UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 21.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Lumisotahavaintoja. Kira saa Martinista tarpeekseen ja menee riidan jälkeen Marlenen luo yöksi. Xaver käyttää tilannetta hyväkseen ja kertoo Kiralle tunteistaan. Sonnbichlereiden talon myyntiyritykset näyttävät menevän mönkään, kun Doriksen ostajaehdokas menettää kiinnostuksensa kirottuun kummitustaloon. Doris on jälleen niin inhottava, että Alfons ennustaa pahan vielä saavan palkkansa. Hauskan lumisodan jälkeen sekä Marlene että Konstantin huomaavat, että heillä on keskenään samanlainen huumorintaju, mutta nyksät ovat ihan tosikkoja. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Tanssien tähtiin
Semifinaali 2/5. Toisessa semifinaalissa toisistaan mittaa ottavat akrobaattinen ja värikäs tanssiryhmä Fear of the Unknown, vanhanaikaista steppiä esittävä A Hoofer's Song, tytöistä koostuva katutanssiryhmä Boadicea, 14-vuotias nykytanssin ihmelapsi Luke, hip hop -tanssiduo Urban Jokers sekä bollywood-tanssia modernisoiva ryhmä Sapnay. Mitkä kaksi esitystä pääsevät jatkoon suureen finaaliin? Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
15:00
Tanssien tähtiin
Semifinaali 3/5. Kolmannessa semifinaalissa finaalipaikoista kilpailevat lasten hip hop -tanssiryhmä Lil Hustlers, irkkutanssipari Brosena, freestyle-katutanssija Supermalcom, balettitaustan omaava 16-vuotias nykytanssija Olivia, poikakaverusten muodostama katutanssiryhmä Antics sekä 7-vuotias tanssijatyttö Sweet Surprise. Kuudesta esityksestä vain kaksi pääsee jatkoon finaaliin. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
15:55
Myytinmurtajat
Ötökkämyyttejä. Saako tarpeeksi suuri määrä mehiläisiä nostettua läppärin ilmaan? Tiimi tutkii toimivatko vesipussit kärpästen karkottajina. Entä voiko törmäys ötökän kanssa olla tappava? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Raskaana, ei raskaana. Natascha voi huonosti ja pyytää Marlenea hankkimaan raskaustestin. Väärinkäsityksen vuoksi Michael luulee onnellisena, että hänestä on tulossa isä. Nils ja Sabrina selvittävät omat Damianiin liittyvät väärinkäsityksensä. Nils tulee ja hakee omansa. Enää mikään ei estä heitä viettämästä lemmenhetkiä kahden kesken. Koska Doris ei näytä luopuvan talosta Sonnbichlereiden hyväksi, perhe keksii uuden pelottelujuonen. Hermoheikko Doris on sen jälkeen vihdoin valmis myymään talon heille takaisin. Xaver on Kiran takia murtunut mies. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Kuohuvat tunteet, osa 1. Alexin ja Walkerin koskenlaskuloma muuttuukin työreissuksi, kun yksi koskenlaskijoista murhataan. Sillä välin Trivette ja CD jahtaavat vankikarkuria, joka on sattumalta samalla joella kuin Alex ja Walker. Kaksiosainen jakso, osa 1/2. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Trilogiaputki. Ted, Marshall ja Barney pitävät kolmen vuoden välein trilogiaillan, jolloin he katsovat putkeen alkuperäisen Tähtien sota -trilogian. Tämä onkin oiva syy muistella, mitä kaikkea kolmen vuoden sykleissä on tapahtunut. Kaverusten elämä ei ole muuttunut niin paljon kuin luulisi, mikä hajottaa Tedin. Onneksi vuosi 2015 näyttää kuitenkin valoisammalta. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lainvalvojat
Tämän illan jaksossa Helsingin väkivaltarikosyksikön Ahlgren ja Huuskonen joutuvat pysäyttämään auton Itäväylällä sekä tutkimaan pientä tulipaloa kerrostalon aulassa. Kenttäjohtopartiolle tuntuu tänään humalaisilla olevan asiaa. Rovaniemellä saadaan ilmoitus motellissa nähdyistä huumeista ja Espoossa taksikuski on napannut itse kiinni tyypin, joka on varastanut taksista rahaa ja lähtenyt karkuun. Partio rientää hätiin.
20:00
Miehen puolikkaat
Tunteiden hirmumyrsky. Kun Mia kutsuu Charlien katsomaan tanssiesitystään, Charlie huomaa, että hänellä on edelleen tunteita ex-tyttöystäväänsä kohtaan. Tunteiden myrsky hurjistuu entisestään, kun Mia esittää Charlielle arkaluontoisen avunpyynnön. Tarina jatkuu ensi jaksossa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Tuomion hetket. Tuotantokauden päätösjaksossa Moe matkustaa Los Angelesiin American Idolin tuomariksi. Sillä välin Homer ajaa Margen hermoromahduksen partaalle Springfieldissä. Jaksossa vierailevat American Idolista tutut Simon Cowell, Ellen Degeners, Kara Dioguardi ja Randy Jackson. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Dieetit vaihtoon!
Nuudeleita vai paahtoleipää? . Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava LJ ja laiha Katie. LJ rakastaa kiinalaista noutoruokaa ja voi syötä sitä yllin kyllin kiinalaisen ravintolan lähettinä. Katie huolehtii kyllä kahden tyttärensä ruokailusta mutta ei omastaan. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
22:00
C.S.I. Miami (K16)
Kuoleman kruunu. Pienten tyttöjen kauneuskilpailut keskeytyvät, kun yhden voittajaehdokkaan äiti löytyy murhattuna. Rikospaikkatutkijoiden epäilyt heräävät useammankin voitonhimoisen vanhemman kohdalla, mutta totuuden voivat ehkä kertoa vain 6-vuotias tyttö ja rikospaikan todisteet. K16 (väkivalta).
23:00
Pahan jäljillä (K16)
Kuolema niittää satonsa. Ryan soluttautuu Korbaniin, mutta näyttäytyy, kun siepattua Prestonia painostetaan murhaan pelastuksen nimissä. Huolimatta Emman päinvastaisista neuvoista Joe ei halua Ryania tapettavan, sillä kieroutunut suhde entiseen agenttiin sekoittaa hänen ajatuksensa. Ryan hyödyntää Joen heikkoutta ja jää tahallaan kiinni päästääkseen murhaajan puheille, mutta tapaaminen keskeytyy, kun lahkoa jäljittäneen Lilyn kätyrit murtautuvat alueelle FBI kintereillään. Claire haluaa herpaannuttaa Joen huomion ja kääntyy Carrien puoleen. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
American Horror Story (K16)
Hulluuden loppu. Lana Wintersistä on tullut menestyvä kirjailija ja toimittaja, joka muistelee televisiohaastattelussa 40 vuoden takaisia kauhukokemuksiaan Briarcliffin mielisairaalassa. Saamme kuulla, mitä tapahtui Kitille, sisar Judelle ja Timothy Howardille. Kuvausryhmän poistuttua Lanan kotiin ilmestyy yllättävä vieras. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Onnensoitto