koska ei ole kuullut Theasta. Ray Palmer liehittelee yhä Felicityä. Takaumissa Tommy Merlin saapuu yllättäen Hongkongiin etsimään parasta ystäväänsä. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Formula 1: vapaat harjoitukset
Selostajana Timo Pulkkinen. Kooste.
00:30
Eurojackpot ja Jokeri
00:35
Rysän päällä
Motocross-mylläkkä. Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies tapaa poltella sikareita vieraan naisen seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:30
Catfish
Valheiden verkko. Rod ja Ebony ovat chattailleet ja puhuneet päivittäin puhelimessa jo neljän vuoden ajan ja vaikuttavat varsin rakastuneilta. Ebony paljasti jossain vaiheessa olevansa transsukupuolinen nainen, mikä aiheutti ensin pelkoreaktion umpiheterossa Rodissa. Asiasta päästiin kuitenkin yli ja nettisuhde jatkui lämpimänä. Rod puolestaan on käyttänyt profiilissaan serkkunsa kuvaa ja väärää nimeä koko neljän vuoden ajan, eikä ole koskaan vihjaissutkaan asiasta Ebonylle. Kaiken kukkuraksi Ebony on aiemmin kieltäytynyt tapaamisesta vedoten syöpähoitoihinsa. Koko juttu kuulostaa jokseenkin hämmentävältä, joten Nev ja Max rientävät ottamaan asioista selvää. Kuka loppujen lopuksi on valehdellut ja mistä? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
02:19
Voittostudio