UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 17.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Surun murtama mies. Konstantin syyttää Nataschan keskenmenosta Marlenea, ja heidän välinsä tulehtuvat pahasti. Suru syntymättömästä lapsesta painaa miehen mieltä, mutta hän löytää keinon päästä surussa eteenpäin. Goranin varkaus paljastuu Nilsille, joka haluaa ehdottomasti palauttaa rahat Marlenen kaupan kassaan ennen kuin kukaan huomaa mitään. Pahaksi onneksi Sabrina osuu paikalle ja hälyyttää poliisin. Onnellinen aviopari Kira ja Xaver jättää Fürstenhofin aloittaakseen uuden elämän Berliinissä. Charlotte pelkää olevansa ihan vainoharhainen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
XOX Betsey Johnson
Suuri päivä. Betseyn 70-vuotispäivää juhlistava suuri muotinytös on menestys. Lulu jatkaa neuvotteluja tuotemerkkinsä saamiseksi markkinoille mutta heikoin tuloksin. Amerikkalainen realitysarja.
14:55
Myytinmurtajat
Kapellimestarin kauhunhetket. Jamie ja Adam testaavat, tyrmääkö ilotulitteella ladattu pasuunan sordiino kapellimestarin. Entä onko kultakaloilla 3 sekuntia pidempi muisti? Lisäksi Titanic-myytti uppoavan laivan mukanaan imevistä matkustajista. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja.
16:00
Walker, Teksasista
Cahill vastaan Cahill. Alexin viinaanmenevä juristi-isä Gordon Cahill, joka aikoinaan hylkäsi perheensä alkoholiongelmien takia, ryhtyy puolustamaan rikollispomo Karl Mayesia, jota Alex vuorostaan yrittää passittaa telkien taakse. Kun Mayesin kätyri murhaa röyhkeästi Walkerin vangitseman avaintodistajan, Gordon kääntää kelkkansa mutta joutuu liikaa tietävänä itsekin tappolistalle vaarantaen samalla Alexin hengen. Vastoinkäymisten kautta isälle ja tyttärelle tarjoutuu mahdollisuus vanhojen haavojen paikkailuun. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Valkotakkiset vievät. Doris ja tohtori Drescher haluavat Charlotten pysyvästi pakkohoitoon, mutta Charlotte pääsee irti parivaljakon ansasta ja ryntää Marlenen ja Michaelin luo apua saadakseen. Valkotakkiset kuitenkin vievät Charlotten mennessään. Poliisi ottaa Nilsin kiinni, mutta hän saa puhuttua itsensä vapaaksi. Nils lopettaa leikin, joten Goranilla ei ole työttömänä paljon vaihtoehtoja. Onneksi André ottaa sanasepon kokeeksi oluttupaan tarjoilemaan. Show¿n on jatkuttava Nataschan mukaan, ja hän häipyy Wieniin hyvästejä jättämättä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Catfish
Ystävä vuosien takaa. Parhaat ystävät Kim ja Matt ovat keskustelleet verkossa jo kymmenen vuotta, mutta eivät ole kertaakaan tavanneet. Huolestuneena siitä, miksei ystävä ja mahdollinen sulhoehdokas halua tavata, Kim ottaa yhteyttä Neviin, joka pureutuu antaumuksella tapaukseen. Kim on kuitenkin jättänyt mainitsematta nykyisen poikaystävänsä Scottin sekä menneisyytensä traumat. Ovatko ne syitä Mattin välttelevään käytökseen vai mitä kummaa jutun takana voi piillä? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
BB Extrassa vieraana tosi-tv-tähti Susanna Ruotsalainen. Suoran lähetyksen juontaa Sauli Koskinen.
19:30
Miehen puolikkaat
Nuoruuden lähde. Charlien ikäkriisi syvenee entisestään, kun hän huomaa, ettei enää pysy mukana nuorten tyttöjen vauhdissa. Alan rientää apuun ja johdattaa ahdistuneen veljensä nuoruuden lähteelle. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Salaisten materiaalien turbulenssi. Howard on kauhuissaan huomattuaan merkittävän virheen NASA:lle kehittelemänsä avaruusvessan toiminnassa. Vessa on jo lähetetty avaruusasemalle, joten odotettavissa on haistattelevaa palautetta... Stuart ja Penny suuntaavat toisille treffeille, mutta sitä ennen Leonard antaa kummallekin hieman kummallisia neuvoja sen suhteen, miten treffeillä kannattaa käyttäytyä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Unien mystinen maailma. Kun Homer alkaa kärsiä kiusallisesta vaivasta, koko Simpsonin perheen on matkattava tämän uniin etsimään ratkaisua ongelmaan. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Mangia Mangia, osa 2. Mangia Mangia on kriisissä, mutta omistaja Julie ei näe ongelmien vakavuutta. Gordon Ramsay panee koko kuvion uusiksi keittiötä ja jopa henkilökuntaa myöten, mutta onko tilanne korjattavissa?
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Sons of Anarchy (K16)
Yksinvaltias. UUSI KAUSI ALKAA! Viidennen tuotantokauden alussa Jax yrittää Sons of Anarchyn uunituoreena puheenjohtajana luovia Galindon kartellin, irlantilaisten ja One-Ninersin synnyttämässä aallokossa. Tigin tahattomasti surmaama viaton sivullinen osoittautuu tärkeän ja vaarallisen miehen tyttäreksi, eikä aikaakaan kun muutoksen ja surun kourissa rypevä kerho on taas kerran pahassa pulassa. Pieni toivonpilkahdus löytyy onneksi Gemman uudesta tuttavasta, jota esittää lukuisten sarjojen tähti Jimmy Smits! Sarjan näyttelijäkaartiin liittyy myös mm. Lost ja Kylmä rinki -sarjoista tuttu Harold Perrineau. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX Network. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:10
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Aaveita keskuudessamme . Joukko miehiä ja naisia astelee jalkapallokentällä ennen Mystic Fallsin lukion valmistujaisjuhlaa. He ovat kaksitoista hybridiä ja kaksitoista noitaa - aaveita, jotka ovat tulleet kostamaan. Kol julistaa puhujakorokkeelta, että Mystic Fallsin sankarit päästivät massamurhahelvetin irti, joten kuolleet haluavat oikeutta. Vampyyrinmestäjätkin ovat kaupungissa, ja Damonin henki vaarassa. Onko hän jo ehtinyt kätkeä Silasin ruumiin? Stefan juo Lexin kanssa viskiä ja Bon Jovin "You Give Love a Bad Name" soi. Päättäjäisjuhla alkaa. Elena, Bonnie, Stefan, Matt ja muut ilmestyvät paikalle punaisissa formuissaan. Pormestari puhuu. Onko Bonnie yksi aaveista? Onko hän sulkenut verhon ja antanut Jeremylle elämän saadakseen itse siirtyä Grams-isoäitinsä, henkien ja noitien luo? Elena antaa Katherinelle veristen keinojen kautta ihmisyyden. Mitä tapahtuu, kun Stefan kuulee Elenan ja Damonin kiihkeän hengityksen? Kuka Stefan Salvatore oikeastaan on? Amerikkalainen kauhufantasiasarja elämästä ja kuolemasta Mystic Fallsissa. - Neljännen tuotantokauden päätösjakso. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Simpsonit
Pikku emäntä. Jouduttuaan laskettelutapaturmaan Marge antaa taloudenhoidon perheen toiseksi vastuullisimmalle. K12
01:35
Voittostudio