UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 11.12.

04:10
LA Shrinks
Suvun kesken. Kausi 1, 6/8. Luonnollisuuteen kannustettu Playboy-pupu ilmestyy terapiaan pyjamassa. Parisuhdeterapeutti Eris ilmoittaa miehelleen, että nyt on ohjelmassa lapsettomuusklinikka ja anoppi tulee mukaan. Tohtori Greg puolestaan menee isänsä kanssa ammattiauttajan pakeille. Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 6:00

08:00
Selviytyjät
Finaali, osa 1/2. Kausi 29, 16/17. On viimeisen taiston aika. Kilpailijoita on jäljellä neljä, finaalipaikkoja tarjolla kolme. Viimeinen koskemattomuuskisa on äärimmäisen rankka ja vaatii voimaa, nopeutta, ketteryyttä, nokkeluutta ja kestävyyttä. Umpiväsyneet kilpailijat antavat kaikkensa, sillä kukaan ei halua pudota loppumetreillä. Viimeisessä heimoneuvostossa äänestetään vielä yksi kilpailija ulos. Finaalikolmikko joutuu tuomariston eteen tentattavaksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.
09:00
Fresh Off the Boat
Rotan vuosi. Kausi 2, jakso 11/24. Huangit eivät pääse DC:hen viettämään kiinalaista uuttavuotta, joten he joutuvat kokeilemaan Orlandon tarjoamia vaihtoehtoja. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3287: Eva haluaa uhkatkin pesään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Painivat veljekset. Clara pääsee Adrianin kyydissä työmatkalle, mutta mutavyöry katkaisee kaksikon matkan. He hakeutuvat mökin suojaan yöksi, mikä ei herätä varauksetonta innostusta Williamissa ja Desiréessä. Kun Clara näkee veljesten painivan, hän pelkää Williamin saaneen mustasukkaisuuskohtauksen. Oskar päättää unohtaa menneet, mutta sattumalta Desirée ja David pääsevät hänen jäljilleen. Melli tuo kotiin karvaisen kaverin. André on aluksi lemmikkiä vastaan, mutta lähtee kuitenkin Mellin kanssa koiralenkille. Koira tekee metsästä merkittävän löydön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Perheasia. Pete Thorntonin perhe on hengenvaarassa, ja MacGyverin on ryhdyttävä yhden miehen pelastuspartioksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).
15:00
X Factor UK
Live-esitykset 11. Kisassa ovat vielä mukana Kevin Davy White, Grace Davies ja Rak-Su, joista yksi putoaa tässä finaaliviikonlopun ensimmäisessä osassa. Kilpailijat esittävät kaksi kappaletta, joista toinen on duetto artistivieraan kanssa. Lisäksi lähetyksessä esiintyvät Pete Tong, Heritage Orchestra, Becky Hill, PrettyMuch ja Louis Tomlinson. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
17:00
Mökkireissu
KATHRINA - Purjeet ylös. Kausi 1, 4/10. Räppänä jää parkkiin, kun reissulaiset nostavat LEOn purjelaivan ankkurit. Kansipoikina häärivät Tuure Kilpeläinen ja Jussi69. Ilta pimenee musiikista ja savusaunasta nauttien. Aamiaiseksi tarjolla on muutama mastoon nousu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Miehen malli. Kausi 2, 19/22. Lisa menettää sydämensä sijaisopettajalle, jota kukaan muu ei enää voi korvata. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Silliä ja kuravettä. Kausi 4, 19/23. Bartin järjestämän aprillipilan vuoksi Homer kokee kovia. Uusinta. K7
18:55
The Joulukalenteri
Onko potkuri tosiaan tänään valmis?. Onko potkuri tosiaan tänään valmis? K7 (ahdistus).
19:10
Ninja Warrior
Välikatsaus kauteen, osa 1/2. Kausi 6, 21/30. Mount Midoriyama siintää jo Ninja Warrior -finalistien silmissä, mutta Las Vegasin loppukilpailun alla vedetään hetki henkeä ja kerrataan kauden antia tähän asti. Luvassa on huikeita suorituksia ja uskomattomia tarinoita. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Aviokriisi. Kausi 2, 20/22. Marge saa kyllikseen Homerin itsekkyydestä ja iljettävistä tavoista, ja avioliittoneuvoja on tarpeen. K7
20:30
Simpsonit
Palkitut. Kausi 4, 20/23. Vuosikurssin 1974 oppilaat viettävät vuosijuhlaa. Bart ja Lisa kirjoittavat tv-sketsejä valenimellä. - Vieraileva ääni: Brooke Shields. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Kaappaus merellä (K16)
Kaappaus merellä. Toimintaelokuvien tähti Steven Seagal huippuvedossa tarinassa, jossa terroristijoukko ottaa komentoonsa ydinkärjillä varustetun sota-aluksen, USS Missourin. Ohjaaja: Andrew Davis, USA 1992 (98'). Pääosissa: Steven Seagal, Tommy Lee Jones, Gary Busey, Erika Eleniak, Colm Meaney, Damian Chapa, Andy Romano. K16 (väkivalta).
23:05
The Joulukalenteri
Onko potkuri tosiaan tänään valmis?. Onko potkuri tosiaan tänään valmis? Uusinta. K7 (ahdistus).
23:20
Empire
Isänsä poika. Kausi 3, 4/18. Lucious haluaa Nessan Empiren talliin hinnalla millä hyvänsä. Apuna häärivät Hakeem ja Andre, joka ihastuu Nessaan. Cookie puuhaa Tianan uuden kappaleen parissa ja jännittää samalla treffejä Angelon kanssa. Jamal puuttuu Fredan kohtaloon. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Rysän päällä
Keski-iän kriisi. Kausi 15, jakso 16/22. Kiinteistövälittäjä Katy MacInnisin aviomiehellä näyttää olevan ongelmia, joista hän ei puhu vaimolleen. Liittyykö asiaan toinen nainen? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
01:15
Ninja Warrior
Välikatsaus kauteen, osa 1/2. Kausi 6, 21/30. Mount Midoriyama siintää jo Ninja Warrior -finalistien silmissä, mutta Las Vegasin loppukilpailun alla vedetään hetki henkeä ja kerrataan kauden antia tähän asti. Luvassa on huikeita suorituksia ja uskomattomia tarinoita. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:05
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Paluu Vietnamiin. Kausi 4, 1/8. Bourdain vierailee Vietnamin entisessä pääkaupungissa Huessa. Hän maistelee paikallisia erikoisuuksia, tutustuu keisarillisen aikakauden ruokalajeihin ja piipahtaa sodanaikaisessa maanalaisessa tunnelikylässä. Bourdain tapaa myös ystäviään vietnamilaisessa maaseuturavintolassa. Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma. Uusinta.
03:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Pitkä uni. Kausi 6, 22/22. Jon ja Alaricin häiden verilöylyn jälkeen Elena makaa sairaalassa eikä herää. Vankilamaailmasta vapautunut Kai kertoo Damonille, kuinka Elenan voi herättää, mutta heräämisen hinta on kallis. Epätoivoinen Alaric on valmis jättämään hyvästit elämälle. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Supernatural (K16)
Impalan silmin. Kausi 11, 4/23. Dean ja Sam lähtevät tutkimaan tapetun seriffin tapausta. Veljekset viettävät aikaa yhdessä tien päällä Deanille rakkaan Impalan kanssa ja kohtaavat heille ennestään tuntemattoman hirviön. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:50
Lemmen viemää
Painivat veljekset. Clara pääsee Adrianin kyydissä työmatkalle, mutta mutavyöry katkaisee kaksikon matkan. He hakeutuvat mökin suojaan yöksi, mikä ei herätä varauksetonta innostusta Williamissa ja Desiréessä. Kun Clara näkee veljesten painivan, hän pelkää Williamin saaneen mustasukkaisuuskohtauksen. Oskar päättää unohtaa menneet, mutta sattumalta Desirée ja David pääsevät hänen jäljilleen. Melli tuo kotiin karvaisen kaverin. André on aluksi lemmikkiä vastaan, mutta lähtee kuitenkin Mellin kanssa koiralenkille. Koira tekee metsästä merkittävän löydön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).