UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 4.12.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Rekkaseikkailu. Homerin vatsa osoittautuu pohjattomaksi hänen otellessaan rekkakuskia vastaan pihvinsyöntikilpailussa. Kun vastustaja on syönyt itsensä tajuttomaksi, Homer ottaa vastuun hänen ajokistaan ajattelematta mihin joutuu. K7
11:30
Simpsonit
Raamatun tarinoita. Pastori Lovejoyn saarnat ovat niin unettavia, että kukin Simpsonien perheenjäsenistä kuvittelee näkevänsä unta omasta raamatun tarinastaan. Aatami ja Eeva, Mooses ja Goljatia vastaan taisteleva Daavid saavat uuden hahmon. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Pop-taiteilija. Kun Homer oppii tuulettamaan äkeitä mielentilojaan maalaamisella, hän alkaa katsella taidekauppiaan suuntaan. - Vieraileva ääni: Isabella Rossellini. K7
12:30
Simpsonit
Vanhus ja poika. Kun Bart aiheuttaa kotikaupungilleen olympialaisten menetyksen, hän rupeaa maksamaan velkaansa hoivaamalla vanhuksia. K7
13:00
Simpsonit
Ei voi ostaa rakkautta. Herra Burns yrittää voittaa itselleen ystäviä esiintymällä työläisten radio-ohjelmassa. K7
13:30
Simpsonit
Lisan aivot. Lisa kutsutaan paikallisen Mensan jäseneksi hänen kirjoitettuaan, mihin kurjaan jamaan hänen isänsä on kaupungin saattanut. - Vieraileva ääni: Stephen Hawking. K7
14:00
Ninja Warrior
Koillisen vuoro. Kausi 4, 7/24. Kuudesta Yhdysvaltain alueen karsintakilpailusta on nyt vuorossa kolmas. Koillisen kovakuntoisimmat kilpailijat haluavat jatkoon, mutta tältäkin alueelta vain viisitoista parasta pääsee Las Vegasin finaaliin. Ensin on selvitettävä ensimmäinen karsinta radalla, jossa on kaksi hurjaa estettä, joita ei ole koskaan ennen nähty jo tässä vaiheessa kisaa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Tiukkaa yritystä. Kausi 4, 8/24. Toistaiseksi vain kahdeksan koillisalueen kilpailijaa on päässyt Miamin esteradan aivan loppuun asti. Nyt valitaan loput osallistujat koillisen loppukilpailuun, mutta esteradasta selviäminen onnistuu vain harvoilta. Osallistujia on naisopettajasta sotilaisiin, ja moni on harjoitellut kisaan kaiken liikenevän aikansa. Antaako kokovartalomaalaus lisävauhtia? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Valehtelevat viettelijät
Synkkä salaisuus. Kausi 5, 10/25. Kaikki tahtovat kuulla, miten Ali vastaa Cyrusin tunnustukseen. Melissa vihjaa tietävänsä totuuden ja kehottaa Spenceriä pysymään erossa Alista. Aria pohdiskelee Spencerin ehdotusta ja Spencer etsii kadonnutta ääninauhaa. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
100 vuotias ja vielä ratissa!
Dokumentissa tutustutaan iäkkäisiin autoilijoihin, joilla kaasujalkaa pakottaa ja autoilun tuoma vapaus kutsuu edelleen. Kun ikää on jo lähes 100 vuotta, herää kuitenkin kysymys, sujuuko autoilu yhtä sutjakkaasti ja turvallisesti kuin nuorena. Mitä nämä innokkaat autoilijat ajattelevat itse ajamisestaan, ja mitä muut ajattelevät heistä? Iso-Britannia 2014. Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Pop'n'Roll
Osa 5. JVG & Juuso Mäkilähde. Vieraina JVG & Juuso Mäkilähde Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
X Factor UK
Tuloslähetys 7. Enää kuusi kilpailijaa on jäljellä, ja tänään jälleen yksi putoaa pois. Vieraina ovat huikean paluun tehnyt Craig David ja R'n'B-supertähti Alicia Keys. Esitetty Britanniassa 20.11.2016. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
20:00
The Xtra Factor
Putoaja, kilpailijat ja tuomarit kertovat mietteitään elokuvakuvateeman jälkeen. Rylanin iloksi haastattelussa on Craig David. Roman Kempin osiossa kuullaan, kuka kilpailija on twiitannut eniten kehuja itsestään. Julkkispaneelissa ohjelmaa ruotivat Denise Van Outen, Bobby Norris ja Myleene Klass. Musiikkiteemana kuullaan Louis'n inhokeita, ja musiikkivieraina esiintyvät Wilkinson ja Karen Harding. Esitetty UK:ssa 20.11. Brittiläinen realitysarja.
20:59
Pop'n'Roll
Osa 2. Anna Abreu & Jonna Tervomaa. Vieraina Anna Abreu & Jonna Tervomaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:58
X Factor UK
SUORA SEMIFINAALIN TULOSLÄHETYS. Nyt eletään kutkuttavia ratkaisun hetkiä. Kannustetaan koko Suomen voimin Saara Aalto jatkoon ja X Factor UK:n finaaliin!
23:00
Myytinmurtajat
Asehommia. Elokuvan palkkatappaja paikallistaa ihmisen seinän takaa. Onko mahdollista löytää ja ampua ihminen seinän läpi? Tänään selvitetään erilaisten seinien luodinkestävyys. Entä voiko ammuksen laukaista pitämällä sitä tulessa sormilla? Mukana myös Breaking Badista tuttu Jonathan Banks.

Kello 24:00

00:00
Vampyyrien sukua (K16)
Uudelleensyntymä. Kausi 2, 1/22. Alkuperäisillä vampyyreillä, Mikaelsonin sisaruksilla, ei mene hyvin. New Orleans on ihmissusien vallassa, vampyyrien rivit ovat hajallaan, ja Hayley ja Klaus ovat joutuneet luopumaan tyttärestään. Pian koittaa kuitenkin vastaiskun aika. Guerrera-ihmissusien laumanjohtaja Francesca Guerrera uskoo valmistautuneensa iskuun tarpeeksi hyvin, erityisesti kun noitien taikasormukset heikentävät Klausia. Amerikkalainen vampyyrisarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Hävyttömät
Välien selvittelyä. Kausi 6, 11/12. Debbien vauva valvottaa koko perhettä. Frank tarjoutuu maksamaan Fionan häät. Rahojen puute ei tietenkään ole ongelma, ja Frank lähtee kaupungille hoitamaan asian kuntoon. Sean pelkää, että Fiona joutuu vielä kärsimään tästä ja päättää selvittää tilanteen Frankin kanssa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:05
Valehtelevat viettelijät
Kopiomurha. Kausi 6, 12/20. Ystävykset kokoontuvat Alin luo illalliselle. Vain Aria puuttuu, ja hänen nopea poistumisensa kaupungista herättää kysymyksiä. Etelä-Amerikan tragedia vaikuttaa Ezraan niin työasioissa kuin yksityiselämässäkin. Spencer ja Caleb sen sijaan muistelevat Eurooppaa kaiholla. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.