UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 20.7.

09:30
Arena eSports
HTC 1v1 Invitational 2016. Vuosi takaperin Bukarestissa maailman parhaat CS:GO-pelaajat kohtasivat ainutlaatuisessa yksi vastaan yksi -turnauksessa. Esittelyssä Overwatch Carbon Series. PlayStation e-urheilun alustana. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta).
10:05
Scorpion 1. kausi
Kipunoivat sydämet. Kausi 1, 19/22. Retkeilijät ovat eksyneet metsään ja vaativat olosuhteet hankaloittavat pelastustyötä; kännykät eivät toimi erämaassa, eikä ryhmän sijainnista ole mitään tietoa. Scorpion-tiimillä on onneksi tarvittavat ohjelmistot, joilla heidät voidaan paikallistaa tiheästä metsiköstä. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitellusti ja pelastajat joutuvat itse vaaraan. Hädän hetkellä lämpimät tunteet pulpahtavat pintaan yhdellä jos toisella. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
10:55
Festariagentit
Summer Sound. Konemusiikkifestarit Helsingin Messukeskuksessa haastavat Anskun ja Akiran joraaman tuntitolkulla. Hakusessa on myös kesän nopeimmat aurinkolasit. Akira päättää myös testata henkilöauton kaarreominaisuuksia Messukeskuksen edessä. Gimmat selvittävät myös PLURrin merkityksen. Ohjelma kuvattu kesällä 2015. Uusinta.
11:05
Valehtelevat viettelijät
Veljen vartija. Kausi 5, 19/25. Arian veljen toiminta herättää tyttöjen epäilykset, ja Miken seuraaminen johtaa yllättävään kohtaamiseen Cyruksen kanssa. Onko Mike Alisonin uusi apuri? Uusi vuokralainen houkuttelee Spencerin mukaan luoviin harrastuksiin, ja Spencer saa kaipaamaansa irrottelua. Emilylle paljastuu Talian yllättävä menneisyys. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Selviytyjät. Macin ja Peten henkiinjäämistesti saa dramaattisen käänteen, ja pian on tosi kyseessä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 2. kausi
Kehitysaskelia. Kausi 2, 6/13. Molly ja JD selvittävät, mistä Mollyn outo käytös johtuu, ja Molly joutuu tekemään vaikean päätöksen Ethanin suhteen. Molly on lisäksi sitä mieltä, että vain Ahdun löytäminen voi auttaa häntä. Lucyn onnistuminen saa viranomaiset haluamaan lisää humanikkoja, ja viruksen valmistaminen etenee Mollyn läpimurron ansiosta. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Roskakorisota Walesissa. Kausi 2, 13/13. Roskakorin sijoittelu käynnistää naapuririidan Walesissa. Mikään ei tunnu auttavan, sillä molemmat osapuolet tietävät olevansa oikeassa. Länsi-Midlandsissa Tsangin perhe riitaantuu äänekkään naapurinsa kanssa. Englantilainen realityohjelma.
19:00
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 1/21. Viides kausi starttaa Kalifornian Venice Beachilta, jossa on luvassa on voimaa, ketteryyttä ja koordinaatiokykyä vaativia uusia esteitä. Mukana on jälleen toinen toistaan kovempia kilpailijoita, joiden tavoitteena on edetä karsinnoista yhä lähemmäksi mainetta, kunniaa ja mehevää rahapalkintoa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 8/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:30
Simpsonit
Kiertue-elämää. Kausi 22, 16/22. Homer päätyy keikkahommiin, mutta oppii pian, ettei tien päällä ole pelkkää glamouria ja ruusuilla tanssimista. Homerin poissaollessa Marge päättää auttaa naapurin kissanaista. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Love Island
Vaimomateriaalia. Kausi 1, 22/34. Naomin päättämättömyys saa Joshin ja Maxin hämilleen. Sinkkujen yhteistreffeillä punotaan juonia, ja Jess pääsee vihdoin kostamaan vastoinkäymisensä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
22:00
Love Island
Kausi 1, 23/34. Naomin ja Jessin kylmään sotaan toivotaan neuvotteluratkaisua, kun tytöt passitetaan kahdestaan ostoksille. Rauhansopimukselle onkin pikainen tarve, sillä päivän lopuksi katsojat häätävät saarelta yhden tytön ja pojan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K12 (seksi).
23:05
Sanansaattajat (K16)
Toivon kipinä. Kausi 1, 12/13. Ryhmä yrittää pelastaa seitsemännen sanansaattajan, mutta Koa on käyttänyt liikaa voimiaan ja menettää muistinsa. Paholainen yrittää selvittää Elizalta, mitä sanansaattajat tietävät. Amyn piirrokset huolestuttavat Joshuaa ja Eriniä. Amerikkalainen jännitysdraamasarja, jossa toisilleen tuntemattomien ihmisten pitäisi estää lähestyvä maailmanloppu. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 4/10. Illan jaksossa treffiseuraa etsii Jani. Lontooseen työn perässä muuttanut Jani tunnetaan myös entisenä Mr Gay Finland -kilpailun tuottajana ja ravintoloitsijana. Hän pitää älykkäistä, nokkelista ja miellyttävän näköisistä miehistä. Atleettisuus on lisäksi iso plussa.
01:00
Hävyttömät 6. kausi
Huutokauppa. Kausi 6, 4/12. Gallagherien koti on joutumassa huutokaupattavaksi, joten Fiona yrittää kerätä tarvittavat rahat kokoon. Frank yrittää turvata hänen, Debbien ja vauvan tulevaisuutta. Kevin tilanne naapureiden kanssa heikkenee entisestään. Alibiin yritetään saada kadonneet hipsteriasiakkaat takaisin. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (ahdistus).
02:10
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
03:05
Lemmen viemää
Niin tai näin, aina väärinpäin. Beatrice saa tylyä kohtelua niin Charlottelta, Friedrichiltä kuin lapsiltaankin, vaikka yrittää toimia oikein. Hän tekeekin johtopäätöksensä ja pyytää Friedrichiltä työtodistusta uuden työpaikan hakemista varten. Melli innostuu vapautuvasta hotelliemännän paikasta ja haluaa hakea sitä. Alfons ei kuitenkaan ole varma tyttärensä soveltuvuudesta tehtävään. Fürstenhofin omistajat tekevät päätöksensä puumajan ja hyvinvointiosaston välillä. Päätös aiheuttaa sanaharkkaa Charlotten ja Friedrichin välille. André näkee Tinan nettivideoissa mahdollisuuden hankkia näkyvyyttä hotellille, mutta Tina ei ole innostunut uusien videoiden kuvaamisesta. David sen sijaan on. Clara joutuu puun ja kuoren väliin, kun sekä Desirée että Adrian tilittävät hänelle tuntojaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.