UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 9.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Uusi uljaampi ura. André vaatii Werneriä lopettamaan rahanpesun ja lahjoittamaan loput rahat Charlotten säätiölle, mutta Werner antaakin vain pienen osan. Kokemuksiensa muuttama André lähtee tapaamaan Kristiniä vankilaan. Kristin kertoo, minne hän on piilottanut Nicolan timantit. André on varma henkilöstä, joka on varastanut ne. Nils on koko ajan juovuksissa mutta onnellinen, sillä hän on vakuuttunut nähneensä Sabrinan. Uusi tuottaja haluaa vaihtaa retro-Nataschan nimen ja tyylin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
American Idol
Denver ja Little Rock. Meklari ällistyttää tuomareita puhetaidoillaan Denverissä. Little Rockissa koelauluihin saapuvat pitkän linjan muusikko ja laulava nomadi, jonka kappale syntyy tuomareiden edessä. Entä heltiääkö jatkopaikka John Wayne Schulzille, joka putosi 24 parhaan joukosta kymmenennellä kaudella? Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
15:35
Piilokamera
8. Tulevaisuus on nyt, kun postinkantajat korvataan kauko-ohjattavilla lennokeilla, jotka pudottavat päiväpostin pitkin pihaa. Vai olisiko sittenkään aivan noin? Parkkipaikalla kiistellään pysäköimisestä turhan lähelle, ja baseball-legenda Reggie Jackson saa ihmetellä korttitemppuja pesulassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:00
Amazing Race
Määkijöitä ja maalaiselämää. Seikkailu Indonesiassa jatkuu, ja ensimmäisenä tehtävänään kilpailijat hyppäävät pyörän selkään. Yksi pari joutuu kuitenkin ottamaan takapakkia, kun poljin irtoaa. Lisäksi maailmanmatkaajat tutustuvat maalaiselämään, kun heidän on joko istutettava taimia tai ruokittava omapäisiä lampaita. Borobudurin temppelillä ei puolestaan lasketa lampaita vaan Buddhan patsaita, ja puuhassa yhteistyö on kultaakin kalliimpaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.
17:00
Walker, Teksasista
Paini verissä. "Rowdy" Roddy Piperin esittämä painija kohtaa vaikeuksia elämässään, kun hän kuulee terveytensä heikkenemisestä, ja samaan aikaan rikollisryhmä vainoaa hänen ex-vaimoaan ja poikaansa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Luotipudotus. Adam ja Jamie testaavat, osuvatko yhtä aikaa ilmasta pudotettu ja aseesta ammuttu luoti maahan samanaikaisesti. Tiimi yrittää lyödä Busterilta sukat jalasta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Tyhjätaskut
Mammanpoika. Kausi 4, 20/22. Maxin ja Carolinen yritykset tehdä Nashista mallia pysähtyvät kuin seinään tämän äidin saapuessa Irlannista asti hakemaan poikaansa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Meri on julma. Charlie tapaa söpön surffaritytön ja päättää hurmata tämän esittämällä surffaripoikaa. Surffaaminen on kuitenkin yllättävän vaikeaa, ja Charlien toilailu surffilaudalla johtaa loppujen lopuksi omituiseen, hallusinogeeniseen rajatilakokemukseen, joka vaivaa hänen mieltään päiväkausia. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Coverin voimalla. Homer hurahtaa bassonsoittoon ja perustaa toisten isien kanssa autotallibändin, jonka laulajaksi valikoituu Apu. Yllättävän menestyksen myötä joukon sisäiset siteet joutuvat koetukselle, kun maineikas rock-pumppu kiinnostuu yhdestä bändin jäsenestä. Vierailevana äänenä rockmuusikko Sammy Hagar! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Harmaa joulu. Marge potkaisee Homerin ulos talosta juuri ennen joulua tämän lohdutettua ystäväänsä Moeta sen sijaan, että olisi viettänyt jouluaaton kotona vaimonsa seurassa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Sub.doc: The Pill: Atom Bomb of Contraception
The Pill: Atom Bomb of Contraception. Dokumentissa käsitellään ehkäisytablettien kehitysvaiheita ja yhteiskunnallisia vaikutuksia, mutta myös niiden haittoja. Ohjaus Michaela Kirst. Tuontanto Oval Filmemacher GbR ja Wildart Film, Itävalta.
22:00
Kohde (K16)
Teeskentelyä. Kausi 4, 6/22. Rekkakuski kuolee tavalla, joka näyttää itsemurhalta. Vakuutusvirkailija, kuolleen rekkakuskin sisaren työtoveri, tekeytyy salapoliisiksi ja alkaa selvittää tapausta. Hän joutuu vaaraan, joten Reese, Shaw ja Fusco joutuvat tulemaan apuun. Finch on professorin roolissaan konferenssissa Hongkongissa. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K16 (väkivalta).
22:55
Tyhjätaskut
Mammanpoika. Kausi 4, 20/22. Maxin ja Carolinen yritykset tehdä Nashista mallia pysähtyvät kuin seinään tämän äidin saapuessa Irlannista asti hakemaan poikaansa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Empire
Isän synnit. Andren tilanne huolestuttaa koko perhettä, mutta ei muuta Luciousin suunnitelmia. Hän uskoo edelleen, että rahalla selviää kaikesta. Luvassa on kuitenkin lisää yllätyksiä. Cookiella on puolestaan omia viritelmiä, jotka eivät liity bisnekseen. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä David Schwimmer ja pastori Joel Osteen. Musiikkivieraana M. Ward. Esitetty USA:ssa 2.2.2016.
01:25
Astral Tv