UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 26.7.

06:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Kuka hän on?. Sebastian ei saa järvellä kohtaamaansa vaaleaverikköä mielestään. Nainen katosi paikalta, mutta Sebastian löysi hänen viulunsa jousen. Kuka on tämä nainen? Werner on kiukkuinen, kun Poppy meni paljastamaan hänen suhmurointinsa. Poppy lupaa tehdä mitä vain virheensä korjaamiseksi. Wegenerin sisarusten oikeudenkäynnissä on tuomion aika. Nils yrittää vihdoin kertoa Normanille totuuden. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kauhukeittiö
Lippu korkealla. Kausi 8, 14/15. Semifinaalissa neljästä viimeisestä kilpailijasta karsitaan puolet pois. Ensin heidän pitää luoda eri makumaailmoja yhdistelevä fuusiokeittiöannos, ja illallisella kukin neljästä pääsee - tai joutuu - johtamaan keittiötä. Suorasanaisen Gordon Ramsayn isännöimässä amerikkalaisessa ruokarealityssa joukko kokkeja kilpailee keittiömestarin pestistä Los Angelesissa sijaitsevan J W Marriott -hotellin ravintola L.A. Marketissa.
15:00
Gordon kokkaa tykimmin
Ei keittiötä vailla klassikoita. Jokainen keittiö kaipaa perinteikkyyttä, joten Gordon näyttää mallia, miten päivittää klassikkoherkkuja nykypäivään. Aamiaiseksi on tarjolla keitettyjä kananmunia sekä paistettua anjovisleipää, ja perinteisestä brittilounaasta Gordon muokkaa ruokaisan salaatin, jonka kylkiäisinä tarjotaan uunituoreita olutleipäsiä. Päivälliseksi uunissa paahtuu täytettyä naudankylkeä, minkä jälkeen suut pannaan makeaksi perinteisellä englantilaisella Eton mess -marenkijälkiruualla. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa julkkiskokki Gordon Ramsay perheineen vinkkaa kiireisille kotikokeille, miten valmistaa helppoja ja herkullisia ruokia.
15:30
Gordon kokkaa tykimmin
Ranskalaisen keittiön salat. Kun parikymppinen Gordon aloitteli kokinuraansa, ranskalainen keittiö vei hänen sydämensä ja kielensä mennessään, minkä kunniaksi perehdytään maankulun keittiön saloihin. Aamiaisella suu pistetään makeaksi sitruksisilla madeleine-leivoksilla, ja lounaaksi valmistetaan perinteistä nizzansalaattia. Päivällisvalmisteluissa leimahtaa, kun Gordon liekittää kanaviillokkia konjakilla. Jälkiruuaksi tarjoillaan paahtovanukasta laventelilla höystettynä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa julkkiskokki Gordon Ramsay perheineen vinkkaa kiireisille kotikokeille, miten valmistaa helppoja ja herkullisia ruokia.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Painajainen maaseudulla. Geldestonin pikkukaupunkiin muuttaneen seitsenhenkisen Tuttlen perheen painajainen toteutui, kun naapuri ampui heidän koiransa. Gilmourin pariskunta puolestaan uskoi löytäneensä unelmakodin luonnonkauniista Cumbrian kreivikunnasta, kunnes naapuri paljasti todellisen luonteensa. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Ihmemies MacGyver
MacGyverin naiset. Villin Lännen päivistä uneksiva MacGyver kohtaa kolme viehättävää neitosta sekä joukon kuuluisia lainsuojattomia! Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Liukkaat banaaninkuoret. Adam ja Jamie testaavat, kuinka helppoa banaankuoriin todella on liukastua. Tiimi yrittää valmistaa timantteja kotikonstein. Lisäksi totuus kaksoisdippauksesta - jos dippaa sipsin uudelleen kastikkeeseen haukattuaan siitä kerran, kuinka paljon suun bakteereja kastikkeeseen siirtyy?
19:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
19:30
Miehen puolikkaat
Totuuden hetki. Louisille pitää kertoa totuus, jotta adoptio voi edetä. Lyndseyn yllätyskäynti sotkee Alanin kuviot täysin, mutta sovitellessaan tilannetta myös Walden joutuu ojasta allikkoon. K7 (seksi).
20:00
Simpsonit
Uusi tyttö. Lisa haluaa olla ystävällinen uudelle luokkatoverilleen, mutta tyttö vastaa paukauttamalla häntä nenään. Homer perustaa vauvanturvayrityksen. K12 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Safari. Simpsonit kokevat uskomattomia seikkailuja, kun Homer voittaa koko perheelle Afrikan matkan yllättävällä tavalla. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Sisilia. Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
22:00
Myytinmurtajat
Liukkaat banaaninkuoret. Adam ja Jamie testaavat, kuinka helppoa banaankuoriin todella on liukastua. Tiimi yrittää valmistaa timantteja kotikonstein. Lisäksi totuus kaksoisdippauksesta - jos dippaa sipsin uudelleen kastikkeeseen haukattuaan siitä kerran, kuinka paljon suun bakteereja kastikkeeseen siirtyy?
23:00
Teknavi
Kausi 11, 2/8. Kauden toisessa jaksossa vieraillaan Geneven autonäyttelyssä ja tutustutaan vuoden kiinnostavimpiin autouutuuksiin. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on Lexuksen uusiutunut RX-katumaasturi, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat tänä vuonna elektroniikkamarkkinoita valloittavat virtuaalilasit. Markku Alén joutuu yllättävään haastekisaan Santahaminan varuskunnassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Virittäjät
Jakso 2. Jani Komulainen - Toyota MR2 GT-S -95 . Tänään ei puutu Virittäjistä vauhtia kun Mikalla on vastassa Time Attack ohjus Jani Komulaisen ohjastamana. Myös katsojat voivat kokeilla jakson autoa ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät mobiilipelissä.

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Pettymys. Kausi 7, 5/22. Bonnielle, Damonille ja Alaricille paljastuu karmea totuus Feenikskivestä. Caroline lähettää Stefanin tapaamaan ensirakkauttaan Valerieta. Lily ikävöi kuollutta rakastaan Juliania. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
01:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
01:55
Miljoonapotti