UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 29.6.

06:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Vaativa rouva Stahl. Tytärtään sureva Friedrich saa tuekseen ystävänsä Hermannin. Julia puolestaan saa tukea Sebastianilta, joka on syvästi pahoillaan teoistaan. Patrizia jatkaa häikäilemätöntä kiristystään ja esittää toinen toistaan kovempia vaatimuksia: hän vaatii jopa, että Julia ottaa Sophien murhan kontolleen. Onko tunnustaminen ainoa keino pelastaa Niklas? Jonas ja André ovat vähällä jäädä kiinni korvaushuijauksestaan, mutta he sepittävät Tinalle hätävalheen hyväntekeväisyyssuunnitelmistaan. Jonas ei ole vieläkään oppinut, että valheella on lyhyet jäljet. Nils närkästyy, koska luulee Normanin esittävän kunto-ohjaajaa. Pian miehet ovat kilpasilla keppitaisteluareenalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Hugh Bonneville. Tänään kuppilassa pääsee esittelemään kokkaustaitojaan Hugh Bonneville. Ruokaritarit tapaavat kaksikon, joka on päättänyt hyödyntää kaiken pois heitettävän ruoan. Lisäksi Jamie kypsyttää possupaistia hitaasti ja rakkaudella, ja Jimmy opettaa, miten tehdään itse jenkkityylinen savustin. Englantilainen ruokaohjelma.
15:00
Jamien superruokaa
Munia ja vuohenjuustoa. Kausi 1, 1/6. Jamie käy Costa Ricassa ja Kreikassa selvittämässä paikallisten superruokia. Aamupalalla tarjotaan marjataskuja, lounaaksi on kurpitsadalia ja paistettua munaa ja päivälliseksi pihviä fetan ja yrttisen riisitabboulehin kera sekä pikkupääkampelaa oliivikastikkeen, kesäkurpitsan ja uusien perunoiden kanssa. Nesteytyksestä pitää huolen vesimeloni-basilikavesi. Englantilainen ruokaohjelma.
16:00
Masterchef USA
Kohti kärkikymmenikköä. Jäljellä on enää 11 kilpailijaa, ja kaniinin parhaiten valmistanut kilpailija pääsee valitsemaan muiden työvälineet pudotustestissä. Pitsakivi osoittautuu yllättävän suureksi haasteeksi, ja keittiön valtaa kaaos. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
17:00
Ihmemies MacGyver
Madonna. Sulkemisuhan alainen nuorisokeskus saa odottamatonta apua keskuksessa vierailevalta vanhalta eukolta. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Kranaattisankari. Adam ja Jamie ottavat selvää, voiko käsikranaatin päälle heittäytymällä pelastaa muiden läsnäolijoiden henget. Pääseekö ampiaispelosta eroon itsehypnoosiäänitteillä? Entä saavatko kolajuoma ja mentos-pastillit vatsan repeämään?
19:00
Duudsonit
Epätoivoiset kodinetsijät. Jakso palaa ajassa taaksepäin ja kertoo tapahtumista ennen 2. kansainvälistä tuotantokautta. Duudsonit palaavat maailmanmatkoilta Helsinkiin ja suuntaavat kohti kotia. Ensin tarvitaan kuitenkin auto, joka järjestyy, kun otetaan liikkestä auto koeajoon eikä palauteta sitä. Kotona odottaa karu yllätys. Joku on rikkonut Duudsonien talon asuinkelvottomaksi. Suutuksissaan Jarppi päättää räjäyttää loputkin talosta dynamiitilla. Enää ei tarvitse kuin löytää uusi koti! K12
19:30
Mutsi
Katuva mies. Adam selittää, miksi hän teki oharit, joten Bonnie antaa hänelle toisen tilaisuuden. Treffeistä tulee jymymenestys ja he päättävät nähdä toistekin. Christylle kuitenkin selviää, että Adam on pettänyt entistä naisystäväänsä, eikä hän tiedä, miten kertoa siitä äidilleen. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Ruokakriitikko. Lisan avustuksella Homerista tulee paikallisen lehden ruokakriitikko. K12
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 10. Kymmenennessä kauhutarinakokoelmassa Ned Flanders nousee haudasta, Lisa ja Bart pelastavat Xenan uskomattomalta kohtalolta ja Homer aiheuttaa koko maapallon sulamisen vuosituhannen vaihteessa. Vierailevat äänet: Tom Arnold, Lucy Lawless, Frank Welker. K12

Kello 21:00

21:00
112
Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Rysän päällä
Ikä on vain numero. Kausi 15, 8/22. Larry White on 60-vuotias eläintenkouluttaja, jonka nuorempi tyttöystävä on alkanut kaivata oman ikäistään seuraa. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:00
Lainvalvojat
Kausi 1, 7/12. Ratsupoliisi partioi Helsingin öisiä katuja. Valmiusyksikkö eli Karhu-ryhmän helikopteri - ja laskeutumisharjoitukset. Järjestyspoliisi selvittelee agressiivisen, laudalla huitoneen miehen motiiveja. K7 (ahdistus).
23:30
Lainvalvojat
Kausi 1, 8/12. Venepoliisin matkassa vesillä. Ammuskelua puistossa keskellä päivää, jota selvittämään lähtee koirapoliisi. Tappelut Helsingin yössä pitää keskustan partiot kiireisinä. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat
Suku on pahin. Kausi 6, 8/22. Elena kuulee Alaricilta hyviä uutisia Bonniesta. Damon, Stefan ja Alaric lähtevät Portlandiin tutkimaan Gemini-piiriä, ja tapaavat siellä yllättäen Jon isän. Bonnie ja Kai hierovat sopua vuodessa 1994, mutta voiko Kaihin luottaa? Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (ahdistus).
01:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Aubrey Plaza ja Hugh Dancy sekä julkkiskokki Andrew Zimmern. Esitetty Yhdysvalloissa 21.6.2016.
01:55
Voittostudio