UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 29.5.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Yllätysvieras. Daniel kiristää Chris Brenneriä kieltämällä häntä paljastamasta heidän aikaisempaa suhdettaan Paulinelle tai Daniel uhkaa kertoa julkisesti suosikkilaulajan homoudesta. Seuraavana päivänä Chris Brenner saapuu yllätysvierailulle Paulinen luo ruusukimppu mukanaan. Vaikka Tina tietää, että Goran suuteli häntä vain näyttelijänä, hän leijuu pilvissä vielä pitkään jälkikäteen. Goran taas pitää Cocon mustasukkaisuutta pelkästään ihanana rakkaudenosoituksena. Friedrich ei kestä olla Charlottelle kakkosena Juliuksen jälkeen ja pohtii, onko heillä enää mahdollisuuksia yhteiseen tulevaisuuteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista (K16)
Jengiongelmia. Walkerin entinen karateoppilas toimii opettajana koulussa, jota täytyy estää päätymästä jengien hallintaan. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K16 (väkivalta, päihteet).
15:00
Ennätystehdas
Ennätystehtaan illan päävieras Jani Haavisto vaihtaa renkaita ennätystahtiin. Lisäksi tehtaalla saunotaan, hypätään BMX-pyörällä ja jonglöörataan.Tehdasta pyörittävät Antero Mertaranta ja Eppu Salminen.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Tulevaisuus Marsissa. Herkkänä hetkenä Jess haluaa keskustella Nickin kanssa yhteisestä tulevaisuudesta. Onko pariskunnan visioissa mitään yhteistä? Winston, Coach ja Schmidt tarjoutuvat muuttoavuksi uusille hemaiseville naapureilleen. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus, väkivalta).
16:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 7. Jäähyväisiä ja uusia naamoja. Konijänkän työharjoittelijoilla koittaa viimeinen työpäivä. Bar Kaapin osakkuus on auki ravintolapäällikkö Antille. 84-vuotiaalle hiihdonopettaja Patelle ikä on pelkkä numero.
17:00
Lemmen viemää
Tuomari lankeaa loveen. Hotellin johto ja henkilökunta tekee kaikkensa, että Baijerin paras romanttinen hotelli -kilpailun tuomarivierailu onnistuisi täydellisesti. Tuomari Maier osoittautuu niin kireäksi ja epäromanttiseksi, että Natascha päättää pistää parastaan. Tunnelmallinen illallinen vuoristomökissä onnistuu liiankin hyvin, sillä tuomari rakastuu Nataschaan ja Friedrichin on rynnättävä apuun. Tyttöjen kimppakämpässä taas Tina on niin imarreltu kuuluisalta laulajalta saamastaan huomiosta, että hän ei huomaa lainkaan, miten häntä käytetään hyväksi valheiden levitykseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 8/10. David Hasselhoff tanssii Jorma Uotiselle, mutta missä ovat Davidin ja Martina Aitolehden vaatteet? Mukana myös teknotähti Waldo, väkivaltainen Kari Ketonen, stylisti Ville Tiihonen ja paljon höyheniä.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Väkivaltaa, väkivaltaa!. Bart tutustuu ihailemansa piirrosväkivaltasarjan luojaan, joka elelee pummina kaduilla. - Vierailevana äänenä Kirk Douglas. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Vierasta kyytiä. Walden lainaa Alanin autonrämää, joka hajoaa tienposkeen. Kaunis nainen tarjoaa kyytiä ja vähän muutakin. Lyndsey haluaa tietää, mihin hänen ja Alanin suhde on menossa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Sopimuksen dissektio. Sheldon suivaantuu Leonardin ainaisista kämppäkaverisopimusrikkomuksista ja on jo langettamassa tuomiota, kun juristina toimiva Priya puuttuu peliin. Ilmeisesti sopimus ei olekaan niin vedenpitävä kuin Sheldon oli kuvitellut. Piristääkseen itseään Sheldon suuntaa päivälliselle Pennyn, Amyn ja Bernadetten kanssa, mutta ilta saa pian kummallisen käänteen... Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Parempia ihmisiä. Uusi opettaja ottaa Lisan hampaisiinsa heti alkumetreillä, ja Lisa joutuu vaikeuksiin. Ned Flanders ei kestä, että hänen vanhempansa pitävät Homeria kuin omaa poikaansa. Siispä Homer saa mustan silmän. Vieraina Tina Fey, Richard Dawkins ja Marcia Wallace. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Conan - barbaari (K16)
Legendaarinen seikkailuelokuva barbaarista nimeltä Conan, joka joutuu orjaksi, kun hänen perheensä ja kylänsä asukkaat tapetaan. Vapauduttuaan orjuudesta Conan apureineen lähtee kostamaan julman käärmekultin johtajalle Thulsa Doomille, joka oli hyökkäyksen takana. Elokuva perustuu Robert E. Howardin kirjoihin. Ohjaaja: John Milius, USA 1982. (124') Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Gerry Lopez, Mako. K16

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 72 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Duudsonit
Osa 8. Katastrofi lähdössä.. Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he eivät pysty korjaamaan sitä. Jos Duudsonit eivät ehdi Ruotsin laivalla Suomeen, heidän rallinsa päättyy tähän. Guest starring: David Hasselhoff, Jon Olsson, Robert Burneika K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Eurojackpot ja Jokeri
00:20
Rysän päällä
Hoito hakusessa. Hoito hakusessa. Syöpäpotilas Annette Reilly pelkää miehensä Patrickin etsineen toisen hoidon. Tom Leblancin tyttöystävän työajat ovat käyneet niin oudoksi, että miestä epäilyttää, onko kyse töistä lainkaan. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:15
Luuserit
Solvaa ja selätä. Jim jakaa Billylle ja Stevelle pari kyseenalaista iskuvinkkiä, jotka kuitenkin toimivat kuin unelma - kunnes kaikki menee kammottavalla tavalla pieleen. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Ensimmäinen tuotantokausi. K12 (seksi).
01:45
Luuserit
Keskipaikan kirous. Jimin ja Steven lentomatka saa huonon alun, kun Jim onnistuu suututtamaan sekä lentoemännän että vieressään istuvan kookkaan homon. Janice aikoo palkata Billylle hoitajan, vaikka tämä vastustaa ajatusta viimeiseen asti. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Ensimmäinen tuotantokausi. K7 (ahdistus).
02:15
Scorpion
Rotkon reunalla. Hermomyrkkylaboratoriossa on panttivankitilanne, jota Scorpion lähtee ratkaisemaan. Rakennuksen sulkenut hakkeri vaatii presidenttiä julkistamaan Bagdadin operaation tiedot, ja Walter saa viimein tietää totuuden Caben toimista ja koodaamansa ohjelmansa kohtalosta. Myös Ralph osallistuu äitinsä tietämättä hengenvaarallisiin pelastustöihin. Tiimiläisten keskinäinen luottamus joutuu koetukselle ja ryhmän kokoonpakossa tapahtuu suuria mullistuksia. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
03:05
Voittostudio