UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 19.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Uskomaton valhe. Friedrich valehtelee Paulinelle, että Leonardilla on aivokasvain ja vain vähän elinaikaa jäljellä, jotta saisi Paulinen suostumaan pika-avioliittoon Leonardin kanssa. Mies itse ei tiedä isänsä valheesta ja luulee ongelmien selviävän hotellikaupoilla. Hän lähettää Martinin käymään puolestaan Doriksen luona vankilassa. Palattuaan Martinin taskusta löytyy Doriksen kirje, joka saa miehen pois tolaltaan. Tina luulee löytäneensä syyn Cocon ja Michaelin toistuvasti epäonnistuneille deiteille. Sabrina ja André haluavat vaihtaa Rubensin maalauksen jäljennökseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Top Chef
Kokkien olympialaiset. Viisi jäljellä olevaa kokkia käy kovaa kisaa pääsystä loppumittelöön. Tällä kertaa kilpailijoiden on valmistettava ruokaa "kokkien olympialaisten", Bocuse d'Or -kilpailun tapaan. Voittaja kuittaa itselleen muhkean yllätyspalkinnon ja saa tilaisuuden edustaa maataan kyseisessä huippukilpailussa. Kilpailijoiden ruokia on maistelemassa joukko tunnettuja huippukokkeja, jotka saavat kokit pelkäämään. Amerikkalainen realitysarja, 6. tuotantokausi.
15:00
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippispesiaali 2. Myytinmurtajat panevat jälleen ilmastointiteipin uskomattomat ominaisuudet koetukselle. Tällä kertaa Adam ja Jamie rakentavat siitä sillan, ja tiimi yrittää ensin koota ja sitten pysäyttää auton sen avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Vaaroja varjoissa, osa 1. Kaksiosaisessa jaksossa huumediileri Kurt Nypo yrittää saada bisneksiään haittaavat Walkerin ja Trivetten hengiltä. Hän myös pahoinpitelee naisystäväänsä ja on valjastanut tämän pojan kuriirikseen. Alex antaa yliopistolla opetusta lainvalvonnasta ja törmää raiskausten sarjaan. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
En olekaan murhaaja!. Vankeudessa muuttuneen Doriksen tunnustuskirje antaa mielenrauhan Martinille, joka saa tietää totuuden menneistä. Korvaukseksi kaikesta Doris antaa hänelle miljoona euroa, joista muodostuu Martinille uusia ongelmia. Leonard huomaa Paulinen mielialan muuttuneen synkemmäksi, joten hän aikoo paljastaa kaiken Patriziasta. Pauline ehtii kuitenkin ensin ja Leonard häkeltyy. Charlotte alkaa järjestää säätiönsä hyväntekeväisyystapahtumaa, ja hän pyytää Gorania esiintymään. Nataschalle on kova pala, ettei hän kykene enää laulamaan. Tina saa salaisen maalaustehtävän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Tokion yö. Tony vierailee sushin mekassa Tokiossa. Jaksossa tutustutaan herkullisten ruokien lisäksi tavattoman monipuolisen kaupungin yöelämään sekä eräisiin sen oudoista ja fetisistisistä, rajoja koettelevista alakulttuureista. K12 (seksi, väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Oudot ystävyydet. Barney tuohtuu Tedille ja juoksuttaa bestmaniaan. Lily kyhää ikävissään korvike-Marshallin, joka pääsee myös ratkomaan Barneyn ja Tedin riitaa. Naisia vihaava Robin yrittää löytää itselleen ystäviä, mutta kaikissa ehdokkaissa tuntuu olevan jotakin vikaa. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Miehistä herkistelyä. Katastrofaalisen treffiputken masentama Alan ryhtyy Judithin kauhuksi kaveeraamaan Herbin kanssa, epäilyttävän tiiviisti. Jake potee sydänsuruja Celesten takia, kantaa erosta kaunaa Charlielle ja väsää lemmenlurituksia saadakseen mielitiettynsä takaisin. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Speckerman-uusiutuma. Leonard hämmentyy saadessaan vanhalta koulukiusaajaltaan viestin, jossa ehdotetaan tapaamista. Mitä kyseinen ilkimys oikein haluaa kaikkien näiden vuosien jälkeen? Penny puolestaan järkyttyy hoksatessaan, että taisi itse olla nuorena kiusaaja. Amy ja Bernadette keksivät erilaisia tapoja, joilla menneitä pahuuksia voisi hyvittää. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Silmä silmästä. Kun Vance Connor saapuu Springfieldiin, palaavat katkerat muistot Homerin mieleen. Homerilla jäi jotakin hampaankoloon nuoruusvuosien tapahtumista. Jaksossa vierailee useita dubbauksia tehnyt Marcia Wallace. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
I Love You, Beth Cooper
K12
22:55
Arrow (K16)
Nousu. Ra's al Ghul antaa Oliverille 48 tuntia aikaa löytää Saran tappaja, ennen kuin Salamurhaajien liiga alkaa surmata kaupungin asukkaita. Tappajan henkilöllisyyden selviäminen kuitenkin vain pahentaa tilannetta. Laurelin äiti saapuu vierailulle ja kyselee Sarasta. Ray hyvittelee käytöstään Felicitylle. Takaumissa Oliver ja Maseo saavat selville, mitä Chien Na Wei etsii Hongkongista. Sarjan syyskausi huipentuu Oliverin ja Ra's al Ghulin yhteenottoon, ja sarja jää joulutauolle. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Rysän päällä
Brutaali bestman. Josh Bastionin vaimo on ollut viime aikoina ihmeen vaisu ja etäinen, mikä vaimon mukaan johtuu pariskunnan vauvasta. Tutkinta paljastaa, että vaimon petos ulottuu syrjähyppyä syvemmälle. Jennifer Irvingin poikaystävä väittää paiskivansa ahkerasti töitä, mutta silti miestä vaivaa ainainen rahapula. Varjostajat havaitsevat, että työnteon sijaan miehen päivät kuluvat rattoisasti toisen naisen parissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:50
Eurojackpot ja Jokeri
00:55
Ensisilmäyksellä
Oudot ystävyydet. Barney tuohtuu Tedille ja juoksuttaa bestmaniaan. Lily kyhää ikävissään korvike-Marshallin, joka pääsee myös ratkomaan Barneyn ja Tedin riitaa. Naisia vihaava Robin yrittää löytää itselleen ystäviä, mutta kaikissa ehdokkaissa tuntuu olevan jotakin vikaa. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka. Sallittu kaiken ikäisille.
01:25
Voittostudio