UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 31.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Tappajan tähtäimessä. Sebastianin tarkoitus on pelastaa Julia, mutta tämä ei usko miehen puheista sanaakaan. Hän yrittää saada Patrizialta uuden tunnustuksen, mutta nauhoitusyritys epäonnistuu. Lopulta Patrizia saa tarpeekseen Sebastianista ja tilaisuus tekee hänestä asevarkaan. Pelastaakseen henkensä Sebastian tekee yllättävän liikkeen. Michael ja Natascha innostuvat Andrén löytämästä musiikkituottajasta, mutta leuat loksahtavat, kun heille selviää, kuka tämä on. Alfons saa peitettyä Jonaksen jäljet, mutta hän ei tee sitä mielellään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kauhukeittiö
Salaattia ja simpukoita. Kausi 8, 6/15. Ennen joukkuehaastetta Ramsey yllättää kaikki tekemällään päätöksellä. Haasteessa joukkueiden on osoitettava kekseliäisyytensä loihtimalla maukkaita pääruokasalaatteja, joista paras julkaistaan suositussa Bon Appétit -lehdessä. Illallistarjoilussa kampasimpukat tuottavat päänvaivaa, eivätkä Borisin ja Melissan töppäilyt keittiössä miellytä Ramseya. Myös Sabrina saa taas lokaa niskaansa. Lisää haastetta iltaan tuovat VIP-pöydät, joista näkee suoraan keittiöön. Suorasanaisen Gordon Ramsayn isännöimässä amerikkalaisessa ruokarealityssa joukko kokkeja kilpailee keittiömestarin pestistä Los Angelesissa sijaitsevan J W Marriott -hotellin ravintola L.A. Marketissa.
15:00
Kurjat kuppilat USA
Old Neighborhood. Alexa ja Randy ovat pyörittäneet Old Neighborhood -ravintolaansa Coloradossa jo kolmenkymmenen vuoden ajan, eikä mikään näytä muuttuneen vuosien varrella. Gordon Ramsay epäilee, ettei ravintolassa ole siivottukaan vuosikymmeniin.
16:00
Muodin huipulle
Mirrit kaulassa. Kausi 12, 4/15. Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä ja jakson vieraileva tuomari Jesse Tyler Ferguson esittelee kilpailijoille heidän seuraavan tehtävänsä, jonka teemana on solmuke tasa-arvoisen avioliittolain symbolina. Tuomareiden antama kriittinen palaute saa kilpailijat kiivaaseen sanasotaan, ja Sandro ryntää raivoissaan ulos studiolta. Kankaiden monipuolisesta käytöstä satelee kiitosta, samoin rohkeudesta. Toisaalta vanhanaikainen tyyli, turha ylenpalttisuus sekä eleganssin puute hiertävät tuomareita. Yksi kilpailijoista inspiroituu päivän teemasta niin, että päättää kosia puolisoaan. Yllätykset eivät kuitenkaan pääty tähän. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
17:00
Ihmemies MacGyver
Viikinkiprinssi. MacGyver auttaa poliisia metsästämään kylmäveristä sarjamurhaajaa, jolla on varsin mielikuvituksellinen tehtävä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Kotikutoista kaaosta. Jamie ja Adam tutkivat netistä tuttua suosittua virvoitusjuomasuihkumyyttiä ja kehittelevät myös omia temppuja. Tiimi selvittää, voiko roottorinlapaan liimattu postimerkki syöstä helikoptorin maahan. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 7. Kauhujen talo, osa 7. Missä on Hugo, ullakon vanki? K7
19:30
Miehen puolikkaat
Vanukasta ja suihkuseuraa. Charlie tuskailee itseään vanhemman treffikumppanin takia. Elämä menee aina vain tukalammaksi, kun kuvioihin ilmaantuu naisen hemaiseva ja estoton tytär. Alanin krooninen itsetyydytysvimma johtaa toinen toistaan kiusallisempiin tilanteisiin. Vierailevina tähtinä Liz Vassey (CSI, Superpunkki, Pelastaja) ja Krista Kalmus (Veronica Mars). Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Lisa ihmemaassa. Lisa tapaa uuden ystävän, jonka kanssa hän kehittää mielikuvitusmaailman. Pilvilinnoissa leijailu karkottaa Lisan kauas todellisuudesta. Jaksossa vierailee muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta muistettu brittinäyttelijätär Emily Blunt. Musiikista vastaa Fall Out Boy. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Silmä silmästä. Kun Vance Connor saapuu Springfieldiin, palaavat katkerat muistot Homerin mieleen. Homerilla jäi jotakin hampaankoloon nuoruusvuosien tapahtumista. Jaksossa vierailee useita dubbauksia tehnyt Marcia Wallace. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Sub.doc: Riippuliitoa vyörypilvillä Australiassa
Vyörypilvien viilettäjä. Riippuliitäjä Jonny Durandin unelma on päästä ratsastamaan Australian valtavilla vyörypilvillä, jotka tunnetaan nimellä Morning Glory. Näitä pilviä syntyy vain satunnaisesti, mutta lopulta päiväkausien kärsivällinen odotus palkitaan ikimuistoisella liidolla. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman rajalle.
21:30
Sub.doc: Luolayhteyden luotaaja
Luolayhteyden luotaaja. Luolatutkija Kieran McKay lähtee etsimään yhdyskäytävää kahden laajan, uusiseelantilaisen luolaston välillä. Onnistuessaan löytö voitaisiin julistaa eteläisen pallonpuoliskon suurimmaksi yhtenäiseksi luolaksi, mutta tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman rajalle.
22:00
Myytinmurtajat
Kotikutoista kaaosta. Jamie ja Adam tutkivat netistä tuttua suosittua virvoitusjuomasuihkumyyttiä ja kehittelevät myös omia temppuja. Tiimi selvittää, voiko roottorinlapaan liimattu postimerkki syöstä helikoptorin maahan. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
23:00
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 8/10. BOKSIn sohvalla koomikko Krisse Salminen ja vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen. Krisse haastaa Lakon&Herban omassa suosikkipelissään ja himopelaaja Soikkuu pääsee testaamaan Plants vs. Zombies Garden Warfare 2:n. Muun muassa Siskonpedistä tuttu koomikko Krisse Salminen sai alkukeväästä kutsun Lakon&Herban peliBOKSIin. Krisse valitsi peliksi aivan jotain muuta kuin videopelin ja sehän kundeille passasi. Tätä peliä pelataan ulkona, se on lähtöisin Lahdesta - anteeksi LAHESTA - ja sitä myydään Suomesta maailmalle tuhansia kappaleita vuosittain. Peliareenaksi Krisse valitsi suureelliseen tyyliinsä Kampin keskuksen katon. YouTuben vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen ehtii videoiden tekemisen lomassa myös pelata paljon. Tämän lisäksi luonto ja siellä kikkailu ovat Sonjalle tärkeitä henkireikiä. Siitä syystä kundit valitsivat Soikulle fantasiamaisen Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 -pelin. Lisäksi Krisse ja Soikku pelaavat tietenkin BOKSIn omaa Sansa The Catiä. Krisse ei ole pelistä kuullutkaan, mutta Soikku on hakannut sitä kotona yötä myöten. Menevätkö Sansa-pistetaulukon ¿Hall of BOKSIn¿ kärkisijat tänään uusiksi? Osallistu hashtagilla #SUBboksi Uusinta.
23:30
Salatut elämät
Osa 3011: Pihlajakadun lapset tuovat surun puseroon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Kohde
Jumalten sota. Kausi 4, 22/22. Samaritan on saanut selville Koneen sijainnin ja yrittää ajaa sen nurkkaan aiheuttamalla sähkökatkoja ympäri Yhdysvaltoja. Dominic pakottaa Reeseä ja Finchia auttamaan itseään kuten he ovat auttaneet Eliasia. Greer ja Samaritan aikovat suorittaa "oikaisun", minkä merkitystä Control yrittää saada selville. Finch ja Root tekevät kaikkensa Koneen pelastamiseksi. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Emilia Clarke ja Shiri Appleby. Musiikkivieraana Cynthia Erivo. Esitetty Yhdysvalloissa 23.5.2016.
01:55
Astral Tv