UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 20.11.

17:00
Mökkireissu
VIHTI - Mistä Vihdin katuvalot saa sammumaan?. Kausi 1, 1/10. Elias Kaskinen, Kalle Lindroth ja Roope Salminen suuntaavat Kallen mökille Vihtiin. Mukaan napataan Anssi Kela, Kasmir ja Anna Abreu. Anssin turistikierros, Kasmirin burgerit ja Annan mökkibiisi saavat aikaan kylmiä väreitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Tanssiva maskotti. Kausi 2, 5/22. Homer Simpsonia kohtaa odottamaton kunnia. - Vieraileva ääni: Tony Bennett. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Kauneuskilpailut. Kausi 4, 5/23. Lisan sydäntäsärkevä masennus omasta ulkonäöstään haihtuu, kun hänet valitaan uuden missin perintöprinsessaksi. Uusinta. K7
19:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Naapurukset. Kausi 2, 6/22. Homer kouluttaa poikaansa, jotta he olisivat edes jossakin asiassa ärsyttäviä naapureitaan parempia. K7
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 3. Kausi 4, 6/23. Homer antaa pojalleen lahjan, jossa piilee kammottavia voimia. Kuolleet nousevat haudoistaan, ja kaikki on aivan kamalaa. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Jackie Brown (K16)
Jackie Brown. Jännityselokuva hieman hämäräperäisestä lentoemännästä, joka suorittaa omaa kostoaan auttaessaan poliisia selvittämään suurta asekauppajuttua. Ohjaaja: Quentin Tarantino, USA 1997 (148'). Pääosissa: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro. K16

Kello 24:00

00:05
Empire
Valoa pimeydessä. Kausi 3, 1/18. Anika synnyttää tytön, jonka nimeksi tulee Bella Lyon. Lucious ja Cookie taistelevat Empiren ja perheensä puolesta. Andre suree vaimoaan ja näkee näkyjä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:55
Maailman kauheimmat naapurit
Melupiina. Kausi 5, 17/22. 30-päinen koiralauma saa naapurit raivon valtaan, ja 70-päinen lintuparvi piinaa uutta asukasta. Kiista tv:n äänenvoimakkuudesta kärjistyy väkivallaksi. Entä mitä tehdä, kun naapuriin ilmestyy autoromuttamo, tai kun naapurin remontti pitkittyy 12 vuoden vasaroinniksi? Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
02:55
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Surutyö. Kausi 6, 1/22. On kulunut neljä kuukautta Damonin ja Bonnien poismenosta, ja jokainen yrittää toipua menetyksestä omalla tavallaan. Elena saa Lukelta lohtua, jolla on ikävät seuraukset, Stefan yrittää aloitella uutta elämää ilman ystäviään, ja Caroline tekee kaikkensa tuodakseen Damonin ja Bonnien takaisin. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
03:50
Vampyyrien sukua (K16)
Vihan liekit. Kausi 2, 21/22. Klaus tajuaa sisarustensa petoksen ja lähtee sotajalalle yllättävän liittolaisen kanssa kosto mielessään. Elijah, Rebekah ja Freya aikovat houkutella Dahlian ansaan lopullisesti. Hayley ja Jackson ovat pulassa tulvivalla rämeellä, ja Marcel saa peräänsä uuden uhkaajan. Davinalle tarjotaan tilaisuutta tuoda Kol takaisin, mutta sillä olisi hintansa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:45
Lemmen viemää
Käymään vain. Oskar on sokissa saatuaan kuulla Pian auto-onnettomuudesta. Hänen pitäisi mennä tunnistamaan ruumis, joten Tina tarjoutuu kuskiksi, sillä mies ei ole ajokuntoinen. Melli on murheissaan, kun André ei palannutkaan Etelä-Afrikasta hänen vuokseen. Myös Hildegardille ja Alfonsille todellinen paluusyy aiheuttaa päänvaivaa. Werner yrittää hieroa sovintoa veljensä kanssa mutta heikoin tuloksin. Omatunto painaa Nilsiä. Natascha kehottaa häntä kokoamaan itsensä. Desirée on mustasukkainen, kun Claralle tarjoutuu mahdollisuus saada näkyvyyttä luomuksilleen Williamin tunteman elokuvatähden avulla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).