UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 26.10.

10:00
Lemmen viemää
Lavastettu syrjähyppy. Luisa saa Sebastianin ja Alinan rysän päältä kiinni ja järkyttyy syvästi. Jotta syrjähypyn lavastus olisi täydellinen, myös David esittää raivostuvansa ja jättävänsä Alinan. Sebastian alkaa epäillä, että hänet on huumattu. Hän marssii Michaelin vastaanotolle verikokeisiin saadakseen todisteet petoksesta, mutta Alinalla, Davidilla ja Beatricella on uudet metkut mielessään. Poppy saa hoidettavakseen asiakkaan vauvan ja on onnensa kukkuloilla. Werner joutuu tuuraamaan vaimoaan lapsenvahtina, eikä ole asiasta aivan yhtä innoissaan. Tina aloittaa harjoittelun keittiössä, ja André ottaa häneltä heti luulot pois. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Sydämen valinta. MacGyver ja Pete Thornton joutuvat keskelle viidakkoseikkailua auttaessaan pakolaiskeskuksen asukkaita Kaukoidässä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Räjähtävä viini. Adam ja Jamie rakentavat ja testaavat muinaista syyrialaista torpedoa. Tiimi selvittää, voiko palava viinilasti todella ampua korkkeja 30 metrin päähän kuulostaen konetuliaseelta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Kauhua kotikulmilla. Kausi 4, 7/8. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Ex-laskuvarjojääkäri Rod joutuu puukkoa heiluttavan naapurin uhriksi. 71-vuotiaan Michaelin väitetään ahdistelleen naapureitaan jatkuvasti. Kamera todistaa miehen turvautuneen nyrkkeihinkin. Brittiläinen realitysarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Duudsonit
Duudsonit ja Olympialaiset. Kaikkien aikojen hulvattomimmat olympialaiset! Neljä kilpailijaa ja läjä lajeja: Autoralli sokkona, sumojuoksukilpailu kaupan sisällä, potkukelkoilla hyppyrimäessä ja paljon muuta! Näissä olympialisissa ei ole sääntöjä ja likainen peli on aina sallittua! Kuka voittaa, kun taistellaan mies miestä vastaan? K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Onnea ja epäonnea. Kausi 1, 22/24. Luvassa on maastopyöräkikkailua veden päällä, laskettelua ja sekoilua Wyomingissa sekä freestyle-laskua entisessä sotilastukikohdassa. Lisäksi ammattilaissurffaaja Matt Meola kertoo elämäntyylistään, ja Johan Jonssonin seikkailu Turkissa saa jatkoa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 2. Kausi 5, 4/22. 30 karsintavaiheen läpäissyttä kilpailijaa joutuu todistamaan kykynsä uudemman kerran. Kilpailijat kohtaavat 10 estettä, joista Kulmarulla ja Vartalonoja ovat aivan uusia tuttavuuksia. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Last Man on Earth
Sonni kateissa. Kausi 2, 8/18. Lehmän synnytettyä porukka alkaa vimmaisesti etsiä piileskelevää sonnia. Todd ja Melissa eroavat. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
20:00
Simpsonit
Vakoilua. Hölmöilyjensä takia Homer viettää vuodenvaihdetta poliisiasemalla. FBI tarjoaa hänelle mahdollisuutta välttää vankilatuomio, jos Homer suostuu vakoojaksi. Kuinka miehen käy? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Unohduksissa. Bart alkaa penkoa menneisyyttä, jolloin Margen on kerrottava pojalleen totuus, jonka hän haluaisi mieluummin unohtaa. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Viikingit (K16)
Kuolema kulkee kaikkialla . Kausi 4, 9/20. Viikingit etenevät maitse kohti Pariisia, ja kuolonuhreilta ei voida välttyä. Aethelwulf ja Alfred saapuvat Roomaan ja tapaavat paavin. Roland nimetään Pariisin puolustajaksi, ja lisäksi keisari esittää hänelle pyynnön. Ecbert kruunataan sekä Wessexin että Mercian kuninkaaksi, mikä ei miellytä kuningas Aellea. Kattegatissa tapahtuu tragedia, joka ei hetkauta Aslaugia. Erlendur vaatii, että Torvin täytyy tappaa Björn. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (ahdistus).
22:00
Exiä rannalla
OSA 8. Sinkkujen aurinkokirmailu on tullut päätökseen ja on aika puida miten kaikkien suhteet kehittyivät, palasiko joku yhteen, syntyikö uusia romansseja ja miten tästä eteenpäin mennään. Loppubileet järjestetään tietenkin ja ambulanssiakin tarvitaan. Sarja päättyy. K7 (ahdistus).
23:00
Zoo (K16)
Isien synnit. Kausi 2, 9/13. Jacksonin äidillä on aavegeeni. Syynä on Jacksonin isä. Mitch kaipaa apua mysteeriluiden tunnistamisessa. Avuksi haetaan Mitchin Helsingissä asuva isä, jonka suhteen Mitchillä riittää kaunoja. Dariela joutuu yllättäen hevosten hyökkäyksen kohteeksi. Tapaus ihmetyttää, miksi hevoset kohdistivat hyökkäyksen yksinomaan Darielaan. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Penny Dreadful
Paholaisen muistelmat. Kausi 2, 4/10. Lyle paljastaa, että verbis diablo -reliikit kertovat synkän tarinan, joka liittyy Vanessaan. Rusk kuulustelee Mariner's Innin verilöylyn eloonjäänyttä laihoin tuloksin. Hecate yrittää hurmata Ethanin. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:05
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 3/10. BOKSIn sohvalla koomikko Jaska Saariluoma ja YouTube-tähdet Mariieveronica & Mansikkka. Jaska pyyhki pölyt Donkey Kongistaan ja haastoi Lakon&Herban. Pikselikumi palaa mimmien kaasuttaessa Mario Kartissa. Huippusuosittujen tubettajien Mariieveronican ja Mansikkkan kanssa ollaan klassikkoajopelin uuden version kimpussa. Pikselikumi palaa ja virtuaalibensa höyryää, kun vieraat kisaavat isäntiä vastaan legendaarisessa Mario Kart 64:ssä. Jaska, Mariieveronica ja Mansikkka nähdään pelivideoiden lisäksi myös studiossa kertomassa tuoreimmat kuulumiset sekä pelaamassa BOKSIn omaa peliä Sansa The Cat:iä. Lakko & Herba keräävät vieraiden pistetaulukkoa koko kevään ja kesäkuussa selviää, kuka on The Sansa Master. Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi.
01:35
Valehtelevat viettelijät
Jälkimainingeissa. Kausi 5, 3/25. Rouva DiLaurentisin lähettämä sähköposti herättää kysymyksiä, ja epäilyt Jasonista äitinsä murhaajana osoittautuvat vääriksi. Jason varoittaa Spenceriä tämän isästä, ja Paige yrittää päästä takaisin Emilyn suosioon. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
02:35
Salatut elämät
Osa 3072: Eva syö le bacon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
03:05
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 2. Kausi 5, 4/22. 30 karsintavaiheen läpäissyttä kilpailijaa joutuu todistamaan kykynsä uudemman kerran. Kilpailijat kohtaavat 10 estettä, joista Kulmarulla ja Vartalonoja ovat aivan uusia tuttavuuksia. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.