UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 29.10.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Middle
Syyllisyyden taakka. Frankie potee huonoa omaatuntoa tajuttuaan unohtaneensa Brickin 13-vuotissyntymäpäivän. Hyvitykseksi Brick haluaa viettää sietämättömän paljon laatuaikaa perheen kanssa. Hahmo menneisyydestä on rikkoa Axlin ja Devinin hyvin alkaneen seurustelun. Sue on päättänyt päästä koulun vuosikirjaan keinolla millä hyvänsä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Coloradon kutsu. Alan paljastaa Gretchenille totuuden itsestään, mutta pitääkö se kertoa Larryllekin? Walden etsii netistä ensimmäisen autonsa ja lähtee Jennyn ja Barryn kanssa Coloradoon sitä katsomaan. K12 (päihteet).

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Se on oikein. Kausi 4, 19/22. Jessin viimeisin deitti kuolee äkillisesti, ja Jess pakottaa Coachin ja Cecen hautajaisiin, vaikka ehti tavata nyt edesmenneen miehen vain kahdesti. Hautajaisissa onkin luvassa yllätyksiä, ja Coach tapaa ihailemansa urheilusankarin. Schmidt ja Nick haaveilevat baarin osakkuudesta, ja kaupunkiin saapuu sopivasti mahdollinen rahoittaja eli Schmidtin äiti. Äidillä on kuitenkin ehto, jonka täyttämiseen tarvitaan myös Winstonin poliisintaitoja. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Tyhjätaskut
Kakkuja ja koripalloa. Kausi 5, 8/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Max ja Caroline saavat liput koripallo-otteluun. Samaan aikaan ottelun kanssa järjestetään ruokafestivaali, jolla Caroline haluaisi mainostaa kuppikakkuja. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Poikamiesboksi
Opintiellä. Kausi 2, 8/13. Hermoileva Felix päättää viimeinkin tarttua auton rattiin, eli hankkia ajokortin. Tarkoitus on yllättää suloinen tyttöystävä Emily. Pian sankarimme pyytääkiin opintielle apua kaikilta ystäviltään, paitsi kämppäkaveri Oscarilta, jota Felix pitää huonona kuskina. Kuten arvata saattaa, Oscar ei tästä varsinaisesti ilahdu... Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. K7 (ahdistus).
13:31
Last Man on Earth
Sonni kateissa. Kausi 2, 8/18. Lehmän synnytettyä porukka alkaa vimmaisesti etsiä piileskelevää sonnia. Todd ja Melissa eroavat. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
14:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 3/22. Itärannikon avauskilpailussa nähdään muiden muassa kovan rääkin läpikäynyt englantilainen vapaajuoksija Tim Shieff, Wilczewskin veljekset, joista vanhempi on kisan veteraani ja nuorempi ensimmäistä kertaa mukana, sekä kotipuolen sankari, entinen merijalkaväen sotilas. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 2. Kausi 5, 4/22. 30 karsintavaiheen läpäissyttä kilpailijaa joutuu todistamaan kykynsä uudemman kerran. Kilpailijat kohtaavat 10 estettä, joista Kulmarulla ja Vartalonoja ovat aivan uusia tuttavuuksia. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Elefantti tuli taloon
Wonky Tusk on naarasnorsu ja viisijäsenisen lauman matriarkka. Wonky Tuskin lauma tunnetaan siitä, että se vierailee kerran vuodessa sambialaisessa viiden tähden hotellissa kävellen rauhallisesti aulan läpi, mikä herättää luonnollisesti ihmetystä. Luontokuvaaja Nathan Pilcher päättää tutkia norsujen outoa käytöstä ja hän oppii samalla paljon muutakin kyseisestä laumasta ja ylipäänsä norsuista.
17:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 6/10. Opitut taidot testiin. Majatalon huoneisiin rakennetaan sängyt ¿ mutta tällä kertaa innokkaat nikkarimme joutuvat selviytymään ilman kirjallisia ohjeita. Ryhmätehtävässä aulan lattia kokee suuren muutoksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Amerikan Anita
Assarin bikiniyllätys. Kausi 1, 5/8. Assari Linnea on pärjännyt tehtävässään hyvin. Anita päättää antaa hänelle vastuullisemman tehtävän bikinien parissa. Linnea päättää yllättää Anitan erikoisbikininumerolla, jossa on mukana suomalaisia malleja. Linnean ja Michaelin välit ovat kiristyneet ja Anita pitää Michaelille kehityskeskustelun asiasta. Puhe ei enää kuitenkaan auta. Linnean ja Michaelin riita kärjistyy newyorkilaisessa yökerhossa. Uusinta.
19:00
X Factor UK
Live-esitykset 2. X Factor UK:n 13. kauden toiset live-esitykset. Louisilla oli enää kaksi yhtyettä mukana kisassa, joten hän sai tuoda mukaan jo aiemmin pudotetun esiintyjän. Hän valitsi tyttöbändi Four of Diamondsin, joka liittyy jälleen kilpailijoiden joukkoon. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Viimeinen partiopoika (K16)
Viimeinen partiopoika. Vauhdikas toimintaelokuva, jossa kovaotteinen etsivä selvittää entisen ammattijalkapalloilijan kanssa urheiluun pesiytynyttä rikollisuutta. Ohjaaja: Tony Scott, USA 1991. (101') Pääosissa: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham, Taylor Negron, Danielle Harris, Halle Berry, Bruce McGill. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
The Xtra Factor
Illan jaksossa kilpailijat kertovat kokemuksiaan Motown-viikosta. Rylan ja Matt ottavat selvää X Factor -talon suihkujuoruista, ja Sharon selittää möhläyksiään. Entä muistaako Louis kilpailuun palanneen tyttöbändinsä nimet? Brittiläinen realitysarja.

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät
Omalla vastuulla. Kausi 6, 6/12. Fiona tarvitsee Gusin allekirjoituksen voidakseen ostaa kotitalonsa takaisin, mutta Gus ei ole erityisen avulias. Lip kärsii suhteensa seurauksista ja potee sydänsuruja. Hipsterit palaavat Alibiin, ja Frank kohtaa Sammin äidin. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (ahdistus).
01:05
Scorpion
Tsernobyl II. Kausi 2, 24/25. Tsernobylin onnettomuusreaktoria varten on rakennettu sarkofagi, mutta maaperä voimalan ympärillä ei ole sille tarpeeksi vakaata. Scorpion-tiimi lähetetään tekemään laskelmia ja selvittämään paras paikka tuhansien tonnien painoiselle kuorelle. Vuosikymmeniä sitten hylätty reaktori on kuitenkin vaarallinen paikka, ja moni asia voi mennä pieleen. Toby tekee suunnitelmia virallistaakseen suhteensa Happyyn. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
02:05
American Horror Story: Hotel (K16)
Kostonhimoa. Elizabethin ja Will Draken häävalmistelut etenevät. Morsian varautuu samalla myös kostonhimoisena tulevaan. Donovan palaa äitinsä kauhuksi hotelliin. Ramona Royale hautoo edelleen kostoaan Elizabethille. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:05
Penny Dreadful
Menneisyyden kaikuja. Kausi 2, 6/10. Vanessa ja Ethan kertovat Sir Malcolmille traagisia uutisia. Roper etsii Ethanin käsiinsä ja uhkaa hänen rakkaidensa henkeä. Lavinia Putney ahdistuu kohdatessaan Calibanin. Dorian päättää järjestää komeat juhlat Angeliquen kunniaksi. Sembene todistaa Ethanin muodonmuutoksen. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K12 (ahdistus).