UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 21.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Guthy Renker
09:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Tähti on syntynyt taas. Kuten Notting Hill -elokuvassa, Ned Flanders alkaa tapailla unohtunutta pikkutähtöstä. - Vierasäänet: Marisa Tomei ja James L. Brooks. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Simpsonit
Tähtien tarkkailija. Lisan tähtitieteilijän ura häiriintyy kaupungin valosaasteesta. Kun hänen vetoomuksensa yövalaistuksen lopettamisesta kantaa hedelmää, öiset rikokset lisääntyvät huippuunsa. Vierasäänet: Eric Idle ja Joe Mantegna. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kolme miestä ja Homer. Homer löytää itsestään uusia puolia, kun hän riitannuttuaan Margen kanssa saa asuntolassa mielenkiintoisia tuttavuuksia. K7 (väkivalta).
12:30
Simpsonit
Lännen mailla. Koko perhe lähtee lomalle länteen, missä Homer auttaa intiaaneja ja Liza joutuu lemmen pauloihin. Vierasääni: David Byrne. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Simpsonit
Koira, joka petti. Hylkiöksi joutunut Pukin pikku apuri rupeaa ansaitsemaan isoja rahoja, ja sen vanha omistaja vaatii sitä takaisin omakseen. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Sari, asiantuntijana Mika Salo. Suora lähetys.
14:00
Merlin
Kullan kimallus. Camelotissa menee hulinaksi, kun Merlin päästää vahingossa vapaaksi menninkäisen. Ilkikurinen otus valtaa Gaiuksen kehon ja tekee pahojaan etsiessään himoitsemaansa arvometallia. Tihutöistä ja kepposista saavat osansa niin Uther, Arthur kuin Camelotin ritaritkin, mutta Merlinin varalle menninkäinen punoo kaikkein katalimman juonen. Nuoren Merlin-velhon ja prinssi Arthurin kasvutarina, joka kertoo heidän taistelustaan tarumaisia vihollisia ja voimia vastaan. Brittiläinen fantasiasarja. Tuotanto: Shine Television ja BBC Wales. K7 (ahdistus).
15:00
Face
Käykää pöydälle!. Maailman nimekkäimpiin miesmalleihin lukeutuva Tyson Beckford arvioi tyttöjen kävelyä, kun he joutuvat vetämään ylleen ihonmyötäisen mekon ja taivaita hipovat korot sekä selvittämään tiensä läpi kinkkisen catwalkin. Parhaimman kävelijän tiimi saa edun kampanjassa, jossa lavakävelyn taidot pistetään todelliseen testiin: kauniisti katetun illallispöydän ääressä istuu muun muassa muotisuunnittelija Pamella Roland, jonka luomukset ja laahukset yllään tyttöjen on esiteltävä taitojaan - juhlapöytää pitkin astellen. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Catfish
Ystävä vuosien takaa. Parhaat ystävät Kim ja Matt ovat keskustelleet verkossa jo kymmenen vuotta, mutta eivät ole kertaakaan tavanneet. Huolestuneena siitä, miksei ystävä ja mahdollinen sulhoehdokas halua tavata, Kim ottaa yhteyttä Neviin, joka pureutuu antaumuksella tapaukseen. Kim on kuitenkin jättänyt mainitsematta nykyisen poikaystävänsä Scottin sekä menneisyytensä traumat. Ovatko ne syitä Mattin välttelevään käytökseen vai mitä kummaa jutun takana voi piillä? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Valehtelevat viettelijät
Keskiviikkona klo 16.15. Spencer vaatii saada tietää, miksi Veronica on ryhtynyt Garrettin puolustusasianajajaksi, ja törmää järkyttävään salaisuuteen asiaa selvittäessään. Jenna pyytää Ariaa säestäjäkseen, ja Hanna tapaa sairaalassa muuttuneen Monan. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
X Factor UK
Musikaalisia unelmia. Viimeisissä avoimissa koe-esiintymisissä panokset ovat kovat: nyt jos koskaan on aika tehdä vaikutus tuomareihin ja napata jatkopaikka kisassa. Lähes kaikki kilpailijat ilmoittavat musiikin ja laulamisen olevan suurin unelmansa, mutta monenko rahkeet todella riittävät alalle? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
19:00
Formula 1: Singaporen osakilpailu
Selostajana Oskari Saari, asintuntijoina Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Kooste
20:00
Myytinmurtajat
Paperihaarniska. Jamie ja Adam selvittävät, kannattaako vedenalaisen räjähdyksen sattuessa kellua selällään pystyasennossa pysymisen sijaan. Grant, Kari ja Tory valmistavat muinaisen kiinalaisen paperihaarniskan ja vertaavat sitä teräksiseen. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
Big Brother Talk Show
Suomen seuratuimmassa talossa asuvien julkkisten viikon kohokohdat nähdään Mari Sainion juontamassa suorassa lähetyksessä. Jonkun heistä on myös aika poistua talosta.
22:30
C.S.I. New York
Tärkeintä on olla aito. Opiskelijapoika tapaa unelmiensa tytön, joka on seksikäs rocklaulaja. Onni on kuitenkin lyhytaikaista, sillä pian poika löytyy asunnostaan kuolleena. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Vampyyrien sukua (K16)
Paluu juurille. Rebekah saapuu New Orleansiin etsimään kadonnutta Elijahia. Klaus pelaa kaksinaamaista peliä Marcelin kanssa ja löytää vanhan suojattinsa heikon kohdan. Hayley tahtoisi eroon koko sotkusta. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Simpsonit
Autoilun uhri. Simpsonit lohduttavat naapuria hänen vaimonsa jouduttua onnettomuuden uhriksi. K12
01:00
Rysän päällä
Rehvakas rähisijä. Charity Buckin unelmien prinssi on muuttunut viime kuukausina pahansisuiseksi ja alkanut käydä suihkussa ennen nukkumaanmenoa. Tarkkailijat havaitsevat, että mies hemmottelee pitkää blondia koruilla ja kukkasilla. Christy Abshiren poikaystävä maalaili aiemmin onnellisia näkymiä avioliitosta ja lapsista, mutta nykyään mies tulee kotiin myöhään, kimallemeikillä varustettuna. Tutkinta paljastaa, että mies tissuttelee työpäivän päätteeksi naispuolisen kyyditsijänsä seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:55
Voittostudio