UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 24.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kohtalokas virhe. Marlene ja Werner järkyttyvät nähdessään Charlotten heikenneen todella huonoon kuntoon. Charlotten onneksi hänet saadaan kotiutettua sairaalasta tohtori Drescherin tiukasta vastustuksesta huolimatta. Mutta sitten Julius huomaa sanelukoneessa Doriksen nauhoitetun puhelun lääkärille ja tekee kohtalokkaan virheen uhkaamalla Dorista. Natascha houkuttelee Konstantinia mukaansa Wieniin, ja hänellä on työpaikkakin valmiina. Konstantinilla vain on täysin erilaisia unelmia. André lopettaa suhteen, ja Franziska on epätoivoinen rahapulassaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
XOX Betsey Johnson
Synttärit. Betsey muistelee hyvin mennyttä muotinäytöstään valmistelee uusia nettisivuja osana tuotteidensa uutta lanseerausta. 70-vuotissyntymäpäivä on ovella. Betsey ja Lulu käyvät mammografiassa, mutta mitkä ovatkaan tulokset? Amerikkalainen realitysarja.
14:55
Myytinmurtajat
Vanhat myytit kummittelevat. Myytinmurtajat vastaavat kritiikkiin ja ottavat vanhoja myyttejä uusintatarkasteluun. Muiden muassa jääluoti, kanatykki ja räjähtävät implantit saavat uuden käsittelyn. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Lucky. Kodittomille työkoulutuskeskusta suunnitellut pappi pahoinpidellään. Tapauksen silminnäkijä, koditon mies jota kutsutaan Sotilaaksi, auttaa koiransa Luckyn kanssa saamaan tekijät vastuuseen. Sotilas painii omien ongelmiensa kanssa, ja Walker auttaa häntä saamaan elämänsä järjestykseen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Kyyhkysen lento. Kuolemaisillaan oleva Julius pyytää apua, mutta Doris ei ota riskiä, että Werner saisi tietää hänen tekosistaan. Doris varastaa sanelukoneen ja jättää Juliuksen tien varteen. Charlotte lähtee etsimään miestään, mutta kaikki on jo liian myöhäistä. Konstantin valmistautuu hotellissa pidettävään kilpailuun, jossa etsitään parasta Elviksen kaksoisolentoa. Nataschan kanssa ei synny sovintoa. Marlene yllättyy Michaelin ehdottaessa hääpäivän lukkoon lyömistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Catfish
Niin lähellä mutta niin kaukana. Jasmine on jo pidemmän aikaa viestitellyt Miken kanssa, mutta he eivät ole tavanneet kertaakaan, vaikka asuvat vain vartin päässä toisistaan, ja onnistuneet puhelinkeskustelutkin ovat jääneet pelkäksi haaveeksi. Molemmilla on lapsia, ja Jasmine onkin huolissaan, että Mike on yhä yhdessä lastensa äidin kanssa. Nev kuitenkin epäilee, että tilanne on kinkkisempi kuin Jasmine aavistaakaan, sillä Miken Facebook-profiili on tulvillaan epäjohdonmukaisuuksia. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Unohtumaton hääseremonia. Judithin hääpäivä koittaa viimeinkin. Charlien ja Alanin töppäilyjen ansiosta hääseremoniasta tulee unohtumaton. Jakella puolestaan on smokkiongelmia, kallis vuokrapuku kun tuntuu vetävän puoleensa kaikenlaista likaa spagettikastikkeesta kynttilävahaan. Tarina jatkuu viime jaksosta. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Goottipoikkeama. Howard ja Raj ovat keksineet uuden keinon tavata naisia: he naamioituvat gooteiksi tatuointihihojen ja nahkarannekkeiden avulla ja lähtevät goottiklubille patsastelemaan mahdollisimman kohtalokkaan näköisinä. Löytyykö mustanpuhuvista juhlista mukiinmeneviä daameja? Pennyn räiskyvä ja äänekäs olemus ärsyttää Sheldonia, joten hän yrittää kouluttaa Pennyä miellyttävämmäksi klassisten keinojen avulla. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Jättikokoinen kiusaaja. Bart päättää lihottaa Nelsonia, jotta tämä ei voisi ryöstää muita oppilaita. Homer saa iskun päähänsä ja kuvittelee, että salainen agentti antaa hänelle neuvoja naisasioissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 1. Perheravintola Zayna Flaming Grill Redondo Beachissa, Kaliforniassa, on vaikeuksissa. Omistajat Fayza ja Brenda syyttelevät toisiaan, eivätkä asiakkaat ole tyytyväisiä ruokaan. Ramsaylla on täysi työ päästä ongelmien alkulähteille.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Sons of Anarchy (K16)
Satuhäät. Jax, Chibs ja Tig on etsintäkuulutettu Ninersin jäsenen ampumisesta, joten suojelun järjestäminen tutkintavankeuden ajaksi on päällimmäisenä miesten mielessä. Pope janoaa edelleen kostoa ja Tig puolestaan yrittää suojella toista tytärtään, Fawnia. Onneksi Gemman uusi tuttavuus Nero tarjoaa apuaan. Kaiken hötäkän keskellä Jax päättää ottaa merkittävän askeleen ja yllättää Taran. Eräs kerhon jäsen yllättää puolestaan kaikki muut. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX Network. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
Star-Crossed - Maailmat vastakkain
Alku. Uusi sarja alkaa! Kymmenen vuotta sitten Yhdysvaltoihin putosi ihmisenkaltaisten avaruusolentojen pakolaisalus. Muukalaiset suljettiin omalle asuinalueelleen, mutta nyt seitsemän nuorta päästetään opiskelemaan ihmiskouluun. Alku ei suinkaan suju kitkatta, sillä kahden lajin kohtaaminen nostattaa monenlaisia tunteita. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Simpsonit
Tulevaisuus. Bart näkee itsensä tulevvaisuudessa surkeana soittoniekkana. Lisasta näyttää sen sijaan tulevan Yhdysvaltain presidentti. K12
01:30
Voittostudio