UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 3.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Taiteen tähden. Friedrichin terveydentila on niin vakava, että Charlotte ei tunnontuskissaan pysty aluksi edes tapaamaan aviomiestään. Friedrich tarvitsee munuaisen luovutuksen, mutta tutkimusten jälkeen vain toinen poika kelpaa luovuttajaksi. Leonard ei voi vieläkään uskoa Paulinen sanaan, ettei tämä soittanut poliisille. Ilman luottamusta Pauline taas ei voi enää jatkaa heidän suhdettaan. Natascha on huvittunut Jonakselta saamastaan huomiosta, mutta liehittely kieltämättä maistuu mukavalta. Sabrina auttaa toista taiteilijaa, Tinaa, saamaan oma taidenäyttely oluttupaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Unelmien koti
Kaksoset pois komerosta. Courtneyn ja Luken kolmilapsisen perheen koti on niin pieni, että kaksosvauvat joutuvat nukkumaan vaatekomerossa. Jonathanin ja Drew'n apu on tarpeen, jotta uuteen kotiin päästäisiin mahdollisimman nopeasti. Väsyneiden vanhempien korkea vaatimustaso kuitenkin vaikeuttaa asunnon etsintää ja kun sopiva talo vihdoin löytyy, kuntotutkimus paljastaa ikäviä yllätyksiä.
15:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Neljä parasta. Uudessa ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa. Jamien perustamassa Fifteen-ravintolassa kannuksensa hankkineet kokit kilpailevat nyt toisiaan vastaan elämänsä tilaisuudesta ja oman ravintolan avaamisesta. Ensimmäisessä jaksossa Jamie karsii kokelaiden joukosta neljä mielestään lupaavinta kokkia mukaan kisaan. Ohjelman kertojana toimii Philip Glenister.
16:00
Ruotsin surkein kuski
Kylmää kyytiä. Kausi 5, 5/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt kuskit joutuvat esteradalle, jolla varomattomasta ajosta rangaistaan vesisuihkulla. Lisäksi kokeillaan maastoajoa ja kännykän käyttöä ratissa. Ruotsalainen realitysarja. Uusinta.
17:00
Walker, Teksasista
Leikin loppu. Walkerin ystävän häät keskeytyvät, kun Walker ja Trivette joutuvat suojelemaan New Orleansiin matkalla olevaa todistajaa. Amerikkalainen poliisisarja, jossa karatetähti Chuck Norris on Texas Ranger, kivenkova lainvalvoja lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Tuhoja golfkentällä. Tory, Kari ja Grant testaavat golfiin liittyviä myyttejä. Kuinka helppoa on lyödä pallo puun lehvistön läpi? Iskeekö salama helpommin golfaajaan, jolla on metallinastaiset kengät? Jamie ja Adam selvittävät, miten hyvin näkevä voi opastaa sokeaa ajamaan autoa. Uusinta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kiitettävä. Lisa uppoutuu niin syvälle videopelien maailmaan, että koulutyöt jäävät hunningolle. Asian korjaamiseksi hän käyttää vilppiä, mikä tuo koululle merkittävän palkinnon. K7
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Treffikoulu. Kausi 4, 2/22. Jess tutustuu uuteen deittisovellukseen, ja Schmidt päättää perehdyttää hänet perusteellisesti sen käyttöön. Edessä on armoton koulutus ja sen ohessa kymmenet harjoitustreffit peräkkäin. Coach puolestaan tunnustaa, ettei ole koskaan kokeillut marihuanaa. Niinpä Nick ja Cece leipovat hänelle hihityttäviä pilvileivoksia. Pahaksi onneksi poliisikavereidensa hyväksyntää hakeva Winston raahaa porukan juuri silloin poliisien juhliin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Maljaderivaatio. Sheldon on kauhuissaan huomatessaan, että Leonard ja Howard viettävät yhä enemmän aikaa Rajin luona. Nelikon pitkäikäiset hengailuperinteet ovat vaarassa katketa! Tehdäkseen ystävänsä mustasukkaisiksi Sheldon päättää hankkia uuden kaveripiirin, mutta hänen puutteellisilla sosiaalisilla taidoillaan se osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Äideistä parhain. Homer alkaa surra huonoa äitisuhdettaan vasta, kun äiti yllättäen menehtyy. Hän päättää sinnikkäästi toteuttaa äidin viimeisen toivomuksen. Jakso on omistettu näyttelijöiden äideille, Elsie Castellanetalle sekä Dora K. Warrenille. Vierailijoina Glenn Close ja Lance Armstrong. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow (K16)
Al Sah-him. Kausi 3, 21/23. Oliver aloittaa valmennuksensa Nanda Parbatissa. Salamurhaajien liiga ottaa tähtäimeensä Nyssan, joka on yhä Starling Cityssä. Laurel taivuttelee muut puolustamaan ystäväänsä. Millä puolella Oliver on? Takaumissa Oliver ja Yamashirot luovivat iskun jälkimainingeissa. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta).
22:00
Tuulitunneli
Mikä on turhaa ja mikä tärkeää tietoa? Sen kertovat Tuulitunnelin panelistit Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Elina Tervo, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen juontaja Aki Linnanahteen johdolla.
23:00
Hävyttömät
Valiomaksa. Kausi 4, 10/12. Fiona on tiessään ja Gallagherit tekevät kaikkensa löytääkseen hänet ennen poliiseja. Vastuu kaatuu Lipin niskaan, joka yrittää samalla suoriutua tenteistään ja huolehtia muista sisaruksistaan. Kevin suojelee vimmaisesti perhettään ja rahojaan ja laukaisee aseensa onnettomalla hetkellä. Sheilalla on kiire ehtiä naimisiin ennen kuin sulhanen kuolee käsiin. Amerikkalainen draamakomedia Gallagherien suurperheen elämästä ja persoonallisesta tavasta hoitaa kohdalle osuvat lukuisat vastoinkäymiset.

Kello 24:00

00:10
Zoo
Vaiennut saari. Kausi 1, 3/13. Jackson seuraa isänsä jalanjälkiä Japaniin ja päätyy tämän salaiseen laboratorioon radioaktiiviselle saarelle. Jamie ja Mitch saavat yllättävän tarjouksen Ranskan salaiselta palvelulta. Eläinten hyökkäykset lisääntyvät. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus).
01:05
Bones (K16)
Kylmä tyttö. Romanttisen illan sijaan Brennan joutuu tutkimaan ruostuneen jääkaapin sisältöä. K16
02:05
Voittostudio