UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 6.7.

06:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Sulhanen ja kaksi morsianta. Kihlaparin häävalmistelut kangertelevat, koska Charlotten ja Friedrichin toiveet eivät kohtaa. Charlotten hääunelma muuttuu unessa painajaiseksi, jossa on kaksi morsianta. Viimeinen niitti on, kun Natascha ja Charlotte huomaavat toisillaan korut, joita miehet ovat kierrättäneet heillä molemmilla. Ystävät syyttävät Tinaa päiväkirjan myymisestä ja sen julkaisusta. Sabrina tajuaa, että hänen on tehtävä jotain, ja hän yrittää turhaan estää toimittajaa kirjoittamasta enempää. Leonardin mielestä vauvan paikka ei ole enää sairaalassa ja hän haluaa Milan Fürstenhofiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 3. Oppipoika kohtaa mestarin kun nuori Marcos Gois haastaa monessa liemessä keitetyn Markus Kauppisen. Kumpi kokeista vie tuomarit herkullisemmalle makumatkalle? Vierailevina tuomareina katuruoan edelläkävijät Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Amerikan ykkösperhe
Tiedottajan painajainen. Presidentin tyttären raskaus paljastuu ennen aikojaan ja uhkaa jättää päivän muun uutisannin varjoonsa. Veli Skip ja tarmokas äitipuoli ottavat ohjat käsiinsä, kun presidentti itse keskustelee turvaneuvostonsa kanssa tärkeistä valtakunnan asioista. K7 (ahdistus).
15:30
Ben ja Kate
Rohkea rokan syö. Lämminhenkisessä komediasarjassa tapaamme sisarukset Katen ja Benin, jotka ovat kuin yö ja päivä. Holtiton Ben palaa yllättäen maisemiin jahtaamaan entistä heilaansa, kun taas kontrollifriikki Kate yrittää kerrankin vapautua vyölaukustaan ja heittäytyä intohimojen vietäväksi. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
16:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Christer ja Anna. Christer ja Anna ovat keränneet parin vuoden ajan yhdessä raskauskiloja, joiden on nyt aika lähteä. Annan tehtävänä on astua valmentajan vaativiin saappaisiin ja pitää Christerin treeni-into aisoissa, jotta laihdutusprojekti ei mene överiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lemmen viemää
Miehiä jonossa. Andrén mielestä Michael sopisi Cocolle paljon paremmin kuin Goran. Hän järjestää parille tapaamisen viininmaistajaisten varjolla, ja Michael saa tilaisuuden avautua Cocolle tunteistaan. Goran taas yrittää tehdä vaikutuksen Cocoon valitettavan surkeilla kokkaustaidoillaan. Vakuutusrahat helikopterionnettomuudesta tulevat vihdoin, ja innostunut Daniel haluaa ostaa niillä käytetyn helikopterin ja perustaa yrityksen. Paulinen mielestä hän voisi ottaa lisäksi lainaa ja ostaa uuden ja turvallisemman. Mutta Danielilla on vielä yksi ehdotus: hankitaan oma hotelli. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Paniikkia ja pillitystä. Ryhmälaulut Hollywoodissa jatkuvat. Osalla ryhmistä synkkaa paremmin kuin toisilla, mikä näkyy myös lavalla. Moni murtuu paineiden alla, mutta toiset se siivittää loistosuorituksiin. Ketkä löytävät yhteisen sävelen ja jatkavat soolokierrokselle? Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Bart - luottohenkilö. Bart - luottohenkilö. Rehtorin ja opettajan alkava romanssi tuottaa Bartille lisähommia. K7
19:30
Luovat hullut
Hirviö. Kausi 1, 21/22. Paikallisen kirjaston pelastamiseksi täytyisi keksiä hyvä kampanja, ja Simon saakin rohkean idean. Sydneyn uusi poikaystävä osoittautuu homoksi, ja kaikki muut tietävät siitä ennen Sydneyä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Loppuratkaisuvaihtoehto. Sheldon ei kestä sitä, että lempisarja lopetettiin jännittävään kohtaan. Amy tarttuu tähän keskeneräisyysfobiaan oman alansa näkökulmasta. Raj lukee blogista, että Lucy on käynyt treffeillä intialaisen Rogerin kanssa. Voi sentään, mitä tämä tarkoittaa? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Voodoolla vauvoja. Bart ei pidä kuvaamataidon tunneista, joten hän päättää hankkiutua eroon opettajastaan voodoo-kirouksen avulla. Pian opettaja jättääkin työnsä tultuaan raskaaksi, ja Bartin pakeille tungeksii lapsettomia pareja, jotka kaipaavat hedelmällisyyteen erikoistuneen poppatohtorin apua. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Matkalla Perditioniin (K16)
Lama-ajan Chicagoon sijoittuva synkkätunnelmainen rikosdraama, jossa perheensä menettänyt gangsteri päättää lähteä väkivaltaiselle koston tielle entisiä rikoskumppaneitaan vastaan. Ohjaaja: Sam Mendes, USA 2002. (112') Pääosissa: Tom Hanks, Jennifer Jason Leigh, Paul Newman, Daniel Craig, Stanley Tucci, Jude Law. K16

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Hävyttömät (K16)
Vanhin tyttäreni. Kausi 4, 2/12. Frankin on yhä vaikeampaa saada päänsä sekaisin, kun elimistö vastustaa alkoholia kaikin keinoin. Onneksi hän ei ole turhantarkka ja huumeetkin kelpaavat, ja onhan hänellä kekseliäs poika ja naapureita, joiden komeroista löytyy jos jonkinlaista pilleriä. Huumeiden hankkimisen lomassa Carl yrittää etsiä isälleen uutta maksaa. Muille perheenjäsenille Frankin hengen pelastaminen ei kuitenkaan ole kovin korkealla sijalla tärkeysjärjestyksessä, ja luovuttajan löytäminen osoittautuu hankalaksi. Amerikkalainen draamakomedia Gallagherien suurperheen elämästä ja persoonallisesta tavasta hoitaa kohdalle osuvat lukuisat vastoinkäymiset. K16 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Luovat hullut
Hirviö. Kausi 1, 21/22. Paikallisen kirjaston pelastamiseksi täytyisi keksiä hyvä kampanja, ja Simon saakin rohkean idean. Sydneyn uusi poikaystävä osoittautuu homoksi, ja kaikki muut tietävät siitä ennen Sydneyä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
00:40
Rysän päällä
Joogaava jokapaikanhöylä. Kausi 14, 19/22. Joogayrittäjä Daniel Cowen haluaa selvittää, millaisiin syrjähyppyihin hänen tyttöystävä-kollegansa on venynyt. Cynthia Colen miesystävä aiheuttaa kauhunhetkiä jäädessään kiinni rysän päältä. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:35
Voittostudio