UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 19.2.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Rillit huurussa
Robottimanipulaatio. Kausi 4, 1/24. Neljännen tuotantokauden avausjaksossa Sheldonille koittaa tärkeä päivä: hän lähtee elämänsä ensimmäisille oikeille treffeille. Onnekas deitti on neurobiologi Amy, joka huiman älykkyytensä sekä kuivakan huumorinsa puolesta vaikuttaa olevan täydellinen kumppani Sheldonille. Vastahakoinen Penny joutuu toimimaan kaksikon kuskina. Howard puolestaan keksii uutta käyttöä kehittelemälleen robottikädelle. Amyn roolissa nähdään Kullannupusta tuttu Mayim Bialik! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Kyttäys, tuo tarttuva tauti. Kausi 8, 14/16. Charlie törmää Roseen kulmakaupassa ja rakastuu tähän päätäpahkaa uudelleen. Kun Rose antaa Charlielle tylysti rukkaset, Charlien ei auta muu kuin ryhtyä kyttäämään Rosea. Charlie ei kuitenkaan arvaa, että kaikki on osa Rosen ovelaa juonta. Jake ja Eldridge puolestaan innostuvat kuvaamaan Duudsonit-henkisiä temppuja ja yrittävät muun muassa laskea talon katoilta ostoskärryillä mereen. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Veljen pikku apuri. Kausi 11, 2/22. Kun Bartin keskittymiskyky todetaan häiriintyneeksi, hänestä tulee psyykenlääkkeen uhri. K12
12:30
Simpsonit
Ruokakriitikko. Kausi 11, 3/22. Lisan avustuksella Homerista tulee paikallisen lehden ruokakriitikko. K12
13:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 10. Kausi 11, 4/22. Kymmenennessä kauhutarinakokoelmassa Ned Flanders nousee haudasta, Lisa ja Bart pelastavat Xenan uskomattomalta kohtalolta ja Homer aiheuttaa koko maapallon sulamisen vuosituhannen vaihteessa. Vierailevat äänet: Tom Arnold, Lucy Lawless, Frank Welker. K12
13:30
Simpsonit
Maalla on mukavaa. Kausi 11, 5/22. Koko perhe muuttaa maalle, missä Homer ja Bart keksivät tupakan ja tomaatin sekoituksen, erittäin addiktiivisien nautintoaineen. K12
14:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta 1993. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo.
15:00
Gladiaattorit
14. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö on vuodelta 1993. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo.
16:01
Donald Trumpin Julkkisdiili
Elämäntyyli puntarissa. Kausi 14, jakso 3/14. Juontajana Donald Trump. Jälleen tasalukuiset joukkueet saavat tehtäväkseen järjestää Luvo-pakasteaterioiden maisteluillallisen. Kenyan ja Jamien välillä kipunoi, ja välejä selvitellään kokoushuoneessa asti. Projektipäällikkö Vivica tekee likaisen tempun Shawnille. Miesten joukkueessa Geraldo pääsee vihdoin toteuttamaan itseään. Menevätkö Gilbertin navanalusvitsit tällä kertaa ohi maalin? Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Sub.doc: Favela Funk Finlandia
Favela Funk Finlandia. Kotimaisessa dokumenttielokuvassa seurataan, kun suomalaisartistit Paleface, Gracias, Flam ja Joonas Saartamo lähtevät tekemään kulttuurivaihtoa Brasilian Rio de Janeiroon hiphop-legenda Marcelo Yukan opastuksella. Suomalaisartistit tutustuvat paikalliseen urbaaniin elämään ja ihmisiin, kirjoittavat ja äänittävät kappaleen paikallisella studiolla, esiintyvät Botafogon kulttuuritilassa sekä City of Godin favelassa ja pitävät paikallisten nuorten kanssa musiikki- ja näyttelemistyöpajoja. Kielimuurikin murtuu musiikin tahdissa, ja nauru säestää riimien syntyä. Uusinta.

Kello 18:00

18:01
Taikuuden tuolla puolen
Rikki revitty. 7/7. Vuosia aiemmin DMC:n kahlekuningastemppu meni karmivalla tavalla pieleen, minkä seurauksena taikuri kärsi vakavia vammoja. Nyt hän uusii temppunsa entistäkin vaarallisemmissa olosuhteissa. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
19:00
Kauhukeittiö
Muoti-ilta, osa 2/2. Kausi 10, 7/20. Kilpailijat jatkavat muotinäytösvieraille kokkaamista, mutta tiukka aikataulu aiheuttaa ongelmia molemmissa joukkueissa. Sanomista tulee taas niin kampasimpukoista kuin pihveistäkin. Robyn joutuu pyytämään anteeksi asiakkailta, kun taas Tiffany yrittää syyttää virheistään Christinaa. Häviäjäjoukkue on tällä kertaa yksimielinen ainakin toisesta nimetystä. Amerikkalainen ruokarealitysarja. Uusinta.
20:00
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippispesiaali. Kausi 10, 1/12. Adam ja Jamie omistavat koko jakson yhdelle suosikkimateriaaleistaan: ilmastointiteipille. Teippi pannaan koetukselle, kun sen kestävyyttä testataan kahdessa haasteessa. Miehet selvittävät, voiko ilmastointiteippi korvata turvavyön. Pelastaako se hengen kolarissa? Todelliseen testiin teippi pääsee myös, kun kaksikko rakentaa täysikokoisen keskiaikaisen heittokoneen, jonka kokoamiseen käytetään vain mäntypuuta ja ilmastointiteippiä, ei yhtäkään ruuvia tai pulttia. Amerikkalainen tositelevisiosarja, jossa sukelletaan tieteen ja stunttien maailmaan.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Sinisilmä-Mickey
Sinisilmä-Mickey. Hulvattomassa komediassa Hugh Grant esittää naiivia taidevälittäjää Mickeyä, jonka elämä suistuu täydellisesti radaltaan hänen tajutessaan tulevan vaimonsa kuuluvan kaupungin pahamaineisimpaan mafiaperheeseen! Ohjaaja: Kelly Makin, USA 1999. (98') Pääosissa: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn, Burt Young, James Fox. K12
23:10
Incorporated - pimeyden verkko (K16)
Kausi 1, 7/10. Rogerin katoaminen huomataan Spigassa, ja Julianin epäilykset heräävät. Myös Inazagin ihmeidentekijää aletaan jäljittää. Theon peli kovenee, ja Laura saa yllättävän tarjouksen. Amerikkalainen lähitulevaisuuteen sijoittuva scifi-trilleri, jossa suuryrityksillä on rajaton valta. Sarjan tuottajia ovat Matt Damon ja Ben Affleck. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Vampyyrien sukua (K16)
Pako parantolasta. Kausi 2, 12/22. Rebekah löytää vankilastaan uuden, hämmästyttävän voimakkaan liittolaisen. Hayley ei tiedä, uskoutuisiko Jacksonille. Klausilla on asiasta varsin varma näkemys. Kol vaikuttaa taas kääntäneen takkinsa ja siirtyneen Finnin puolelle. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Posse
Kausi 3, 7/10. Studiossa Alma, Pekka Hyysalo, Posse vs. Tubettajat Jaakko Parkkali ja Mikirotta, Rocky Horror Shown Roope Salminen, Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola. Biisirallissa Paula Koivuniemi ja Toni Wirtanen, Jukan Vapaapudotuksessa Miss Suomi Shirly Karvinen. Autostuntissa Riikka Tampereelta. Musiikkivieraana Alma. Tuotanto Rabbit Films Uusinta.
02:40
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Minne kiskot vievät. Kausi 1, 5/24. Tällä kertaa tutustutaan 16-vuotiaaseen surffityttöön sekä ns. hulttiokiipeilijöihin, pyöräillään vanhalla junaradalla, surffataan Skotlannissa, jumpataan Ranskassa, lasketaan lumivyöryn mukana ja hypätään laskuvarjolla housut kintussa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).