UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 31.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tuhottu todiste. Konstantin ei usko Marlenen syytöksiä, että Doris olisi tahallaan aiheuttanut vahinkoa Charlottelle, joten Marlene hankkii todisteita. Dorista alkaa pelottaa tekojensa seuraukset, mutta siitä huolimatta hän jatkaa. Koomassa olevan Charlotte huolestuttaa Juliusta. Hildegardilla ja Alfonsilla on toisistaan tietämättä samanlainen hääpäiväyllätys mielessään. Lopullisen päätöksen tehtyään Martin muuttaa yhteen Kiran kanssa. Nyt he voivat vihdoin nauttia rakkaudestaan julkisesti pariskuntana. Xaverin sitran soittelu ylittää Sabrinan sietokyvyn. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Gordon Ramsay kiven sisässä
Näytön paikka. Vankilajärjestelmä hankaloittaa Gordonin hankkeen etenemistä, ja lisäksi tiimillä on sisäisiä ongelmia. Gordon joutuu hieromaan älynystyröitään ongelmien ratkaisemiseksi, ja pinna alkaa kiristyä.
15:00
Pomo piilossa UK
Karmea kanayllätys. Andrew Withers on johtanut Southern Fried Chickenin menestykseen maailmalla, mutta kotikulmilla Isossa-Britanniassa asiat ovat rempallaan. Mitä paljastuu, kun Andrew jalkautuu pikaruokailun kenttäoloihin? Brittiläinen realitysarja.
16:00
Myytinmurtajat
Pullolla päähän. Adam ja Jamie tutkivat, aiheuttaako tyhjällä olutpullolla päähän lyöminen vähemmän vammoja kuin täydellä. Tiimi testaa historiallisia nahkatykkejä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Kimpale kultaa. Marlene sijoittaa ison summan kultaan osallistuakseen korumessuille Münchenissä. Wernerin tehtäväksi jää korukullan vieminen turvaan hotellin kassakaappiin. Doris hermoilee kuolettavan lääkeannoksen antamisessa koomapotilaalle. Kun Charlotte vihdoin herää keinotekoisesta koomastaan, hän ei muista, mitä on tapahtunut. Doris on helpottunut, mutta Marlenea hän ei vakuuta. Alfons pyytää Xaverilta Hildegardin sitraa takaisin, mutta Xaver ei suostu. Hän pitää hotellissa suositun soittoesityksen, jolla on ennalta arvaamattomat seuraukset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Älä luota kehenkään. Walkerin on puhdistettava Trivetten nimi, kun Trivetteä syytetään väärennettyjen viiden miljoonan dollarin katoamisesta. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Ikäviä faktoja. Barneyn tyttöystävä ei pidä ewokeista, mutta Robin panee pahemmaksi: hän deittailee terapeuttiaan. Marshallin maailman pelastajaksi uskoma pomo osoittautuu pehmoksi, mutta sitten paljastuu kamala totuus: maailma tuhoutuu. Ted onnistuu järjestämään kaikkien aikojen huonoimman ekskursion. Vierailevina näyttelijöinä Martin Short, Kal Penn ja Nazanin Boniadi. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikön Ahlgren on tositoimissa Hietalahden telakalla, jossa Greenpeacen aktivistit yrittävät estää laivaa lähtemästä satamasta. Kontulassa kaksi miestä ovat puukottaneet toisiaan, joten yksikköä tarvitaan myös siellä. Espoossa Söderholm & Lindholm saavat ilmoituksen lapsen kanssa asuntoon lukittautuneesta miehestä.
20:00
Miehen puolikkaat
Charlien voodoo-valloitus. Charlie iskee silmänsä kauniiseen tanssinopettaja Miaan, joka ei kuitenkaan halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Niinpä hän päättää hyödyntää pahaa-aavistamatonta Jakea valloittaakseen etäisen ihastuksensa. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Voi veljet!. Bart on kateellinen sisarilleen Lisalle ja Maggielle, joilla tuntuisi olevan paljon yhteistä. Hän alkaa haaveilla veljestä ja ottaakin orpopojan siipiensä suojaan. Jaksossa vierailee Sinkkuelämää-sarjan tähti Kim Cattrall. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow
Verinen kaupunki. Oliver suunnittelee antautumista, jotta muut säästyisivät Sladen raivolta, mutta Digglen ja Felicityn mielestä teko olisi silkka itsemurha. Laurel alkaa taas tutkia pormestariksi vihityn Sebastian Bloodin toimia. Isabel vaikeuttaa Thean elämää, ja Thea pohtii kaupungista lähtemistä. Slade panee armeijansa liikekannalle. Takaumissa Oliver ja Anatoli suunnittelevat uutta iskua laivalle. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
C.S.I. Miami
Ilmat pihalla. Wolfe tutkii hotellin mökissä tapahtunutta murhaa. Tutkinta saa omituisia piirteitä, kun rikospaikalla leijailee hattu ilmassa. Koska rikostutkijat eivät usko kummituksiin, todisteista on etsittävä selitystä ja vastaus sille, kuka nuoren miehen tappoi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Pahan jäljillä (K16)
Opettajan lellikki. Kuolleeksi luultu Claire onkin elossa, mikä on salattu jopa Ryanilta naisen itsensä suojelemiseksi. Joen putkahdettua takaisin maailmankartalle levottomuus kuitenkin valtaa Clairen. Ryan puolestaan kuulustelee Straussia ja hyödyntää Joen oppi-isää murhaajan esiin houkuttelemiseksi. Onko Joe kuitenkaan niin helposti jymäytettävissä? Lahkossa Joe erottelee jyvät akanoista ja lähettää vapaaehtoiset sanansaattajat levittämään ryhmän veristä sanomaa. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
American Horror Story
Nimileikki. Sisar Mary Eunicella pitää kiirettä. Hän makselee kalavelkoja nunnan kaavun potilaan vaatteisiin vaihtaneelle Judelle, palkkaa tohtori Thredsonin sairaalan kokopäiväiseksi työntekijäksi Kitin ja Lanan kauhuksi ja saa riesakseen isä Timothyn, joka yrittää manata paholaisen ulos hänestä. K12 (ahdistus, väkivalta).
00:55
Bones
Suvut riidoissa. Metsästä löytyy ruumis, ja selviää, että uhri oli mukana kahden suvun välisessä kiistassa. Brennan on haluton kelpuuttamaan isäänsä lapsenvahdiksi ja joutuu tutkailemaan tunteitaan ja pohtimaan oman sukunsa vaiheita. K12 (ahdistus).
01:50
Onnensoitto