UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 28.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Valan vannon mä ikuisen. Daniel vakuuttaa ex-poikaystävälleen rakastavansa nyt Paulinea, mutta Chris Brenner ei halua antaa periksi. Hän valehtelee Paulinelle suut ja silmät täyteen saadakseen miehen takaisin itselleen. Sabrina ja Goran esiintyvät lemmenparina hotellin romanttisissa mainoskuvissa, ja Sabrina osaa käyttää tilannetta hyväkseen tehdäkseen Nilsin mustasukkaiseksi. Friedrich taas yrittää vakuuttaa rakkauttaan Charlottelle ja houkuttelee hänet jäämään romantiikkaa tihkuvalle illalliselle vuoristomökkiin kuvausten päätyttyä. Charlotten tosirakkaus on kuitenkin edelleen Julius. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Elämän tie. Taitava kassakaappien murtaja Joe Lopez pääsee ehdonalaiseen vankilasta istuttuaan pitkän vankilatuomion. Hän on päättänyt tehdä parannuksen ja menee tapaamaan perhettään. Hänen poikansa Tommy on katkera siitä, että on saanut viettää lapsuutensa ilman isää, joten suhteiden uudelleen rakentaminen voi osoittautua haastavaksi. Joe pyydetään mukaan keikalle murtamaan kassakaappia, mutta hän pitää kiinni lupauksestaan parantaa tapansa ja kertoo tietonsa Walkerille ja Trivettelle. Yhdessä he yrittävät saada rikollisjengin telkien taakse. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Ennätystehdas
Ennätystehtaalla yritetään koota satelliittiantenni sokkona. Lisäksi syödään sinappia, kermakakkua ja pidetään tulta suussa.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Vallan varjopuoli. Koululla näyttäisi olevan kaikki hyvin: Jess palkkaa Coachin valmentamaan oppilaita ja kaiken huipuksi saa haaveilemansa ylennyksen. Pian hän saa kuitenkin huomata, että vastuullisemmassa työssä on myös varjopuolensa. Nick tarjoutuu edustamaan Schmidtiä oikeudenkäynnissä, mutta Schmidt ei liiemmin luota hänen juridisiin taitoihinsa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen surkein kuski
3. jakso. Kilpailijoiden tehtävänä on harjoitella taskuparkkiin peruuttamista. Tuntuu siltä että kaikilla kilpailijoilla ei ole kytkimen idea ihan selvillä. Lopuksi siirrytään tiukkojen jarrutusten pariin
17:00
Lemmen viemää
Yllätysvieras. Daniel kiristää Chris Brenneriä kieltämällä häntä paljastamasta heidän aikaisempaa suhdettaan Paulinelle tai Daniel uhkaa kertoa julkisesti suosikkilaulajan homoudesta. Seuraavana päivänä Chris Brenner saapuu yllätysvierailulle Paulinen luo ruusukimppu mukanaan. Vaikka Tina tietää, että Goran suuteli häntä vain näyttelijänä, hän leijuu pilvissä vielä pitkään jälkikäteen. Goran taas pitää Cocon mustasukkaisuutta pelkästään ihanana rakkaudenosoituksena. Friedrich ei kestä olla Charlottelle kakkosena Juliuksen jälkeen ja pohtii, onko heillä enää mahdollisuuksia yhteiseen tulevaisuuteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Ruoho on vaarallista. Ruohonleikkuun luulisi olevan melko turvallista puuhaa ulkopuolisille. Myytti kuitenkin kuuluu, että jos ruohonleikkurilla ajaa sopivassa kulmassa sopivan kiven päälle, kivi voi lentää tien toiselle puolelle. Eikä siinä vielä kaikki, tarinan mukaan kivessä voi olla saman verran voimaa kuin .357:n luodissa. Totta vai tarua?
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Turpiin ja onnea. Homer nimitetään johtaja Burnsin sihteerin sijaiseksi, mistä ei aivan heti hyvä seuraa. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Ihmiskuiskaaja. Waldenin ystävän tytär Missi (Miley Cyrus) tulee yllättäen käymään. Samaan aikaan ovelle ilmestyy myös Jake. Walden tapaa kirjastossa kaunottaren ja keksii tälle otollisen pestin. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Yrttitarhagerminaatio. Huhut Bernadetten ja Howardin parisuhdeongelmista herättävät erityisesti Rajin mielenkiinnon. Amy ja Sheldon innostuvat tutkimaan juoruilun toimintaperiaatteita keksimällä enemmän ja vähemmän meheviä salaisuuksia suhteensa laadusta ja levittämällä niitä eteenpäin. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Paha poika Abe. Homer on koukussa varastojen metsästäjien tosi-tv-ohjelmaan, ja hän haluaa osallistua huutokauppaan itsekin rahankiilto silmissään. Isosä Aben menneisyys aikansa pahimpana painijana paljastuu varastojen kätköistä. Abe haluaa palata kehään vanhassa peruukissaan. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 8/10. David Hasselhoff tanssii Jorma Uotiselle, mutta missä ovat Davidin ja Martina Aitolehden vaatteet? Mukana myös teknotähti Waldo, väkivaltainen Kari Ketonen, stylisti Ville Tiihonen ja paljon höyheniä.
22:00
Duudsonit
Osa 8. Katastrofi lähdössä.. Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he eivät pysty korjaamaan sitä. Jos Duudsonit eivät ehdi Ruotsin laivalla Suomeen, heidän rallinsa päättyy tähän. Guest starring: David Hasselhoff, Jon Olsson, Robert Burneika K12 (ahdistus).
22:35
Tuulitunneli
Juontaja Aki Linnanahde johdattelee Tuulitunnelin yleistiedon äärelle. Besserwissereinä Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Sahra Ali, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen . Uusinta.
23:35
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikkö tutkii puukotusta Pohjois-Helsingissä. Dokumentaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Lainvalvojat
Aseellinen ryöstö Itä-Helsingissä. Koirapoliisi menee rauhoittamaan vaaralliseksi tiedettyä henkilöä. Dokumenttaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä. K7 (ahdistus).
00:40
Revolution (K16)
Rankka päivä. Charlie ja muu seurue on palaamassa takaisin Austinista, kun Texas Rangerit alkavat ajaa heitä takaa. Miles harhauttaa rangerit vankkureiden perään, ja muut pakenevat paikalta. Kun Milesia ei vain kuulu takaisin leirille, lähtevät Charlie ja Rachel häntä etsimään, eikä Monroe osaa olla tulematta mukaan. Ryhmän hajaannuttua Charlie törmää poikansa olinpaikkaa kyselevään Nevilleen, Rachelin ja Monroen ajautuessa selvittelemään välejään. Aaron tekee voitavansa hankkiakseen nanolle tämän haluamia ihmisyyden kokemuksia, mutta vaatimuksille ei näy loppua. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Nitro Circus Live
Kauden päätös. Nitro Circus ajaa Lontoon-esityksen jälkeen pohjoiseen kohti Skotlantia. He saavat aamuhämärissä iloisen herätyksen rummuilla ja säkkipilleillä. Miehet pääsevät myös kokeilemaan Ylämaan kisoja kiltit yllään järkälemäisten skottien opastuksella. Glasgow'sta matka jatkuu Amsterdamiin, mutta matkalla katoaa esityksen ohjaaja Bobby. Hän jää Isoon-Britanniaan ilman passia. Amsterdamissa koko joukkio yrittää hypätä kanavan yli seipäällä, eikä siitä selvitä ilman verenvuodatusta. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
02:05
Eloonjääneet
Tarpeellisia taitoja. Maahan lähetetyt nuoret joutuvat osoittamaan taitonsa joutuessaan pelastustehtäviin. Samalla Clarken äidille annetaan yhdeksän päivää aikaa todistaa, että Maassa voi elää, tai Arkin populaatiota joudutaan harventamaan. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:55
Astral TV