UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 17.11.

08:00
Ruotsin surkein kuski
Finaali. Kausi 6, 9/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa kuskit ajavat kahdella haastavalla esteradalla. Kärkikaksikko mittelee voimiaan autopallo-ottelussa. Lopuksi tuomaristo valitsee Ruotsin surkeimman kuskin. Ruotsalainen realitysarja.
09:00
Fresh Off the Boat
Ravintolataistelu. Kausi 1, 7/13. Vandaalit iskevät näppinsä ravintolan mainoskylttiin, ja Eddie yrittää tehdä vaikutuksen ihastukseensa. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. K7 (ahdistus).
09:30
Salatut elämät
Osa 3272: Eva hoitelee mustaa herukkaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Totta vai tarinaa?. Tina ei voi jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oskar yrittää vakuutella, että Pian teko oli hätävarjelua, mutta Tina ei tiedä, uskoako tarinaa. Natascha ja Nils ovat ymmällään vietettyään kiihkeän hetken hotellihuoneessa. Molemmat toteavat, ettei tapaus saa paljastua Michaelille eikä Charlottelle. Melli odottaa innoissaan Andrén paluuta Etelä-Afrikasta, mutta Clara ja Alfons ovat hänestä huolissaan. William ei ole unohtanut vuosia sitten Claralle lupaamaansa leijan lennätystä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Ruma ankanpoikanen. Ihmemies tutustuu nuoreen ATK-neroon, jonka tiedot ovat arvokkaita niin hallitukselle kuin rikollisillekin. MacGyver selviytyy tilanteesta kuin tilanteesta nokkeluutensa ja kekseliäisyytensä turvin. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Love Island
Uusia uroita. Kausi 2, 30/43. Sophie ja Tom purkavat eroaan muiden kanssa, kun taas Terryn ja Emman välinen hehku vain lisääntyy. Huvilaan tulee kaksi uutta poikaa, joilla on oma salainen tehtävänsä. He saavat kumpikin tarjoilla samppanjaa kolmelle tytölle. Troy jallittaa Tinan nukkumaan kanssaan. Nathan tunnustaa tunteensa Caralle ja juhlii 25-vuotispäiväänsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:10
Piilokamera
Miten unisen omakotitaloalueen asukkaat reagoivat uusiin lajittelusäännöksiin, joiden perusteella pihaan tuupataan kahdeksan eri jäteastiaa? Entä palaako käämi kaupan kassalla, kun korttimaksun onnistumisen ehtona on peräti kolme kuvallista henkilöllisyystodistusta? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:30
Posse
Kausi 4, 9/10 Studiossa Saara Aalto, Aleksi Delikouras, Michael Monroe. Sätkyukkona Pekka Pouta, Emoji- haasteessa Arttu Wiskari, Biisirallissa Maija Vilkkumaa vs. Jenni Vartiainen, Katsojan toive: Brother Christmas, Musiikkivieraana Gracias!

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Kolmisilmäinen kala. Kausi 2, 4/22. Bartin nappaama mutanttikala aiheuttaa tiettyjä epäilyjä, onhan Springfieldin atomivoimala tuossa kivenheiton päässä. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Kerettiläinen keskuudessamme. Kausi 4, 4/23. Eräänä lumimyrskyisenä sunnuntaina Homer huomaa, että kotona on paljon mukavampaa kuin jääkylmässä kirkossa kuulemassa syyttäviä saarnoja. Uusinta. K7
19:00
Ninja Warrior
St. Louisin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 6/30. Karsintakilpailu jatkuu St. Louisissa. Esteradalle lähtevät muiden muassa vakuutusmatemaatikko ja eläinlääkäriopiskelija. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Tanssiva maskotti. Kausi 2, 5/22. Homer Simpsonia kohtaa odottamaton kunnia. - Vieraileva ääni: Tony Bennett. K7
20:30
Simpsonit
Kauneuskilpailut. Kausi 4, 5/23. Lisan sydäntäsärkevä masennus omasta ulkonäöstään haihtuu, kun hänet valitaan uuden missin perintöprinsessaksi. K7

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Vampyyrien imussa
Vampyyrien imussa. Scary Movien tekijöiden elokuvassa parodioidaan nyt vampyyrisarjoja ja -elokuvia! Parjauksen kohteena on enimmäkseen Twilight-saaga, mutta osansa pilkasta saa myös menestyssarja True Blood. Kun teinityttö Becca aloittaa uudessa koulussa, saa hän kaksi mystistä ihailijaa - oikukkaan vampyyrin ja huippukarvaisen suden. Ohjaajat: Jason Friedberg ja Aaron Seltzer. USA 2010 (84'). Pääosissa: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader. Chris Riggi. K12
22:45
Punk'd Suomi
Maryam Razavi. Kausi 1, 7/10. Viki Eerikkilän kanssa vedätyksiä ystävilleen on juonimassa malli ja juontaja Maryam Razavi. Pääpränkin kohteena on laulaja Janna, joka luulee menevänsä aivan tavalliseen manikyyriin, mutta päätyykin hieman erikoisemman ennustajan kynsiin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:45
Rysän päällä
Tyttö- ja poikaongelmia. Kausi 15, 4/22. Kittyn tyttöystävä on alkanut viettää epäilyttävän paljon aikaa rokkaripojan kanssa. Jayllä puolestaan paljastuu olevan kaksikin tyttöystävää, ja hän haluaisi pitää molemmat, mutta mitä mieltä he ovat siitä? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.

Kello 24:00

00:40
Ninja Warrior
St. Louisin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 6/30. Karsintakilpailu jatkuu St. Louisissa. Esteradalle lähtevät muiden muassa vakuutusmatemaatikko ja eläinlääkäriopiskelija. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:30
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 16/22. Jaksossa käydään läpi karmivimpia tapauksia, joissa ihmisten henki on ollut uhattuna vaarallisten naapureiden toimesta. Miltä tuntuisi kuulla asuvansa tuomitun murhamiehen seinän takana? Vaara voi vaania yllättävälläkin taholla, eikä ruumiiltakaan aina vältytä. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
02:25
112
Kausi 3, 8/8. Tässä jaksossa seuraamme FinnHEMS lääkärihelikopterin hektistä arkea. Näemme myös Rajavartiolaitoksen vartiolentolaivueen haastavan ja ainutlaatuisen pelastusoperaation merellä. K7 (ahdistus).
03:20
Vampyyrien sukua (K16)
Yön silmät. Kausi 2, 18/22. Klaus etsii keinoa kukistaa Dahlia ja joutuu silmätysten toisen vaarallisen vihollisen, Mikaelin, kanssa. Hayley, Rebekah ja Freya yrittävät yhdessä löytää Dahlian, ja Elijah ja Marcel suunnittelevat ansaa Josephinen avustuksella. Jacksonilla on Hayleylle ehdotus, johon tämä ei heti tartu. Aiden yrittää päättää, kenen puolella on. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:10
Lemmen viemää
Totta vai tarinaa?. Tina ei voi jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oskar yrittää vakuutella, että Pian teko oli hätävarjelua, mutta Tina ei tiedä, uskoako tarinaa. Natascha ja Nils ovat ymmällään vietettyään kiihkeän hetken hotellihuoneessa. Molemmat toteavat, ettei tapaus saa paljastua Michaelille eikä Charlottelle. Melli odottaa innoissaan Andrén paluuta Etelä-Afrikasta, mutta Clara ja Alfons ovat hänestä huolissaan. William ei ole unohtanut vuosia sitten Claralle lupaamaansa leijan lennätystä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).