UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 26.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Täyskäännös. Julia pyytää apua Niklakselta ja tämä lupaa tehdä kaikkensa, mutta lääkärillä on oma mielipiteensä. Patrizian suunnitelmat ovat niin hurjia, että Sebastian haluaa sanoa niistä itsensä irti ja häipyä koko hotelli Fürstenhofista. Ennen sitä hän haluaa kuitenkin antaa siskolleen todisteet Patrizian rikoksista, mutta Julia väittääkin nyt olevansa Sophie ja kieltäytyy vastaanottamasta kirjekuorta. Jonaksella on selittelemistä ja ruusutkaan eivät auta häntä todistamaan rakkauttaan Tinaan. Luottamuksen ansaitseminen uudelleen ei vain ole niin helppoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
XOX Betsey Johnson
Suuri päivä. Betseyn 70-vuotispäivää juhlistava suuri muotinytös on menestys. Lulu jatkaa neuvotteluja tuotemerkkinsä saamiseksi markkinoille mutta heikoin tuloksin. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Ikuisesti nuori
Juniorit ja seniorit pääsevät testaamaan erätaitojaan Rukan luonnossa. Ohjelmassa on eräretki, jonka aikana suoritetaan tehtäviä pareittain. Haastavan päivän aikana ennakkoluulot sulavat ja keskinäiset suhteet syvenevät entisestään. Tanita avautuu Pertille vaikeasta isäsuhteestaan, eikä kyyneliltäkään vältytä revontulien leiskuessa taivaalla. Eräretki huipentuu todella erähenkiseen kokemukseen: koko joukko joutuu nukkumaan yönsä ulkona taivasalla pakkasten paukkuessa, mikä ei todellakaan miellytä kaikkia osallistujia.
16:00
Muodin huipulle
Vain taivas rajana. Kausi 12, 1/15. 15 noviisin joukkoon saapuu yksi aiemmilta kausilta tuttu suunnittelija. Kilpailijat joutuvat heti haastavan tehtävän pariin suunnittelemaan epätavallisesta materiaalista, laskuvarjokankaasta, näyttäviä luomuksia. Kilpailijat ovat itse vastuussa budjeteistaan tällä kaudella, ja voittajalle on luvassa sarjan historian upein palkinto. Vakituisina tuomareina toimivat muotisuunnittelija Zac Posen sekä Marie Claire -lehden luova johtaja Nina Garcia. Vierailevana tuomarina nähdään näyttelijä Kate Bosworth. Ohjelman juontaja-tuomarina toimii tuttuun tapaan Heidi Klum ja mentorina Tim Gunn, joka saa veto-oikeudellaan pelastaa kerran sarjan aikana haluamansa suunnittelijan pudotukselta. Lavalla nähdyt asut arvostellaan tällä kaudella nimettöminä, eli tuomarit eivät tiedä, mikä asu kuuluu kellekin. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
17:00
Ihmemies MacGyver
Törmäyskurssi. MacGyver osallistuu rallikilpailuun, jossa vauhdin hurmaa varjostavat juonittelut ja sabotaasit. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Kunnon autostereot. Adam ja Jamie rakentavat maailman suurimman autostereokaiuttimen ja yrittävät tuhota auton äänenpaineella. Tiimi selvittää, miten lujaa kuoppaisella tiellä kannattaa ajaa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
The McCarthys
Uusi alku. Uusi sarja alkaa! Bostonilaisperhe McCarthyjen isä Arthur joutuu palkkaamaan uuden apuvalmentajan, kun hänen entinen valmentajansa kuolee. Arthurin pojat Sean ja Gerard taistelevat paikasta, kun taas kolmas poika, Ronny, ei haluaisi kuullakaan koripallosta. Sen sijaan Ronny harkitsee perheen kauhistukseksi muuttoa Rhode Islandille. Uusi amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 8/10. BOKSIn sohvalla koomikko Krisse Salminen ja vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen. Krisse haastaa Lakon&Herban omassa suosikkipelissään ja himopelaaja Soikkuu pääsee testaamaan Plants vs. Zombies Garden Warfare 2:n. Muun muassa Siskonpedistä tuttu koomikko Krisse Salminen sai alkukeväästä kutsun Lakon&Herban peliBOKSIin. Krisse valitsi peliksi aivan jotain muuta kuin videopelin ja sehän kundeille passasi. Tätä peliä pelataan ulkona, se on lähtöisin Lahdesta - anteeksi LAHESTA - ja sitä myydään Suomesta maailmalle tuhansia kappaleita vuosittain. Peliareenaksi Krisse valitsi suureelliseen tyyliinsä Kampin keskuksen katon. YouTuben vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen ehtii videoiden tekemisen lomassa myös pelata paljon. Tämän lisäksi luonto ja siellä kikkailu ovat Sonjalle tärkeitä henkireikiä. Siitä syystä kundit valitsivat Soikulle fantasiamaisen Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 -pelin. Lisäksi Krisse ja Soikku pelaavat tietenkin BOKSIn omaa Sansa The Catiä. Krisse ei ole pelistä kuullutkaan, mutta Soikku on hakannut sitä kotona yötä myöten. Menevätkö Sansa-pistetaulukon ¿Hall of BOKSIn¿ kärkisijat tänään uusiksi? Osallistu hashtagilla #SUBboksi Uusinta.
20:00
Simpsonit
Menneiden muistelua. Homer ja Marge muistelevat suhteensa alkutaipaletta. Vastarakastuneiden arki ei ollut pelkkää pilvilinnoissa liitelyä, sillä he melkein ajautuivat pettämään toisiaan. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Sikin sokin sanoissa. Nerokas Lisa ratkoo ristisanatehtäviä huikella menestyksellä, mistä Homer saa pontta bisneksilleen. Hän kuitenkin onnistuu pilaamaan välit tyttäreensä. Vierailevina dubbaajina jaksossa kuullaan Merl Reaglea, Will Shortzia sekä Scott Thompsonia. Heistä kaksi ensiksi mainittua ovat kuuluisia amerikkilaisia sanaristikoiden laatijia, jälkimmäinen puolestaan tunnetaan tv-näyttelijän töistään. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Lapsellisuuksia. Kausi 9, 3/16. Yksi naisista siirtyy huvenneeseen miesten joukkueeseen. Palkintokisassa valmistetaan ruokaa 50 nälkäiselle lapselle ja heidän äideilleen. Perheillallisella monen kisaajan pakka leviää täysin. Carrie joutuu joukkuetovereittensa hampaisiin. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa.
22:00
Myytinmurtajat
Kunnon autostereot. Adam ja Jamie rakentavat maailman suurimman autostereokaiuttimen ja yrittävät tuhota auton äänenpaineella. Tiimi selvittää, miten lujaa kuoppaisella tiellä kannattaa ajaa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
23:00
Salatut elämät
Osa 3009: Ilja ei pysy yhtään kärryillä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Josh Gad ja Gillian Jacobs. Musiikkivieraana Band of Horses. Esitetty Yhdysvalloissa 18.5.2016.

Kello 24:00

00:25
Voittostudio