UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Bartin lankeemus. Bart pihistää tavaratalosta videopelin ja joutuu vaikeuksiin. K7
11:30
Simpsonit
Homerin joukkue. Homer perustaa keilajoukkueen ja menee seurauksia arvaamatta pyytämään rahallista tukea johtaja Burnsilta. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kurjat naapurit. Simpsonien hienoin naapuritalo on myytävänä, ja eräänä päivänä pihaan vyöryy mahtava muuttokuorma. K7
12:30
Simpsonit
Parempi ihminen. Margen alennusmyynnistä löytämä Chanel-puku muuttaa koko perheen elämän. K7
13:00
Simpsonit
Paljastaja-Bart. Bart tulee vahingossa paljastaneeksi Hassuklovnin väärinkäytökset ja muuttaneeksi tämän elämänkulun. K7
13:30
Rillit huurussa
Cooperiton eksistenssi. Sheldon lentää Teksasiin auttamaan synnyttävää siskoaan. Kaverukset miettivät, miten Sheldon on vaikuttanut heidän elämäänsä. Mitä elämä olisi ilman häntä? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Epäröinnin seuraukset. Penny saa roolin televisiosarjasta, mutta kohtaus leikataan pois. Leonard ja Sheldon yrittävät piristää häntä hiukan eri tavoin. Sitten tapahtuu ihmeitä. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Ammatillinen uudelleenkalibrointi. Sheldon on lomalla ja se tietenkin ahdistaa. Leonard yrittää tukea Pennyä, joka on jättänyt tarjoilijanpestinsä. Amy saa ei-toivottua huomiota omituiselta työkaverilta. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Löytäjät
Terassi. Terassikalustoa etsitään omakotitaloon Hämeenlinnaan, ja Uolevi keksii omaperäisen ratkaisun. Hansu löytää perheen lapsille jotain koukuttavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Löytäjät
Lastenhuone. Kolmivuotias Viivi tarvitsee huoneeseensa uudet kalusteet. Juontajien kisassa Uolevi aikoo voittaa Hansun sisustuksellaan, joka tyrmää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Glee
Tahdon. Willin ja Emman hääpäivä koittaa viimein ystävänpäivänä, eikä kaikki suju yllätyksittä. Bestman Finnillä on huono omatunto. Emman pakko-oireet lisääntyvät jännityksen kasvaessa. Entiset kuorolaiset saapuvat juhlimaan häitä, ja ilmassa on hieman enemmän rakkautta kuin arvattiinkaan. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
17:00
Kurjat kuppilat USA
Denverin parasta pizzaa. Pantaleone's kertoo tarjoavansa Denverin parasta pizzaa. Omistaja ja kokki Pete kuitenkin elää menneisyydessä eikä suostu muuttumaan edes perheensä vuoksi. Gordon Ramsay yrittää avata Peten silmät ja pelastaa ravintolan.

Kello 18:00

18:00
Duudsonit tuli taloon
9. Kulissien takana. Yllätysjakso, jossa näytetään mitä oikeasti tapahtui Duudsonit tuli taloon -sarjan kuvauksissa ja tutustutaan perheisiin syvemmin. Duudsonit valottavat myös sarjan syntyprosessia. Mukana kaikki aiemmin poistetut kohtaukset! Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Viidakon tähtöset
Jakso 8. Tässä jaksossa laitetaan pakat kunnolla sekaisin ja tähtöset yllättyvät toden teolla. Toisille ylläri on hykerryttävän hauska ja toisille suoranainen järkytys. Mikään ei ole enää ennallaan.
20:00
Myytinmurtajat
Parhaat mainosmyytit. Sukellus mainosten ihmeelliseen maailmaan. Adam ja Jamie yrittävät napata vedessä kelluvan omenan kesken 30-metrisen benjihypyn. Tiimi taas haluaa pelata tennistä lentokoneen siivellä. Kun se kerran onnistui Novak Djokovicilta, miksi se ei onnistuisi Grantilta ja Torylta? Mutta miten käy korkeanpaikankammosta kärsivän Jamien benjitornissa? Jaksossa näemme myös Myytinmurtajien kaikkien aikojen suurimman rakennusprojektin.

Kello 21:00

21:00
One Hour Photo
Erinomaisesti toteutetussa trillerissä lähiömarketin valokuvaliikkeessä kuvia kehittävän yksinäisen miehen kiintymys nuoreen perheeseen kehittyy piinaavaksi pakkomielteeksi. Ohjaaja: Mark Romanek, USA 2002. (92') Pääosissa: Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, Dylan Smith, Eriq La Salle, Erin Daniels, Paul H. Kim. K12

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Viikingit (K16)
Ivar Luuton. Prinsessa Aslögin ennustus toteutuu, kun hän valmistautuu synnyttämään jälleen. Ragnar, Hårik ja uusi liittolainen Lagertha purjehtivat Wessexiin. Ragnar ja Hårik ovat eri mieltä matkan todellisesta tarkoituksesta. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Miehen puolikkaat
Taloudenhoitajakokelaat. Berta lähtee Waldenin palveluksesta ovet paukkuen, eikä uutta kotiapulaista tunnu löytyvän. Waldenin hermot ovat koetuksella, kun Alan eläytyy assistentin rooliinsa turhankin tunnollisesti. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:20
Miehen puolikkaat
Treffit. Jenny houkuttelee ystäviensä kanssa Waldenin pelaamaan räsypokeria. Ilta päättyy muistikatkokseen, mutta onneksi tarjolla on kuvanauhatodiste. Alan on innoissaan Lyndseyn tapaamisesta, mutta päätyykin treffeille toisen naisen kanssa. K7 (seksi).
00:50
Voittostudio