UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 6.3.

16:05
Dieetit vaihtoon!
Julie ja Zoe. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Julie ja laiha Zoe. Julie nauttii syömisestä ja Zoe nirsoilee, mutta molemmat syövät paljon suklaata ja muita epäterveellisiä rasvoja. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Entinen anorektikko Emma Woolf selvittää, mitä on olla syömishäiriöinen mies. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Avioeroa kohti. Sovinto mielessään Leonard tarjoaa Paulinelle harjoittelua omassa ohjauksessaan, jotta hän hotellin osakkeenomistajana perehtyisi paremmin sen asioihin. Friedrichin paineet kasvavat, ja Paulinen osakkeiden luovutuksessa hän saa sairauskohtauksen. Siitä selvittyään hän kirjoittaa tunnustuskirjeen pojalleen. Sen jälkeen Charlotten ratkaisu yllättää miehen täysin. André ja Michael ryhtyvät puuhaamaan avioeroa, mistä Hansi järkyttyy. Potilaskato tekee Michaelille edelleen taloudellista tappiota, ja hän pyytää aviomieheltään rahaa mutta turhaan. Michaelin mitta täyttyy. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Eveliina ja Mikko. Liikunta-alalla työskententelevät Eevaliina ja Mikko ovat ajatutuneet Eevaliinan raskauskilojen ja kiireisen arjen myötä kriisin partaalle. He uskovat, että olemuksen keventyminen, yhteinen aika treenien parissa ja 10 000 euroa sysäävät liiton uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Maitojahdista uusiin mahdollisuuksiin. Homer etsii epätoivoisesti maitoa muksuilleen. Yllättäen maitomatka poikii hänelle uuden työtilaisuuden. Maggie on liian riippuvainen äidistään ja niinpä Marge osallistuu Internetissä mainostettuun lasten itsenäistymisohjelmaan. Vierailevana tähtenä tässä jaksossa Matt Dillon. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:30
Ensisilmäyksellä
Ja riita jatkuu. Marshall tekee kaikkensa välttyäkseen jatkamasta vihanpitoa Lilyn kanssa. Lopulta totuuden hetki kuitenkin koittaa. Barney juo itsensä niin humalaan, että vastaa totuudenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin. Loistotilaisuudesta ilahtuneet Ted ja Robin saavat viimein kuulla, mitä Barney tekee elääkseen! Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Äitiobservaatio. Sheldon näkee vahingossa äitinsä miehen kanssa. Siinä onkin sulattelemista. Raj järjestää ystävilleen viihdettä ja saa heidät miettimään tulevaisuutta pitkälle eteenpäin. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Mr. Spritz menee Washingtoniin. Hassu-klovni valitaan Yhdysvaltain kongressiin hoitamaan Springfieldin lentokenttä kuntoon. Siellä hän kuitenkin menee väärään kelkkaan. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Just Wright
Ohjaaja: Ohjaus: Sanaa Hamri, USA 2010, 100´. Pääosissa: Queen Latifah, Common, Paula Patton, James Pickens Jr. Queen Latifah tähdittää koripallomaailmaan sijoittuvaa komediaa viehättävänä fysioterapeuttina, joka etsii elämänsä rakkautta. Myös hänen häikäilemätön ystävänsä hinkuaa miestä vierelleen: peli voi alkaa. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:55
Rysän päällä
Lohtua lankomiehestä. Lohtua lankomiehestä. Sarjan 14. tuotantokausi alkaa! Darin Gaffney painaa pitkää päivää, mutta epäilee samalla, että hänen avioliitossaan ei ole kaikki kohdallaan. Tutkinnassa paljastuu, että vaimo onkin viritellyt uutta suhdetta miehensä velipojan kanssa. Alexis Shaver ihmettelee poikaystävänsä kylmenneitä tunteita. Tarkkailijat selvittävät, että mies ravaa päivittäin parturiliikkeessä hoitelemassa uutta heilaansa. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:50
Ensisilmäyksellä
Ja riita jatkuu. Marshall tekee kaikkensa välttyäkseen jatkamasta vihanpitoa Lilyn kanssa. Lopulta totuuden hetki kuitenkin koittaa. Barney juo itsensä niin humalaan, että vastaa totuudenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin. Loistotilaisuudesta ilahtuneet Ted ja Robin saavat viimein kuulla, mitä Barney tekee elääkseen! Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Eurojackpot ja Jokeri
00:25
Scorpion
Yllätysvieras. Cabe saa hätäviestin läheiseltä ihmiseltä, jota ei ole tavannut vuosiin. Suojellessaan tätä koko Scorpion-tiimi joutuu vaaraan ja piiloutuu syrjäiseen turvataloon, johon liittyy Caben henkilökohtaisia muistoja. Walter on huolissaan Ralphin isän urasuunnitelmista, jotka saattavat viedä pojan ja Paigen pois hänen luotaan. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:15
Voittostudio