UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 30.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Ben ja Kate
Isät ja tyttäret. Kate pääsee pätemään neuvottelutaidoillaan, kun Randy-isä virittelee uusia bisneksiä. Ben päätyy järjestelemään Maddien koulun tanssiaisia, mutta juhlabudjetti ei aivan taida riittää villeimpien ideoiden toteuttamiseen... K7 (seksi).
11:30
Kolme miestä ja tyttö
Pusun jälkeen. Kiusaantuneina Jess ja Nick tekevät kaikkensa vältelläkseen toisiaan kiihkeän suudelman jälkeen. Kun Cece osallistuu intialaiseen tilaisuuteen, josta aikoo napata tulevan aviomiehensä, Jess lyöttäytyy mukaan. Hän ei kuitenkaan aavista, että myös Ceceä piirittävä Schmidt pölähtää värikkääseen tapahtumaan Nick ja Winston vanavedessään. Soppa sekoittuu lisää, kun huonoa omaatuntoa poteva Jess soittaa paikalle Samin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
4D ja lupa pysäköidä. Kämppisten välille syttyy kiivas skaba, kun Schmidt bongaa asunnolle kuuluvan parkkipaikan. Jess ja Schmidt kilpailevat tulisesti siitä, kumpi saa oikeuden pysäköidä kärrynsä parkkihalliin, ja Nick joutuu sovittelijaksi - kunnes hyppää itsekin mukaan kisaan. Suudelma hiertää edelleen Jessin ja Nickin välejä kaksikon yrittäessä käyttäytyä liiankin normaalisti, ja Schmidt ottaa nokkiinsa kuullessaan pususta. Winstonin ja Daisyn treffit ottavat takapakkia. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Middle
Joululahja. Heckin perhe valmistautuu joulun viettoon. Frankie on hiprakassa tullut luvanneeksi järjestää joulujuhlat koko naapurustolle. Axl tienaa joulurahaa myymällä joulukuusia. Brick ihmettelee Raamatun kertomuksia. Mike on päättänyt yllättää Frankien mieluisalla joululahjalla. Salaisuuden pitäminen käy kuitenkin työlääksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Tyhjätaskut
Hevoshulluutta. Sophien deittailema menestyvä vedonvälittäjä kutsuu Carolinen ja Maxin vieraakseen seuraamaan laukkakisoja. Ratsastusta nuorempana harrastanut Caroline sekoaa jälleen hevosurheilun ihanuudesta ja ajautuu uhkapelin pyörteisiin. Vedonlyönnin ongelmahan on se, että aina ei voi voittaa... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Tyhjätaskut
Maxin tulikoe. Kolmannen tuotantokauden päätösjaksossa Caroline saa kuulla, että Maxin koulut jäivät aikoinaan kesken vain yhden kokeen vuoksi. Niinpä hän järjestää Maxille tilaisuuden suorittaa koe ja saada lopputodistus, mutta innostuuko Max asiasta? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Monster Jam - International Racing and Freestyle
Minneapolis. Monster Truckit jyräävät tänään perinteikkäällä Minneapolisin Metrodomella. Radalle on rakennettu uudentyyppinen este, joka tuntuu hämmentävän joitain kuskeja. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
14:30
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:00
Pomo piilossa UK
Lemmikkien puolesta. Blue Cross -eläinsuojelujärjestön pomo Kim Hamilton on kovapintainen entinen pörssihai. Nyt hän haluaakin ottaa selvää, miten Blue Cross voisi tehostaa toimintaansa. Mutta miten pomolta sujuu lemmikkien jätösten siivoaminen? Brittiläinen realitysarja.
16:00
Pomo piilossa UK
Rekkapomon reissu. Nicky King on Isuzun raskaan kaluston pomo Isossa-Britanniassa. Mitä naispomo löytää, kun hän lähtee peitetehtävälle taantuman runtelemaan firmaansa? Asiakaspalvelun pitäisi olla Isuzun valttikortti, mutta miten on todellisuudessa? Brittiläinen realitysarja.
17:00
Tanssien tähtiin
Finalistit esittäytyvät, osa 1/5. Esittelyjaksoissa finalistit kertovat itsestään, tanssitaustastaan sekä siitä, kuinka valmistautuvat tärkeisiin esityksiinsä. Tällä kertaa katsojille esittäytyvät tanssiryhmä Prodijig, joka haluaa modernisoida irkkutanssin ja tehdä siitä coolia, sekä 10- ja 8- vuotiaat Tayluer & Elliott, joiden lyyrinen tanssiesitys ja saumaton yhteistyö vakuutti tuomariston. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
17:30
Tanssien tähtiin
Finalistit esittäytyvät, osa 2/5. Esittelyjaksoissa finalistit kertovat itsestään, tanssitaustastaan sekä siitä, kuinka valmistautuvat tärkeisiin esityksiinsä. Tässä jaksossa yleisölle esittäytyvät tiukan asenteen omaava tyttöjen katutanssiryhmä Boadicea sekä teatraalisuuteen, akrobatiaan ja näyttäviin esiintymisasuihin panostava tanssiryhmä Fear of the Unknown. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Juustoa joka aterialla. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Brooke ja laiha Marie. Lääketieteen opiskelija Brooke rakastaa juustoa ja syö sitä joka aterialla, mutta terveysruokaintoilija Marie ei juustosta innostu ja miettii muutenkin tarkkaan joka suupalansa. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Top Gear
Löytöretki Kiinaan. Kiinalaisten autojen tulemista on povattu jo jonkin aikaa, mutta millaisin eväin maailman nouseva talousmahti ponnistaa länsimaiden automarkkinoille? Jeremy ja James ottavat tänään tuntumaa niin Kiinan autoteollisuuden menneisyyteen kuin nykypäiväänkin ja testaavat samalla pari lupaavinta tarjokasta The Stigin Kiinan-serkun kanssa. Richard puolestaan suuntaa Texasiin perehtymään Yhdysvalloissa ilmiömäistä suosiota nauttivaan NASCAR-sarjaan ja jututtaa ohessa muun muassa F1-sarjasta NASCARiin loikannutta Juan Pablo Montoyaa. Lisäksi tutustutaan Mercedes-Benz SLS AMG Roadsteriin, joka tarjoaa aitoa avokattoista ilottelua. Kohtuuhintaisen auton ratissa poikkeaa Frendit-sarjan tähti Matt LeBlanc. Brittiläinen autoiluohjelma, jossa ruoditaan autokansaa puhuttavia ilmiöitä pilke silmäkulmassa ja katsastetaan mielenkiintoisimpia menopelejä reippaalla otteella. 18. tuotantokausi.
20:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
20:20
Dude, Where's My Car?
Teinikomedia kahdesta nuorukaisesta, jotka ovat kadottaneet autonsa raskaasti juhlitun yön jälkeen. Etsintäretki johtaa heidät yhteenottoon vihaisten tyttöystävien kanssa ja monenlaisiin muihin seikkailuihin. Ohjaaja: Danny Leiner, USA, 2000. (79'). Pääosissa: Ashton Kutcher, Seann William Scott, Kristy Swanson, Jennifer Garner, Marla Sokoloff, David Herman, Hal Sparks, Charlie O'Connell. K12

Kello 21:00

22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
C.S.I. Miami (K16)
Lyhin korsi. Rikospaikkatutkijat siirtyvät maaseudulle, kun hevostalleilta löytyy karmealla tavalla murhattu nainen. Todisteiden mukaan muutkin kuin hevoset piehtaroivat karsinoissa, ja murhamotiiveja alkaa kasaantua. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Grimm (K16)
El Cucuy. Rötöstelijöiden rikosaalto saa verisen lopun, kun väärintekijät löydetään karmeasti raadeltuina, eivätkä he jää ainoiksi uhreiksi. Epäillyksi nousee naapuruston kuumakalle koirineen, mutta kun Nick kuulee puhuttavan espanjalaisesta kansantarusta, on hänen kaivettava grimmin kirjansa kaapista. Juliette puolestaan kysyy Nickiltä tälle lähetystä epäilyttävästä sähköpostista, mutta ei aavista, millainen tarina viestin takana piileekään. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Onnensoitto