UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 29.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Rysän päällä. Marge patistaa huonokuntoisen Homerin laihdutuskuurille ammattiauttajan avulla. Kun kilot eivät karise, on aika ryhtyä salapoliisityöhön Rysän päällä -sarjaa mukailevan televisio-ohjelman avulla. Bart ja Lisa ovat pahassa pinteessä, sillä he aiheuttavat kuoleman kansallispuistossa. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, seksi).
11:30
Simpsonit
Passiivista pössyttelyä. Marge on unelmoinut ballerinan urasta pienestä pitäen ja passittaakin tyttärensä nyt balettitunneille. Lisa saa kauhukseen huomata, että tanssijat kykenevät keskittymään vain hermosavujen avulla. Sillä välin perheen miehet virittelevät marinadibisnestä. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Itku isän ikävästä. Simpsonien perhe ottaa country-muusikko Lurleen Lumpkinin (Beverly D'Angelo) luokseen asumaan. Pitkin hampain asiaan suhtautuva Margekin sulaa lopulta, kun Lurleen itkee hänet hyljänneen isänsä perään. Jaksossa musisoi The Dixie Chicks. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
12:30
Simpsonit
Ammuu!. Bart tutustuu 4H-kerhon myötä maatilan touhuihin ja rakastuu siellä lehmään nimeltä Lou. Hän tekee kaikkensa pelastaakseen rakkaansa, joka uhataan pistään lihoiksi. Jaksossa vierailee Zoeey Deschanel. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus).
13:00
Simpsonit
Valkokankaan viisikko. Lisa päättää tehdä perheestään dokumenttielokuvan, jonka myötä Simpsoneista tulee kyseenalaisia julkkiksia. Jaksossa vierailee elokuvaohjaaja Jim Jarmusch sekä näyttelijä John C. Reilly, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan Chicago -ja Magnolia -elokuvissa. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
13:30
Rillit huurussa
Tohtori Lorvis tulee taloon. Keski-ikäinen herrasmies kolkuttelee Pennyn ovea ruusupuska kädessä ja suurin toivein. Hän on julkkisten urologi, tohtori Lorvis. Pian pojat ja Lorvis ovat kavereita, mutta tohtorin kellarista vain on vähän hankala päästä pois. Tohtoria näyttelee Billy Bob Thornton. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Tanssiaistoisinto. Tytöt löytävät Pennyn juhlaleningin lukioajoilta. Se herättää monenlaisia muistoja. Tytöt päättävät järjestää uudet päättäjäistanssit kotitalonsa katolla. Stuart saapuu paikalle Howardin pikkuserkun kanssa, ja tilanne on kiusallinen monestakin syystä! Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Väliseinän mutkallisuudet. Tukkoinen ja kuorsaileva Leonard on menossa nenän väliseinän korjausleikkaukseen. Tästäkös Sheldon hätääntyy, koska leikkaukseenhan voi teoriassa vaikka kuolla. Tai jos ei kuole, niin ainakin hämähäkki munii nenään. Ystävysten on pakko hämätä Sheldonia, jotta Leonard saa nenänsä kuntoon. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Nightwish Livenä Saksassa
Tämä elokuussa 2013 Saksan Wacken Open Air -festivaalilla nauhoitettu livekooste 82 000:n fanin edessä oli yhtyeen suurin yksittäinen konsertti viime maailmankiertueella.
16:00
Glee
Viimeinen laulu. Brittany luulee, että maapallo on vaarassa tuhoutua. Tämän inspiroimana Will antaa kuorolaisille tehtäväksi laulaa läheiselleen laulun, jonka he laulaisivat jos se jäisi heidän viimeisekseen. Kuvitelma muuttuu äkkiä todeksi, kun koulun käytävältä kuuluu laukauksia. Jakso sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka voivat järkyttää nuorimpia katsojia. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K12 (ahdistus).
17:00
Kurjat kuppilat USA
Mangia Mangia, osa 2. Mangia Mangia on kriisissä, mutta omistaja Julie ei näe ongelmien vakavuutta. Gordon Ramsay panee koko kuvion uusiksi keittiötä ja jopa henkilökuntaa myöten, mutta onko tilanne korjattavissa?

Kello 18:00

18:05
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 3.. Oppipoika kohtaa mestarin kun nuori Marcos Gois haastaa monessa liemessä keitetyn Markus Kauppisen. Kumpi kokeista vie tuomarit herkullisemmalle makumatkalle? Vierailevina tuomareina katuruoan edelläkävijät Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Myytinmurtajat
Autokliseet. Hollywood-elokuvat ovat täynnä automyyttejä. Tänään niistä testataan kolme. Adam ja Jamie aloittavat testaamalla, selviävätkö ikkunalasia kantavat työmiehet, jos auto täräyttää lasista läpi? Tiimi taas kokeilee, kaatuuko maastoauto, kun sitä ammutaan singolla. Lopuksi Adam ja Jamie vielä kokeilevat, voiko kuorma-autolla jyrätä suoraan henkilöautoautoruuhkan läpi.

Kello 21:00

21:00
21 tapaa pilata avioliitto
Suomalainen menestyskomedia ihmissuhdekiemuroista. Sanna Manner työstää väitöskirjaa avioerojen syistä. Kyyninen Sanna uskoo, että pitkä avioliitto on nykyihmiselle luonnoton olotila, ja että ero on rakastumisen todennäköinen ja suora seuraus. Mutta muuttuuko Sannan mieli, kun hän kohtaa sympaattisen Aleksin? Ohjaaja: Johanna Vuoksenmaa, Suomi 2013 (93'). Pääosissa: Armi Toivanen, Riku Nieminen, Essi Hellén, Aku Hirviniemi, Pamela Tola. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
NCIS: New Orleans
Elävä kuollut. Dwaynen terapeuttiystävä pökertyy kesken juoksulenkin, ja testeissä käy ilmi, että hänellä on tappavan korkea säteilymäärä kehossaan. Mies uskoo tulleensa tahallaan myrkytetyksi ja pyytää Dwayneltä apua syyllisen löytämiseksi. Tiimi paneutuu jutun tutkimiseen ja toivoo löytävänsä syyllisen nopeasti, ennen kuin Lorettan arvioima kuolinpäivä koittaa. Onko syyllinen joku miehen potilaista? Sekä Chris että Brody kamppailevat tahoillaan yksityiselämänsä pikku pelkojen kanssa. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Näin tehtiin Endless Forms Most Beautiful
Nightwish-yhtyeen kahdeksatta albumia äänitettiin useissa eri studioissa sekä Suomessa että Englannissa. Tämä Ville Lipiäisen lyhytdokumentti valottaa albumin tuotantoprosessia ja esittelee yhtyeen arkisen pakerruksen parissa iloineen ja ajoittain syvällisinekin pohdintoineen.

Kello 24:00

00:25
Penny Dreadful (K16)
Kauhujen maailma. Uusi sarja alkaa! Amerikkalainen showmies ja mestariampuja Ethan Chandler saa salaperäisen työtarjouksen Sir Malcolm Murraylta ja Vanessa Ivesilta, jotka etsivät Murrayn kadonnutta Mina-tytärtä. Tarjous alkaa kuitenkin epäilyttää Ethania, kun hän näkee millaiseen maailmaan hänen odotetaan astuvan. Myös ruumishuoneella työskentelevää tohtori Victor Frankensteinia lähestytään työtarjouksella. Saako lupaus kauhistuttavista ihmeistä miehen tarttumaan tarjoukseen? 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio