UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 21.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Simpsonit
Margen muistinmenetys. Marge menettää muistinsa tahranpoistoaineen huuruista, eikä muista enää lainkaan aviomiestään. Homer koettaa voittaa vaimonsa takaisin, ennen kuin tämä tapaa uuden sulhasehdokkaan. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Simpsonit
Ei me olla apinoita!. Flanders kimpaantuu luomisteoriaa pilkkaavasta näyttelystä museossa ja saa pastori Lovejoyn avulla koko Springfieldin hylkäämään evoluutioteorian, johon Lisa ainoana jaksaa uskoa. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Margen ja Homerin parisuhdeneuvot. Marge ja Homer päätyvät baseball -pelaaja Buck Mitchellin ja tämän seksikkään vaimon, Tabithan avioliittoneuvojiksi. Kun Buck yllättää Homerin hieromasta Tabithan niskaa, joutuvat molemmat liitot kriisin partaalle. K7 (ahdistus, seksi).
12:30
Simpsonit
Kill Gil, vol I & II. Gilin jouluvierailu Simpsoneiden luona venähtää vajaaksi vuodeksi, kun Marge ei osaa sanoa ei. Tämän jakson tähtivieraana taitoluistelija Elvis Stojko. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).
13:00
Simpsonit
Koviksen kaveri. Nelson ottaa Bartin siipiensä suojaan, koska hän on ainoa, joka osallistuu koviksena tunnetun Nelsonin syntymäpäiväjuhliin. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).
13:30
Simpsonit
Rannikkonostalgiaa. Simpsonit lähtevät lomamatkalle rannikolle pieneen kalastajakylään, jonka Marge muistaa lapsuudestaan. Törttöiltyään ilotulitteiden kanssa Homer joutuu pakkotyöhön kalastusalukselle juuri kun ankara myrsky lähestyy aluetta... Amerikkalainen animaatiosarja. K7 (ahdistus, seksi).
14:00
Kerran lapsi, aina lapsi
Kuka on pomo?. Natalien kapinallinen kasvuvaihe vaikeuttaa Pollyn elämää sekä työ- että rakkausrintamalla, kun treffit jäävät väliin ja työpaikalla tyttö terrorisoi sekä kahvipapuja että juustotiskiä. Elaine ja Max päättävät kokeilla, olisiko heidän kasvatusmenetelmistään apua kiperässä tilanteessa. Julian ahkeroi vapaaehtoistöissä maantienpientareella. Amerikkalaisessa komediasarjassa kolmikymppinen Polly joutuu avioliittonsa kariuduttua muuttamaan takaisin vanhempiensa luo tyttärensä Natalien kanssa. K7 (seksi, ahdistus).
14:30
Kerran lapsi, aina lapsi
Amorin apulainen. Julian ei vieläkään ole löytänyt uutta tyttöystävää, joten Polly päättää puuttua peliin ja järjestää exälleen sopivan kumppanin. Julian onkin jo iskenyt silmänsä erääseen kaunottareen, mutta kuinka neito saadaan treffeille hänen kanssaan? Max huolestuu huomatessaan että Elaine näpistelee kaikkea yrteistä leluvietereihin. Amerikkalaisessa komediasarjassa kolmikymppinen Polly joutuu avioliittonsa kariuduttua muuttamaan takaisin vanhempiensa luo tyttärensä Natalien kanssa. K7 (seksi).
15:00
Ladies of London
Kuviot uusiksi. Juliet ottaa yhteen Marissan kanssa samppanja-aamiaisella. Noelle ja Scot muuttavat vihdoin yhteen, ja Marissa saa Britannian kansalaisuuden. Annabelle harjoittelee ratsastusta ja kokee kovan kohtalon. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Glee
Ero. Finn ja Blaine tuntevat etääntyneensä New Yorkiin muuttaneista kumppaneistaan Rachelista ja Kurtista. Suhteiden tila punnitaan, kun Blaine ja Finn kumpikin vierailevat New Yorkissa. Rachel vie Finnin tutustumaan kouluunsa taka-ajatuksenaan saada Finn taas innostumaan laulamisesta. Brittanyn ja Santanan kaukosuhdettakin selvitellään. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (ahdistus).
16:54
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
17:05
Valehtelevat viettelijät
Jaettu kurjuus. Meredith hoitaa sairasta Ariaa, mutta hoito ei tunnu auttavan. Pahaa-aavistamaton Spencer päättää yllättää Tobyn seurustelun vuosipäivänä mutta joutuukin itse kokemaan ikävän yllätyksen. Hannan työhaastattelu ei suju toivotulla tavalla. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
X Factor UK
Finaalikolmikko paljastuu. Ketkä muodostavat tämän kauden finaalikolmikon, kuka puolestaan putoaa kisasta aivan loppumetreillä? Se selviää tässä tuloslähetyksessä. Vierailevina esiintyjinä nähdään viime kauden voittaja Sam Bailey, X Factor USA -kisasta pnnalle ponnahtanut tyttöbändi Fifth Harmony sekä Broadway-tähti Idina Menzel, joka tuo mukanaan myös yllätysvieraan. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
19:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Tokion yö. Tony vierailee sushin mekassa Tokiossa. Jaksossa tutustutaan herkullisten ruokien lisäksi tavattoman monipuolisen kaupungin yöelämään sekä eräisiin sen oudoista ja fetisistisistä, rajoja koettelevista alakulttuureista. K12 (seksi, väkivalta).
20:00
Myytinmurtajat
Vesimoottoripyörä. Adam ja Jamie testaavat, voiko moottoripyörällä todella ajaa järven poikki uppoamatta. Kari, Grant ja Tory tutkivat tarinaa poliisin piirittämästä rikollisesta, joka aikoi hypätä 20. kerroksesta kotikutoisen laskuvarjon avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
Independence Day - maailmojen sota
Erikoistehosteiltaan huikea kuvitelmaelokuva avaruuden muukalaisten massiivisesta hyökkäyksestä Maata vastaan. Ohjaaja: Roland Emmerich. USA 1996. (145'). Pääosissa: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Mary McDonnell, Judd Hirsch, Robert Loggia, Margaret Colin, James Rebhorn. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
C.S.I.
Parhe on pahin. Lähes alaston sukututkija löytyy kuolleena tohtori Robbinsin sängystä. Poliisi epäilee, että tällä oli suhde tohtori Robbinsin vaimon Judyn kanssa. Judy kieltää suhteen, vaikka kaikki tuntuu viittaavan siihen. Uhrin työ johtaa tutkijat synkkien perhesalaisuuksien äärelle. Amerikkalainen rikossarja, jossa seurataan Las Vegasin poliisin rikospaikkatutkijoiden toimintaa. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Vampyyrien sukua (K16)
Grand Guignol. Elijahin iskettyä taikatikarin Klausin rintaan Rebekah ja Marcel pakenevat henkensä edestä niin pitkälle kuin mahdollista. Vai pakenevatko? Vuoden 1919 oopperapalon taustat selviävät, samoin Celesten salaisuudet. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio