UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 22.10.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Middle
Vastaus. Sue tajuaa tehneensä pahan virheen, jonka korjaaminen ei ole helppoa. Frankien ja Miken painostus eivät auta asiaa. Brick haluaa miehistyä ja päästä pakko-oireistaan. Psykologian johdantokurssia käyvä Axl rientää avuksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Sisäistä hierontaa. Walden saa terapeutilta uusia ohjeita. Alan alkaa tehdä töitä kotona meren äärellä ja keksii vahingossa mainion tulonlähteen. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Häpeäkävely. Kausi 4, 18/22. Jess ja Cece tälläytyvät hehkeiksi ja viettävät sinkkuiltaa, mutta heräävät aamulla vähemmän hehkeinä tapaamiensa poikamiesten huushollista. Radalla rähjääntyneet neidot pakenevat ulos aamuaurinkoon, ja heidän kotimatkansa on tapahtumarikas. Coach pelkää, että Nick ja Winston nolaavat hänet klassisessa konsertissa, jossa hänen uusi tyttöystävänsä May esiintyy. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Tyhjätaskut
Paluubileet. Kausi 5, 7/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Carolinen isoäiti herää viiden vuoden koomasta ja haluaa juhlistaa paluutaan näyttävästi. Oleg etsii hedelmällisyyslääkkeitä Sophielle, ja Han yrittää keksiä salasanan, joka olisi turvassa Maxilta. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
13:00
Poikamiesboksi
Kirottu juhla. Kausi 2, 7/13. Emily ei haluaisi juhlia synttäreitään, koska hän pitää päivää kirottuna. Sivistyneisiin pippaloihin aina valmis Felix on kuitenkin eri mieltä ja järjestää tyttöystävälleen illalliskutsut. Oscar tapaa Charlotten pojan, mikä saattaa hieman vaikuttaa parisuhteen kehitykseen. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
13:31
Last Man on Earth
Vauvaa odotellessa. Kausi 2, 7/18. Phil yrittää pyytää Ericalta anteeksi. Tandy näkee tilaisuutensa tulleen, kun porukka ottaa Philin hampaisiinsa. Todd on näreissään Melissalle, joka ei osoita lainkaan kiinnostusta vauvanhankintaan. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
14:00
Ninja Warrior
Finaali osa 3/6. Kausi 4, 21/24. Tähän mennessä kuusi kovakuntoista miestä on päässyt ensimmäisen tason esteradan loppuun asti alle enimmäisajan. Joko on aika saada jatkoon myös naisenergiaa? Tavoite on kova, sillä kyseessä on maailman vaikein esterata Mount Midoriyama, joka ei päästä helpolla. Himoittu Ninja Warrior -titteli saa osallistujat antamaan kaikkensa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Finaali osa 4/6. Kausi 4, 22/24. Alueellisten karsintojen parhaiten menestyneet ja lisäksi pari villiä korttia kokeilee nyt onneaan Mount Midoriyaman ensimmäisellä tasolla. Tämän jälkeen on tulossa vielä kolme tasoa, joissa kussakin testataan erilaisia taitoja. Esterata karsii kilpailijoita kovalla kädellä ja useimpien matka päättyy vesialtaaseen huippukunnosta huolimatta, mutta onneksi onnistumisiakin riittää. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Kodissani on 41 koiraa!
Brittidokumentti kertoo mitä tapahtuu, kun lemmikkiriippuvuus karkaa käsistä. Kymmeniä lemmikkejä omistavat ihmiset uhraavat eläinten takia parisuhteensa ja naapurisovun. Monet heistä ovat vaarassa menettää myös kotinsa.
17:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 5/10. Lattiat uusiksi. Huoneiden lattiat saavat uutta ilmettä nikkareiden asentamasta laminaatista, työtavat tosin järkyttävät tuomareita. Majatalon huoneisiin rakentuu lisäksi yöpöydät ja nikkareiden yllätykseksi apurit menevät vaihtoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Amerikan Anita
Kynsilakkakuvausten seksikkäät miehet. Kausi 1, 4/8. Ripsien ja bikinien lisäksi Anitan tuotteisiin kuuluvat kynsilakat. Hän toimii oman kynsilakkamallistonsa kasvona ja kuvissa nähdään paljon paljasta pintaa. Jaksossa Anita pitää castingin miesmalleja varten ja valitsee mukaan kolme komeaa tummahipiäistä miesmallia, joilla on hyvin treenattu vartalo. Uusinta.
19:00
X Factor UK
Live-esitykset 1. Kilpailijoiden taidot punnitaan nyt live-esityksissä. Jokainen esiintyjä on valinnut itseään parhaiten kuvaavan laulun. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Transporter 3
Transporter 3. Keikkakuski Frank Martin (Jason Statham) palkataan kuljettamaan kidnapattu ukrainalaispoliitikon tytär Marseillesta halki Euroopan Mustanmeren rannalle Odessaan. Rikollisliiga yrittää kiristää poliitikolta luvan ongelmajätteen rahtaamiseksi Ukrainaan. Frank haluaisi luopua tehtävästä, mutta ei voi jättää poliitikon tytärtä eikä autoaan - ilman räjähtäviä seuraamuksia. Toimintatrilleri on kolmas osa Jason Stathamin tähdittämien Transporter-elokuvien sarjaa. Ohjaus: Oliver Megaton. Ranska-USA-Iso-Britannia 2008 (104'). Pääosissa Jason Statham, Natalia Rudakova ja Francois Berléand. K12
23:10
The Xtra Factor
Matt Edmondson ja Rylan Clark-Neal tenttaavat kilpailijoiden tunnelmia ensimmäisten live-esitysten jälkimainingeissa ja pääsemme kurkistamaan sisälle X Factor -taloon. Katsojat esittävät kysymyksiä tuomareille. Brittiläinen realitysarja.
23:40
Hävyttömät
Pakolaisia. Kausi 6, 5/12. Gallagherit joutuvat lähtemään kodistaan, ja kukin yrittää löytää yösijaa. Lipin suhde Helenen kanssa ajautuu karille, kun Amanda päättää kostaa. Debbie yrittää vedota herra Wexleriin, jotta pääsisi asettumaan taloksi. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:45
Scorpion
Fort Knoxin aarteet. Kausi 2, 23/25. Puolustusministeriö haluaa, että sen omat joukot vartioivat Fort Knoxin tukikohtaan varastoitua kultavarantoa ja muita aarteita, mutta valtiovarainministeriö on palkannut tehtävään yksityisen yrityksen. Scorpion pestataan todistamaan, että yritys ei pysty suojelemaan aarteita tarpeeksi tehokkaasti. Walterin ja Lindan suhde syvenee, mutta Toby ei usko, että Lindan motiivi Walterin tapailuun on täysin vilpitön. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:40
American Horror Story: Hotel (K16)
Kymmenen käskyn tappaja. John palaa hotelli Corteziin ja vaatii nähdä kymmenen käskyn tappajan. Sally ohjaa hänet totuuden lähteille. Marchin junailema juoni paljastuu vähitellen, Johnin kauhuksi. Amerikkalainen kauhusarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:40
Penny Dreadful (K16)
Viimeinen näytös. Caliban palaa tohtori Frankensteinin luokse, mutta Victor ei ole antanut luomukselleen anteeksi. Grand Guignolia koskeva näky johdattaa Vanessan, Sir Malcolmin, Ethanin, tohtori Frankensteinin ja Sembenen tutkimaan tuota tyhjää teatteria, jossa he joutuvat kohtaamaan pahimmat painajaisensa. Onko jo liian myöhäistä pelastaa Mina? 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).