UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 22.6.

10:00
Lemmen viemää
Hurjat veromätkyt. Luisa uskoo Beatricen vilpittömästi katuvan tekojaan ja saa Davidin luopumaan äitinsä ilmiantamisesta. Sebastianilla on vaikeuksia ymmärtää Luisan toivetta. Davidin paluu yllättää kaikki, jotka luulivat hänen kuolleen. Friedrich palkkaa Beatricen takaisin Fürstenhofiin, mikä ei ilahduta Charlottea. Isabelle saa puhelun äidiltään. Hänen isänsä on kuollut. Niinpä Isabelle päättää muuttaa Paulin kanssa äitinsä luo. Fürstenhof saa tuntuvat jäännösverot maksettaviksi, mikä aiheuttaa huolta paitsi johtoportaassa myös työntekijöiden keskuudessa. Michael järjestelee salaista tapaamista Friederiken kanssa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Ystävän palvelus. Mac ja Jack passitetaan pakkotyöhön julmurien johtamaan kaivokseen, johon on muinoin kätketty aarre. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Oscar Isaac ja Laurie Metcalf sekä toimittaja April Ryan. Esitetty Yhdysvalloissa 25.5.2017.
16:00
Gladiaattorit
Kauden avausjakso. Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
17:00
Myytinmurtajat
Kuplamuoviburrito. Kausi 7, 13/17. Adam ja Jamie ottavat selvää, voiko 11 metrin korkeudelta todella hypätä maahan vahingoittumana, kunhan on kääriytynyt tarpeeksi paksuun kuplamuovikerrokseen. Vai onko maahan iskeytymisen vaikutus sittenkin kuolettava määrä g-voimia? Adam kertoo omakohtaisista tuntemuksistaan, kun hänet pudotetaan kuplamuovikääreessä melkein viidestä metristä. James Bond pääsee hurjassakin menossa ylösalaisin kääntyneestä autosta painamalla nappia, mutta onnistuuko sama tiimiltä? Auto pitää ensin saada kääntymään oikeinpäin ja rakettiheittoistuin laukaisemaan kuljettaja katon läpi. Smokkiin pukeutunut Buster pääsee kokeilemaan ei ihan aitoa Bond-autoa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Kello 18:00

18:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
19:00
Moderni perhe
Päättäjäisjuhlien sankarit. Kausi 2, 23/24. Alex on käynyt peruskoulun loppuun ja saa luokan priimuksena pitää juhlapuheen päätöstilaisuudessa. Muu perhe on päivästä innoissaan, mutta juhliin pääsy ei suju kompasteluitta. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Dice - koomikon paluu
Pummi-Bobby. Kausi 1, 6/6. Dice on pyytänyt vanhan kaveriporukan Vegasiin nauttimaan hienosta hotellista ja nyrkkeilyottelusta. Paikalle tulee myös entinen siipeilijä Pummi-Bobby, joka Dicen harmistukseksi on onnistunut rikastumaan ja tahtoo vaihtaa lempinimensä. Ärsytystä lisää se, että Bobby on valmis maksamaan koko illan. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
20:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 9. Homerin siirtohiukset aiheuttavat kohtalokkaan luonteenmuutoksen. Onko Maggie ulkoavaruuden lapsihirviö? K7
20:30
Simpsonit
Oranssi on uusi keltainen. Kausi 27, 22/22. Marge toteaa vankilaelämän paljon perhe-elämää rentouttavammaksi kokemukseksi. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Finaali, osa 1/2. Kausi 10, 19/20. Finalistit lentävät Las Vegasiin viettämään päivää rakkaidensa kanssa. Heidän ensimmäinen tehtävänsä on kokata viisi ruokalajia tunnissa. Tuomareina toimivat arvovaltaiset kokit, kuten Wolfgang Puck. Voittaja saa valita ensimmäisenä jo pudonneista kilpailijoista jäsenen joukkueeseensa. Amerikkalainen ruokarealitysarja testaa ammattikokkeja vaikeissa tilanteissa tiukkasanaisen julkkiskokki Gordon Ramsayn johdolla.
22:00
Kauhukeittiö
Finaali, osa 2/2. Kausi 10, 20/20. Illallisella molempien finalistien joukkueet kohtaavat ongelmia, mutta illallinen saadaan hoidettua kunnialla loppuun. Kumpi voittaa halutun palkinnon ja saa keittiömestarin paikan Gordon Ramsayn ravintolassa Las Vegasissa? Amerikkalainen ruokarealitysarja testaa ammattikokkeja vaikeissa tilanteissa tiukkasanaisen julkkiskokki Gordon Ramsayn johdolla.
23:00
Penny Dreadful (K16)
Autuas pimeys. Kausi 3, 9/9. Sir Malcolm ja hänen liittolaisensa taistelevat Vanessaa vallassaan pitävää vihollista vastaan. Lily päättää tulevaisuudestaan, ja Ethan ja Olento joutuvat tekemään riipaisevia valintoja. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Alone - yksin erämaassa
Nousu vuorelle. Kausi 2, 9/14. Yksi kilpailijoista pärjää hienosti, mutta muut pohtivat, miten saisivat tilannettaan parannettua. Justin lähtee kiipeämään vuorelle, Jose rakentaa venettään ja Nicole pyrkii yhteiseloon karhujen kanssa. Davidille kalastus tuottaa edelleen ongelmia, ja nälkä vaivaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
01:05
Alone - yksin erämaassa
Hulluus. Kausi 2, 10/14. Kun erämaassa on vietetty kuukausi, luonto ja yksinäisyys aiheuttavat suuria vaikeuksia. Toiset sinnittelevät ja kokevat onnistumisen hetkiä, kun taas toiset kyseenalaistavat kestävyytensä ja erämaassa olon tarkoituksen. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Jennifer Garner sekä koomikot Demetri Martin ja Paula Poundstone. Esitetty Yhdysvalloissa 19.5.2017.
03:00
Gladiaattorit
19. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta 1993. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo. Uusinta.