UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 10.2.

06:00
Astral Tv
10:05
Lemmen viemää
Kutsu tuolle puolen. Kun Nils hieman selvempänä hetkenään tajuaa, että hän on suudellut Juliaa eikä Sabrinaa, hän on vihdoin valmis vastaanottamaan apua. Michael järjestää hänet terapiaan, mutta viime hetkellä Nils karkaakin takaisin kotiin ja kuulee Sabrinan viettelevän kutsun rajan takaa. Andrélla menee suunnitelmat uusiksi, kun Friedrich ei annakaan hänelle vanhaa työpaikkaa takaisin. Sebastian haluaa Patrizian, mutta Niklaskin alkaa olla varma tulevasta vaimostaan. Natascha on raivoissaan muuttuneesta imagostaan ja haluaa eroon sopimuksestaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Muodin huipulle
Tehtävä 3: Piirrä punaisen maton Emmy-vaate!. Tehtävänä on suunnitella Emmy-palkintojuhlan punaiselle matolle sopiva vaate. Budjetti on 300 dollaria ja aikaa yksi päivä. Kilpailijat jaetaan kahden hengen tiimeihin tavalla, jossa Toyotan linjakkailla Lexus-autoilla on iso osa. Myös auton väri vaikuttaa tehtävään. Asiakkaikseen tiimit saavat Project Runway -sarjan eri tuotantokausien jäseniä. Yhden kaksikon tähtenä on 9. kauden voittaja Anya Ayoung-Chee. Designer ja voittajavaatetta kantava malli pääsevät mukaan Emmy-juhlaan. Aamulla kilpailijat huomaavat, että tietty sänky on tyhjä; kollega on poistunut yön aikana. Kotiinsa? Lopullisesti? Tapahtuuko catwalkillakin jotain vakiodramaattisuudesta poikkeavaa? Vieraileva tuomari: näyttelijä-muusikko Krysten Ritter. Vakituiset tuomarit: Nina Garcia, Michael Kors. Juontaja-tuomari: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
15:00
Top Chef
Tervetuloa Texasiin. Kausi 9, 1/18. Texasiin on kutsuttu 29 kokkia, joista kisaa pääsee jatkamaan vain 16. Ensin kokelaiden on valmistettava annokset siasta ja kanista. Yksi kokelas joutuu kotimatkalle jo ennen kuin pääsee lieden ääreen. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Amazing Race
Rantaleikkejä Phuketissa. Indonesiasta kone lennättää kilpailijat Thaimaan Phuketiin. Andy ja Tommy sekä Laurence ja Zac säntäävät matkaan ensimmäisinä mutta tekevät virhearvion, kun eivät varaa jatkolentoa suorilta käsin, ja jäävät kisassa hännille. Saavatko he kirittyä johtoasemansa takaisin? Thaimaassa reissaajat taistelevat tuulta ja veden virtausta vastaan sekä huhkivat kalliokiipeilyn parissa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.
17:00
Walker, Teksasista
Peitetehtävissä. Rikosetsivä Carlos Sandovar on soluttautunut huumekartellin sisäpiiriin. Rangereiden johtamassa operaatiossa tehdään viimeinen pinnistys ennen sen lopettamista. Samaan aikaan Trent Malloyn karatekoulussa valmistaudutaan isoon turnaukseen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippi. Adam ja Jamie yrittävät nostaa auton ilmaan ilmastointiteipillä, ja myöhemmin he rakentavat siitä purjeveneen. Kari, Tory ja Grant puolestaan rakentavat ilmastointiteipistä tykin. Uusinta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Friends with Better Lives
Naapurisuhteita. Kausi 1, 11/13. Andi haluaa osallistua enemmän naapuruston toimintaan, mutta Bobby ei innostu. Lowell järjestää vastahakoisesti Katelle treffit. Jules osoittautuu tiukaksi neuvottelukumppaniksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Taistelu Chesteristä. Alanin ja Kandin avioeron päällimmäiseksi riidanaiheeksi nousee Chester-koiran huoltajuus. Alan haluaisi säilyttää läheiset välit Chesteriin. Charlie korostaa, että hänen taloonsa ei tuoda koiria asumaan, mutta kukapa nyt Charlieta kuuntelisi. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Herkku-Homer. Simpsonit joutuvat avaruusolioiden ruokapöytään. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Bartin uusi ystävä. Homer hypnotisoidaan uskomaan, että hän on kymmenenvuotias. Hypnotisti katoaa, ja Homer jää hypnoosiin. Homerilla synkkaa Bartin kanssa, eikä hän suostu enää kantamaan vastuuta aikuisen lailla. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
Tähtien sota - myytin paluu. Valosapelien sähinää ja leffamyyttejä. Adam ja Jamie palaavat Tähtien sota -myyttien kimppuun. Tällä kertaa tutkitaan, onko valosapelitaistelussa isokin etu seistä ylärinteessä, niin kuin Obi-Wan väittää. Entä voiko sädeaseen ammusta oikeasti väistää?
22:00
Empire
Kuolema vai comeback?. Lucious on yhä ahtaammalla valmistautuessaan Cookien masinoimaan konserttiin ja tulevaan osakeantiin. Hakeem niskuroi, eikä Andrekaan enää tyydy osaansa. Auttaisiko kolmas poika ahdingossa? Jaksossa nähdään vierailevana tähtenä Snoop Dogg. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Friends with Better Lives
Naapurisuhteita. Kausi 1, 11/13. Andi haluaa osallistua enemmän naapuruston toimintaan, mutta Bobby ei innostu. Lowell järjestää vastahakoisesti Katelle treffit. Jules osoittautuu tiukaksi neuvottelukumppaniksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
American Horror Story (K18)
Pinkit leivokset. Kausi 4, 5/13. Stanley yrittää myrkyttää Betten ja Dotin leivoksilla ja lupaa tehdä Elsasta tähden. Desiree saa tietää, että voi saada lapsia ja haluaa leikkauttaa itsensä normaaliksi, mikä ei miellytä Delliä. Amerikkalainen kauhusarja. K18 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina televisiopsykologi Dr. Phil, Togetherness-sarjan luojat Mark ja Jay Duplass sekä kirjailija Michael Eric Dyson. Musiikkivieraana Anderson .Paak. Esitetty USA:ssa 3.2.2016.
01:25
Vampyyripäiväkirjat
Jäähyväiset. Kausi 6, 15/22. Koko kaupunki kokoontuu sheriffi Forbesin hautajaisiin. Elena epäilee, että Caroline ei kestä suruaan niin hyvin kuin antaa ymmärtää. Kai on sairas ja pyytää apua Jolta. Bonnie seilaa kahden eri vankilamaailman välillä ja yrittää päästä taas kotiin. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (ahdistus).
02:20
Voittostudio