UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 28.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Polut erkanevat. Piispa keskeyttää vihkimisen ja kieltää Martinia jatkamasta. Martin yrittää vakuuttaa piispan, että hän voisi vihkiä Mandyn ja Thiagon avioliittoon kaikesta huolimatta. Konstantin arvaa, kuka kaiken takana on. Saako avioliitto sittenkin sinettinsä? Ystävien tiet erkanevat, mutta Michael palaa Marlenen luo tukka hulmuten. Tuottaja vaatii uusintatapaamista Nataschan kanssa ja tällä kertaa henkilökohtaisesti. Vastahakoinen Xaver saa pukeutua Nataschaksi jälleen. Kukaan ei enää luota Charlotteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (päihteet, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Kreisiä menoa
Maastoajoa metrossa. Tässä jaksossa nähdään muun muassa maastopyöräajoa meksikolaisessa metrossa, surffaava alpakka sekä auton alle vapaaehtoisesti jäävä mies. Bikinibeibit roikkuvat köysien varassa ja Kreisiä mundoa -tiimi sekoilee moottoripyörien kanssa. Aidoista kuvanauhapätkistä koostettu ohjelma hullunkurisista urheilulajeista ja niiden parissa sattuneista haavereista.
14:30
Beverly Hillsin panttilainaamo
Syntymäpäiväyllätyksiä. Kanta-asiakas tilaa panttilainaamosta syntymäpäivälahjan 16 vuotta täyttävälle tyttärelleen. Yossi yllättääkin tytön lahjalla, jollaisia voi saada vain Beverly Hillsissä. Toinen kanta-asiakas täyttää itse vuosia ja kauppaa timanttisormustaan voidakseen järjestää ystävilleen hyvin persoonalliset juhlat. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
15:00
Kesäruokaa Jamie Oliverin tapaan
Jamie Oliver esittelee herkullisia ruokalajeja, joiden valmistus onnistuu vaivatta esimerkiksi festareilla, telttaretkellä tai kotipihalla. Jamie kokkaa suussa sulavaa chili con carnea naudan rintapalasta ja neuvoo, miten ruoka pysyy höyryävän kuumana muutaman tunnin ajomatkan ajan. Lisäksi savustetaan mereneläviä sangossa, kypsennetään avotulella kananpoikaa, välikyljystä ja taimenta sekä perehdytään karibialaisen jerk-kanan saloihin. Lapsia hemmotellaan pannarikakulla ja mehujäillä. Kasvissyöjien iloksi loihditaan intialaisia dosa-lettuja. Lopuksi Jamie tarjoaa marokkolaisia lammaspurilaisia harissan kanssa.
16:00
Myytinmurtajat
Muki vastaan auto. Voiko vastaantulevan auton tuulilasiin heitetty limumuki tappaa kuljettajan? Tiimi testaa elokuvista tuttua rakennuksista ja helikopterin jalaksista roikkumista. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Vieroituksessa. Michael ehdottaa Marlenelle muuttoa Italiaan. Veitilla on heti Marlenelle työhön liittyvä ehdotus Firenzessä. Mutta mitä mieltä Marlene itse on? Konstantiniakaan ei tapaisi enää kuten Fürstenhofissa. Kiralla alkaa mennä usko, että hän ja Martin pääsevät joskus viettämään yhteistä elämää. Hän kääntyy piispan puoleen selvittääkseen tilannetta. Doris tarjoaa lääkeriippuvuudesta eroon yrittävälle Charlottelle lisää lääkettä, ettei vieroitus onnistuisi. Kukaan ei usko Doriksesta mitään niin julmaa. Ei hän sentään mikään Barbara ole. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Skoopari ja konna. Alexin työhaastattelu muuttuu painajaiseksi, kun hän joutuu pahamaineisen rikollisen Victor Laruen sieppaamaksi yhdessä varakkaan öljypohatan kanssa. Rikolliskoplan aikomuksena on vaatia ruhtinaallisia lunnaita, mutta tuttuun tapaansa Walker ja Trivette panevat kapuloita kelmien rattaisiin. Ensin mainittu ottaa Alexin sieppauksen henkilökohtaisesti, varsinkin kun häikäilemätön Larue sattuu olemaan entuudestaan tuttu konna. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 2. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Alastoman miehen paluu. Marshall on lähellä unelmiensa työpaikkaa mutta säikähtää löytäessään netistä nolon viuhahdusvideon itsestään. Barney luettelee Noralle kaikki pokausvalheensa. Ted joutuu valitsemaan kahden treffikumppanin väliltä. Vierailevana näyttelijänä Martin Short. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lainvalvojat
Päivän jaksossa Espoon partio 603:n vuoro käynnistyy vauhdikkaasti ilmoituksella joukkotappelusta. Lisäksi he joutuvat toimittamaan naisen pahoinpidelleen miehen putkaan. Helsingin puolella selvitellään raitiovaununkuljettajan pahoinpitelyä Hakaniemessä sekä ilmoitusta vessaan sammuneesta juoposta.
20:00
Miehen puolikkaat
Muffinssikeskustelu. Charlie päättää puhua Jakelle seksistä ja tytöistä käyttäen muffinsseja metaforina. Alan huolestuu, sillä hän ei halua Jaken kuulevan moisista asioista Charlien kaltaiselta naistenvihaajalta. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Liitto repeilee. Homer on uuden työtilanteensa takia paljon poissa kotoa, jolloin avioliitto Margen kanssa alkaa repeillä. Lankeaako Marge kiusaukseen miehensä poissa ollessa? Työkuviot kuljettavat Homerin muun muassa Pariisiin. Sillä välin Marge hakee lohduketta naapurin Nedistä. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Tule omakseni
Ann jättää aviomiehensä yllätettyään hänet toisen naisen kanssa. Ann ostaa uuden auton ja lähtee kahden poikansa kanssa etsimään elättäjää. Kosijoita löytyy, mutta he päätyvät kolmisin Los Angelesiin. Ohjaaja: Richard Loncraine. USA 2009. Pääosissa: Renee Zellweger, Mark Rengall, Logan Lerman, Kevin Bacon. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 68 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Grimm (K16)
Melkein kuolleet. Sarja palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoin! Paronin vangiksi jäänyt Nick on pahassa pulassa, kun Eric ja paroni aikovat livauttaa grimmin pois maasta ja paronin myrkkykin alkaa vaikuttaa. Monroe, Rosalee ja Juliette puolestaan pakenevat verenhimoisten elävien kuolleiden laumaa ja joutuvat pähkäilemään keinoa, jolla vapauttaa kymmenet viattomat myrkyn vaikutuksesta, ja Renard ja Hank selvittävät, mihin paronin kone lennättää Nickin. Paroninkaan matkassa ei kuitenkaan ole onnea, kun käy ilmi, että myrkky ei vaikuta Nickiin samoin kuin tavallisiin kuolevaisiin. Adalind osallistuu monivaiheiseen rituaaliin. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Rysän päällä
Hammashoitoa. Ginger Franklinin aviomiehen hammaslääkäripelko on yllättäen vaihtunut syvään kiinnostukseen suuhygieniaa kohtaan. Mies pyörii tiuhaan tietyn hammaslääkärin vastaanoton liepeillä vaalean naishenkilön seurassa. Lavell McBride reissaa paljon työnsä takia, mutta miehen kihlattu ei ole jäänyt haikailemaan sulhasensa perään. Nainen on päättänyt torjua yksinäisyyttä Lavellin velipojan kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
00:55
Onnensoitto