UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 2.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Elämäni rakkaus. Emmaa harmittaa, ettei Felix pääse työasioiden takia Pariisista Fürstenhofiin hänen kokoelmansa näytökseen. Hän kertoo Marlenelle, miten hänen ja unelmamiehensä Felixin rakkaustarina kehittyi hotellin maisemissa. Marlene on vaikuttunut ja muistelee hetkiään Konstantinin kanssa. Pitkän ja ahdistavan yön jälkeen Martinin rukouksiin vastataan. Kira voi jo paremmin. Nyt on Martinin aika päättää, lunastaako hän Jumalalle antamansa lupauksen. Charlotte saa kuulla muiden pitävän häntä vainoharhaisena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Kädenvääntöä ja kierrätystä. Kunto-ohjaaja tarjoaa Yossille rekvisiittaa kuuluisasta kauhuelokuvasta. Kun hinnasta ei päästä yksimielisyyteen, asiakas haastaa yllättäen Yossin kädenvääntöön saadakseen pyytämänsä summan. Yossin näyttelijäystävä rakentaa ekotaloa ja yrittää myydä timanttisormuksen voidakseen ostaa taloonsa kunnon ekokäymälät. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
14:30
Beverly Hillsin panttilainaamo
Todellinen Lepakkomies. Yossi saa käsiinsä kuuluisan Batman-naamion, jota ovat pitäneet sekä Val Kilmer että George Clooney, eikä sopivaa ostajaa tarvitse etsiä kauan. Yossi kutsuu liikkeeseen vanhan tuttunsa, omaperäisen miehen, jolle Batman-harrastus on kaikki kaikessa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
14:55
Myytinmurtajat
Epäonninen rakennusmies. Jamie ja Adam tutkivat, voiko sähköistetylle raiteelle huojentautuminen todella vaarantaa ihmisen hengen.
16:00
Walker, Teksasista
Kostaja. Asekauppiaan pidätys ei suju ongelmitta ja Walker joutuu ampumaan hänet. Asekauppiaan veli on Afrikassa toimiva palkkasoturi, ja hän tulee hakemaan kostoa. Hän järjestää Walkerille oikeudenkäynnin, jossa Walker saa taistella hengestään. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Martinin päätös. Natascha hyppii ilosta saatuaan roolin wieniläismusikaalissa. Hän ei kuitenkaan pääse seuraavana päivänä matkustamaan Wieniin pahoinvointinsa takia. Michael tekee ensimmäisen lääketieteellisen arvion Nataschan tilasta Marlenen huoneessa pelkkään peittoon kääriytyneenä. Kira ihmettelee Martinin poissaoloa ja pakottaa Xaverin kertomaan sattumatta kuulemansa asian, että Martin ryhtyy jälleen papiksi. Martinilla on paljon selitettävää. Emman ja Marlenen muotinäytös on menestys. Kuuluisaa näyttelijää esittävä Goran Kalkbrenner tulee Sonnbichlereille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Joanne ja Ross. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa laiha Ross ja lihava Joanne. Ross ei välittäisi syödä laisinkaan, hänelle riittää suklaa välipalaksi ja pikku annos pastaa työpäivän jälkeen. Joanne taas syö sekä usein että paljon. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Oidipaalinen painajainen. Charlie tapailee kiinteistönvälittäjä Lydiaa, joka kohtelee kaikkia alentuvasti ja puhuu aivan liian suoraan. Vähitellen Charlie joutuukin keskelle oidipaalista painajaista, kun hänelle valkenee, että Lydia muistuttaa hänen äitiään. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Ystävyysalgoritmi. Edistääkseen tutkimustaan Sheldon päättää ystävystyä erään varsin epäsosiaalisen kollegansa kanssa. Sheldoninkaan ihmissuhdetaidoissa ei kuitenkaan ole kehumista, ja niinpä hän yrittää muuntaa lastenkirjoista oppimansa ystävystymisen alkeet yksinkertaiseksi algoritmiksi, jota noudattamalla jopa hänen pitäisi pystyä saamaan uusia ystäviä. Harmi vain, ettei ihmismieli ole kovin stabiili muuttuja missään yhtälössä... Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Koskenlaskua uraputkessa. Homer pääsee ydinvoimalassa uraputkeen ja kohoaa asiakaspäälliköksi. Uusi virka ja roima alkoholinkäyttö vievät miehen mennessään, etenkin kun mentorina on Mad Menin martineja kittaava John Slattery. Bart puolestaa joutuu vahingossa Pikku naiset -kirjan lumoihin. Mukana ovat myös Mad Men -sarjan luoja, Matthew Weiner sekä Kevin Michael Richardson. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Catfish
Mallikelpoinen poikaystäväkö?. Uusi sarja alkaa! Internetin ja Facebookin aikakaudella yhä useammat parit tapaavat netissä, mutta nettideittailun raa'assa maailmassa ei voi panna päätään pantiksi, että profiilin takana piilevä henkilö on, kuka sanoo olevansa. Nev Schulman kuvausryhmineen auttaa ihmisiä, jotka tapailevat internet-tuttavuuksiaan ja haluavat vihdoin ja viimein selvittää, puhuvatko nämä totta vai pelkkää puuta heinää. Ensimmäisessä jaksossa Nev auttaa Sunnya, joka kuukausien jutustelun jälkeen haluaa tavata Jamisonin - unelmiensa miehen, joka lykkää tapaamista kerta toisensa jälkeen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
112
Varsinais-­Suomen pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisin toimintaa seurataan Länsi-­ ja Itä-­Uudenmaan alueilla. Hätäkeskukseen tulevista puheluista suurin osa on aikuisten tekemiä, mutta välillä myös lapset joutuvat soittamaan apua.

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät (K16)
Supermiespojan palautus. Gallagherin perhe turvautuu jälleen naapuriapuun jäätyään ilman lämmintä vettä. Kevin ei ilahdu kylppärissä piipahtavista ipanoista, jotka jättävät sotkun jälkeensä. Debbie ikävöi heillä hetken asunutta varatätiä ja päätyy tekemään muiden järkytykseksi jotain aivan pähkähullua. Pian koko perheen apua tarvitaan supermiespojan palautukseen. Välttääkseen sortumasta kiusaukseen Kevin lipsauttaa suustaan hätävalheen, jonka myös Frank sattumalta kuulee ja kailottaa eteenpäin. Sen jälkeen harkitsemattomia sanoja on mahdotonta vetää takaisin. Perheensä yllätykseksi Eddie muuttaa takaisin kotiin, vaikka Frank jo istuu ruokapöydässä hänen vanhalla paikallaan. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. K16 (seksi).
01:00
Rysän päällä
Puhelinpösilö . Ikävän avioeron kokenut Carly Carter pelkää joutuneensa toistamiseen petetyksi, sillä nuori baarimikkopoikaystävä ei huoli häntä enää työpaikalleen. Tarkkailijat havaitsevat, että poikaystävä pyörii muodokkaan blondin seurassa. Antoinelle Slavin ihmettelee, miksi avomies nukkuu nykyään puhelin tyynyn alla. Tutkinta paljastaa, että puhelimia kaupitteleva mies jakelee ilmaista tilpehööriä naiselle, joka kuskaa häntä töihin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:00
Voittostudio