UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 23.10.

04:45
Supernatural (K16)
Tulipalokiire. Kausi 10, 13/23. Omituinen auto-onnettomuus saa metsästäjäveljekset saapumaan paikalle tekemään tutkimuksia, mutta nykyteknologian mutkikkuus tekee tapauksesta vieläkin kummallisemman. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).

Kello 6:00

08:00
Ruotsin surkein kuski
Pujottelua ja pysäköintiä. Kausi 5, 1/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa ajetaan pujotteluradalla ja testataan yhteistyötä kakkoskuskin kanssa. Lisäksi harjoitellaan taskuparkkia mäessä.
09:00
Villi ja vapaa
Villit ja ei enää vapaat. Kausi 3, 1/13. Baarissa kuullaan järkyttäviä uutisia, kun Justin ja Candance aloittavat seurustelun! Myös muillakin kavereilla menee parisuhteiden saralla kovaa, sillä jopa Burski on löytänyt kumppanin, ja Shelly bongaa itselleen poikkeuksellisen pitkän naisen. Ainoaksi yksinäiseksi jäänyt katkera Danny alkaa sabotoida Justinin ja Candacen juttua, ja pian epävarma Candace alkaakin epäröidä. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3253: Linda on äiti humalan armosta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:00
Lemmen viemää
Sydän syrjällään. Desirée odottaa innolla tanssiaisiltaa Münchenissä Adrianin seurassa. Suunnitelmiin tulee kuitenkin muutos, kun Melli katoaa ja Adrian lähtee huolestuneen Claran etsintäavuksi. Desiréen veri alkaa kiehua, ja hän saa lisää pontta iskeä kiilaa Claran ja Adrianin välille. Werner ei halua, että Charlotte ja Nils esiintyvät julkisesti yhdessä ja kehottaa Nilsiä jäämään pois tanssiaisista, mistä Charlotte ei ole aluksi mielissään. Michael kannustaa Nataschaa kirjoittamaan elämäkertaansa, mutta Nataschan aloituskappale saa hänet haukkomaan henkeään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Nuoruusvuodet. MacGyver seuraa Jack Daltonia Kaukoitään, vihamielisen valtion unohdettuun laaksoon, jonka asukkaat elävät hämmästyttävän vanhoiksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).
15:00
X Factor UK
Kuuden tuolin haaste, osa 2. Kuuden tuolin haaste jatkuu, ja Simon joutuu päättämään, mitkä yhtyeet pääsevät jatkoon. Mukana on myös ennennäkemätön yllätysesiintyjä. Nicolekin pääsee aloittamaan urakkansa yli 28-vuotiaiden kanssa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
17:00
Amazing Race 23. kausi
Loppukiri, osa 2/2. Kausi 23, 12/12. Huikeassa lopputaistossa joukkueet joutuvat kiipeilemään hyisellä jäätiköllä Alaskassa ja käyttämään myös hoksottimiaan selvitäkseen ensimmäisinä viimeiselle Varikolle ja voittaakseen muhevan miljoonan dollarin palkinnon. Keiden kantti kestää loppuun saakka? Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Tuubi
Kausi 3, 7/10. Tuubi, ohjelma joka kutittaa nauruhermoasi juuri oikeasta kohdasta. Tänään vieraina nähdään näyttelijä Jenni Banerjee, juontaja Kristoffer Ignatius, koomikko Arimo Mustonen sekä joka paikan höylä Jani Halme. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ninja Warrior 7. kausi
Orlandon finaali, osa 2/2. Kausi 7, 20/32. Orlandon finaalissa nähdään taas 30 huippu-urheilijaa. Mukana ovat mm. Flip Rodriguez ja kisan viisinkertainen veteraani James McGrath. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Naapurissa kummittelee. Kausi 17, 2/22. Lisan yöunet uhkaavat jäädä vähiin, kun Springfieldin hautausmaa siirretään Simpsonien takapihalle. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Vesirokkokutsut. Kausi 17, 3/22. Maggie sairastuu vesirokkoon, jonka jälkeen Homer ja Marge kutsuvat kaikki naapuruston lapset luoksensa vesirokkokutsuille. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Rööperi (K16)
Rööperi. Aleksi Mäkelän elokuva kertoo Helsingin Punavuoressa asuneiden ammattirikollisten värikkäästä elämästä vuosina 1966-1979. Elokuva on myös aikansa kuvaus ihmisistä ja kaupunkikulttuurista, jota ei enää ole. Elokuva perustuu Tom Sjöbergin ja Harri Nykäsen romaaniin, jossa he haastattelivat Rööperin entisiä rikollisia sekä poliiseja. Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2009 (136)'. Pääosissa: Peter Franzén, Samuli Edelmann, Kari Hietalahti, Juha Veijonen, Jasper Pääkkönen, Pihla Viitala. K16

Arviot: IMDb 6.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Sub.doc: Extreme Brat Camp
Kauhea kesäleiri. Amerikkalaiset vanhemmat lähettävät huonosti käyttäytyviä lapsiaan ja nuoriaan kurileireille, joiden johtajina toimivat muun muassa entiset sotilaat. Kasvatusmetodit ovat karuja, eikä lysti ole halpaa. Iso-Britannia, 2014.

Kello 24:00

00:40
Ninja Warrior 7. kausi
Orlandon finaali, osa 2/2. Kausi 7, 20/32. Orlandon finaalissa nähdään taas 30 huippu-urheilijaa. Mukana ovat mm. Flip Rodriguez ja kisan viisinkertainen veteraani James McGrath. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:40
American Gothic
Rouva X. Kausi 1, 12/13. Bostonin pormestarinvirkaa tavoitellut Alison odottaa jännityksellä kampanjansa huipentumista. Samaan aikaan verkko kiristyy Hopeakellon rikostoverin ympärillä, kun poliisitutkimus etenee kohti vääjäämätöntä loppuaan. Yhdysvaltalainen draamasarja rikkaasta Hawthornien perheestä, jonka äskettäin kuollut perheenpää paljastuu mahdolliseksi sarjamurhaajaksi. K12 (ahdistus).
02:35
Grimm
Kolmiodraama. Kausi 4, 15/22. Nick ja Hank tutkivat kuolettavaksi muuttunutta kolmiodraamaa. Aavevuodosta kärsivä Renard pyytää apua Monroelta ja Rosaleelta. Juliette on vaikean päätöksen edessä. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Supernatural (K16)
Pyövelin laulu. Kausi 10, 14/23. Vaarallinen sarjamurhaaja katoaa omituisesti kuolemansellistä, ja tapaus täytyy selvittää. Paikalle saavuttuaan Dean ja Sam saavat huomata, että kyse onkin jostain vielä pahemmasta, jonka takana on eräs vanha vihollinen. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).
04:25
Lemmen viemää
Sydän syrjällään. Desirée odottaa innolla tanssiaisiltaa Münchenissä Adrianin seurassa. Suunnitelmiin tulee kuitenkin muutos, kun Melli katoaa ja Adrian lähtee huolestuneen Claran etsintäavuksi. Desiréen veri alkaa kiehua, ja hän saa lisää pontta iskeä kiilaa Claran ja Adrianin välille. Werner ei halua, että Charlotte ja Nils esiintyvät julkisesti yhdessä ja kehottaa Nilsiä jäämään pois tanssiaisista, mistä Charlotte ei ole aluksi mielissään. Michael kannustaa Nataschaa kirjoittamaan elämäkertaansa, mutta Nataschan aloituskappale saa hänet haukkomaan henkeään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).