UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 29.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Vieroituksessa. Michael ehdottaa Marlenelle muuttoa Italiaan. Veitilla on heti Marlenelle työhön liittyvä ehdotus Firenzessä. Mutta mitä mieltä Marlene itse on? Konstantiniakaan ei tapaisi enää kuten Fürstenhofissa. Kiralla alkaa mennä usko, että hän ja Martin pääsevät joskus viettämään yhteistä elämää. Hän kääntyy piispan puoleen selvittääkseen tilannetta. Doris tarjoaa lääkeriippuvuudesta eroon yrittävälle Charlottelle lisää lääkettä, ettei vieroitus onnistuisi. Kukaan ei usko Doriksesta mitään niin julmaa. Ei hän sentään mikään Barbara ole. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Kreisiä menoa
Teiden tukkoja ja trampoliineja. Tässä jaksossa nähdään muun muassa karavaanarikisat, krokotiilin kanssa painiva mies ja polttopalloa trampoliinilla. Lisäksi nähdään jalkapalloa kipsatuilla jaloilla ja hevosten vetämä nousuvarjo. Aidoista kuvanauhapätkistä koostettu ohjelma hullunkurisista urheilulajeista ja niiden parissa sattuneista haavereista.
14:30
Beverly Hillsin panttilainaamo
Aikamatkailua asuntolaivalla. Yossille ehdotetaan venekauppoja. Luvassa on kuitenkin yllätys, kun vene ei olekaan ihan sellainen luksusjahti kuin Yossi kuvitteli. Dominique hämmentyy, kun kultakorua etsivä asiakas pitää tarjottua korua liian edullisena. Yossi keksii kuitenkin jotain, mitä asiakas ei osannut edes kuvitella. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
15:00
The Hero
Askel askeleelta. Kilpailijoiden määrä pienenee ja panokset kasvavat. Odottaminen ja paineet ovat joillekin liikaa. Kaikki haluavat osallistua tehtäviin, mutta moni kilpailija etsii myös itseään. On viimeisen sankaritehtävän aika. Amerikkalainen realitysarja.
15:55
Myytinmurtajat
Luodinkestävä auto. Adam ja Jamie tutkivat, voiko räjähdykseltä suojautua Hollywood-tyyliin sukeltamalla veteen. Tiimi selvittää, tuleeko autosta todella luodinkestävä, jos sen vuoraa puhelinluetteloilla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Julma kosto. Marlene löytää metsästä pahoin kylmettyneen Charlotten. Mutta mitä Charlotten viimeisillä voimillaan lumeen kirjoittama viesti tarkoittaa? Äärimmäisen loukkaantunut Natascha on kriisissä. Veitin sanat sivalsivat häntä syvältä. Ystävättären avustuksella Natascha onnistuu kostamaan Veitille julmalla tavalla. Veit saa toivoa, että hänen poikansa ei olekaan kuollut, ja hän lähtee välittömästi Pohjois-Afrikkaan etsimään Karlia Nataschan juonen vuoksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Sotatanner. Walkerin ystävä Ranger Logan Reno saa surmansa ryöstön yhteydessä, ja hänen pojallaan on vaikeuksia sulattaa tapahtunutta. Ryöstöjä tehdään koko ajan lisää, ja Walker kumppaneineen jahtaa sotilastaustaisia ryöväreitä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
18:55
Esittelyssä: Iholla
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Ankkakravatti. Ted tapaa ex-tyttöystävänsä Victorian kuuden vuoden tauon jälkeen. Toiveikas Ted syöksyy oitis tiskaamaan Victorian astioita, mutta sitten eteen tulee pikku este: Victoria on menossa naimisiin. Lily ja Marshall joutuvat Barneyn häikäilemättömän puhalluksen kohteeksi. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lainvalvojat
Rovaniemellä selvitellään tänään kahden eri partion voimin kahta erilaista ilmoitusta pahoinpitelyistä yksityisasunnoissa. Helsingissä väkivaltarikosyksikköä työllistää mahdollinen auton tuhopolttotapaus. Epäilyttävän auton pysäytys johtaa niin ikään jatkotoimenpiteisiin.
20:00
Miehen puolikkaat
Pirunmoinen tyttöystävä. Charlien uusi, mystinen tyttöystävä Isabella huolestuttaa Alania, sillä hän ei halua Jaken joutuvan alttiiksi oudoille ja pelottaville vaikutteille. Isabella ei kuitenkaan pidä itseään outona vaikutteena, eikä siksi myöskään siedä, että häntä kohdellaan sellaisena... Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Häirikkö nro 1. Bart saa tietää, että koulussa on aikoinaan ollut häntäkin pahempi häirikkö. Hän haluaa tutustua tähän pahamaineiseen Andyyn (ääninäyttelijänä muun muassa Paksuna-elokuvassa näytellyt Jonah Hill). Marge laittaa perheen ruokavalion remonttiin muiden kotiäitien painostuksen takia. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Carrien päiväkirjat
Paineita. Uusi vuosi tuo mukanaan uusia paineita kaikille. Carrien mielestä etäsuhde ei toimi, mutta hän ei menetä toivoaan. Carrie ja Dorrit keksivät erilaista ohjelmaa, kun isä jättää tytöt keskenään kotiin. Sebastianin tilanne aiheuttaa lisäpaineita Carrielle. K12 (päihteet, seksi).
22:00
112
Tampereella ja Kuopiossa hypätään pelastuslaitoksen matkaan. Pakkanen on jäädyttänyt tienpinnat eri puolilla Suomea ja pitää viranomaiset kiireisinä. Kuopion poliisi saa ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja myös Porvoossa ollaan poliisin kyydissä.
23:00
The Tomorrow People (K16)
Vihollisen vihollinen. Sadistinen paranormaali Julian tekee paluun, mutta joutuu tekemään sopimuksen ULTRAn kanssa. Astrid löytää tukea Johnista. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
The Tomorrow People (K16)
Supersankari. ULTRA jahtaa supersankarina esiintyvää paranormaalia, joka pelastaa ihmisiä ja jättää jälkeensä ruusun. Stephen haluaa yrittää uudelleen lukea Jedikiahin ajatukset löytääkseen isänsä ruumiin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:55
Rysän päällä
Motocross-mylläkkä. Vakavasta loukkaantumisesta kärsinyt motocross-kuski Dan Weir ihmettelee, miksi avovaimoa ei kiinnosta nykyään edes jutella hänen kanssaan. Tutkinta paljastaa, että nainen pelehtii Danin parhaan ystävän kanssa avomiehensä silmien alla. Kennethia Barnesin lapsen isä viilettää yöt ulkona eikä ole enää kiinnostunut petipuuhista. Tarkkailijat havaitsevat, että mies tapaa poltella sikareita vieraan naisen seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:55
Onnensoitto