UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 5.8.

06:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Väärin perustein. Patrizia kieltää olevansa enää sama ihminen kuin ennen koomaan johtanutta onnettomuuttaan, mutta Pauline ei usko sanaakaan. Friedrich testaa Patriziaa, ja Leonardin on vaikea uskoa lopputulosta. Pian hän joutuukin itse Patrizian punomaan verkkoon. Nilsin yllätykseksi Sabrina ei ilahdukaan hänen tunnustuksestaan, että puolen miljoonan perintö on tallessa. Goran sotkeutuu yhä pahempiin vaikeuksiin saadakseen todistuksen, jonka hän tarvitsee uralla etenemiseen. Sabrina löytää Goranin varastaman todistuksen, mutta saakin itse syyt päälleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Masterchef USA
Maastohaaste. Kokelaat jaetaan kahteen joukkueeseen, joiden tehtävänä on laittaa ruokaa 201 merijalkaväensotilaallle. Toiselle joukkueista tulee kiperät paikat, kun ruoka on loppua kesken. Joukkueen johtaja saa pelastaa yhden painetehtävästä, mutta kokelas toisensa jälkeen luovuttaa paikkansa toiselle. Hyötyykö joku toisten ritarillisuudesta? Painetehtävässä loihditaan periamerikkalainen omenapiirakka. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Bestikset
Huonoin voittakoon. Joe ja Louis ovat ehdolla tärkeän arkkitehtuuripalkinnon saajiksi. Ehdokkuudesta tekee vielä makeampaa se, että kaksikon pahimmat kilpakumppanit Nate ja Jordy eivät päässeet ehdolle. Kuunnellessaan Naten ja Jordyn kuvausta luomuksestaan Louisin mieleen hiipii kuitenkin pelottava epäilys... Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Luovat hullut
Sydney, Australia. Sydneyn entinen työkaveri Danny (Josh Groban) kirjoittaa hänestä laulun, mutta Sydney ja muut firmassa pitävät elettä ahdistavana. Kappale sopii kuitenkin täydellisesti mainoslauluksi Australian turismivirastolle, joka on firman hankala asiakas. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ensisilmäyksellä
Rooma kutsuu. Lilylle tarjotaan töitä Italiasta, ja päätöksenteko osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Marshallin työpäivät puolestaan kuluvat erikoisissa merkeissä. Barney ja Ted kuolaavat Tedin joogakaverin kroppaa, mutta tytöltä pitäisi ensin saada takki riisuttua. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta).
16:30
Ensisilmäyksellä
Kauhupolttarit. Marshallin ja Tedin vastuulle lankeaa Barneyn polttareiden suunnitteleminen. Barney varautuu pettymykseen, mutta luvassa onkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jaksossa vierailevat myös Karate Kid -elokuvan tähdet Ralph Macchio ja William Zabka. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Ystäväni, rakkaimpani. Tina unelmoi elämänsä rakkaudesta Goranista mutta saa olonsa vain surkeaksi. Sabrina kertoo kriisistään Nilsin kanssa, ja Tinalle tulee huono omatunto siitäkin. Nilsille selviää, kuka on tärvellyt hänen todistuksensa, ja Goran kertoo epärehellisistä teoistaan hotellin johtajalle. Paulinen on vaikea uskoa, että Leonard olisi suudellut Patriziaa, ja Leonardkin yrittää pitää mielessä, miten salakavala Patrizia on aikaisemmin ollut. Goran pohtii, mistä tietää, kuka on se oikea. Leonardin vastaus auttaa häntä ymmärtämään, ketä hän todella rakastaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Paluu 80-luvulle, osa 1/2. Illan teemana on 80-luku, ja kilpailijoita luotsaa itseoikeutetusti Culture Clubin solisti Boy George. Lavalla nähdään myös David Hasselhoff. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
18:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Homer hurmahenki. Homeria ei niin vain aivopestä, mutta Marge taitaa olla vieläkin vaikeampi pala. K7
19:30
Mutsi
Vauras ja hauras. Bonnie ja Christy pääsevät maistamaan luksuselämää, kun Christyn suojatti Jill tarvitsee apua. Vieroituksesta pääsevä Jill on vauras ja hauras, eikä näytä pärjäävän yksin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Duudsonit
Duudsonit ja Olympialaiset. Kaikkien aikojen hulvattomimmat olympialaiset! Neljä kilpailijaa ja läjä lajeja: Autoralli sokkona, sumojuoksukilpailu kaupan sisällä, potkukelkoilla hyppyrimäessä ja paljon muuta! Näissä olympialisissa ei ole sääntöjä ja likainen peli on aina sallittua! Kuka voittaa, kun taistellaan mies miestä vastaan? - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K12
20:30
Simpsonit
Herran ylistys. Naapuri Ned Flanders ei toivu millään vaimonsa menehtymisestä. Hän päättää toteuttaa vaimonsa viimeisen tahdon, kristillisen huvipuiston. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Ruotsin surkein kuski
Pujottelua ja pysäköintiä. Kausi 5, 1/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa ajetaan pujotteluradalla ja testataan yhteistyötä kakkoskuskin kanssa. Lisäksi harjoitellaan taskuparkkia mäessä.
22:00
112
Hätäkeskuksessa on kiireistä ja Kuopion poliisilla, sekä pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisipartio Porvoossa valvoo juhlijoita viikonloppuna ja Vantaan pelastuslaitosta työllistää monenlaiset keikat. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
23:00
Sleepy Hollow (K16)
Äiti. Kausi 2, 9/18. Psykiatrisessa sairaalassa on tapahtunut itsemurhia, joiden aiheuttajaksi epäillään aavetta johon Abbiella ja Jennyllä on henkilökohtainen suhde. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:55
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Isien synnit. Kausi 5, 10/22. Damon ja Stefan yrittävät yksissä tuumin löytää Elenan, josta uhkaa tulla tohtori Wesin uusin koekaniini. Veljekset kääntyvät Aaronin puoleen, ja Damon joutuu silmätysten menneisyytensä kanssa, kun hän saa vastaansa Wesin salaisen aseen. Elena puolestaan kuulee järkyttäviä totuuksia Whitmore Collegesta, Augustinesta ja isästään. Epätoivoinen Katherine tajuaa Nadian olevan kenties ainoa, jolla on ratkaisu hänen ongelmaansa. Amerikkalaisessa kauhudraamasarjassa seurataan Mystic Fallsin asukkaiden elämää ja vampyyriveljesten kilvoittelua yhteisen rakkauden kohteensa suosiosta. K16 (ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Maailman kauheimmat naapurit
Herra Stoodleyn kanat. Unelmakotinsa Somersetistä löytänyt pariskunta järkyttyy, kun naapurin miehellä onkin yllättävän äänekkäitä lemmikkieläimiä. Walesin rauhaan muuttanut nainen huomaa kauhukseen, ettei ystävällisellä naapurilla olekaan puhtaita jauhoja pussissaan. Tapaamme myös hip hop -artisti Elviksen, jonka kotiin rakennettu musiikkistudio ei ilahduta naapureita.
02:00
Voittostudio