UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 27.4.

09:30
Salatut elämät
Osa 3183: Aki on maansa tyynyt. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Enemmän kuin ihastusta. Luisan sydänsurut voimistuvat, kun Sebastian vahvistaa Isabellen valheen kaksikon suhteesta. Valehtelu kalvaa Sebastiania, mutta Beatricen painostuksen alla hän ei voi muutakaan. Korviaan myöten rakastunut André yrittää korjata Ninan ja Nilsin välejä. Nina puolestaan yrittää saada ymmärrystä Normanilta. Andrén rakkaudentunnustus taas aiheuttaa Ninalle paineita. Natascha ei suostu uskomaan sairastumiseensa vaan aikoo pyytää vielä toisen lääkärin mielipiteen. Syy postipakettien jakelusekaannuksiin selviää, kun uusi paketinjakaja saapuu Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Painajainen. Huippusalaisia tietoja tavoitteleva rikollisjoukko antaa MacGyverille kuusi kiduttavaa tuntia elinaikaa... MacGyver selviytyy tilanteesta kuin tilanteesta nokkeluutensa ja kekseliäisyytensä turvin. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Connie Britton ja Zoey Deutch sekä koomikko Jon Stewart. Musiikkivieraana Lori McKenna. Esitetty USA:ssa 27.2.2017.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Huumeita ovella. Kausi 4, 6/8. Asuntonsa kannabiskahvilaksi muuttanut Jonathan Falkus on tehnyt naapureidensa elämästä helvettiä Guildfordissa, ja väkivaltaiselta vaikuttava latvialaismies häiritsee nuorta isää. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Brittiläinen realitysarja. K12 (päihteet).
17:00
Pränkkikämppä
Pränkkääjät kämppään. Kausi 1, 1/8. Kymmenen kilpailijaa muuttaa taloon ja tutustuu toisiinsa juonikkaiden jäynien merkeissä. Ammattilaispränkkääjä Stuggyn itsevarmuus ärsyttää muita kilpailijoita, mutta onnistuuko koppavan Stuggyn tahmea kepponen? Psykologinen pränkkääjä Candy uhraa arvokkuutensa ilomielin, mutta liian hätkähdyttävä käytös ei ole kaikkien mieleen. Komea mallipoika Jack saa kimppuunsa itsepintaisen ihailijan ja yöllä Amberista tuntuu, että jokin haiskahtaa. Harriet ja Ricky puolestaan käyvät mato-ostoksilla, mutta kuka lopulta saa limaiset lierot niskaansa? Englantilainen realitysarja, jossa kilpailijat asuvat saman katon alla kahdeksan viikon ajan yrittäen voittaa parhaimman pränkkääjän tittelin ja 10 000 punnan palkinnon. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Finaali osa 1/6. Kausi 4, 19/24. Finaali alkaa! Tuhannesta toiveikkaasta on valittu parhaimmat alueellisissa karsintakilpaluissa ja sata parasta on nyt saapunut Las Vegasin finaaliin kilpailemaan Ninja Warrior -tittelistä ja puolen miljoonan dollarin palkinnosta. Maailman vaikeimman esteradan Mount Midoriyaman rakentamiseen on käytetty kuukausia. Radalla on neljä tasoa, joista jokainen mittaa erilaisia taitoja. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Rillit huurussa
Myyntipuhesublimaatio. Leonard ryhtyy psykiatrin valepotilaaksi edesauttaakseen Pennyn lääke-esittelyjä. Sheldon ja Raj löytävät asteroidin. Mikä murikalle nimeksi? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Poikamiesboksi
Kirkonmiehiä. Kausi 3, 12/13. Felix ja Oscar lähtevät kirkkoon katsomaan, kun Dani laulaa seurakuntansa kuorossa. Valitettavasti aina niin avulias Felix päättää antaa Danille vähän valmennusapua, mistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Kirkkoon nihkeästi suhtautuva Oscar alkaa vähitellen arvostaa reissua, mutta vähän vääristä syistä. Emily käy ensimmäisillä treffeillään erottuaan Felixistä. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Harmaa joulu. Marge potkaisee Homerin ulos talosta juuri ennen joulua tämän lohdutettua ystäväänsä Moeta sen sijaan, että olisi viettänyt jouluaaton kotona vaimonsa seurassa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus).
20:30
Simpsonit
Herkku-Homer. Simpsonit joutuvat avaruusolioiden ruokapöytään. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Riisutut
Kausi 1, 8/8. Ihmiskoe päättyy, ja kontin ovet aukeavat lopullisesti. Kuukausi rajatulla tavaramäärillä on jättänyt jälkensä jokaiseen, eikä paluuta entiseen ole. Mitä ihmiskoe osallistujien elämässä muutti, ja olivatko muutokset pysyviä?
22:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 8/12. Surkeimmat kuskit ovat siirtyneet Ukkohallan hangilta Etelä-Suomen kuiville asfalteille. Luvassa on legendaarinen keinulautatehtävä yllättävällä lisämausteella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Arrow (K16)
Shakkimatti. Kausi 5, 16/24. Oliver tapaa Talian, joka kertoo yllättävän paljastuksen itsestään. Adrian paljastaa kidnapanneensa Williamsin, joka nääntyy nälkään, mikäli Oliver tekee Adrianille jotakin. Vihreä Nuoli rientää pelastusretkelle Adrianin talolle. Amerikkalainen toimintasarja. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Donald Trumpin Julkkisdiili
Sisäinen sankari. Kausi 14, jakso 13/14. Juontajana Donald Trump. Kilpailu etenee vääjäämättä kohti loppukamppailua, ja ennen pitkää jäljellä on enää kaksi kilpailijaa. Trump lähettää kaksikon Orlandoon Universalin huvipuistoon kuvaamaan mainosvideota ja näyttämään vielä kerran kyntensä varainkerääjinä. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Vampyyripäiväkirjat
Yhteinen vihollinen. Kausi 8, 14/23. Damon ja Stefan yhdistävät voimansa suojellakseen Elenan arkkua Cadelta. Caroline ja Alaric pohtivat, kuinka kaksosten kasvaviin voimiin pitäisi suhtautua. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Ninja Warrior
Finaali osa 1/6. Kausi 4, 19/24. Finaali alkaa! Tuhannesta toiveikkaasta on valittu parhaimmat alueellisissa karsintakilpaluissa ja sata parasta on nyt saapunut Las Vegasin finaaliin kilpailemaan Ninja Warrior -tittelistä ja puolen miljoonan dollarin palkinnosta. Maailman vaikeimman esteradan Mount Midoriyaman rakentamiseen on käytetty kuukausia. Radalla on neljä tasoa, joista jokainen mittaa erilaisia taitoja. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
03:00
Maailman kauheimmat naapurit
Huumeita ovella. Kausi 4, 6/8. Asuntonsa kannabiskahvilaksi muuttanut Jonathan Falkus on tehnyt naapureidensa elämästä helvettiä Guildfordissa, ja väkivaltaiselta vaikuttava latvialaismies häiritsee nuorta isää. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Brittiläinen realitysarja. Uusinta. K12 (päihteet).