UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 8.12.

10:00
Lemmen viemää
Patikkaretki. Friedrich pyytää, ettei Charlotte luopuisi pormestarin tehtävästä hänen vuokseen. Charlotte kertoo mustasukkaiselle Beatricelle, miten meneillään oleva kriisi tuntuu kuitenkin lähentävän häntä ja Friedrichiä. Beatrice tunnustaa Friedrichille rakkautensa tätä kohtaan, mutta Friedrich vaatii suhteen päättämistä. Michael ehdottaa Nataschalle sovinnon eleenä patikkaretkeä. Retkellä piknikille pysähtyessä Michaelia puraisee ilmeisesti käärme. Natascha lähtee hakemaan vuoristomökiltä ensiapupakkausta mutta löytääkin jotain muuta... Luisa kokee, että David painostaa häntä leikkaukseen. Keskusteltuaan asiasta Sebastianin kanssa hän tekee oman päätöksensä. Hildegard ei innostu ideasta hyödyntää Pyhää Aldaa Burger Bräu -oluen markkinoinnissa, mutta André päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Myrkyttäjät. Myrkyttäjät. Selvittäessään vesistön outoa saastumista Mac törmää sekä häikäilemättömään riistoon että vilpittömään yksinkertaisuuteen. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Tulisipa Josh bileisiini. Kausi 1, 3/18. Joshin tyttöystävä ei anna tämän tavata Rebeccaa yksin, joten Rebecca päättää järjestää kunnon bileet, joihin myös Josh voisi tulla. Ongelmana vain on saada muitakin vieraita paikalle. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Myytinmurtajat
Salsaten vapauteen. Tässä jaksossa nähdään hurja kaksintaistelu, jossa Jamie ja Adam yrittävät paeta vankilasta salsakastikkeen avulla. Lisäksi nähdään, kannattaako sementtiautoa putsata dynamiitilla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Sekoilevat idiootit
Isäsuhteita. Kausi 1, 6/26. Tänään ihmetellään eritoten isien toilailuja. Lisääksi tapaamme muun muassa Adrianin, joka luulee joutuneensa kummitustaloon. Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Kovaa ja korkealta. Kausi 1, 23/24. Varjoliitoa Ranskassa, vapaalaskun historiaa Jackson Holessa, kiipeilyä Teneriffalla, laskettelua Whistlerissä ja Alaskassa, surffausta Meksikossa sekä liitovarjohyppy keskellä kaupunkia Bangkokissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Etelän karsintakilpailu. Kausi 4, 13/24. Kamppailu jatkopaikoista kohti Las Vegasin finaalin legendaarista esterataa Mount Midoriyamaa kiihtyy. On Yhdysvaltojen etelävaltioiden aika karsia parhaimmat kilpailijat Dallasissa. Uutta aikaisempaan on tällä kertaa radan köysieste. Mukana on pari varteenotettavaa kilpailijaa, joita kisaisännät aikovat pitää tarkasti silmällä. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Mutsi
Vuoden äiti. Bonnie harjoittelee muiden yllytyksestä flirttailua. Christy jännittää Roscoen opettajan tapaamista, joka saakin yllättävän käänteen. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Rillit huurussa
Muistoja lämmöllä. Tulee sähkökatko ja Howardin äidin tekemät herkkuruoat alkavat sulaa. Ystävykset kokoontuvat muistoaterialle kynttilänvaloon. Sheldonin ja Leonardin yhteinen projekti pääsee tunnettuun tiedelehteen asti, mutta jotain jää jutusta uupumaan. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Klovni menettää järkensä. Kun Hassu-klovni saa selville, että hänellä on yhden yön jutun seurauksena Bartin ikäinen tytär, hän pyytää Homerilta kasvatusopastusta. - Vierasäänet: Drew Barrymore, Stephen King, Joe Mantegna, John Updike. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Puunhakkaaja. Innostuttuaan vegetaarimielenosoituksesta Lisa leiriytyy punapuun oksalle vastustaessaan puunkaatoa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
X Factor UK
Live-esitykset 8. Kilpailu on edennyt neljännesfinaalivaiheeseen, ja jäljellä olevat viisi kilpailijaa esittävät nyt kaksi laulua. Ensimmäisenä kuullaan tuomari Louis Walshin lemppareita. Toisen kilpailukappaleen kilpailijat ovat valinneet itse. Alkuperäinen esityspäivä 26.11.2016. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
22:45
The Xtra Factor
Matt Edmondson ja Rylan Clark-Neal tenttaavat tuomareiden ja kilpailijoiden tunnelmia Louisin lempparit -illan jälkeen. Katsojat esittävät kysymyksiä tuomareille. Esitetty Briteissä 26.11.2016. Brittiläinen realitysarja.
23:15
Empire
Taivaan tulet. Lucious pääsee vapaaksi takuita vastaan, mutta ei saa palata Empireen. Hän yrittää palauttaa sovun perheeseen, jota repii nyt myös Cookien ja kumppaneiden perustama uusi levy-yhtiö. Jaksossa nähdään vierailevana tähtenä muun muassa Timbaland. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Ninja Warrior
Etelän karsintakilpailu. Kausi 4, 13/24. Kamppailu jatkopaikoista kohti Las Vegasin finaalin legendaarista esterataa Mount Midoriyamaa kiihtyy. On Yhdysvaltojen etelävaltioiden aika karsia parhaimmat kilpailijat Dallasissa. Uutta aikaisempaan on tällä kertaa radan köysieste. Mukana on pari varteenotettavaa kilpailijaa, joita kisaisännät aikovat pitää tarkasti silmällä. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:10
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Onnea ja epäonnea. Kausi 1, 22/24. Luvassa on maastopyöräkikkailua veden päällä, laskettelua ja sekoilua Wyomingissa sekä freestyle-laskua entisessä sotilastukikohdassa. Lisäksi ammattilaissurffaaja Matt Meola kertoo elämäntyylistään, ja Johan Jonssonin seikkailu Turkissa saa jatkoa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Uusinta. K7 (ahdistus).
01:35
Circuit eMotorsport
Kausi 1, jakso 9/10. Kolmannen ja samalla viimeisen semifinaalin tähtivieraana nähdään mediapersoona Jussi Heikelä, joka on Kalle Palanderin valinta kilpailun mustaksi hevoseksi. Pystyykö, virtuaalisia ajopelejä harrastava radiojuontaja ja entinen Korporaation keulakuva yllättämään kun vastassa on finaalipaikkaa kärkkyviä huippukuskeja? Yhdelle kilpailijoista jo ohjelmaan osallistuminen on ollut käänteentekevää ja jaksossa selviää miksi. Circuit eMotorsport on uusi viihteellinen virtuaaliautoilun eSports-ohjelma, jossa kuka tahansa voi haastaa kilpakuskeja ja julkkiksia virtuaalisessa formulapelissä. Ohjelmassa mielenkiintoiset persoonat, intohimoiset kuskit ja tähtijulkkikset kisaavat ja naljailevat keskenään kohti finaalia, jonka voittaja pääsee ajamaan oikealla F1-autolla. Ohjelman juontajakaksikkona toimii moottorimimmi Emma Kimiläinen sekä moottoriturpa Kalle Palander.
02:05
Almost Human (K16)
Uusi aine. Kaduille ilmestyy uusi huume, jota diilaa "Piispaksi" kutsuttu mies. Kennex ja Dorian auttavat Rudyä soluttautumaan Piispan organisaatioon. Huumepoliisi Cooper murhataan ja aluksi kaikki olettavat hänen siirtyneen rikollisten puolelle, mutta Kennex on täysin varma hänen syyttömyydestään. Paljastuu, että Piispa onkin yllättäen Kennexin vanha tuttu. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:55
Salatut elämät
Osa 3102: Alissan puolesta Jiri voi vetää ranskaan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).