UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 23.8.

09:30
Salatut elämät
Osa 3210: Pihlajakadun ovet sepposen selällään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Scorpion 2. kausi
Viekoitteleva Djibouti. Kausi 2, 21/25. Cabe tuo uuden harjoittelijansa tapaamaan tiimiä. Scorpionin neroilla on vahvoja ennakkokäsityksiä miehestä, jonka tiedot he ovat tietenkin jo etsineet käsiinsä. He lähtevät yhdessä Afrikkaan asentamaan kuuntelulaitteita terroristien nappaamista varten, mutta tehtävä osoittautuu huomattavasti ennakoitua vaarallisemmaksi. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät 6. kausi
Leimahduksia. Kausi 6, 18/20. Hannan morsiusjuhlissa siirrytään vaivautuneesta tuliseen tunnelmaan. Spencer ja Toby joutuvat kumpikin tahollaan muistelemaan entisen suhteensa kriisipistettä. Aria ja Ezra aloittavat uudenlaisen yhteistyön, ja Emily selvittelee autoasioita. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Rauhan tyyssija. Ympäristönsä vaatimuksiin kyllästynyt MacGyver matkustaa pieneen montanalaiseen kaupunkiin lepäämään. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).
16:00
Limitless
Seikkailu Venäjällä. Kausi 1, 18/22. Läheistensä luottamuksen menettänyt Brian päättää etsiä Piperin vapautuakseen senaattori Morran ja Sandsin ikeestä. Matka vie Venäjälle etsimään ihmekasvia, joka on NZT:n vasta-aineen viimeinen puuttuva ainesosa. Rebecca saa uusia tietoja. Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta, päihteet).
16:55
Esittelyssä: Rankat duunit
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina dokumentaristi Michael Moore ja näyttelijä Sutton Foster. Musiikkivieraana nähdään 6LACK. Esitetty Yhdysvalloissa 26.7.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Äärimmäisyyksiin ajettu. Kausi 5, 10/22. Pahamaineinen Birchin perhe terrorisoi koko kaupunkia ja tuhoaa asuntonsa ja pihansa naapurinsa kauhuksi. Toisaalla kiista parkkipaikoista johtaa hengenvaarallisiin tekoihin, ja kotieläinten turvallisuus on uhattuna maalaiskylässä. Brittiläinen tositelevisiosarja.
19:00
Ninja Warrior 6. kausi
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 8/30. Radalla on muiden muassa kisan historian ensimmäinen amputaation kokenut kilpailija. Ninjalegendat Drew Drechsel ja Flip Rodriguez haastavat toisensa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Tuntematon kavaljeeri. Kausi 9, 8/24. Sheldon etsii uutta ja täydellistä naisystävää nettihaasteen avulla. Amy tapaa engelsmannin. Bernadette ja Penny innostuvat stalkkailemaan häntä ja nolaavat tietysti itsensä pahan kerran. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Ryijystä rätiksi. Kausi 23, 12/22. Moen paras ystävä muistelee vaiherikasta elämäänsä. Bart suututtaa naljailullaan Milhousen, ja ystävysten välit kiristyvät katkeamispisteeseen. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Viikingit 4. kausi - uudet jaksot
Suden hetki. Kausi 4, 14/20. Auslaug neuvottelee rauhanehdoista Lagerthan kanssa. Ubbelle ja Sigurdille paljastuu, mitä Kattegatille on tapahtunut. Ragnar vaatii tapaamista Ecbertin kanssa mutta joutuu ensin kohtaamaan Aethelwulfin. Kun tapaaminen viimein järjestyy, Ecbertillä ja Ragnarilla riittää puhuttavaa, ja lisäksi Ragnarille esitellään Kwenthrithin Magnus-poika ja Judithin Alfred-poika. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Hävyttömät 7. kausi
Omaisuutta. Kausi 7, 5/12. Fiona harkitsee ravintolan naapurissa olevan pesulan ostoa, ja Frank saa asuntolalleen kaivattua huomiota. Debbie puolestaan saa vääränlaista huomiota ja yrittää saada vuokrarahoja kasaan. Kev, V ja Svetlana harkitsevat adoptiota. Amerikkalainen rajoja rikkova draamakomediasarja Gallagherien perheestä, jossa sattuu ja tapahtuu. K12 (seksi, väkivalta).
23:05
Esittelyssä: Rankat duunit
23:10
Rakkautta Karibialla
Raaka peli. Kausi 1, 5/10. Tunteet kuohuvat bungaloweilla, kun yllättävä torjunta saa hämmennystä aikaan. Eräs naisista iskee silmänsä toisen naisen mieheen, ja yksi neito paljastaa koskettavan asian menneisyydestään. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:10
Supernatural 12. kausi (K16)
Odottavan aika on pitkä. Kausi 12, 5/23. Kun Dean ja Sam alkavat tutkia kahden elävältä palaneen uhrin tapausta, he saavat selville, että kaiken takana on natsien Thule-seura, joka yrittää herättää Hitleriä henkiin. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).
01:05
Ninja Warrior 6. kausi
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 8/30. Radalla on muiden muassa kisan historian ensimmäinen amputaation kokenut kilpailija. Ninjalegendat Drew Drechsel ja Flip Rodriguez haastavat toisensa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina dokumentaristi Michael Moore ja näyttelijä Sutton Foster. Musiikkivieraana nähdään 6LACK. Esitetty Yhdysvalloissa 26.7.2017.
02:55
Lemmen viemää
Kissa pöydälle. Tinan aikeet kertoa tunteistaan Davidille menevät mönkään, kun Pia näyttää viettäneen yön Davidin luona. Oskar yrittää saada Tinan takaisin itselleen, mutta Tina ei voi kieltää tunteitaan. Charlotte ei siedä Pian perättömiä syytöksiä ja antaa tälle potkut. Lopulta juttutuokio Nataschan kanssa saa Pian myöntymään kohtaloonsa. Adrianista tuntuu, että kaikki muut tietävät jotain, mitä hän ei tiedä. Melli ei kuitenkaan saa pidettyä suutaan supussa. Friedrichin ja Adrianin päätös olla jatkamatta pormestarin virkahuoneen vuokrasopimusta ärsyttää niin Werneriä kuin Andréta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.