UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 1.6.

06:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Lemmensateessa. Nähdessään korurasian Tina luulee Jonaksen kosivan häntä ja vastaa innoissaan tahdon. Rasiassa ei kuitenkaan ole sormusta. Myöhemmin Jonas järjestää romanttisen kosinnan, mutta Tina on siihen mennessä saanut tietää poikaystävänsä puuhista. Patrizian yritys ampua Sebastian epäonnistuu, mutta hän pitää huolen, että Friedrich saa tietää vaimonsa suudelleen Sebastianin kanssa. Friedrich esittää Charlottelle ratkaisevan kysymyksen, mutta mitä hän saa vastaukseksi? Wernerilläkään ei ole oikein onni myötä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Chris Moyles ja pizza. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaan vieraaksi radiopersoona Chris Moylesin, jonka haave on oppia valmistamaan kunnon pizzaa New Yorkin tyyliin. Tämän lisäksi Jamie näyttää, miten lammaspaistiin saadaan uutta eloa, ja Jimmy tarjoilee itse savustamiaan herkkuja kotitekoisesta savustimestaan.
15:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Klassikkoja pikkutwistillä. Klassinen on kaunista, mutta niin on klassikon muuntelukin. Chili con carne tehdään jauhelihan sijaan naudanpotkasta, ja pasta carbonara saa potkua pekonin sijaan savustetusta makrillista. Tähteeksi jääneestä kanasta tulee Jamien versiot kanasalaatista ja paksusta kanakeitosta. Lisäksi Jamie kokkaa munakoisodalia riisin ja chapatien kera ja neuvoo, miten tehdään omia maustesekoituksia.
16:00
Muodin huipulle
Valitse vapaasti!. Kausi 12, 5/15. Vuorossa on kaikkien inhoama ryhmätehtävä. Helpotusta kolmen hengen tiimeissä toimimiseen tuovat uuden Lexus-autot, jotka ryhmät saavat käyttöönsä. Tehtävänä on luoda kolmen asun luksusmallisto, jonka materiaalit tulee valita kahdesta eri kaupasta. Epätavalliset ainekset luomuksiin saa valita vintage-tapetteja myyvästä putiikista, kodintavaroita ja juhlatuotteita myyvästä liikkeestä sekä ruokakaupasta. Kesken kaiken Sandro tekee yllätysvisiitin muiden luo. Yksi ryhmistä saa tuomaristolta murskakritiikkiä. Jakson vierailevana tuomarina on amerikkalaistähtien parhaimmistoa stailaava vaatesuunnittelija June Ambrose. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
17:00
Ihmemies MacGyver
Esirippu nousee. Penny Parkerin läpimurto teatterissa saa pelottavan käänteen, kun MacGyverin arkkivihollinen astuu parrasvaloihin. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Kaapelikauhua. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä, jonka mukaan katkeava kaapeli voi leikata ihmisen kahtia. Tiimi yrittää tallentaa ääntä saviruukkuihin. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Mutsi
Kuolemaa odotellessa. Bonnie säikähtää, kun Steve seksin aikana huomaa hänen pepussaan epäilyttävän luomen. Lääkäri poistaa luomen tutkittavaksi, mutta ennen tulosten saamista Bonnie ehtii tehdä komean listan asioista, joita ei ole koskaan selvin päin tehnyt. Syntyjä syviä miettiessä ehtii suunnitella vaikka häät. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Hupakko häähumussa. Kyttääjä Rose ilmaantuu pahaan aikaan kuvioihin ja vesittää Charlien orastavan suhteen Michelleen. Eron jälkimainingeissa Charlie oivaltaa, että hän saattaakin rakastaa Rosea. Rose kuitenkin pudottaa pommin ja kertoo menevänsä naimisiin salaperäisen miehen kanssa. Charliehan ei väitettä tietenkään sellaisenaan niele, vaan lähtee Alanin kanssa vakoilemaan kirkkoon, jossa poikia odottaa melkoinen yllätys. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
20:00
Simpsonit
Voittajan on helppo hymyillä. Homerilla ja Margella on syytä juhlaan, sillä uusi lukukausi on jälleen alkamassa ja he saavat patistaa lapsensa takaisin koulutielle. Bart paistattelee huikealla tuloksellaan, jonka hän saa tärkeästä testistä. Pian hänelle kuitenkin valkenee totuus niin testistä kuin omasta osaamisestaankin. Homer välttelee vaaratilanteita, sillä hän on unohtanut postittaa vakuutuskirjeen. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Vuokraisäntä aidan takaa. Homer ja Marge joutuvat pakkorakoon, kun heitä uhkaa talonsa menetys. Apu löytyy aidan takaa, kun Flanders ryhtyy heidän uudeksi vuokraisännäkseen. Homer ei tietenkään hypi riemusta. Ääninäyttelijävieraana kuullaan muun muassa Tiny Toonsista tuttua Maurice Lamarchea. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 9/10. BOKSIn sohvalla vauhtihahmot Viivi Pumpanen ja lumilautailija Eero Ettala. Lakko&Herba rullaavat Eeron takaisin nuoruuteen Tony Hawk Pro Skater nelosella. Huippupelaaja Viivi pääsee testaamaan livenä suomalaista vauhtipeliä Trials Fusionia. Lumilautailija Eero Ettala on selättänyt maailman parhaat rinteet ja hurjimmat hyppyrit. Videopelien pelaaminen on tullut reissatessa tutuksi, mutta yksi klassikkopeli on ylitse muiden: Tony Hawk Pro Skater 4. Eero skabaa Lakkoa&Herbaa vastaan, vaipuu pelatessa nostalgiseen zoneen ja läppäveikkokin hiljenee. Viivi Pumpanen on tyyppi, jolta onnistuu kaikki. Muunmuassa Biisonimafiasta ja Voitolla yöhön -ohjelmasta tuttu vauhtikallo hyppää ensi syksynä myös POSSEn remmiin. Siksipä BOKSI haluaa tarjota Viiville myös pelimaailmassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja testaa Viivin kykyjä kotimaisen pelifirman RedLynxin Trials Fusion -pelissä. Painetta lisätään luonnollisesti häviäjää odottavan ¿Rankaisuruletin¿ avulla. Viivi ja Eero pelaavat muiden vieraiden tapaan BOKSIn omaa Sansa The Cat -peliä ja saavat huippupisteensä Hall of BOKSIin. Suoraan lähetykseen pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi.
21:30
112
Hätäkeskuksessa on kiireistä ja Kuopion poliisilla, sekä pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisipartio Porvoossa valvoo juhlijoita viikonloppuna ja Vantaan pelastuslaitosta työllistää monenlaiset keikat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:30
Rysän päällä
Tyttö- ja poikaongelmia. Kausi 15, 4/22. Kittyn tyttöystävä on alkanut viettää epäilyttävän paljon aikaa rokkaripojan kanssa. Jayllä puolestaan paljastuu olevan kaksikin tyttöystävää, ja hän haluaisi pitää molemmat, mutta mitä mieltä he ovat siitä? Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:30
Roope Salminen Show
Eppu Salminen. Kun kukaan muu ei enää suostu kohutun talk shown vieraaksi, pyydetään isä apuun. Paljaassa isä-poika keskustelussa setvitään lapsuuden traumat ja tulevat perintöasiat. Uusinta.
23:45
Salatut elämät
Osa 3012: Paisutko kuulaksi Marianna?. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina tänään Sean Hayes, Brooklyn Decker ja Lewis Black.
01:10
Voittostudio