UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 27.4.

21:00
Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin
Ohjaaja: Michael Apted, Britannia/USA 2010, 115´. Pääosissa: Georgie Henley, Skandar Keynes, Will Poulter, Ben Barnes, Liam Neeson, Simon Pegg. Narnian tarinoiden kolmannessa osassa on kulunut vuosi Prinssi Kaspianin tapahtumista, ja Lucy ja Edmund asuvat serkkunsa Eustace Ruikun luona. Kun Lucyn makuuhuoneen seinällä roikkuvasta, merellä seilaavaa laivaa esittävästä taulusta alkaa vuotaa vettä, kolmikko siirtyy Narniaan ja päätyy yhteen sen meristä. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 49 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Madventures
Osa 2/10: Ex-CCCP. Matka ruostuneen rautaesiripun takaiselle radioaktiiviselle vyöhykkeelle! Maailman mittavin ja myyttisin junarata vie Madventuresin kuolemattoman miehen ja maailman hämyimmän urheilulajin luo. - K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
C.S.I. (K16)
Viinissä on totuus. C.S.I. New Yorkista tuttu Mac Taylor (Gary Sinise) tulee Las Vegasiin yllättämään naisystävänsä Christinen. Tilanne muuttuu vakavaksi, kun Christineen ei saada yhteyttä. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Luovat hullut
Harjoittelija. Toimistolle tulee työharjoitteluun tärkeän asiakkaan tytär, joka hankalaa käytöstä Sydneyn on vaikea sietää. Lauren on taas aloittanut seksisuhteen Zachin kanssa mutta kaipaa oikeaa suhdetta ja tajuaa, että Zach on hänelle vain huono tapa. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Rysän päällä
Kämppistä kosiskelemassa. Kelsey Hart saa tietää miehensä käyvän vieraissa, ja toinen nainen löytyy yllättävän läheltä. Amy Nelson usuttaa Rysän päällä -tiimin poikaystävänsä perään. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:20
Voittostudio
03:00
Astral TV