UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 12.12.

08:00
Selviytyjät
Finaali, osa 2/2. Kausi 29, 17/17. Tuomaristo jatkaa finaalikolmikon hiillostamista ja äänestää Selviytyjien voittajasta. Tulos paljastetaan liveyleisön edessä Yhdysvalloissa. Jeff ojentaa voittajalle miljoonan dollarin palkintosekin. Juhlahumussa ovat mukana kaikki kilpailijat läheisineen. Ilmassa on jälleennäkemisen riemua, mutta jotain saattaa olla hampaankolossakin. Luvassa on myös kurkistus seuraavaan tuotantokauteen. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.
09:00
Fresh Off the Boat
Rakkauden pyörteissä. Kausi 2, jakso 12/24. Jessica ja Louis yrittävät viettää ystävänpäivää ilman lapsia, mutta se ei onnistu niin helposti kuin voisi luulla. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3288: Talen ja Jannen tiinaralli. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Mitä tapahtui Philippille?. Metsästä löytyy ruumis, jonka arvellaan olevan Philipp von Kehling. Uutinen saa Davidin surulliseksi ja Oskarin hermostumaan. Adrianilla on uusi idea asiakkaiden houkuttelemiseksi, ja hän tekee sopimuksen Wernerin kanssa. Beatrice kyllästyy lopullisesti teeskentelemään eroa Friedrichistä. Tämä pilaa heidän suunnitelmansa, mutta ei hätää: Beatricella on jo uusi juoni punottuna. Hän saa juonellaan aikaan enemmän vahinkoa kuin oli tarkoittanutkaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Pehmeä kosketus. Puheliaan tuttavan kautta Mac saa vihiä poliittisesta murhasuunnitelmasta, ja on pian itsekin tähtäimessä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
X Factor UK
Live-esitykset 12. Kausi 14, 28/28. Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden 2017 X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä. Kausi päättyy. Brittiläinen realitysarja, Uusinta.
16:40
Lauri Tähkä: Varpunen jouluaamuna
16:45
Roope Salminen Show
Eevi Teittinen. Suuri Fitness Special! Roopen vartalon edustuskelpoisuuden mittaa fitnessmalli ja personal trainer Eevi Teittinen. Vieraan ja isännän näkemys treenaamisesta on hyvin erilainen. Mitä tapahtuu, kun heikko itsetunto kohtaa vatsamakkaran?
17:00
Say What
Elämää eristyksissä. Kausi 1, 5/8. Say What joutuu keskelle arktista lumimyrskyä matkallaan kohti yhtä maailman syrjäisintä kolkkaa. Journalisti Aino Huilaja tutustuu elämään eristyksessä karun kauniissa Grönlannissa. Saarelta löytyy yllättäen myös saksalaisia strippareita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Aviokriisi. Kausi 2, 20/22. Marge saa kyllikseen Homerin itsekkyydestä ja iljettävistä tavoista, ja avioliittoneuvoja on tarpeen. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Palkitut. Kausi 4, 20/23. Vuosikurssin 1974 oppilaat viettävät vuosijuhlaa. Bart ja Lisa kirjoittavat tv-sketsejä valenimellä. - Vieraileva ääni: Brooke Shields. Uusinta. K7
18:55
The Joulukalenteri
Onko joulukalenteri menettänyt Toivon?. Onko joulukalenteri menettänyt Toivon? K7 (ahdistus).
19:05
Ninja Warrior
Välikatsaus kauteen, osa 2/2. Kausi 6, 22/30. Mount Midoriyama siintää jo Ninja Warrior -finalistien silmissä, mutta Las Vegasin loppukilpailun alla vedetään hetki henkeä ja kerrataan kauden antia tähän asti. Luvassa on huikeita suorituksia ja uskomattomia tarinoita. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Radioaktiivinen mies. Kausi 2, 21/22. Sarjakuvalehden ensinumero olisi saalis, jonka edestä Bart on valmis raatamaan nälkäpalkalla. K7
20:30
Simpsonit
Pieksäjäispäivä. Kausi 4, 21/23. Bartista alkaa tuntua, ettei hän sovi kouluun. Monet hänen opettajistaan ajattelevat samoin. K7

Kello 21:00

21:00
Mestareiden mestari
Kausi 2, 10/10. Finaalipäivä! Kahdeksasta entisestä huippu-urheilijasta kolme on selvittänyt tiensä Mestareiden mestarin viimeiseen kilpailuun Etelä-Afrikan auringon alla. Haastavassa kolmiosaisessa finaalissa kisaavat uimari Hanna-Maria Seppälä, hiihtäjä Sami Jauhojärvi sekä jääkiekkoilija Antti Törmänen. Luvassa on nokkeluutta, nopeutta, kestävyyttä ja sinnikkyyttä vaativa kilpailu, jonka voittajasta tulee Mestareiden mestari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Vares - Pimeyden tango
Jussi Vares selvittelee tangokuningas Harry Koivikon murhaa, jonka jäljet ovat kylmenneet. Ruuhio katoaa ja Vareksen vanha vihollinen Veikko Hopea tulee Turkuun pahat mielessään. Vares joutuu uransa hurjimman haasteen eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:00
Twin Peaks
Hämmentäviä havaintoja. Kausi 3, 7/18. Cooperia ja Janey-E:tä odottaa väkivaltainen yllätys. Gordon ja Albert yrittävät selvittää Dianen avulla vankilassa olevan "Cooperin" arvoituksen, ja kohtaaminen nostaa Dianen tunteet voimakkaasti pintaan. Majuri Briggsin ruumiista saadaan hämmästyttävää tietoa. Hawk ja Frank puolestaan tutkivat Lauran päiväkirjassa kuvaillun unen merkitystä. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Nyt mysteereitä täynnä oleva surrealistinen sarja jatkuu uusilla jaksoilla. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Twin Peaks (K16)
Olisiko tulta?. Kausi 3, 8/18. Cooperin kaksoisolento ajautuu hengenvaaralliseen tilanteeseen petollisen toverin vuoksi. Jaksossa palataan vuoden 1945 atomipommikokeen odottamattomiin seurauksiin ja vuoteen 1956, jolloin salaperäinen metsämies alkaa lähettää outoa viestiä radiokanavan kautta. Miehen vierailu radioasemalla päättyy verisesti. Mikä on kaiken tämän yhteys nykyhetkeen? David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Nyt mysteereitä täynnä oleva surrealistinen sarja jatkuu uusilla jaksoilla. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
The Joulukalenteri
Onko joulukalenteri menettänyt Toivon?. Onko joulukalenteri menettänyt Toivon? Uusinta. K7 (ahdistus).
01:30
Ninja Warrior
Välikatsaus kauteen, osa 2/2. Kausi 6, 22/30. Mount Midoriyama siintää jo Ninja Warrior -finalistien silmissä, mutta Las Vegasin loppukilpailun alla vedetään hetki henkeä ja kerrataan kauden antia tähän asti. Luvassa on huikeita suorituksia ja uskomattomia tarinoita. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:25
Vampyyrien sukua
Vielä tuhat vuotta. Kausi 3, 1/22. Mikaelsonin vampyyrisisarussarja on hajallaan osan kuoltua ja loppujen riitauduttua keskenään. Klaus ei kaipaa kenenkään apua vaan jatkaa omia teitään. Elijah taas yrittää pitää Hopesta huolta Hayleyn jouduttua takaisin ihmissusikirouksen valtaan. Davinan asema noitien johdossa horjuu. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:20
Maailman kauheimmat naapurit
Painajainen paratiisissa. Kausi 5, 1/22. Tragikoominen sarja näyttää mihin kaikkeen naapurien välinen vihanpito voi äärimmäisillään johtaa. Pergolan pystyttäminen saa tunteet kuohumaan aidan molemmin puolin. Kellaria rakentava naapuri häiritsee chelsealaisen pariskunnan rauhaa. Kerrostaloon muuttanut Michelle joutuu yläkerran asukkaan terrorisoimaksi. Brittiläinen realitysarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
04:15
Supernatural
Kirvesmurhasarja. Kausi 11, 5/23. Winchesterin veljekset lähtevät tutkimaan pariskunnan kirvesmurhaa majatalon ja museon yhdistelmään, joka on ollut aikanaan kahdesta kirvesmurhasta syytetyn Lizzie Bordenin koti. Kun murhat jatkuvat, veljekset alkavat tajuta, että tapauksilla on yhteys Amaraan. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (väkivalta, ahdistus).