UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 2.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Tahdon, tahdon!. Wernerin on peruttava häät, koska morsian on kadonnut. Tunnelma on synkkääkin synkempi, sillä Werner uskoo Poppyn häipyneen. Sitten Jonas saa tekstiviestin, jonka hän päättelee olevan Meliltä. Werner ja Jonas paikantavat pakettiauton, josta he löytävät hilpeällä tuulella olevan morsiamen. Pian Poppylle selviää, että hääjuhlat vieraineen ovat hävinneet taivaan tuuliin. Onnekseen Poppy ja Werner saavat vielä mahdollisuuden solmia avioliiton, vaikka mikään muu ei menekään suunnitelmien mukaan. Seuraavana päivänä Walterin ja Nataschan riita ryöstäytyy käsistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Diili
Naiset vastaan miehet. Naisten ja miesten ryhmät valitsevat itselleen nimen ja projektipäällikön. Ensimmäisessä tehtävässä egot törmäilevät pitsan paiston tuoksinassa, kun Star Jones ja Richard Hatch piiskaavat ryhmiään kohti tehtävän voittoa. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Selviytyjät
Huutokauppaa ja hankaluuksia. Musertunut Abi on alamaissa heimoneuvoston läksytyksen jäljiltä mutta ei aio luovuttaa taistelutta. Selviytyjien huutokaupassa herkut menevät kuin kuumille kiville ja osa kilpailijoista joutuu tekemään päätöksiä oman etunsa ja yhteisen hyvän välillä. Abi puolestaan kalastelee etua, jonka avulla voisi roikkua vielä kisassa mukana. Tunnontuskat korventavat rehellistä Lisaa, kun kilpailu vaatii häneltä vilppiä. Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Ystävän palvelus. Mac ja Jack passitetaan pakkotyöhön julmurien johtamaan kaivokseen, johon on muinoin kätketty aarre. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Tunneli Kiinaan. Vuorossa tällä kertaa vanha tunnelimyytti Kiinasta ja tiukka hygieniatesti. Onko ruoka vielä syötävää, jos sen poimii lattialta alle viidessä sekunnissa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 4/10. BOKSIssa laulajatähti Krista Siegfrids ja YouTubesta tuttu sketsihuumoriryhmä Justimus. Krista veivaa, huojuu ja ponnistaa, kun pelinä on Wii Fit. Itä-Helsingin lähiöiden peruspäivä konkretisoituu Justimuksen ja kundien Gang Beasts -sessiossa. Krista Siegfrids ei ole pelannut koskaan oikeastaan mitään, mutta voitontahtoa ja kilpailuhenkisyyttä löytyy vaikka muille jakaa. Lakko&Herba siirtävät BOKSIn sohvan syrjään, asettavat tasapainolaudan lattialle, hikinauhat ohimoille ja verinen taisto Wii Fit -pelin eri lajien parissa voi alkaa. Lakolla on yhdessä lajissa vahva etulyöntiasema. Tiedätkö sinä, missä lajissa Lakolla on junnujen SM-mitaleja? Justimuksen Sami ja Juho saavat Lakon&Herban johdolla BOKSIn pelisessiossa täysin uudet identiteetit: Oman elämänsä oravanpyörässä kipittävien liikemiesten rankan duunipäivän stressi ja paineet purkautuvat hämmentävässä Gang Beasts -pelissä silkaksi mättämiseksi. Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.)
19:30
Miehen puolikkaat
Tervetuloa naapurustoon!. Charlien naapuriin muuttaa hurmaava Danielle, joka haluaisi asettua aloilleen ja perustaa perheen. Niinpä Charlie päättää toivottaa Daniellen tervetulleeksi naapurustoon viemällä hänelle tuliaisiksi herkkukorin sekä yksiavioisen veljensä Alanin. Jaksossa vierailee näyttelijä Brooke Shields. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Happyish
Toiselta planeetalta. Kausi 1, 4/10. Thom ja Lee odottavat emäalusta, joka veisi heidät takaisin omalle planeetalleen. Julius lyö kiusaajaansa kirjalla. Ruotsalaiset haluavat luopua mainoskampanjoista kokonaan. Amerikkalainen draamakomedia. K7 (väkivalta).
20:30
Rillit huurussa
Ensi-ilta ja tähdet. Tähtien sota -murot pöytään, nyt lähtee! Kauan odotettu ensi-ilta koittaa ja pojat ovat tohkeissaan. Sheldon puolestaan kokee Amyn luona omia tähtihetkiään; vieläpä ensimmäistä kertaa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Roope Salminen Show
Kasmir.
21:15
X-Men Origins: Wolverine
Marvel Comicsin suosittuun sarjakuvaan perustuvassa toimintafantasiassa palataan ahmamies Wolverinen (Hugh Jackman) juurille, aikaan ennen mutanttiryhmä X:n syntyä. Logan ja hänen pahantahtoisempi isoveljensä Victor syöksyvät yhdessä taistosta taistoon, kunnes nuorempi veli väsyy tappamiseen. Logan valitsee hiljaiselon vuorilla tukkijätkänä - kohtaloaan hän ei kuitenkaan voi välttää. Ohjaaja: Gavin Hood, USA 2009, 107'. Pääosissa: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Danny Huston, Lynn Collins, Taylor Kitsch. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 38 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Sub goes Kolina
Klara vappen allihopa! Sub goes Kolinan vappuspesiaalissa Cristal Snow kouluttaa Sasun dragin alkeisiin ja Erkku testaa lahkon perustamista, jotta sinun ei tarvitse. Roopea kiinnostelee montaako naista Kasmir on tuupannut ja saako muusikko helposti pesää. Teemaan kuuluu tietysti myös kotibileet, skumppa ja yhteislaulua trubaduurin säestyksellä. Subin vappuetkoila kanssasi valloittavan ihana tubettaja Janne Naakka eli Naag! K7 (seksi).
23:55
Myytinmurtajat
Tunneli Kiinaan. Vuorossa tällä kertaa vanha tunnelimyytti Kiinasta ja tiukka hygieniatesti. Onko ruoka vielä syötävää, jos sen poimii lattialta alle viidessä sekunnissa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Kello 24:00

01:00
Salatut elämät
Osa 2995: Marianna haluaisi tarttua märkää sarvista. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:35
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Julia Louis-Dreyfus ja Nikolaj Coster-Waldau ja koomikko Sam Morril. Esitetty USA:ssa 22.4.2016.
02:30
Voittostudio