UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 18.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
09:55
Lemmen viemää
Valkotakkiset vievät. Doris ja tohtori Drescher haluavat Charlotten pysyvästi pakkohoitoon, mutta Charlotte pääsee irti parivaljakon ansasta ja ryntää Marlenen ja Michaelin luo apua saadakseen. Valkotakkiset kuitenkin vievät Charlotten mennessään. Poliisi ottaa Nilsin kiinni, mutta hän saa puhuttua itsensä vapaaksi. Nils lopettaa leikin, joten Goranilla ei ole työttömänä paljon vaihtoehtoja. Onneksi André ottaa sanasepon kokeeksi oluttupaan tarjoilemaan. Show¿n on jatkuttava Nataschan mukaan, ja hän häipyy Wieniin hyvästejä jättämättä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:50
Ostoskanava Guthy Renker
11:50
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:50
Tanssien tähtiin
Finalistit esittäytyvät, osa 5/5. Esittelyjaksoissa finalistit kertovat itsestään, tanssitaustastaan sekä siitä, kuinka valmistautuvat tärkeisiin esityksiinsä. Tässä jaksossa katsojille esittäytyvät itäisestä Lontoosta kotoisin oleva, kotiseutuylpeyttä uhkuva hip hop -tanssiryhmä Unity UK sekä 10-11 -vuotiaiden poikien muodostama katutanssiryhmä Kazzum, jonka koreografikin on vasta 16-vuotias. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
14:20
Tanssien tähtiin
Fantastinen finaali. Vihdoinkin on finaalin aika! Luvassa on hulluja hyppyjä ja siroja nostoja, vallattomia voltteja ja saumatonta yhteistyötä sekä kimallusta ja kauniita asuja, kun kymmenen tanssijaa tai tanssiryhmää ottaa mittaa toisistaan suuren yleisön edessä. Mikä tarkkaan hiotuista esityksistä nappaa kilpailun voiton sekä 250 000 punnan suuruisen pääpalkinnon? Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
16:05
Walker, Teksasista
Koodinimi: Sudenkorento. Armeijan uusi salainen sotilashelikopteri varastetaan. Asialla on Randy Shrader, joka työskentelee meksikolaisen huumekartellin kanssa. Walkerilla on henkilökohtainenkin motiivi Shraderin kiinnisaamiseksi, sillä tämä jätti Walkerin joukkueineen kuolemaan Vietnamin viidakkoon sodan aikana. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:05
Lemmen viemää
Pakkohoidossa. Doris esittää edelleen olevansa vain Charlotten uhri. Marlene käy sairaalassa tapaamassa Charlottea salaa ja huomaa, että jotain on vialla. Kun Charlotte anelee Marlenelta apua, hän päättää pistää toimeksi. Sabrina ei tiedä, kumpaa miestä uskoisi, vaikka Nils kertoo hänelle koko totuuden. Hän päättää kuitenkin lähteä mukaan Goranin jännittävämpiin juoniin. Franziska huomaa, että edesmenneen Nicolan käyttämä parfyymi pistää Andrén pään pyörryksiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:05
Kurjat kuppilat USA
Mangia Mangia, osa 2. Mangia Mangia on kriisissä, mutta omistaja Julie ei näe ongelmien vakavuutta. Gordon Ramsay panee koko kuvion uusiksi keittiötä ja jopa henkilökuntaa myöten, mutta onko tilanne korjattavissa?
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
BB Extran vieraana sisustussuunnittelija Teuvo Loman. Suoran lähetyksen juontaa Sauli Koskinen.
19:30
Miehen puolikkaat
Uudenlainen perhepotretti. Alan ja Charlie päättävät viimeinkin kertoa äidilleen, mitä todella ajattelevat hänestä. Veljesten ihmetys on silti suuri, kun loukkaantunut äiti hankkii poikiensa tilalle muutaman korvaavan ihmissuhteen. Perhepotretistakin tulee aivan erilainen kuin ennen. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Monopolaarinen tutkimusretki. Toisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa Sheldon on innoissaan, kun hänelle tarjoutuu upea tilaisuus lähteä tutkimusretkelle pohjoisnavalle. Ylipuhuttuaan Leonardin, Howardin ja Rajin mukaansa Sheldon alkaa valmistautua kolmen kuukauden mittaiseen hyytävään koitokseen. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Tekoälyttömät tekeleet. Herra Burns kyllästyy työntekijöistä koituviin kuluihin ja korvaa Homeria lukuun ottamatta koko työvoimansa roboteilla. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Dieetit vaihtoon!
Hannah ja Victoria. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa syömällä lohduttautuva Victoria ja nirso Hannah, joka kärsii aliravitsemuksesta ja pelkää jo lapsettomuutta. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu ikääntyvien naisten syömishäiriöihin. Brittiläinen realitysarja.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Katujen kasvatti (K16)
Riistetyt. Ryhmä joutuu tekemisiin julman ihmiskaupparingin kanssa tutkiessaan venäläismafian asekauppoja. Javier tekee kilpaileville rikollisjengeille tarjouksen, josta näiden on vaikea kieltäytyä. Carlos näkee valoa tunnelin päässä, mutta yllättävä takaisku suistaa hänet takaisin pimeyteen. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Supernatural (K16)
Uhrauksen voima. Vastoin Deanin kehotuksia Kevin haluaa varmistaa äitinsä olevan turvassa, ja kun profeetan äiti saadaan pelastettua demonien kynsistä, tulee tämä Deanin, Samin ja poikansa mukaan etsimään Jumalan sanaa. Nelikko löytää kivitaulun lopulta ahneuden jumala Pluton huutokaupasta, mutta pian he huomaavat, että yliluonnollisessa tarjouskilvassa hinnat ovat heidän saavuttamattomissaan, ja lisäksi myös Crowley lymyää armottomien ostajien joukossa. Muistot Kiirastulesta ja Castielista palaavat Deanin mieleen. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K16 (väkivalta).
01:00
Simpsonit
Uskolla terveeksi. Bart jää uskolla parantamisen koukkuun nähdessään kiertävän "tohtorin" esityksen. K12
01:30
Voittostudio