UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 23.5.

09:30
Salatut elämät
Osa 3195: Merci pukuu, Gunnar Mustavaara. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Illalliskutsuja. Hildegard ja Alfons piristävät Nataschaa ja Michaelia kutsumalla heidät syömään. Friedrich puolestaan järjestää Beatricelle hienon hyvittelyillallisen, mutta Beatrice ei ole erityisen vastaanottavaisella mielellä. Luisa on lähdössä Brasiliaan kaakaoplantaasin asioita hoitamaan. David tarjoutuu matkakumppaniksi, mutta Luisa ei haluaisi häntä mukaan. Isabelle muistuttaa Luisaa siitä, että Paulin vuoksi näytelmää pitäisi jaksaa vielä jatkaa. Anni haikailee Normanin perään mutta kohtelee häntä tylysti. Nils ja Norman puhuvat tunteista. Ovatko sekä isä että poika oman onnensa tiellä? Keeran lopettaa seurustelun Tinan kanssa, mikä on Tinalle melkoinen yllätys - hän kun ei tiennyt heidän seurustelevankaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Sydämen valinta. MacGyver ja Pete Thornton joutuvat keskelle viidakkoseikkailua auttaessaan pakolaiskeskuksen asukkaita Kaukoidässä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Bryan Cranston ja Audra McDonald. Koomikkovieraana Greer Barnes. Esitetty USA:ssa 20.3.2017.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 16/22. Jaksossa käydään läpi karmivimpia tapauksia, joissa ihmisten henki on ollut uhattuna vaarallisten naapureiden toimesta. Miltä tuntuisi kuulla asuvansa tuomitun murhamiehen seinän takana? Vaara voi vaania yllättävälläkin taholla, eikä ruumiiltakaan aina vältytä. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Myytinmurtajat
Renkaankorvikkeita. Adam ja Jamie tutkivat erikoisia keinoja puhjenneen autonrenkaan korvaamiseksi. Tiimi ottaa selvää, voiko virvelin kela syttyä tuleen saaliin yrittäessä paeta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Venice Beachin finaali, osa 1/2. Kausi 5, 9/22. Kaupunkikohtaiseen finaaliin selvinneet 30 urheilijaa ottavat mittaa toisistaan Venice Beachin haastavalla radalla Kaliforniassa. Ketkä kovista kilpailijoista selvittävät tiensä Vegasin finaaleihin? Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Rillit huurussa
Lähentymiskonvergenssi. Penny ja Leonard päättävät pitää ylimääräiset hääjuhlat, jotta ystävät ja sukulaiset pääsevät mukaan. Vieraiden kesken on erilaisia jännitteitä, mutta eräillä synkkaa niin hyvin, että muut tulevat uteliaiksi. Howard saa sähköpostia Yhdysvaltain ilmavoimilta keksintöönsä liittyen ja tulee pian siihen tulokseen, että liittovaltion miehet ovat hänen perässään. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Yhdeksännen kauden päätösjakso. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lajinsa viimeinen
Paulin harharetket. Kausi 1, 18/22. Brookea huolestuttaa, koska Roland ei pidä Paulista. Jack päättää korjata tilanteen viemällä miehet kaupungille iltaa viettämään. Tilanne karkaa käsistä, kun Paul katoaa. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Terroriuhka. Bart ystävystyy muslimipojan kanssa, mutta Homer on kauhusta kalpeana: hän nimittäin pelkää, että pojan perheen uskonnollinen vakaumus johtaa terrorismiin. Perheen sukunimikin on epäilyttävä. Lisa jää koukkuun teknologian ihmeelliseen maailmaan. Ääninäyttelijänä jaksossa vierailee iranilaistaustainen Shohreh Aghdashloo. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Barthood. Kausi 27, 9/22. Tarina pienen keltaisen pojan kasvukivuista. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (päihteet, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
60 päivää kiven sisässä
22:15
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 3, 8/10. He ovat taas täällä! Tuomas, Maria ja Roope marssittavat studioon viikon ajankohtaisimmat vieraat! Uusinta.
23:15
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 9/12. Johanna ja Hannele saavat huomata menon Keravalla olevan täysin päätöntä. Timppa toteaa antiikkipelien sisältävät muutakin kuin tunnearvoa. Jamppa ja Jamo kohtaavat pahimmat vihollisensa: lumput. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Sleepy Hollow
Sodan ratsumies. Kausi 4, 11/13. Dreyfussin olinpaikka ja suunnitelma ovat viimeinkin selvillä. Sankareiden viimeinen mahdollisuus on estää häntä herättämästä Sodan ratsumiestä eloon, mutta suunnitelmiin sotkeutuu vielä viime hetkillä aiemmin tuntematon henkilö. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuollut ja vuonna 2013 eloon herännyt Ichabod Crane jatkaa nyt taistoaan ilman Abbie Millsia ja New York jää taakse. Washington DC:ssä Ichabod saa uudeksi parikseen Dianan (Janina Gavankar). K12 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Ninja Warrior
Venice Beachin finaali, osa 1/2. Kausi 5, 9/22. Kaupunkikohtaiseen finaaliin selvinneet 30 urheilijaa ottavat mittaa toisistaan Venice Beachin haastavalla radalla Kaliforniassa. Ketkä kovista kilpailijoista selvittävät tiensä Vegasin finaaleihin? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Ewan McGregor ja Finn Wittrock. Musiikkivieraana The Shins. Esitetty USA:ssa 13.3.2017.
03:15
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 15/22. Naapurirakkautta. Hampshiressä egyptiläinen mies kokee naapurinsa käytöksen rasistisena häirintänä. Merseysidessa vanhus kuulee harhoja naapuristaan ja valittaa niistä raivokkaasti, ja Lontoon hienostoaluella talonsa pinkiksi maalannut nainen ei saa rakkautta naapureiltaan. Brittiläinen tositelevisiosarja. Uusinta.