UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 18.11.

02:25
112
Kausi 3, 8/8. Tässä jaksossa seuraamme FinnHEMS lääkärihelikopterin hektistä arkea. Näemme myös Rajavartiolaitoksen vartiolentolaivueen haastavan ja ainutlaatuisen pelastusoperaation merellä. K7 (ahdistus).
03:20
Vampyyrien sukua (K16)
Yön silmät. Kausi 2, 18/22. Klaus etsii keinoa kukistaa Dahlia ja joutuu silmätysten toisen vaarallisen vihollisen, Mikaelin, kanssa. Hayley, Rebekah ja Freya yrittävät yhdessä löytää Dahlian, ja Elijah ja Marcel suunnittelevat ansaa Josephinen avustuksella. Jacksonilla on Hayleylle ehdotus, johon tämä ei heti tartu. Aiden yrittää päättää, kenen puolella on. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:10
Lemmen viemää
Totta vai tarinaa?. Tina ei voi jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oskar yrittää vakuutella, että Pian teko oli hätävarjelua, mutta Tina ei tiedä, uskoako tarinaa. Natascha ja Nils ovat ymmällään vietettyään kiihkeän hetken hotellihuoneessa. Molemmat toteavat, ettei tapaus saa paljastua Michaelille eikä Charlottelle. Melli odottaa innoissaan Andrén paluuta Etelä-Afrikasta, mutta Clara ja Alfons ovat hänestä huolissaan. William ei ole unohtanut vuosia sitten Claralle lupaamaansa leijan lennätystä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 6:00

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
Lajinsa viimeinen
Y-sukupolvi. Kausi 1, 1/22. Erämatkailutoimittaja Jack joutuu luontoseikkailuista kaupunkiin toimistotöihin, kun erälehti siirtyy nettiin. Vastassa on nuoria diginörttejä, jotka tuskin ovat luontoa nähneetkään. Kaiken lisäksi esimieheksi päätyy vanha yhden yön juttu, joka sattuu olemaan myös pomon tytär. Pomon roolissa nähdään herkullisen humoristinen Stephen Fry. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Lajinsa viimeinen
Nettideittailua. Kausi 1, 2/22. Jack kokeilee deittailusovellusta. Clarkin, Emman ja Masonin mielestä eräimago ei pure deittimarkkinoilla, joten he päättävät luoda hänelle uuden, modernimman profiilin. Kaikki ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Pomon roolissa nähdään herkullisen humoristinen Stephen Fry. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
TILT 2.0
Kausi 1, 5/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu laulaja Isac Elliot. Luvassa huikeaa pelailua virtuaalitodellisuudessa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
11:30
Simpsonit
Ihme. Kausi 2, 1/22. Bartia uhkaa luokallejääminen, ja tulevaisuus tuntuu lohduttomalta. Uusinta. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kaljulääke. Kausi 2, 2/22. Homer unelmoi runsaista hiuksista, ja eräänä aamuna hänen suortuvansa hulmuilevat raikkaassa tuulessa... Nyt elämä luistaa. Uusinta. K7
12:30
Simpsonit
Kauhujuttu. Kausi 2, 3/22. Bart ja Lisa kertovat toisilleen karmeita Halloween-juttuja. Uusinta. K7
13:00
Simpsonit
Kolmisilmäinen kala. Kausi 2, 4/22. Bartin nappaama mutanttikala aiheuttaa tiettyjä epäilyjä, onhan Springfieldin atomivoimala tuossa kivenheiton päässä. Uusinta. K7
13:30
Simpsonit
Tanssiva maskotti. Kausi 2, 5/22. Homer Simpsonia kohtaa odottamaton kunnia. - Vieraileva ääni: Tony Bennett. Uusinta. K7
14:00
Mutsi 4. kausi
Uusi kuuntelija. Kausi 4, 20/22. Marjorien tukihenkilö retkahtaa juomaan ja Marjorie kokee tarvitsevansa tauon kaikesta. Kun ryhmän kulmakivi on poissa, vastuun huolien kuuntelusta pitää siirtyä jollekulle muulle. Bonnie on hommaan ehkä vähän turhankin innokas. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Love Island
Tomin syöksykierre. Kausi 2, 28/43. Huvilaan saapuu uusi tyttö, joka on sattumalta Tomin entinen tyttöystävä Emma. Tom yllättyy perinpohjaisesti, mikä saa Sophienkin niskakarvat pörhistymään. Emma kiinnostuu oitis Terrystä, eikä Terryn orastavaa kiinnostusta katsota hyvällä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Love Island
Tuuliviiri-Tom. Kausi 2, 29/43. Emman ja Terryn välille syttynyt kiinnostus saa Tinan tuntemaan olonsa osattomaksi. Tom puhuu lähdöstä ja Sophie saa tarpeekseen Tomin oikuttelusta. Emma ja Terry käyvät romanttisilla treffeillä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
16:45
Love Island
Uusia uroita. Kausi 2, 30/43. Sophie ja Tom purkavat eroaan muiden kanssa, kun taas Terryn ja Emman välinen hehku vain lisääntyy. Huvilaan tulee kaksi uutta poikaa, joilla on oma salainen tehtävänsä. He saavat kumpikin tarjoilla samppanjaa kolmelle tytölle. Troy jallittaa Tinan nukkumaan kanssaan. Nathan tunnustaa tunteensa Caralle ja juhlii 25-vuotispäiväänsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Punk'd Suomi
Maryam Razavi. Kausi 1, 7/10. Viki Eerikkilän kanssa vedätyksiä ystävilleen on juonimassa malli ja juontaja Maryam Razavi. Pääpränkin kohteena on laulaja Janna, joka luulee menevänsä aivan tavalliseen manikyyriin, mutta päätyykin hieman erikoisemman ennustajan kynsiin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
X Factor UK
Live-esitykset 5.
20:30
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 1/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Taru Sormusten herrasta: Kuninkaan paluu
Taru Sormusten herrasta: Kuninkaan paluu. Peter Jacksonin ohjaaman, tunnetun elokuvatrilogian kolmas osa. Hobitit Frodo ja Sam Klonkun opastamana lähestyvät Mordorin Tuomiovuorta, jonka uumeniin saattueen on määrä sormus heittää tuhottavaksi. Samaan aikaan Keski-Maa Aragornin johtamana valmistautuu viimeiseen taisteluun velho Sauronin pahoja voimia vastaan. Ohjaaja: Peter Jackson, USA/Uusi-Seelanti 2003 (193'). Pääosissa: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Liv Tyler, Orlando Bloom, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Miranda Otto, Karl Urban, Bernard Hill, David Wenham, Andy Serkis, John Noble. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

01:05
112
Kausi 3, 8/8. Tässä jaksossa seuraamme FinnHEMS lääkärihelikopterin hektistä arkea. Näemme myös Rajavartiolaitoksen vartiolentolaivueen haastavan ja ainutlaatuisen pelastusoperaation merellä. K7 (ahdistus).
02:05
60 päivää kiven sisässä
Vaarallinen liittolainen. Kausi 2, 8/16. Soluttautujan rooli mietityttää Quintinia ja Sheriä. Ashleigh alkaa viimein ymmätää edesmennyttä äitiään. Ryan ei ole tyytyväinen seriffin päätökseen. Amerikkalainen dokumenttisarja.
03:05
60 päivää kiven sisässä
Vasikan kintereillä. Kausi 2, 9/16. Naisten osastolla etsitään kiivaasti ilmiantajaa pieleen menneen ratsian jäljiltä. Osastomuutot aiheuttavat harmaita hiuksia soluttautujille. Amerikkalainen dokumenttisarja.
04:05
Vampyyrien sukua (K16)
Pato murtuu. Kausi 2, 19/22. Verinen taistelu on tiedossa, kun Dahlia antaa Klausille ja Hayleylle takarajan, johon mennessä Hope on luovutettava. Elijah yrittää Klausin tekemään yhteistyötä, mutta Klaus päättää toteuttaa oman vaarallisen suunnitelmansa. Hayley tajuaa, että Dahilaa on lähes mahdoton paeta, ja laatii oman suunnitelmansa Aidenin avulla. Freya esittää Rebekahille ja Elijahille uhkavaatimuksen, ja Marcel yrittää miettiä, miten Klausin arvaamaton käytös olisi parhaiten hallittavissa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
05:00
Maailman kauheimmat naapurit
Ystävykset riidoissa. Kausi 2, 3/13. Piru on irti ja ystävyys tiessään Leedsissä, kun naapuri raivostuu perheen nuorelle tyttärelle. Cotswoldsissa naapurisopua koetellaan, kun lintuintoilijan lemmikit pitävät uuden naapurin mukaan liian kovaa ääntä. Englantilainen realityohjelma.