UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 21.9.

20:30
Simpsonit
Viheliäs wiccatapaus. Kausi 21, 7/23. Lisa eksyy piiloleikissä ja törmää kolmeen wicca-uskontoa harjoittavaan tyttöön. Lopulta hänestä tulee todistaja tyttöihin kohdistuvassa oikeudenkäynnissä. Homer puolestaan tutustuu metsien miehiin. Jaksossa parodioidaan Sideways-elokuvaa. Jaksossa vierailee Scream-elokuvista tuttu kanadalaisnäyttelijä Neve Campbell. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Rankat duunit
Kivimurskaamo ja Kalastaja. Kausi 1, 4/8. Kalliota räjäytetään ja jättikoneet jyrisevät kun tehdään soraa ja hiekkaa. Helsingin viimeinen ammattikalastaja ottaa tytöt päiväksi merelle. Siirtyykö 30 tonnin lohkareet ja antaako Ahti saalista? Tässä jakossa Viivi ja Tuija ovat duunissa kivimurskaamossa ja kalastajan apulaisina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Twin Peaks (K16)
Yksikätinen mies. Kausi 1, 6/9. Agentti Cooper löytää etsimänsä yksikätisen miehen, ja Laura Palmerin murhatutkimukset johtavat eläinten pariin. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi, ja paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. K16
23:00
Love Island
Ensimmäinen viikko. Kausi 2, 6/43. Ensimmäisen viikon aikana parit tutustuvat toisiinsa erilaisten pelien muodossa. On olutpallopeli, jossa opitaan totuuksia, tuhma tavauskilpailu sekä saaren vahvin mies-kisa. Kertaamme myös ensimmäisen parinvaihdon tapahtumia. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Supernatural 12. kausi (K16)
Vain muisto jää. Kausi 12, 18/23. Ketch lähettää Mickin nimissä Winchesterin veljeksille sähköpostia katoamistapauksesta, jollaisia on tapahtunut samassa paikassa aiemminkin. Ainoa silminnäkijä kertoo Deanille ja Samille nähneensä vuohimaisen hirviön, josta on kerrottu tarinoita jo yli vuosisadan ajan. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).
01:00
Ninja Warrior 6. kausi
MM-ottelu, osa 1/2. Kausi 6, 29/30. Kuudes kausi huipentuu kolmen joukkueen keskinäiseen mittelöön. USA:n veteraanit kohtaavat Japanin ja Euroopan parhaat ninjat. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina Matthew McConaughey, Vanessa Bayer. Esitetty Yhdysvalloissa 31.7.2017.
02:55
Lemmen viemää
Sopiva pari. Tina etsii pasteijoilleen sopivaa makuparia, mutta oluista ei sellaista tahdo löytyä. Niinpä hän päättää kääntää katseensa viinien suuntaan ja pyytää Davidilta apua. Oskar ei kuitenkaan osaa suhtautua asiaan erityisen kypsästi. Werner torjuu Andrén avunpyynnön, mutta Melli antaa epätoivoiselle pormestarille neuvon, jotta syytösskandaali saadaan pois päiväjärjestyksestä. Michael yrittää lähestyä poikaansa sosiaalisen median keinoin ja ihmettelee, kun Fabien ei hyväksy hänen kaveripyyntöään. Alfonsin vanha neuletakki inspiroi Claraa. Adrian puolestaan on innoissaan Desiréen raskaudesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.