UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 5.5.

19:00
Sub goes Kolina
Klara vappen allihopa! Sub goes Kolinan vappuspesiaalissa Cristal Snow kouluttaa Sasun dragin alkeisiin ja Erkku testaa lahkon perustamista, jotta sinun ei tarvitse. Roopea kiinnostelee montaako naista Kasmir on tuupannut ja saako muusikko helposti pesää. Teemaan kuuluu tietysti myös kotibileet, skumppa ja yhteislaulua trubaduurin säestyksellä. Subin vappuetkoila kanssasi valloittavan ihana tubettaja Janne Naakka eli Naag! K7 (seksi).
19:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 5/10. BOKSIn sohvalla Duudsoneiden Jarppi&HP ja tubetähti Mmiisas. Duudsonit haastavat Lakon&Herban reiliskabaan Skate 3 -rullalautapelissä. Mmiisas ja kundit riehaantuvat twerkkaamaan ja tanhuamaan tanssipeli Dance Central 4:n inspiroimina. HP on skeitannut ja lumilautaillut monta vuotta, Jarppi muuten vaan kerännyt ruhjeita kehoonsa, mutta rullalautapelit ovat loistava mahdollisuus ihan ¿Perus-Ismollekin¿ loistaa coolina skedetähtenä reilin päällä ja vähän sen sivussakin. Mmiisas omaa hämärän voimistelumenneisyyden, mutta katuu sen paljastamista ennen tanssibattlen alkamista - mitä jos tausta ei näy liikehtimisessä mitenkään? Hiki lentää ja maata tampataan ihan huolella, kun kundit tanssivat vuorollaan Mmiisasia vastaan, mutta kenellä on osuvimmat moovit? Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.) Vieraat pelaavat myös BOKSIn omaa Sansa The Cat -peliä ja saavat pisteensä Hall of BOKSI -tauluun. Uusinta.
20:00
Simpsonit
Vesirokkokutsut. Maggie sairastuu vesirokkoon, jonka jälkeen Homer ja Marge kutsuvat kaikki naapuruston lapset luoksensa vesirokkokutsuille. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 16. Uudessa kauhutarinakokoelmassa Bart joutuu robottipojan syrjäyttämäksi ja Homer osallistuu tietämättään julmaan tositeeveeohjelmaan. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
112
Hätäkeskuspäivystäjien arkeen kuuluvat myös turhat puhelut. Tampereella ja Turussa pelastuslaitos saa mitä erilaisimpia hälytyksiä. Espoossa poliisi löytää luoteja parkkihallista. K7 (ahdistus).
22:00
Myytinmurtajat
Pulloraketti. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä varpaat katkaisevista kenkien teräskärjistä. Tiimi yrittää saada Karin lentämään pelkillä vesipulloilla toimivan raketin avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
23:00
Teknavi
Kausi 11, 8/8. Kauden päätösjaksossa Markku Alén kokee kauhun hetkiä huipputehokkaan rata-auton ohjaamossa. Risto Virtasen testissä on ärhäkkä BMW M2, ja Teknavin prätkäekspertin Janne Uskalin käsittelyssä on uusi Husqvarna 701 Supermoto. Pauli Reinikaisen kokeilussa on langaton taskukokoinen tulostin kännykkäkuville. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:35
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Susan Sarandon ja David Tennant. Musiikkivieraana Catfish and the Bottlemen. Esitetty USA:ssa 27.4.2016.

Kello 24:00

00:35
Voittostudio