UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 7.10.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Sairaalahäät. Milan löytyminen tekee Leonardin ja Paulinen ikionnellisiksi, samoin Friedrichin, joka on juuri aikeissa kertoa pojalleen olevansa Milan isä. Onni ei kestä kauan, sillä Patrizia palaa takaisin ja esittää huolestunutta äitiä vaatien lasta itselleen. Leonard päättää viedä Milan pois pariksi päiväksi, mutta poliisi saapuu paikalle. Patrizian yllättävä paljastus vetää kaikki hiljaisiksi. Sabrina totuttelee elämäänsä pyörätuolissa. Hän haluaa virallisesti naimisiin, joten hän kosii Nilsiä. Jonas saa Tinan kiinni Hildegardin puhelimen kähveltämisestä ja sotku on valmis. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Mahdoton taloprojekti
Talopari. Kaksi lapsiperhettä aikoo rakentaa talot yhtä aikaa naapuritonteille. Säilyvätkö välit, kun aikataulut kiristyvät?
15:00
Farm Kings
Tuotteet tutuiksi. Elizabeth on huolissaan kaupan myyjätytöistä, jotka eivät tunnu erottavan parsakaalia kukkakaalista. On siis korkea aika järjestää henkilöstölle kunnon perehdytystä. Maatilatuotteiden myynnissä pitää muutenkin panna pökköä pesään, sillä raekuuron aiheuttamat taloudelliset tappiot ovat vielä tuoreessa muistissa. Lisa-äiti järjestää hyväntekeväisyystempauksen, mutta ehtivätkö pojat auttamaan? Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 6/10.
16:00
Top Chef: Mestarit
Tiedeherkuttelua. Kausi 3, 8/10. Tiedeherkuttelua. Salamatehtävässä kokkien on tehtävä lämmin aamupala mikrossa ennätysajassa. Karsintatatehtävä puolestaan vaatii tieteellistä lähestymistapaa, kun haasteena on kokata koulun tiedepäiville. Onnistuuko mestarikokeilta kokkaus pelkkien petrimaljojen ja bunsenlamppujen avulla? Amerikkalainen realitysarja, jossa ammattilaiskokit kisaavat Mestarikokin tittelistä ja hyväntekeväisyysrahapalkinnosta.
17:00
Walker, Teksasista
Muistojen äärellä. Walker joutuu koomaan onnettomuuden seurauksena, ja hänen ystävänsä muistelevat menneitä etsiessään syyllistä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Minimyyttejä. Sarja jatkuu kauden 2010 jaksoilla! Myytinmurtajat testaavat kuutta eri minimyyttiä. Jamie ja Adam selvittävät mm. voiko tulitikun sytyttää ampumalla tai voiko sormet todella upottaa sulaan lyijyyn vahingoittamatta niitä. Tiimi yrittää valmistaa kynttilän korvavahasta sekä Star Trekin klassikkojakson bambusingon. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Prätkäkundi. Homer ja kaverit ovat muodostaneet prätkäkerhon ja törmäävät legendaariseen bändiin poiketessaan matkan varrella 50-lukulaiseen kuppilaan. Vierasäänet: John Goodman, Henry Winkler, Jay North K12
19:30
Mutsi
Riskin hurma. Christy joutuu myöntämään, että hän nauttii riskeistä intiimeissä tilanteissa. Bonnie nimitetään AA-kerhon sihteeriksi, eikä hän aio lepsuilla. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Ystävyyden turbulenssit. Pojilla on kärhämää. Sovinnon eleenä Howard kutsuu Sheldonin mukaansa työmatkalle Houstoniin. Penny kieltäytyy heppoisesta roolista ja miettii lannistuneena, palaisiko tarjoilijaksi. Amy auttaa Rajia naisasioissa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Ura katkolla. Bart organisoi vastaiskun opettajalleen, joka takavarikoi oppilaiden matkapuhelimia. Humalaan juotettu opettajatar saa tietysti kenkää, ja ilkikurisen Bartin on hyvitettävä tekonsa. Sillä välin uusi opettaja ihastuttaa koululaisia rennolla asenteellaan. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Ruotsin surkein kuski
Finaali. Kausi 5, 10/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt kuskit pääsevät esteradalle, pysäköintipaikan etsintään ja liukkaalle tielle. Kaupungissa suoritetun inssiajon jälkeen selviää, kuka on Ruotsin surkein kuski. Ruotsalainen realitysarja.
22:00
Viikingit (K16)
Soturin kohtalo. Kausi 3, 3/10. Kuningas Egbert vierailee viikinkiasutuksessa ensimmäisen kylvön aikaan ja tukahduttaa omiensa keskuudesta kuuluvan kritiikin. Wessexin ja viikinkien joukot hyökkäävät Merciaan. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K16 (väkivalta).
23:00
Sleepy Hollow (K16)
Menneisyyden vankina. Kausi 2, 18/18. Abigail on joutunut menneisyyteen Katrinan loitsun vuoksi, joten hänen täytyy löytää tapa päästä takaisin omaan aikaansa ja samalla korjata historiaan aiheutuneet virheet. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Mies tulessa. Kausi 5, 19/22. Enzo saa vihdoin tietää, mitä tapahtui hänen suurelle rakkaudelleen Maggielle. Bonnie ja Liv pohtivat murenevan toisen puolen kohtaloa. Sloan on vapaaehtoinen koekaniini, kun Markos yrittää murtaa noitien vanhan kirouksen kiertolaisia kohtaan. Matt ja Jeremy ovat huolissaan Tylerista. Amerikkalainen kauhudraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Bones (K16)
Lipeästä löytyy totuus. Boothille ja Brennanille on tarjolla kaksi epäiltyä kemikaaleissa liotetun ruumiin tutkimuksissa. K16
01:55
Lainvalvojat
Jakso 8. Kauden viimeisessä jaksossa kenttäjohtopartion Kotro ja Hopmans nähdään johtamassa mahdollisen ampumatapauksen selvittelyä Helsingin keskustassa. Tähkäpää ja Svartsjö puolestaan jahtaavat koiran avulla myymälävarkaita Kannelmäessä päihtyneen miesjoukon joutuessa tekemisiin toisen partion kanssa Kampissa. K7 (ahdistus).
02:25
Voittostudio