UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 19.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Lapsenvahti ja peto . - 6. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Papan ihmelääke . - 6. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Lentopelko . - 6. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Homer, valittu . - 6. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Kolmas lapsi . - 6. tuotantokausi. K7
13:30
Rillit huurussa
Karmiva karkkikuorrutus. Howard muistuttaa Leonardia, että kaksikko on aikanaan tehnyt sopimuksen: mikäli jompikumpi saa tyttöystävän, on tämän puolestaan sitten järjestettävä toiselle tyttöystävä. Penny ei liiemmin innostu kuultuaan, että hänen on siis valikoitava yksi ystävistään treffiseuraksi Howardille. Sheldon saa kuulla, että hänen entinen idolinsa aikoo osallistua paikalliseen roolipelitapahtumaan ja ilmoittautuu oitis mukaan. Jaksossa vierailee Star Trek - uusi sukupolvi -sarjasta tuttu näyttelijä Wil Wheaton! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Cornhuskers-pyörre. Penny ja hänen ystävänsä katsovat usein yhdessä Cornhuskers-rugbyjoukkueen pelejä, ja Leonardia huolestuttaa se, ettei Penny ole vielä kertaakaan kutsunut häntä mukaan. Ei kai Penny vain häpeä urheilutiedotonta poikaystäväänsä? Rajin ja Howardin yhteisiä hetkiä puolestaan häiritsee se, että nähtyään nätin tytön Howard poikkeuksetta hylkää ystävänsä sännätäkseen neidon perään. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Kitaristivahvistus. Penny ja Leonard ajautuvat erimielisyyksiin Leonardin kuultua, että Penny aikoo majoittaa luonaan erään ex-poikaystävänsä. Myös Rajin ja Howardin välit rakoilevat. Kaveripiirin ainainen riitely nostaa Sheldonissa esiin kivuliaita lapsuustraumoja, ja pian miesparka onkin aivan suunniltaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Myytinmurtajat
Sukupuolten välinen taistelu. Fysiologiset erot naisten ja miesten aivoissa ovat totta, mutta onko näistä eroista mitään hyötyä käytännön elämässä? Koko tiimi on mukana selvittämässä sukupuolten välisessä taistelussa, pitävätkö viisi perinteistä väittämää paikkansa, kun ne testataan tieteellisin keinoin. Lajit ovat autolla ajaminen, tunteiden tulkitseminen, grillaaminen, kartanluku ja suunnistaminen sekä auton pakkaaminen. Kummat voittavat, naiset vai miehet? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Glee
Elämän auringonsäteitä. Monen entisen ja nykyisen kuorolaisen saamat hyvät uutiset inspiroivat kuoroa esittämään elämänmyönteisen Stevie Wonderin kappaleita. Kurt tulee kotipuoleen visiitille ja isänsä tueksi syöpälääkärin vastaanotolle. Mercedes ja Mike ovat puolestaan tuleet valmentamaan kuoroa aluekisoja varten. Artie on saanut paikan elokuvakoulusta, mutta on päättänyt jättää menemättä. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
17:00
Kurjat kuppilat USA
Bella Luna. Rosaria osti Bella Lunan kokiksi opiskelleelle pojalleen, vaikka kumpikaan ei tiedä, miten ravintolaa pyöritetään. Ravintolasalia koristavat joulukoristeet ympäri vuoden, ja ruoansäilytystilat pursuavat pilaantunutta ruokaa. Ramsay ei ole varma, onko ravintola pelastettavissa.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Totuuden hetki. Eronnut yhden lapsen muusikkoisä Jarrod on rakastunut Abbyyn, jonka on tavannut Facebookissa puolitoista vuotta aikaisemmin. Jarrod jakaa ilonsa ja murheensa päivittäin puhelimessa Abbyn kanssa ja haluaisi vihdoinkin tavata kasvokkain. Vaikka aiemmat tapaamisyritykset ovat peruuntuneet yllättävistä syistä, haaveilee Jarrod jopa yhteen muuttamisesta. Nev löytää Abbyn Facebook-profiilin kuvalla toisenkin profiilin ja epäilykset heräävät. Abby suostuu kuitenkin tapaamiseen ja Jarrod matkaa paikan päälle ottamaan asioista selvää. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 6.. Top Chefin Joseph Youssef joutuu tiukan paikan eteen nuoren Teemu Nikkarin haastaessa hänet Kaksintaisteluun. Kokit pistävät parastaan tehdessään ruokaa legendaarisille, mutta varsin nirsoille muusikoille Alexi Laiholle ja Olli Hermanille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 3/10. The Hoffin vieraaksi saapuvat tänään Linda Lampenius, Jani Toivola ja Jussi 69. Karvarintainen TV-legenda innostuu eukonkannosta ja soutu-urheilusta. Snow Watch-projekti etenee. Mukana menossa Davidin kuvankaunis tyttöystävä Hayley Roberts.

Kello 21:00

21:00
Kaappari
Tositarinaan perustuva kotimainen rikoskomedia. Aarno Lamminparras on liiketoimissaan epäonnistunut ja avio-ongelmista kärsivä keski-ikäinen mies. Hän lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan aseella uhaten Oulusta Helsinkiin matkalla olleen lentokoneen matkustajineen ja miehistöineen. Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2013 (93'). Pääosissa: Aake Kalliala, Hannu-Pekka Björkman, Elina Keinonen, Jussi Vatanen, Kari Hietalahti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Nitro Circus Live
Kanada. Koska Kanadassa on 19 astetta pakkasta, Nitro Circus siirtyy sisätiloihin. Kanadan suurin temppupuisto on rakennettu sisähalliin. Tiimi kokeilee myös ihmiscurlingia ystävällismielisen USA-Kanada-maaottelun merkeissä. Detroitissa he mellastavat autiotuneessa keskustassa mönkijöillä ja vievät lämpimiä vaatteita kodittomille. Esityksessä järjestetään tanssikilpailu lapsille. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
23:20
NCIS: New Orleans
Veljensä vartija. Kasvattiäitinä toiminut nainen joutuu yliajon uhriksi työpaikkansa edustalla. Ryhmä alkaa selvittää, kuka olisi voinut kantaa kaunaa pyhimykseltä vaikuttaneelle naiselle. Chris on kutsunut veljensä asumaan luokseen ja tämä alkaakin heti kunnostaa rapistunutta asuntoa. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Penny Dreadful (K16)
Veren salat. Tyttärensä sairauteen parannuskeinoa etsivä Sir Malcolm palkkaa professori Van Helsingin työskentelemään tohtori Frankensteinin kanssa mystisen taudin selättämiseksi. Chandler vie Bronan teatteriin, mutta visiitti ei pääty toivotulla tavalla. Vanessan ihastus Dorian Grayta kohtaan kasvaa. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Voittostudio