UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 18.8.

09:30
Arena eSports
Maanosien mittelö. Pohjois-Amerikan ja Euroopan League of Legends -tiimit ottavat mittaa toisistaan Rift Rivals Blue -turnauksessa Berliinissä. Blizzard Entertainment julkaisee piakkoin Hearthstone-peliinsä Knights of the Frozen Throne -laajennuksen, joka tuo mukanaan hyytäviä uusia ominaisuuksia. E-uutisissa kerrataan ajankohtaisimmat tapahtumat e-urheilumaailmassa. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:05
Scorpion 2. kausi
Mukautujat. Kausi 2, 18/25. Huumeliiga testaa uutta kuljetustapaa Meksikon rajan yli. He yrittävät ottaa käyttöön lennokkeja, joita tutkat eivät havaitse ja joita on vaikea ampua alasta taivaalta. Scorpionin täytyy estää koelennot, ettei uutta teknologiaa oteta vakituisesti rikolliseen käyttöön. Myös Sylvesterin Linnukki pääsee osallistumaan operaatioon. Walter saa kuulla Tobyn ja Happyn suhteesta ja reagoi tietoon julmasti. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät 6. kausi
Ei saa häiritä. Kausi 6, 15/20. Tytöt uskovat Sara Harveyn olevan uusien uhkauksien takana ja laativat suunnitelman selvittääkseen asioita. Caleb ja Hanna päättävät panna kampoihin uudelle vaanijalle, ja Arian isä tekee tunnustuksen. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Kymmenen prosentin ratkaisu. Juutalaisilta varastettu arvokas maalaus johdattaa MacGyverin natsipolitiikan likaisiin kiemuroihin. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Limitless
Peiteoperaatio. Kausi 1, 15/22. FBI:n peiteoperaatiot keskeytetään agenttien nimien jouduttua vääriin käsiin. Brian tempautuu mukaan ihmiskauppatapaukseen jäljittäessään niskoittelevaa agenttia. Sands tekee Rebeccalle houkuttelevan tarjouksen. Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä-ohjaaja Kenneth Branagh ja näyttelijä-malli Cara Delevingne. Venäjä-viikko päättyy. Esitetty Yhdysvalloissa 21.7.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Tonttivarkaat. Kausi 5, 7/22. Tragikoominen sarja näyttää mihin kaikkeen naapurien välinen vihanpito voi äärimmäisillään johtaa. Naapuripariskunta varastaa osan Paulin tontista ja tekee ilkivaltaa hänen autolleen. Koirista alkanut ystävyys muuttuu surkuhupaisaksi välienselvittelyksi kahden naisen välillä. Lähestymiskiellon hankkiminen naapurin hulttiopojalle tekee Marilynin elämästä painajaismaisen. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Ninja Warrior 6. kausi
St. Louisin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 5/30. Kolean St. Louisin karsintaradalla odottaa kaksi uutta estettä. Taitojaan mittelevät muiden muassa meterologi ja maalaistyttö. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Cooper-hiki. Kausi 9, 5/24. Sheldon miekkailee ja lähestyy naisia baarissa. Oikeasti häntä kiinnostaa vain Amy, jolla onkin nyt kysyntää. Howard huijaa Bernadettea, tai ainakin luulee huijaavansa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Poliittinen pukari. Kausi 23, 10/22. Homer nousee kansansuosioon Bartin kuvaaman YouTube-pätkän seurauksena ja saa oman tv-ohjelman totuuden torvena. Homerin tyyli on kuitenkin hieman arveluttava, ja kun hän päättää tukea Ted Nugentia presidentin virkaan, Lisan ja Margen mittari on täynnä. Vierailijoina häärää tietenkin itse Ted Nugent sekä koomikko Dana Gould. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Korttelivahdit (K16)
Korttelivahdit. Glenview'n pikkukaupungissa asuva Evan Trautwig viettää rauhallista elämää. Hän asuu yhdessä Abby-vaimonsa kanssa, työskentelee tavaratalossa ja osallistuu monipuolisesti yhteisön toimintaan. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Evanin työtoveri joutuu raa'an murhan uhriksi. Evan perustaa tämän vuoksi Korttelivahdit-nimisen ryhmän, jonka tarkoituksena on selvittää tapaus. Ryhmän muodostavat Evanin ohella jännitystä elämäänsä kaipaava perheenisä-Bob, äitinsä luona asuva Franklin ja vastikään eronnut Jamarcus. Korttelivahdit saavat pian huomata, että tapaukseen liittyy jotain epänormaalia, johon Glenview ja muu maailma eivät ole valmiina. Ohjaus: Akiva Schaffer, USA 2012 (107'). Pääosissa: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte ja R. Lee Ermey. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:10
Viikingit 4. kausi - uudet jaksot (K16)
Ulkopuolinen. Kausi 4, 11/20. Ragnarin paluu herättää monenlaisia tunteita. Ragnar haluaisi poikansa mukaan retkelle kohti Englantia, mutta Björnillä ja muilla pojilla on toisenlaisia suunnitelmia, ja ainoastaan Ivar yrittää puhua isänsä puolesta. Nuorimmilla veljeksillä on lisäksi yhteinen intohimon kohde. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:15
Festariagentit
Blockfest. Tauolla ollut Cheek tekee näyttävän paluun Tampereen Ratinassa. Akira pelaa korttinsa siten, että Cheek myöntää haastattelun lomassa, että Akira todennäköisesti tulee hänen uniinsa. Mikael Gabriel esittelee tatuointejaan ja Tippa-T rekryää Akiran lennosta taustatanssijakseen. Ansku ja Akira pistävät myös tyylinsä puolesta parasta ja toki tytöt herkuttelevat mustalla makkaralla. Meno on erittäin swaga. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
00:30
Catfish - deittihuijarit
Bilehileen kesyttäjä. Kausi 2, 1/16. Elokuvantekijäkaverukset Nev ja Max jatkavat tutkimuksiaan nettideittailun mutkikkaassa maailmassa. Avausjaksossa tutustutaan suuren surun kohdanneeseen bilehile Cassieen, joka on nettirakkautensa Steven avulla kyennyt jälleen rauhoittamaan elämäänsä. Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.
01:30
Eloonjääneet
Muistakaa minut. Kausi 2, 9/16. Clarke joutuu kohtaamaan järkyttävän tekonsa vaikutukset, mutta samalla vaikuttaa siltä, että liittoutuminen Maan asukkaiden kanssa saattaisi lopultakin onnistua. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat 97 vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt maapallolta kaiken elämän. Maahan on lähetetty 100 nuorisorikollista ottamaan selvää, voisiko siellä jälleen elää. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:25
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä-ohjaaja Kenneth Branagh ja näyttelijä-malli Cara Delevingne. Venäjä-viikko päättyy. Esitetty Yhdysvalloissa 21.7.2017.
03:20
Ninja Warrior 6. kausi
St. Louisin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 5/30. Kolean St. Louisin karsintaradalla odottaa kaksi uutta estettä. Taitojaan mittelevät muiden muassa meterologi ja maalaistyttö. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.