UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 29.9.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Älä mene, Luisa. Sebastian tajuaa, että vain Friedrich voi saada Luisan pyörtämään päätöksensä lähteä Fürstenhofista. Hän puhuu asiasta vastahakoiselle Friedrichille, joka lopulta tajuaa, että hän voi menettää ainoan tilaisuutensa tutustua tyttäreensä. Friedrich ehättää bussipysäkille, jossa Luisa on jo matkatavaroineen ja saa puhuttua tälle järkeä. Myös Beatrice ja David huokaisevat helpotuksesta. Seuraavana päivänä hotelliin ilmestyykin nainen, joka saa äidin ja pojan ainakin Luisan edessä raivon valtaan. Michael saa Samin kiinni Nataschan vakoilemisesta ja yrittää varoittaa Nataschaa. Norman saa jälleen tilaisuuden näyttää taitojaan, kun hotellilla vapautuu yllättäen pikkolon tehtävä. Hän yrittää myös kovasti tehdä vaikutusta Alfonsiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Pehmeä kosketus. Puheliaan tuttavan kautta Mac saa vihiä poliittisesta murhasuunnitelmasta, ja on pian itsekin tähtäimessä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Tornadospesiaali. Jamie ja Adam saavat testata, miten kestäviä myrskytutkijoiden Sean Caseyn ja Reed Timmerin erikoisajoneuvot oikein ovat. Lisäksi he yrittävät kehittää kannettavan tornadosuojan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Rysän päällä
Tyttö- ja poikaongelmia. Kausi 15, 4/22. Kittyn tyttöystävä on alkanut viettää epäilyttävän paljon aikaa rokkaripojan kanssa. Jayllä puolestaan paljastuu olevan kaksikin tyttöystävää, ja hän haluaisi pitää molemmat, mutta mitä mieltä he ovat siitä? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
17:00
Duudsonit
Vanhojen ystävien tapaaminen. Duudsonit menevät Yhdysvaltoihin vierailemaan Bam Margeran luokse. Bamin vanhemmat tulevat lomalle Suomeen, ja Duudsonit tutustuttavat heidät maan tapoihin, outoihin ruokiin. Pojat myös ystävystyvät friikkishow Circus Mundus Absurdusin kavereiden kanssa. K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Hupia ja huimapäitä. Kausi 1, 8/24. Luvassa on allasskeittausta Kaliforniassa, liitopukuhyppyä Sveitsissä, surffausopetusta kirjan avulla, tasapainoilua liinan päällä 100 metrin korkeudessa, kalliokiipeilyä läskipuvussa sekä lumilautailua surffilaudalla. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Supervoimia. Kausi 4, 9/24. Koillisen kolmekymmentä parasta Ninja-kilpailijaa karsitaan nyt Miamissa puoleen. Vain kahdeksantoista heistä selvitti tiensä esteradan aivan loppuun asti, ja nyt rataa on pidennetty ja vaikeutettu entisestään. Las Vegasin loppukilpailua ja puolen miljoonan dollarin palkintoa tavoittelevat mm. hallitseva vapaajuoksun maailmanmestari, kalastaja sekä New Yorkin vuokratasoon kyllästynyt, autossaan asuva stuntman. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poikamiesboksi
Iänikuisia ikäkysymyksiä. Kausi 2, 4/13. Felix paheksuu Oscarin uutta tyttöystävää Allysonia, sillä tämä on huomattavan paljon Oscaria nuorempi. Allysonin asiakas sattuu lisäksi olemaan Oscarin ja Felixin yläkerran naapuri (Teri Hatcher), joka sekoittaa sopppa entisestään. Emily ei jaksa enää totella Felixiä kaikessa ja pyytää Daniltä apua oman päänsä pitämiseen. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Salaperäinen sulhanen. Homerin ja Margen avioliitto paljastuu mitätöidyksi, joten Homer päättää kosia kauniimpaa puoliskoaan uudemman kerran. Hääpäivänä sulhanen kuitenkin mystisesti katoaa ja lapset alkavat jäljittää häntä. Jaksossa vierailee Frasier-sarjasta tunnettu Kelsey Grammer. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Roihua rakkausrintamalla. Moen rakkausrintama roihuaa, kun hän rakastuu tulisesti Internetissä tapaamaansa naiseen. Naisen ulkomuodon takia Moe kuitenkin pelkää tulevansa kavereiden keskuudessa pilkatuksi. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Exiä rannalla
OSA 4. Uusi peluri saapuu taloon treffeiltään Ninnun kanssa ja saa aikaan säpinää. Kaiken draaman keskellä on myös romantiikkaa, ensimmäinen lemmenpari on syntynyt ja joku jää tietenkin nuolemaan näppejään. Treffeillä on luvassa menoa ja meininkiä, eikä talossakaan siltä vältytä. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Amerikan Anita
Assari Suomesta. Kausi 1, 1/8. Sarjan ensimmäisessä jaksossa kerrotaan Suomen kuumimman latinon tarina. Miten suomalaisesta tytöstä tuli Amerikan muoti- ja kauneusalalla vaikuttava Anita Rincón? Anitan bisnekset kasvavat ja hän päättää palkata Suomesta itselleen assistentin. Jaksossa tutustutaan myös Anitan tiimiin kuuluvaan maskeeraaja Michaeliin, manageri Anjeen ja stylisti Chavisiin.
23:00
60 Days In
Ensikertalaiset. Kausi 1, jakso 2/13. Robert joutuu osastollaan heti vaikeuksiin, kun häntä luullaan poliisiksi. Zac sen sijaan tuntuu tulevan toimeen muiden vankien kanssa liiankin hyvin. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.

Kello 24:00

00:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Ethan Hawke ja Tim Meadows. Musiikkiveraana Wilco. Esitetty USA:ssa 21.9.2016.
00:55
Ninja Warrior
Supervoimia. Kausi 4, 9/24. Koillisen kolmekymmentä parasta Ninja-kilpailijaa karsitaan nyt Miamissa puoleen. Vain kahdeksantoista heistä selvitti tiensä esteradan aivan loppuun asti, ja nyt rataa on pidennetty ja vaikeutettu entisestään. Las Vegasin loppukilpailua ja puolen miljoonan dollarin palkintoa tavoittelevat mm. hallitseva vapaajuoksun maailmanmestari, kalastaja sekä New Yorkin vuokratasoon kyllästynyt, autossaan asuva stuntman. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:55
Salatut elämät
Osa 3053: Alissa tuijottaa kollia ja kuvaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Voittostudio
Miljoonapotti.