UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 4.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Koira kuoleman partaalla. Mitä tehdä, kun perheen lemmikki sairastuu ja tarvitsee kalliin leikkauksen? - 3. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Eversti Homer. Homer keksii laulajakyvyn, jolla on vahva hyväätekevä vaikutus - paitsi ehkä Margeen. - 3. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Musta leski. Bart on epäileväinen, kun vankilasta vapautunut Bob kosii Selma-tätiä. - 3. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Oton seikkailut. Simpsonit majoittavat väliaikaisen asukkaan - katuakseen heti. - 3. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Kuin Romeo ja Julia. Bartin paras kaveri rakastuu, eikä Bartille tunnu enää olevan tilaa. - 3. tuotantokausi. K7
13:30
Mutsi
Haastavia tilanteita. Christy nimitetään yllättäen ravintolapäälliköksi, mutta työ ei olekaan ihan helppoa. Bonnie taistelee valittavien asukkaiden kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Glee
Tina timantteineen taivaalla. Kuoro laulaa lisää Beatlesin kappaleita ja Tina haluaa päästä tanssiaisten kuningattareksi. Huutosakin uusi ilkeilijä Bree aikoo nolata Tinan ja yrittää värvätä Kittyn mukaan juoneen, mutta tämä ei tiedä ollako kuorolaisten vai huutosakkilaisten puolella. Santana ystävystyy uuden työtoverinsa Danin (Demi Lovato, Camp Rock) kanssa. Kurt valaa uskoa Racheliin, joka stressaa Broadway-roolinsa kohtaloa. Amerikkalainen musikaalikomedia. K7 (ahdistus).
15:00
Hybe
Terveyttä hakkeroimassa. Kausi 1, 2/10. Ohjelmassa visioidaan tulevaisuutta jossa ikääntyminen on mahdollista kumota. Ruotsalaisveljekset kertovat innovaatiostaan joka mullistaa diabeetikoiden arjen. Teemu Arinan tarjoaa biohakkeroidut päiväkahvit.
15:30
Poikamiesboksi
Mustasukkaisten saari. Kausi 1, 11/12. Felix osallistuu historiallisen seuransa tempaukseen, jossa näytellään entisajan Amerikkaan saapuvia siirtolaisia. Emily intoutuu mukaan ja saa komean ihailijan. Oscarin puolestaan on vaikea hyväksyä treffikumppaninsa entistä suhdetta Murphiin. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Top Gear Top 41
Top 41, osa 7. Richard Hammond jatkaa Top 41 -listan läpikäymistä. Tämänpäiväisessä kattauksessa on mukana mm. mäkihyppyä autolla ja auto vastaan julkiset -kisa Japanin halki. Lisäksi James ja Jeremy suunnittelevat mainoksen uudelle Volkswagen Scirocco -dieselille, ja Jeremy koeajaa todellinen lilliputtiauton 60-luvulta. Englantilainen auto-ohjelma.
17:00
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Teen sen yksin. Kausi 1, 1/6. 14 tavallista amerikkalaismiestä jätetään kuukaudeksi autiolle saarelle Panaman rannikolla, mukanaan vain muutama viidakkoveistä ja peruslääketarvikkeet. Ensimmäiseksi miesten pitää tehdä tuli ja löytää makeaa vettä, mutta projektia hidastaa erään ryhmän jäsenen arvaamattomuus ja itsetuhoisuus. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa. Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 10. Kauden huipennus. . Duudsonit eivät jätä perheitä vielä rauhaan. Jaksossa palataan kauden aikana nähtyjen yhteisöjen ja perheiden pariin. Mukana on tietenkin kaikki aikaisemmista jaksoista sensuroidut kohtaukset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
X Factor UK
Pudotusleiri, osa 1. Koelaulut on nyt laulettu. Lähes 200 jatkoon päässyttä kokoontuu leirille, jossa jatketaan kilpailijoiden karsimista. Pudotusleirin aluksi kilpailijoiden tulee muodostaa sekaryhmiä ja esittää yhteinen kappale tuomariston edessä. Paineet ovat kovat. Toiset kestävät, toiset murtuvat, ja toiset panevat ranttaliksi... Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 21:00

21:00
Prometheus (K16)
Alien-tieteiselokuvien esiosassa idealistinen tutkija Elizabeth Shaw (Rapace) matkustaa tutkimusryhmän kanssa kaukaiselle planeetalle, josta hän uskoo löytävänsä vastauksia kysymyksiin ihmisen alkuperästä ja paikasta maailmankaikkeudessa. Tehtävän johtaja, kylmäkiskoinen Vickers (Theron) pitää kuitenkin matkan oikean tarkoituksen salassa androidi Davidin (Fassbender) kanssa. Ohjaus: Ridley Scott, USA 2012 (118'). Pääosissa Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba ja Guy Pearce. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:25
X Factor UK
Pudotusleiri, osa 1. Koelaulut on nyt laulettu. Lähes 200 jatkoon päässyttä kokoontuu leirille, jossa jatketaan kilpailijoiden karsimista. Pudotusleirin aluksi kilpailijoiden tulee muodostaa sekaryhmiä ja esittää yhteinen kappale tuomariston edessä. Paineet ovat kovat. Toiset kestävät, toiset murtuvat, ja toiset panevat ranttaliksi... Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 24:00

01:15
112
Osa 14. Joutsen jäissä.. Kuopion poliisi saa kiinni näpistelystä epäillyn henkilön. Helsingin pelastuslaitoksen sukeltajat pelastavat jäihin jääneen joutsenen. Porvoossa teiden äkillisen jäätymisen vuoksi poliisit hälytetään usealle liikenneonnettomuustehtävälle. K7 (ahdistus).
02:10
Ravenswood
Pahuuden kasvot. Kausi 1, 4/10. Caleb selvittää haudatun kaimansa salaisuutta ja löytää kaukaisen sukulaisensa. Luke ei halua kuulla sanaakaan kirouksesta tai Mirandasta, mutta todellisuus ottaa häntä pian niskavilloista. Ravenswoodin haudattujen nuorten arvoitus muuttuu aina vain kummallisemmaksi. Amerikkalainen kauhudraama Ravenswoodin kaupungin salaisuuksista. K12 (ahdistus).
03:05
Voittostudio