UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 17.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Laukaus. Friedrichin tähtäimessä on metsässä ratsastava Patrizia, mutta hän antaa aseen laueta ilmaan. Hevonen kuitenkin pelästyy, ja Patrizia putoaa sen selästä. Leonardilla on epäilyksensä, mistä Patrizian vakava onnettomuus johtuu. Werner väittää radiohaastattelussa Friedrichin antavan suuren tukisumman kylpylähankkeelle, ja Friedrich ei kehtaa kieltäytyä keksitystä lahjoituksesta. Curd käy kovaa sisäistä kamppailua itsensä kanssa alttaritaulun varastamisesta. Alfonsia ja Hildegardia lapsettaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Jamie Oliverin koululaishaaste
Työelämään tutustumista. Nuoret saavat mahdollisuuden kokeilla siipiään työelämässä. Eräs heistä pääsee kokkaamaan ammattikeittiöön. Oppilaat viimeistelevät Romeo ja Julia -näytelmäänsä ja Jamie opettaa heille kalan käsittelyä ja kypsentämistä. Liikuntatunnilla pidetään hauskaa uimisen muodossa. Brittiläisessä realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver patistaa koulunsa kesken jättäneet ongelmanuoret takaisin opintojen pariin perustamalla unelmakoulun huippuopettajineen.
15:00
Myytinmurtajat
Törmäysvoimia. Adam ja Jamie tutkivat, vastaako kaksi 80 km/h toisiinsa törmääväa autoa törmäystä seinään 160 km/h. Tiimi yrittää uudelleen saada sukat pois jalasta lyömällä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Gladiaattorin yö. Trivetten entinen tyttöystävä Diane saapuu tapaamaan Trivetteä. Diane pelkää veljensä Randyn puolesta, joka on sotkeutunut laittomaan katutaistelijarinkiin. Wade Cantrell järjestää vedonlyöntiotteluita, joissa taistellaan paljain rystysin, kunnes toinen on kanveesissa. Cordell ja Trivette soluttautuvat mukaan katutaistelijoiksi tehdäkseen laittomuuksista lopun. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Arvokas maalaus. Friedrichin on myönnettävä Leonardille olevansa syyllinen Patrizian ratsastusonnettomuuteen. Hän yrittää suostutella poikansa naimisiin Paulinen kanssa sillä aikaa, kun Patrizia on sairaalahoidossa. Yksinäisyys vaivaa sairaalassa toipuvaa Patriziaa. Coco ja Michael yrittävät lisätä säpinää suhteeseensa, mutta olosuhteet eivät ole oikein suotuisat. Martin tuo vauvauutisia Kiralta ja Xaverilta. Sabrina ei saa mielestään hotellin kappelissa olevaa miljoonien arvoista Rubensin maalausta, josta Curd on kertonut. Kun André kertoo rahahuolistaan, tytär saa mielestään superhyvän idean. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Kurjat kuppilat USA
Ruokaa ja rakkautta kreikkalaisittain. Christina ja Manny pyörittävät kreikkalaista ravintolaansa Kati Alloa Queensissa, New Yorkissa. Avioparin keskinäinen nahistelun on kuitenkin ajaa bisneksen nurin. Tytär Evelyn ja kokki Ramsay yrittävät pelastaa tilanteen.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Kolme miestä ja tyttö
Laatikon salat. Nick perii sievoisen summan ja tuhlailee heti holtittomasti outoihin ostoksiin. Jess ei halua vaikuttaa ilonpilaajalta, mutta päättää silti hoitaa Nickin retuperällä olevat raha-asiat salaa kuntoon. Schmidt puolestaan yrittää tehdä jaloja tekoja hyvittääkseen kolmiodraamapetoksensa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
19:30
Miehen puolikkaat
Morsiameni on kiinteistökeisari. Häät lähestyvät, ja Charlie suostuu olosuhteiden pakosta lähtemään Chelsean kanssa tanssikurssille. Kun puhe kääntyy tanssin lomassa avioehtoon, Charlie saa selville, että Chelsea omistaa joukon kiinteistöjä kaupungin paraatipaikoilta. Charlie vetää herneen nenään, koska hän epäilee Chelsean pimittäneen omaisuutensa tahallaan, jotta hänen ei tarvitsisi osallistua yhteisten kulujen maksamiseen. Ja mikä pahinta: miksi Chelsea haluaa naida hänet, ellei rahan takia? Alan puolestaan heittäytyy haikeaksi ja muistelee häävideota katsellen omia häitään. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Ornitofobiadiffuusio. Lintupelosta kärsivä Sheldon on kauhuissaan huomatessaan, että asunnon ikkunan ulkopuolelle on asettunut sininen siivekäs. Kuinka sen saisi säikyteltyä matkoihinsa? Leonard ja Penny menevät ensimmäistä kertaa leffaan pelkkinä ystävyksinä ja päätyvät viettämään mielenkiintoisen illan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Hermostusta ja herhiläisiä. Lisa hermostuu, kun hänen herhiläisharrastuksensa on vaarassa kaupunkiin rakenteilla olevan stadionin tähden. Kumpi voittaa - eläinten oikeuksia puolustava neitokainen vai rahanahne Mr. Burns? Jaksossa ääninäyttelevät vierailijat nimeltä Marv Albert, Jeff Bezos ja Mark Cuban. Albert tunnetaan urheiluselostajana, Bezos Amazon.comista ja Cuban useista televisiotöistään. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Riemukas kalaretki. Kilpailijat heräävät aamuvarhain ja lähtevät Montaukiin kalastamaan. Tietyt kilpailijat alkavat käydä toistensa hermoille, eikä joukkueisiin jako ilahduta jokaista, mutta kalastamisen riemu tarttuu lopulta kaikkiin. Viiden tunnin kalastusurakan jälkeen siirrytään rannalle ruoanlaittopuuhiin. Useimmat kilpailijat valmistavat oman ruokalajin itse saalistamastaan kalasta, mutta yksi joukkue päättää keskittää voimansa yhteen yhteiseen ruokalajiin. Onko se viisas ratkaisu? Vierailevana tuomarina toimii kaloihin erikoistunut kokki Kerry Heffernan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
22:00
NCIS: New Orleans
Juoruja kerrakseen. Vesistöstä löydetty kuollut sotilasmestari ei ole kokenut normaalia hukkumiskuolemaa, vaan saattaa olla vesikidutuksen uhri. Pian huomataan uhrin vaimonkin kadonneen jäljettömiin, ja pariskunnan uteliaan naapurin havaitsema tumma auto johdattaa tutkijat kidnappauksen jäljille. Juttu tulee ratkaista ennen kuin sieppaajien antama aikaraja on kulunut umpeen, joten tutkijoiden avuksi saapuu FBI-agentti T.C. Fornell (Joe Spano; Hill Street Blues). Chris on törmännyt Merrin entiseen työkaveriin ja vihjailee kuullensa yhden jos toisenkin mehevän juorun. Jaksossa vierailee myös NCIS:n Leon Vance (Rocky Carrol). Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Kolme miestä ja tyttö
Laatikon salat. Nick perii sievoisen summan ja tuhlailee heti holtittomasti outoihin ostoksiin. Jess ei halua vaikuttaa ilonpilaajalta, mutta päättää silti hoitaa Nickin retuperällä olevat raha-asiat salaa kuntoon. Schmidt puolestaan yrittää tehdä jaloja tekoja hyvittääkseen kolmiodraamapetoksensa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
23:30
Star-Crossed - Maailmat vastakkain
Lempi voiman suo. Tragit sieppaavat takaisin salaperäisen suvek-laitteen. Ehtivätkö Emery ja Roman ystävineen pysäyttää tuomiopäivänkoneen, ennen kuin Edendalen ja koko ihmiskunnan kohtalo on sinetöity? Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta. Sarja päättyy. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Voittostudio