UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 8.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Edessä uusi elämä . André onkin hengissä! Kaikki iloitsevat hänen puolestaan ja juhlivat hänen paluutaan. Hän on itsekin ikionnellinen mutta samalla myös muuttunut mies. Hän haluaa ottaa täysin uuden vaihteen elämäänsä. Veljelleen Wernerille hän antaa käskyn lopettaa rahanpesu välittömästi. Andrén paluu saa sen sijaan Nilsin täysin raiteiltaan. Hän alkaa yhä enemmän elätellä toivoa, että Sabrinakin olisi elossa ja ratkeaa jälleen ryyppäämään. Nils jää tulematta töihin, mikä saa Julian huolestumaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
American Idol
Philadelphian koelaulut. Tänään nähdään, kuinka laulaja Brenda K. Starrin tytär menestyy koelauluissa. Ellis Banksin tyyli loksauttaa tuomareiden leuat auki. Harrison tulee koelauluihin hurmaavan ukkinsa kanssa, ja John kertoo traagisen tarinan veljensä kuolemasta. Mukana on myös toisella kaudella toiseksi tullut Clay Aiken. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
15:00
Lily Cole taiteen parissa
Antony Gormley. Antony Gormley on Britannian ykköskuvanveistäjä, jonka tilataideteokset kuvaavat usein ihmisen sisäistä tilaa ja ottavat katsojat osaksi teosta. Gormley onnistui järkyttämään Lontoota ja New Yorkia sijoittamalla kattojen reunoille ihmisen näköisiä patsaita. Lily Cole pääsee Gormleyn kanssa Hampuriin tutustumaan taiteilijan teräsinstallaatioon, joka näyttää, että taide on tarkoitettu kaikille. Brittiläinen asiaohjelma.
16:00
Amazing Race
Tuplapudotus Indonesiassa. Taiwanista parit kääntävät nokkansa kohti Indonesiaa ja Yogyakartaa, ja tieto tuplapudotuksesta pistää vauhtia itse kunkin jalkoihin. Indonesiassa joukkueet pääsevät luolakiipeilemään, pistämään jalalla koreasti ja keräämään parkkimaksuja keskellä maan kuumapäistä liikennettä. Kaikessa kiireessä pieni mutta sitäkin tärkeämpi yksityiskohta jää kuitenkin monilta huomaamatta, mikä kääntää koko kisan päälaelleen. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.
17:00
Walker, Teksasista
Gracen armo. Vankikuljetuksen aikana karannut pankkiryöstöporukka piileksii kirkossa, ja kaksi heistä lähtee hakemaan piilotettua ryöstösaalista. Rangereille kuitenkin selviää heidän olinpaikkansa, ja kirkko piiritetään. Vankikarkureilla on panttivankeinaan nunnia ja Alexin pitämä pahoinpideltyjen naisten tukiryhmä, joka tapasi kirkon kellarissa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Vahinkolaukauksia. Adam ja Jamie testaavat, voiko järeä metsästysrevolveri katkaista peukalon huolimattomasti käsiteltynä. Kari, Grant ja Tory selvittävät myyttiä gangsterien autossa ääniaalloista lauenneista venäläisistä kivääreistä.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Millerit
Sukukalleudet. Nathan elättelee edelleen toiveita vanhempiensa avioliiton pelastumisesta. Kun eronneen parin tavarat saapuvat, hän haluaa molempien näkevän kaikki sukukalleudet, jos he vaikka tulisivat katumapäälle. Avioliiton pelastamista tärkeämpää kuitenkin olisi se, että jos vanhemmat palaisivat yhteen, Naten ja Debbien elämä voisi palata ennalleen. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Maailman coolein hattu. Kun Alan kuulee olevansa syypää Charlien ja Mian eroon, hän yrittää parhaansa mukaan piristää veljeään. Piirakka, makkarat tai edes huippucool hattu eivät kuitenkaan tunnu auttavan. No, ainakin hatusta on iloa sekä Jakelle että naapuriin muuttaneelle äänekkäälle rock-tähdelle. Jaksossa vierailee Aerosmithin laulaja Steven Tyler. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Simpsorama. Simpsonit tapaavat Futuraman Planet Express -väen. Nämä tulevat tulevaisuudesta tämän päivän Springfieldiin estämään Springfieldin asukkaita tuhoamasta tulevaisuutta. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Liekehtivä jäbä. Homerin lupaus viedä perhe telttailemaan ja Bartin himo kostaa opettajalleen johtavat Simpsonit hippikokoontumiseen aavikolla. Vierailevana äänenä Willem Dafoe. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Terapian tarpeessa
Rikoskomedia ahdistuneisuuden riivaamasta mafiapomosta, joka hädissään turvautuu psykiatrin apuun sotkien tämän keskelle rikollisliigojen välienselvittelyä. Ohjaaja: Harold Ramis, USA 1999 (103'). Pääosissa: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow, Chazz Palminteri, Joe Viterelli. K12

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 69 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Millerit
Sukukalleudet. Nathan elättelee edelleen toiveita vanhempiensa avioliiton pelastumisesta. Kun eronneen parin tavarat saapuvat, hän haluaa molempien näkevän kaikki sukukalleudet, jos he vaikka tulisivat katumapäälle. Avioliiton pelastamista tärkeämpää kuitenkin olisi se, että jos vanhemmat palaisivat yhteen, Naten ja Debbien elämä voisi palata ennalleen. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Pukumiehet
Epäilyksen siemen. Lyötyään vetoa Stephenin kanssa Harvey ottaa miehen mukaan Avan murhajuttuun ja käskee Miken syrjään. Uhaten Tony Gianapolista syytteillä Harvey pyrkii taivuttelemaan miehen myöntämään toimineensa salassa Dennisin kanssa. Mike ja Rachel puolestaan työskentelevät ensi kertaa yhdessä pariskuntana ja yrittävät saada rahat takaisin asiakkaalle, jolta kirjanpitäjä kavalsi kolme miljoonaa dollaria. Mike illastaa Rachelin vanhempien kanssa ja kuulee uutisia, jotka asettavat hänen suhteensa Rachelin kanssa koetukselle. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät John Travolta ja Courtney B. Vance sekä psykologi Amy Cuddy. Musiikkivieraana John Moreland. Esitetty USA:ssa 1.2.2016.
01:25
Voittostudio