UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 29.8.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Top Chef
Viimeinen ateria. Kauden viimeinen tulikoe alkaa Bahamasaarilla, ja kolmen jäljellä olevan kilpailijan on valittava edellisten kausien viimeisten tulikoetehtävien joukosta toisilleen ne vaikeimmat. Jottei kisa kävisi liian helpoksi, heittää Padma mukaan vielä pari lisähaastetta. Kuinka sujuu limen puolitus kun käytössä on vain yksi käsi? Pudotustehtävän alkaessa paikalle astelevat kokkimestarit Masaharu Morimoto, Wolfgang Puck ja Michelle Bernstein. Kisaajille nousee hiki pintaan, kun vierailijat kuvailevat lapsuutensa muistorikkaita aterioita ja haluavat nyt jotain samanlaista pöytään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Viimeiset häät. Kausi 4, 1/22. Kämppikset lähtevät vieraiksi ties kuinka monensiin kesähäihin, ja kaikkien vakaa aikomus on iskeä yöseuraa. Jess kilpailee täydelliseltä vaikuttavan tytön kanssa komean bestmanin huomiosta, ja Schmidt yrittää suostutella Nickin lähtemään kanssaan kahden kaunottaren matkaan. Coach sen sijaan saa naisilta huutia, ja Cece paljastaa eronneensa. Vierailijana Jessica Biel. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lähiöunelmia
Kotiinpaluu. Tessa palaa Chatswiniin vietettyään kesän isoäitinsä kanssa New Yorkissa. Jill on poissa kotoa, joten yksin vauvan kanssa jäänyt Noah yrittää saada Carmenin takaisin Dallasilta. TOINEN KAUSI ALKAA. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Villi ja vapaa
Housukamut. Danny lähettää Nickille tekstiviestin Justinin puhelimesta ja pyytää tätä elokuviin. Justin ei pidä tavasta, jolla Danny sekaantuu hänen elämäänsä. Burski kuitenkin arvostaa Dannyn neuvoja, sillä puhumattomuustaktiikan avulla hän tutustuu kauniiseen naiseen. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Ysäri-isä
Hikeä pintaan. Jackin gladiaattoritaidot tekevät vaikutukseen Frankien jengiin, joten he intoutuvat kysymään tätä avuksi valmentautuessaan koulun baseball-joukkueen pääsykokeisiin. Jackin tyyliin harjoittelu aloitetaan tietenkin aamuyöllä ääriolosuhteissa, eikä armoa anneta kenellekään. Joanne yrittää saada tyttärensä huomaamaan muutkin poikaystävätarjokkaat, kuin tyhmän Dougin. 90-luvun musiikin siivittämä sarja Frankiesta, jonka äiti menee takaisin koulun penkille ja arkea alkaa pyörittää perheen ei-niin-tahdikas isä Jack. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Vauvaonnea
Ystäviä ja kumppaneita. Avan ohjelman lopetuspäätös herättää monenlaisia tunteita Brinkleyn perheessä ja lähipiirissä. Ava joutuu paniikkiin, Reagan ryhtyy imuroimaan, Chris päättää palata työelämään ja Scott sanoo suorat sanat pomolleen. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut töihin. Reaganin pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Vauvaonnea
Herkkä ekosysteemi. Reagan totuttelee olemaan kotona kaksin Amyn kanssa ja huomaa, että naapurusto on kuin varsin herkkä ekosysteemi. Autotalliin toimiston perustanut Chris puuttuu Reaganin kasvatusmetodeihin. Ava kuulee äänen menneisyydestään. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut töihin. Odottamatta show kuitenkin lopetetaan. Reaganin entinen pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Top Chef Suomi
Jakso 7. Ravintolasota. Vetäkää veitsenne! Perinteinen ravintolasota on julistettu ja Top Chef -kilpailijat jakaantuvat kahteen joukkueeseen. Ensimmäinen yllätys koetaan jo tehtävää annettaessa, sillä kokit joutuvat työntämään lusikkansa kiehuvaan suurvaltapolitiikkaan. Kun savu hälvenee, joku saa pakata tikarinsa ja lähteä. Vierailevina tuomareina ruokatoimittaja Kenneth Nars ja viestintäguru Samuel Sorainen. Tuomareina Hans Välimäki, Pipsa Hurmerinta ja Mikko Kosonen. Tuotanto Solar Television.
16:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
New Mexico. Tony kiertää New Mexicon värikästä osavaltiota, jonka keittiöperinteissä näkyy espanjalainen, välimerellinen, meksikolainen ja alkuperäisamerikkalainen vaikutus. Ruokien lisäksi luvassa on muun muassa ammuskelua erämaassa, eikä Roswellin ufolegendojakaan unohdeta.
17:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 1. Perheravintola Zayna Flaming Grill Redondo Beachissa, Kaliforniassa, on vaikeuksissa. Omistajat Fayza ja Brenda syyttelevät toisiaan, eivätkä asiakkaat ole tyytyväisiä ruokaan. Ramsaylla on täysi työ päästä ongelmien alkulähteille.

Kello 18:00

18:00
Virittäjät
Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83. Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski
18:30
Lähiöunelmia
Pallokala. Dallas menee uudenlaiseen kauneushoitoon traagisin seurauksin. Malik yrittää yhä saada Lisan takaisin. Sheilan äiti yllättää Shayt. Ryan ja Tessa reagoivat taide-elokuvaan eri tavoin. K7 (seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
American Idol
Tuomariston kotikulmilta, osa 1/2. Scott Borchetta kutsuu viisikon VIP-matkalle Nashvilleen kotiinsa ja levy-yhtiöönsä ennen kuin kisa taas jatkuu ja yhden matka päättyy. Tällä kertaa kuullaan biisejä tuomarien kotikaupungeista ja eräs tuomareista esiintyy itsekin. Biisien alkuperäisesittäjiä ovat muun muassa Stevie Wonder, Alicia Keys ja Beyoncé. Vieraana on Russell Crowe. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
20:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalainen TV. Kausi 1, 10/10. The Hoffin ruotsalaisen talk show'n päätösjakson teemana on televisio. Punaiselle sohvalle saapuvat miljonääriäiti Maria Montazami, näyttelijä-ohjaaja Måns Herngren, toimittaja-juontaja Robert Aschberg sekä juontaja-kirjailija Agneta Sjödin. Luvassa on myös yllätyksiä ja taikaa. Miten käy Baywatchin ruotsalaisversio Snow-Watchille? Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.

Kello 21:00

21:00
Broken Arrow - operaatio erämaassa (K16)
Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. Ohjaaja: John Woo, USA, 1995. (104'). Pääosissa: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo, Frank Whaley, Bob Gunton, Howie Long, Jack Thompson, Kurtwood Smith. K16

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 53 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
American Idol
Tuomariston kotikulmilta, osa 1/2. Scott Borchetta kutsuu viisikon VIP-matkalle Nashvilleen kotiinsa ja levy-yhtiöönsä ennen kuin kisa taas jatkuu ja yhden matka päättyy. Tällä kertaa kuullaan biisejä tuomarien kotikaupungeista ja eräs tuomareista esiintyy itsekin. Biisien alkuperäisesittäjiä ovat muun muassa Stevie Wonder, Alicia Keys ja Beyoncé. Vieraana on Russell Crowe. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

Kello 24:00

00:00
Nettideittailun käsikirja
Tositarkoituksella karkkikaupassa. 36-vuotias Travis ja 30-vuotias Davey seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. Travis on harras kristitty, joka etsii netistä vaimoa. YouTube-julkkis Davey on kyllästynyt lentämään kukasta kukkaan ja etsii miestä, johon voisi sitoutua. Onnistuuko se Los Angelesissa? Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.
00:55
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 6/10. Miten David Hasselhoff vaikutti Tuomas Enbusken, Irina Björklundin ja Krista Siegfriedsin lapsuuteen? Saha soi, naiset itkevät ja kaikki laulavat. KITT joutuu viranomaisten kynsiin ja David passitetaan koulun penkille.
01:45
Voittostudio