UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 26.2.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Miehen puolikkaat
Surkuhupaisat synttärit. Kausi 8, 8/16. Jake kostaa treffiensä kariutumisen ja junailee ylhäisessä yksinäisyydessään synttäreitä viettävän Evelynin Charlien luo päivälliselle. Charlie ja Alan yrittävät pelastaa oman nahkansa keplottelemalla Evelynin tärskyille huumeiden ja lääkkeiden sekakäyttäjänä tunnetun apteekkari Russellin kanssa, mutta poikien ovela juoni menee puihin, kun Russell pelmahtaa paikalle hemaisevan säihkysäären kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Pahuksen pappi. Kausi 8, 16/16. Alanin omatunto kolkuttaa sijoitushankkeen takia, mutta toinen sisäinen ääni käskee jatkaa. Homma pyörii hyvin ja rahaa on tyrkyllä monesta suunnasta. Charlie haluaisi viettää enemmänkin aikaa Rosen kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Keilailumestari. Kausi 11, 6/22. Kun Homer osoittautuu legendaariseksi keilailijaksi, hän kohtaa alan todelliset mestarit. K12
12:30
Simpsonit
Suuri kahdeksikko. Kausi 11, 7/22. Apun vaimo synnyttää kahdeksaiset. K12
13:00
Simpsonit
Prätkäkundi. Kausi 11, 8/22. Homer ja kaverit ovat muodostaneet prätkäkerhon ja törmäävät legendaariseen bändiin poiketessaan matkan varrella 50-lukulaiseen kuppilaan. Vierasäänet: John Goodman, Henry Winkler, Jay North. K12
13:30
Simpsonit
Lelusensaatio. Kausi 11, 9/22. Hämäräperäinen lelufirma tuo Springfieldin joulumarkkinoille uuden suosikkilelun. Vierasäänet: Gary Coleman, Tim Robbins, Joe Mantegna, Clarence Clemons. K12
14:00
Gladiaattorit
17. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta 1993. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo.
15:00
Gladiaattorit
18. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta 1993. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo.
16:00
Piilokamera
8. Tulevaisuus on nyt, kun postinkantajat korvataan kauko-ohjattavilla lennokeilla, jotka pudottavat päiväpostin pitkin pihaa. Vai olisiko sittenkään aivan noin? Parkkipaikalla kiistellään pysäköimisestä turhan lähelle, ja baseball-legenda Reggie Jackson saa ihmetellä korttitemppuja pesulassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:30
Sub.doc: The Perfect Selfie
The Perfect Selfie. Olivia Oras on taiteilijaperheen tytär, joka elää hieman erilaista elämää kuin tavallinen teini-ikäinen. Olivialla on 20 000 seuraajaa Instagramissa. Hän sanoo, että seuraajien määrällä ei ole oikeasti merkitystä. The Perfect Selfie seuraa Instagram-tähden elämää vuoden ajan ja näyttää hetkiä, joita hän ei itse julkaise. Välillä on paha olla ja välillä menee liian lujaa. Kaikki iloisetkaan tapahtumat eivät päädy julkaistavaksi.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 1/12. Suomen Surkeimman Kuskin uusi, odotettu talvikausi alkaa! Mukana ovat edellisiltä kausilta tutut tuomarit ja juontajana toimii jälleen Juuso 'Mäkkäri' Mäkilähde. Tässä jaksossa tutustutaan viiteen uuteen surkeaan kuskiin heidän kotikonnuillaan. Kuskit joutuvat myös lähtötasotestiin, minkä läpäisy ei olekaan ihan itsestäänselvyys. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Kauhukeittiö
Kuvut täyteen. Kausi 10, 8/20. Haastavassa joukkuetehtävässä kokkien täytyy lisätä annokseensa kuvun alta paljastuvia aineksia viiden minuutin välein. Illallisella paineet kovenevat, kun joukkueet saavat vieraikseen vapaaottelun maailmanmestari Tito Ortizin ja nyrkkeilylegenda Sugar Ray Leonardin. Klassinen menu sisältää mm. hummeria ja risottoa. Amerikkalainen ruokarealitysarja testaa ammattikokkeja vaikeissa tilanteissa tiukkasanaisen julkkiskokki Gordon Ramsayn johdolla. Uusinta.
20:00
Myytinmurtajat
Kokkauskaaos. Kokkauskaaos. Kausi 10, 2/10. Jaksossa perehdytään outoihin ruoanlaittomenetelmiin ja selvitetään kahden suositun YouTube-videon todenperäisyys. Voiko katkaravun paneroida ja kypsentää ilmalennon aikana? Entä voiko räjähteen avulla muuttaa hedelmän sisuksen mehuksi rikkomatta kuorta? Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Viimeinen partiopoika (K16)
Viimeinen partiopoika. Vauhdikas toimintaelokuva, jossa kovaotteinen etsivä selvittää entisen ammattijalkapalloilijan kanssa urheiluun pesiytynyttä rikollisuutta. Ohjaaja: Tony Scott, USA 1991. (101') Pääosissa: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham, Taylor Negron, Danielle Harris, Halle Berry, Bruce McGill. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:10
Incorporated - pimeyden verkko (K16)
Muutoksia. Kausi 1, 8/10. Ben käyttää Everclearia itseensä ja häivyttää vaaralliset muistot, mutta Julianin epäilykset eivät hälvene. Hendrick saa Aaronin katoamisen myötä houkuttelevan tilaisuuden. Laura aloittaa uudessa työssään ja huomaa sen haasteet. Myös Theo alkaa muuttua. Amerikkalainen lähitulevaisuuteen sijoittuva scifi-trilleri, jossa suuryrityksillä on rajaton valta. Sarjan tuottajia ovat Matt Damon ja Ben Affleck. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Vampyyrien sukua (K16)
Kuolevan taistelu. Kausi 2, 13/22. Kol valitsee puolensa, kun kyse on elämästä ja kuolemasta. Finn saa tuekseen rakkaan, vahvan hahmon menneisyydestä, ja Elijah joutuu ratkaisevaan taisteluun. Hayleyn ja Jacksonin yhdentymisrituaalit etenevät, mutta Finnillä on niissäkin sormensa pelissä. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Posse
Kausi 3, 8/10.Studiossa mm. Sanni, lumilautailija Antti Autti, Mira Luoti. Sätkyukkona ja studiossa Marco Bjurström, Suihkurallissa Jussi69 ja Olli Herman, Musiikkivieraana Krista Siegfrids. Stuntissa hääpari Heini ja Janne Nurmijärveltä. Uusinta.
02:40
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Pyöräilyä ja puuteria. Kausi 1, 6/24. Luvassa on surffausta ja kalastusta Malediiveilla, BMX Street Series -tapahtuma Barcelonassa, liitopukuhyppyjä, kalliokiipeilyä sekä lumilautailua syvässä puuterilumessa ja monipuolisessa parkissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).