UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Bart ja Australia. - 6. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Homer, Patty ja Selma. - 6. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Neljät hautajaiset ja yhdet häät. - 6. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Lisan häät. - 6. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Kaksikymmentäviisi pentua. - 6. tuotantokausi. K7
13:30
Rillit huurussa
Juonipaljastusjupakka. Leonard muuttaa Pennyn luo kysymättä lupaa. Amy huomaa tilaisuutensa koittaneen, ilmoittaa itsensä Sheldonin kämppikseksi ja ostaa kohta jo Isännän ja Emännän pyyhkeitä. Sheldon on kauhusta mykkä. Raj on Howardin äidin luona, eikä pöydästä ainakaan ruoka lopu. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Todistuksia tunteista. On rakastavaisten päivä. Raj ja Stuart järjestävät sarjiskauppaan juhlat yksinäisille. Amy armahtaa Sheldonin romantiikalta. Leonard, Penny, Howard ja Bernadette menevät ravintolaan juhlimaan, mutta kaikki ei mene aivan putkeen. Rajille sen sijaan käy ihan mukavasti. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:25
Rillit huurussa
Hirviöitä piilossa. Rajin seuralainen kiipeää pakoon vessan ikkunasta. Raj masentuu ja vetäytyy yksinäisyyteen syömään hummeria. Penny vierailee Sheldonin nettiohjelmassa. Sheldon pähkäilee kiittämisen ja kohteliaisuussääntöjen kanssa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:05
Pomo piilossa
Peruukkeja ja paljastumisia. Pomojen soluttautuminen tavallisten työntekijöiden joukkoon ei aina ole helppoa, ja silloin tällöin tarkkasilmäinen työntekijä huomaa vilpin ennen aikojaan. Tässä jaksossa kuusi sarjassa esiintynyttä pomoa kokoontuu New Yorkiin muistelemaan täpäriä tilanteita ja vertailemaan kokemuksiaan. Entä mitä tapahtuukaan, kun osat vaihtuvat? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
16:00
Glee
Gleetä vain. Gleen joulujaksossa nähdään pieniä episodeja päähenkilöiden elämästä Rakkautta vain -elokuvan hengessä. Artie toivoo, ettei olisi koskaan joutunut pyörätuoliin, ja joulun henki Rory toteuttaa Artien toiveen näyttämällä hänelle maailman, jossa onnettomuutta ei tapahtunut. Kurtilla ei ole varaa palata kotiin jouluksi, mutta hän saa yllätysvieraita New Yorkiin. Puckermanin veljekset keksivät uuden tavan juhlia hanukkaa. Brittany ja Sam valmistautuvat maya-intiaanien ennustamaan maailmanloppuun. Sue miettii, mitä antaisi joululahjaksi koulun keittäjälle. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (väkivalta).
16:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
17:05
Valehtelevat viettelijät
Uusi ihminen. Aria, Emily ja Hanna yrittävät etsiä Spenceriä, joka viruu nimettömänä parantolassa eikä ehkä edes tahdo löytyä. Spencer tapaa hoitajan, jonka nimi kuulostaa tutulta. Jaksossa vierailee uinnin olympiavoittaja Missy Franklin. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
17:56
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:00
Duudsonit tuli taloon
5. Vararikon partaalla, Kalajoki. Väli-Klemelän perheen järjestämä suurtapahtuma, Suomen ensimmäinen Pappamopojen kiihdytyskilpailu, on epäonnistumassa ja he kutsuvat Duudsonit apuun! Jos tapahtumaa ei saada pelastettua, perhe joutuu vararikkoon... Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana
Tunnelmia sarjasta Hinnalla millä hyvänsä.
19:00
Viidakon tähtöset
Jakso 4.
19:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
20:00
Myytinmurtajat
Pontikkaspesiaali. Adam ja Jamie keittävät pontikkaa. Valtion luvalla, totta kai. Nyt nimittäin selvitetään, voiko pontikkapannu räjähtää niin, että koko vaja lentää taivaan tuuliin. Grant, Tory ja Kari taas testaavat myyttiä, jonka mukaan salaviinan keittäjät ovat käyttäneet autoa korpikuusen kyynelillä. Voiko pontikalla tankata auton? Ja jos voi, minkä vahvuista tavaraa tarvitaan?

Kello 21:00

21:00
Riisuttu mies (K16)
Kirpeä tragikomedia nelikymppisestä turkulaiskirkkoherrasta Antti Pitkäsestä, jolla on monta ongelmaa: vaimo hinkuaa Antista piispaa hinnalla millä hyvänsä, lapsenteko ei yrityksistä huolimatta onnistu ja kirkon uusi vahtimestari houkuttaa miestä liikaa. Ohjaaja: Aku Louhimies, Suomi 2006. Pääosissa: Samuli Edelmann, Matleena Kuusniemi, Mikko Kouki, Laura Malmivaara, Jussi Parviainen, Pentti Siimes. K16

Arviot: IMDb 5.6 ∙ Rotten Tomatoes 67 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
NCIS: New Orleans
Perhesiteet. NCIS-osasto laittaa jalalla koreasti laivaston ja merijalkaväen hyväntekeväisyysjuhlissa, kun paikalla räjähtää pommi, ja Dwaynen vävykokelas haavoittuu vakavasti. Dwayne lähtee tyttärensä tueksi sairaalaan, ja muu ryhmä alkaa selvitellä tapausta juhlatamineissaan. Sebastian löytää pommin osia, ja Patton alkaa käydä läpi paikan vieraslistaa. Eräs tarjoilijoista on kadonnut paikalta joten epäilykset suuntautuvat aluksi häneen, mutta tarkemmat tutkimukset osoittavat jutun kytkeytyvän erääseen jo kukistetuksi luultuun mafiaperheeseen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyrien sukua (K16)
Suden hetki. Marcel päättää joukkoineen hyökätä Klausin ja Elijahin kartanoon. Cami saa selville, mihin edesmenneen Kieranin tärkeä avain sopii. Samalla paljastuu pelottavia tietoja kasinokeisarinna Francescasta. Mikaelin haamu piinaa Davinaa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Killer Karaoke
Kameleita ja vahtikoiria. Tämänkertaisessa jaksossa kilpailijoiden laulusuorituksia on häiritsemässä poikkeuksellisen eksoottisia ja äkäisiä eläimiä. Mukana on toki tuttuun tapaan myös ällöttäviä yllätyksiä. Amerikkalainen viihdesarja.
01:40
Voittostudio