UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 29.7.

06:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Nainen vailla menneisyyttä. Tina vahtii haukkana itsetuhoiseksi luulemaansa Gorania. Lopulta hän pääsee lähikontaktiin rakastamansa miehen kanssa. Daniel löytää korvakorun ja aavistaa, että jotain on tapahtunut hänen poissa ollessaan. Pauline tunnustaa kostean illan kolmen miehen kanssa, mutta ei kerro naimisiinmenosta mitään. Pyörätuolissa oleva Patrizia palaa kuntoutuksesta isosiskonsa Barbaran tukemana ja esittää edelleen muistinsa menettänyttä. Hän tarvitsee lastenhoitajaa Milalle, ja Nilsin mielestä Sabrina olisi oikein sopiva. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef: Mestarit
Top Chef Master. Kolme parasta kokkia on selvittänyt tiensä finaaliin. Viimeinen tehtävä on valmistaa kolmen ruokalajin omaelämäkerrallinen ateria. Kriitikoiden lisäksi aterioita arvostelemaan saapuvat edellisen kauden finalistit sekä Top Chefin päätuomari Tom Colicchio. Vain yksi voi voittaa halutun Top Chef Master -tittelin.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Bestikset
Sulho sihteerinä. Poikien räväkkä sihteeri Ro-Ro lähtee lomalle ja unohtaa palkata itselleen sijaisen. Louisilla on kinkkiseen tilanteeseen ratkaisu: annetaan pesti Wyattille! Joe on aluksi epäileväinen ratkaisun toimivuudesta, mutta pian roolit kääntyvät ja lopulta Louis on se, jota Wyattin läsnäolo ärsyttää. Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Luovat hullut
Mieletön. Sydney yrittää kehittää kahviketjulle unohtumattoman kampanjan, mutta katastrofin ainekset ovat kasassa. Andrew on kateellinen huomiosta, jota Zach saa Simonilta, joten Simon ottaa hänet mukaan kasvattamaan sorsanpoikasia puhdistetulle lammelle. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ensisilmäyksellä
Linnake. Robin vaatii Barneya luopumaan poikamiesboksistaan, jotta he voisivat muuttaa uuteen yhteiseen kotiin. Railakkaan elämäntavan ryvettämälle asunnolle ei kuitenkaan löydy sopivaa ostajaa noin vain. Lilyn työkiireet rasittavat avioelämää, joten Marshall panostaa laatuaikaan Tedin kanssa ja turvautuu vastavetoon, joka mullistaa perheroolit ja tuo Tedille todellisen onnenpotkun. Vierailevana tähtenä Kyle MacLachlan. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Ensisilmäyksellä
Aikamatkailua. Barney yrittää taivutella vastentahtoista Tediä painimatsiin, ja apuun kutsutaan Barney ja Ted tulevaisuudesta. Lisäksi paikalle saapuvat Barney ja Ted lähitulevaisuudesta sekä pari Tedin tulevaa eksää. Marshall ajautuu Robinin kanssa tukkanuottasille keksimänsä drinkin nimen vuoksi. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Afrikkaan. Coco astuu askeleen eteenpäin elämässään ja päättää jättää Goranin lopullisesti. Paulinen kanssa jutellessaan hän saa ajatuksen lähteä Michaelin mukana Afrikkaan ja kirjoittaa Goranille kirje, jossa hän selvittää kaiken. Goran ylitulkitsee Cocoa rivien välistä, ja tekee rohkean päätöksen, joka yllättää Afrikkaan lähtijät. Sabrinan lastenhoitotemput eivät kestä päivänvaloa, joten Nils ottaa ohjat käsiinsä ja Nataschakin näyttää mallia. Werner ja Friedrich mittelevät Charlottesta jälleen. Friedrich saa tilaisuuden nolata Werner julkisesti, ja hän käyttää mahdollisuuden viimeiseen asti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
American Idol
Elokuvamusiikkia, osa 1/2. Kilpailijat esittävät elokuvista tuttuja kappaleita. He saavat kullanarvoisia neuvoja muusikko, tuottaja ja kitaristi Nile Rodgersilta. Ohjelmassa piipahtaa myös NASCAR-kuljettaja Jeff Gordon. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
18:50
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kaksi totuutta. Marge huomaa elämän valuvan hukkaan, joten jotakin uutta sisältöä siihen on keksittävä. K7
19:30
Mutsi
Korean ihmeitä. Christy ällistyy Roscoen isän Baxterin muodonmuutosta, joka johtuu uudesta tyttöystävästä. Bonnien ja Alvinin suhde lämpiää lisää. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Duudsonit
Duudsonien lomareissu. Jarppi hankkii ambulanssin nimeltä Albert, jolla suunnataan heti road tripille. Tien päällä Jarno saa RC-veneestä päähänsä, Jukka joutuu bajamajassa veden varaan ja HP laitetaan huvipuistossa oksennustestiin. Matka päättyy Veljekset Keskisen kyläkauppaan, jossa piilokamerajekut saavat vartijat raivon valtaan. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta. K12
20:30
Simpsonit
New Kids on the Blecch. Kun kykyjenetsijä huomaa Bartin ja kavereiden musiikkilahjat, heistä ruvetaan muotoilemaan uutta poikabändisensaatiota. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Paycheck (K16)
Nokkelassa toimintajännärissä huippuinsinööri suostuu houkuttelevaan tarjoukseen: hän saa valtavan palkkion, jos hän kehittelee miljardöörin omistamalle firmalle salaisen keksinnön, mutta samalla häneltä huijataan paitsi pätkä elämää myös luvattu palkkiosumma - ja kohta hän saa kannoilleen niin FBI:n kuin tappajatkin. Ohjaaja: John Woo, USA 2003. Pääosissa: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore, Joe Morton, MIchael C. Hall, Peter Friedmann. K16

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 27 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Sleepy Hollow
Sydämetön syöjätär. Kausi 2, 8/18. Kun outo nainen tappaa kaksi ihmistä saman yön aikana, komisario Mills alkaa epäillä, että Henry on kehittänyt jälleen uuden suunnitelman Molokin henkiin herättämiseksi. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Loukussa. Kausi 5, 9/22. Wesin vangitsema Damon käy uudelleen läpi elämänsä synkimpiä hetkiä Augustinen koekaniinina, ja rakastaan etsivä Elena joutuu kauhukseen kaiken keskelle. Samalla paljastuu totuus Aaronista ja hänen vanhempiensa kuolemasta. Caroline ja Katherine auttavat Stefania kohtaamaan traumansa yllättävin tuloksin. Amerikkalaisessa kauhudraamasarjassa seurataan Mystic Fallsin asukkaiden elämää ja vampyyriveljesten kilvoittelua yhteisen rakkauden kohteensa suosiosta. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Maailman kauheimmat naapurit
Painajainen Barnsleyssä. Eläkeläiset Barry ja Phyllis saavat painajaismaisen naapurin, jota vankilakaan ei tunnu pysäyttävän. Skotlannissa naapuririita johtaa yöunien menetykseen ja avioliiton kariutumiseen. Englantilainen realityohjelma.
01:40
Voittostudio