UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 26.6.

09:30
Duudsonit
Esittelyssä Duudsonit. Näin Duudsoneiden maailmanvalloitus alkoi. Ensimmäisen kansainvälisen kauden aloitusjaksossa HP yrittää hypätä järven yli mopolla, mutta murtaa yrityksessään jalkansa kolmesta kohtaa ja päätyy sairaalaan. Jarno sytytetään tuleen. K12
10:00
Scorpion 1. kausi
Uusi alku. Kausi 1, 1/22. USA:n turvallisuusministeriön agentti Cabe Gallo tarvitsee kipeästi nuoren neron, Walter O'Brienin apua. Virus on lamauttanut lennonjohtojärjestelmän, ja laskeutumassa olevista koneista loppuu pian polttoaine. Pelastamisen mahdollisuudet heikkenevät hetki hetkeltä ja keinot käyvät vähiin. Agentti Gallo ja Walter tuntevat entuudestaan, eikä yhteinen menneisyys saa Walteria innostumaan avunpyynnöstä. Agentti Galloa esittää mm. Terminator 2:sta ja True Bloodista tuttu Robert Patrick. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät
Pako New Yorkista. Kausi 5, 1/25. Ezran henki on yhä vaarassa, ja tytöt yrittävät suojella häntä. Pitkin New Yorkia koetaan erilaisia seikkailuita, joista eräs osoittautuu kohtalokkaaksi. Mona kokoaa joukkonsa Alisonia vastaan, ja yksi epäillyistä pakenee ulkomaille. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Painetta ilmassa. Mac on vieraana nuorten fyysikonalkujen kilpailussa, jossa ei vältytä juonittelulta sen enempää kuin äärimmäisiltä vaaratilanteiltakaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, päihteet).
16:00
Extant 1. kausi
Kotiinpaluu. Kausi 1, 1/13. Astronautti Molly Woods (Oscar-voittaja Halle Berry) palaa Maahan miehensä Johnin (Teho-osastosta tuttu Goran Visnjic) ja poikansa Ethanin (Tunteet pelissä -näyttelijä Pierce Gagnon) luo oltuaan yksin 13 kuukauden pituisella työkomennuksella avaruusasema Seraphimilla. Sopeutuminen takaisin perhe-elämään ei suju täysin kitkatta, sillä avaruudessa tapahtuneet hämmentävät kokemukset vaivaavat yhä Mollya sekoittaen todellisuuden ja kuvitelman. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (ahdistus).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
17:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Hengenvaarallinen naapuri. Tässä jaksossa tapaamme Cardiffiin muuttaneen puolalaispariskunnan, joka saa pelätä mielenvikaista naapuriaan henkensä edestä. Lisäksi tapaamme entisen sotilaan, joka kokee tulleensa ahdistelluksi useamman naapurinsa toimesta. Englantilainen realityohjelma.
19:00
Ninja Warrior
Los Angelesin karsintakilpailu. Kausi 4, 1/24. Maailman vaikein esterata Mount Midoriyama on Japanissa ja samanlainen tulee Las Vegasin loppukilpailuun. Sinne päästääkseen on selviydyttävä jatkoon oman alueen kilpailusta. Ensimmäinen karsintakilpailu pidetään Kalifornian Venice Beachillä. Kovassa kisassa on mukana kilpailuhenkisiä naisia ja miehiä, joille yhteistä on erittäin kova kunto ja voitontahto. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:30
Simpsonit
Luovuuden lähteillä. Kausi 22, 1/22. Lisa saa mieluisan yllätyksen, kun hän pääsee musiikkileirille. Leirillä hän tekee tuttavuutta luovan puolensa kanssa ja kotiin palattuaan turhautuu Springfieldin esikaupunkielämään. Löytyykö luovuus karkaamalla toiseen kaupunkiin? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Crash
Crash. Oscar-palkittu draamaelokuva seuraa Los Angelesissa asuvia, eri yhteiskunnan osa-aluilta peräisin olevia henkilöitä kahden vuorokauden ajan. Suurkaupungin kovettamat ihmiset elävät elämäänsä ympärilleen rakentamiensa suojamuurien takaa. Eräänä päivänä toisilleen tuntemattomien ihmisten tarinat kuitenkin törmäävät ja yhdistyvät ainutlaatuisella ja yllättävällä tavalla. USA/Saksa, Ohjaaja: Paul Haggis, USA/Saksa 2004 (112¿). Pääosissa: Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Jennifer Esposito, Ryan Philippe. K12
23:25
Festariagentit
Pride Festival. Ansku ja Akira heittävät häämekot päälle ja aloittavat festarikesän 2015 Prideilta Helsingissä. SETAn rekan lavalla nähdään kyyneliä ja puistojuhlassa Saara Aalto ja Krista Siegfrids häikäisevät samba-asuissa esiintyen. Ja tarjoillaan tytöille myös taskumakkaraa ja pilapiirroksia. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
23:40
Exiä rannalla UK
Portugalin auringon alla. Kausi 4, 1/8. Kahdeksan uutta sinkkua rantautuu Portugalin Algarven rannoille etsimään rakkautta. Mielessä jäytää pelko entisen heilan ilmestymisestä kuvioihin. Brittiläinen realitysarja.

Kello 24:00

00:40
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 1/12. Karoliina ja Henri. Helsinkiläinen nuoripari Karoliina ja Henri ovat ajautuneet erilleen toisistaan Karoliinan ylipainon myötä. Ellei tilanteeseen saada muutosta, pariskunnan tulevaisuutta uhkaa avioero. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Hävyttömät 5. kausi
Jumalten juoma. Kausi 5, 1/12. Frank on toipumassa maksansiirrostaan ja puuhastelee kellarissa salaisen projektinsa parissa. Sheilaa ärsyttää, koska Sammi ja Chuckie eivät tahdo pysyä omassa kodissaan. Veronica on turhautunut vauvanhoitoon. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:40
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
03:35
Lemmen viemää
Taivaasta pudonnut mies. Clara on taivaasta pudonneen miehen lumoissa, mutta työt kutsuvat. Fürstenhofiin on tulossa tärkeä asiakas, jonka erityistoiveissa uudella pikkololla riittää ihmeteltävää. Salaperäinen hotellivieras ja Clara ovatkin tuttuja vuosien takaa. Michael epäröi houkuttelevan työtarjouksen hyväksymistä, koska ei haluaisi jättää Nataschaa hetkeksikään yksin. Natascha kuitenkin kannustaa miestään tarttumaan elämänsä tilaisuuteen. Todellisuudessa kaiken takana onkin Friederike. Samaan aikaan Friederike kannustaa Nataschaa terveeseen itsekkyyteen. Charlotte ei innostu Wernerin ehdotuksesta hotellin rahavaikeuksien ratkaisemiseksi. Myös Friedrich pohtii ratkaisuja ongelmaan, mutta ei huoli apua Beatricelta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.