UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 6.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Rankka pettymys. Coco ei usko sanaakaan Paulinen väitteestä, että Tobias olisi kiristänyt Goranilta rahaa, ja suuttuu sanansaattajalle. Herkkänä ja haavoittuvaisena hän on helppo saalis ex-pettäjämiehelleen Tobiakselle. Vähitellen Coco alkaa jopa näyttää vihreää valoa miehelle. Hän kuitenkin kuulee vahingossa julman totuuden ja lähtee metsään viinapullo mukanaan. Korkean paikan kammosta pahasti kärsivä Daniel yrittää pelastaa juopuneen Cocon. Friedrich ei onnistu vakuuttamaan Charlottelle, ettei ole Patrizian kaksosten isä, ja muuttaa poikansa huoneeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Viimeinen lajiaan, osa 2/2. Walker vierailee lapsiryhmän kanssa Texas Rangersien kunniagalleriassa ja kertoo lapsille, miten entisajan kuuluisasta Texas Rangerista, Hayes Cooperista, tuli Texas Ranger. Kaksiosainen jakso, osa 2/2. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
15:00
Ennätystehdas
Ennätystehtaassa ahmitaan tällä viikolla banaaneja, harrastetaan syvyyssukellusta, erikoista imitointia ja tavataan ranskalainen Hämähäkkimies. Lopuksi Mertsi haastaa Epun vesille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Ihana ilta. Nick, Jess, Schmidt ja Cece suunnittelevat tuplatreffejä, kun taas Winston keskittyy halailemaan uutta kissaansa. Kaksoisromanssiaan salailevan Schmidtin outo käytös epäilyttää Ceceä. Käyttääkö mies kenties huumeita? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
16:00
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Arizona. Tällä kertaa Jamie tutustuu intiaaniperinteisiin Arizonassa. Hän oppii, kuinka tuhkaa voidaan hyödyntää ruuanlaitossa. Jamie valmistaa herkullisia tortilloja sinisestä maissista sekä opettaa paikallisille lapsille yrttien istuttamista ja kokkaamista. Hän osallistuu jänisten metsästämiseen ja valmistaa teurastamastaan lampaasta grilliherkkuja. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.
17:00
Lemmen viemää
Sydän palasina. Daniel ei pysty hakemaan Cocoa alas vaan lähtee hakemaan apua. Hänen palattuaan Paulinen kanssa Coco makaa tajuttomana maassa ja Pauline haukkuu hänet heitteillejätöstä. Paulinelle selviää vasta myöhemmin, miten vakava Danielin trauma on. Tobias vain nauraa vahingoniloisesti Cocon loukkaantumiselle. Sabrina pyytää Gorania opettamaan pokeria, mutta kun Goran häviää hänelle ja Nilsille, ja Martin vielä kertoo Goranin ostaneen huutokaupasta ison nallen, Sabrinan epäilykset kadonneesta miljoonasta heräävät. Natascha ja Leonard lämmittelevät suhdettaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
112
Osa 16. Onnellinen pelastuminen. Turussa ensihoitajat hälytetään pienen lapsen kiireelliselle pelastustehtävälle. Viranomaiset ovat kiireisiä ympäri Suomea erilaisilla tieliikenneonnettomuustehtävillä. Nuori koululainen soittaa hätäkeskukseen koulukiusaamisen seurauksena. K7 (ahdistus).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kuka ampui johtajan? Osa 2/2. Lisa on valmis auttamaan poliisia Burnsin murhaajan kiinnisaamisessa. Jäljet ikävä kyllä johtavat jonnekin lähistölle. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Tarkastuskäynti. Neiti McMartin tulee yllättäen tarkastuskäynnille, joka ei suju hyvin. Alan yrittää korjata vahinkoa tuhoisin seurauksin. Miesten suhde vaikuttaa aina vain epäilyttävämmältä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Spagettikatalyytti. Leonardin ja Pennyn erottua Sheldon on ymmällään. Kuinka moisessa tilanteessa oikein käyttäydytään? Saneleeko sosiaalinen protokolla, että hänen valittava näiden kahden tärkeän ihmisen välillä? Valinta olisi vaikea, sillä Leonard on toki hänen paras ystävänsä, mutta toisaalta Penny kokkaa oivaa spagettia... Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit

Kello 21:00

21:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 9.. Tamperelainen Markus Rosenberg haastaa Top Chefin Lasse Lindströmin tiukkaan taistoon. Paljon on pelissä kun Kaksintaistelun lopputulos voi lopettaa toisen kokin uran. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Penny Dreadful (K16)
Riivattu. Demoni ottaa Vanessan valtaansa Dorianin kanssa vietetyn yön jälkeen. Sir Malcolm, Ethan, tohtori Frankenstein ja Sembene auttavat häntä parhaansa mukaan, mutta joutuvat lopulta kutsumaan paikalle katolisen papin suorittamaan viimeisen voitelun. Vanessa esittää Ethanille sydäntä särkevän pyynnön. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:15
Scorpion
Myrkkymalja. Valko-Venäjä, Latvia ja Liettua ovat ajautumassa kahakkaan, joka saattaa käynnistää kolmannen maailmansodan. Valtioiden edustajat saapuvat USA:han salaisiin rauhanneuvotteluihin, ja Scorpion on paikalla huolehtimassa tekniikasta. Pian käy ilmi, että heillä on neuvotteluille paljon muutakin annettavaa. Tiimin jäsenten välillä kipinöi ja jaksossa nähdään vihdoin kauan kaivattu suudelma. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Lainvalvojat
Tänään Espoossa sattuu ja tapahtuu. Yhden partioista keskittyessä jahtaamaan kioskiin murtautunutta ja liikennemerkkejä heitellyttä nuorisoporukkaa, toinen partio selvittelee tapausta, jossa eräs henkilö on uhannut hypätä junan alle. Kolmannen partion vuoroa rikastuttaa kahteen otteeseen tapaus, johon liittyy rähinää asunnossa sekä teräaseita.
00:35
Lainvalvojat
Virolainen mies on paininut portsarin kanssa Kirkkonummella ja Espoon partio 603 rientää hätiin. Tutkinta puolestaan joutuu tekemisiin henkilön kanssa, joka on puukolla uhaten näpistänyt kaupasta kaljaa. Lisäksi Espoossa joudutaan pysäyttämään ilman ajovaloja ajanut auto ja Helsingissä haetaan alas rautatieaseman lasikaton päälle kiivenneet pojat.
01:05
Maailman kauheimmat naapurit
Häirikkökuulumisia. Kauden viimeisessä jaksossa näemme, mitä häiriköille ja häirityille naapureille kuuluu. Mäyräintoilija Meg on naapureidensa kiusaksi taas vauhdissa. Cotswoldsissa rahakiista äityy vaaralliseksi. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
02:00
Astral TV