UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 27.5.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tatuointi. Pauline ei siedä valehtelua ja saa puristettua Danielista totuuden - tai ainakin hän luulee niin. Kuuluisa laulaja Chris Brenner saapuu vieraaksi hotelliin ja pääsee heti kaikkien suosioon. Vain Daniel yrittää vältellä miestä. Natascha ja Friedrich ovat vähällä jäädä kiinni toistensa sylistä, kun Charlotte saapuu matkaltaan etuajasssa. Charlotte aistii kuitenkin jotain ja kysyy Nataschalta suoraan, onko hänen ja Friedrichin välillä suhde. Goranin itse kirjoittama rakkausruno tekee syvän vaikutuksen Cocoon, mutta tatuointi on Cocon mielestä jo liikaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Talven sielu. Valkoisten ylivaltaa kannattava joukko ottaa tähtäimeensä pastori Roscoe Jonesin seurakunnan, koska hänellä ja valkoisten johtajalla on yhteinen historia sotaväessä. Walkerin ja kumppanien on todistettava, että valkoisten joukko on rikkonut lakia, jotta heidät saadaan pysäytettyä ajoissa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Ennätystehdas
Tänään lasketaan kirjaimia. Illan päävieraat heittelevät toisiaan ennätysvauhtia tatamilla.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 3/3. Abbyn ja Schmidtin salamaromanssi on edennyt pikavauhtia siihen pisteeseen, että he ovat laittaneet hynttyyt yhteen. Siskonsa esimerkkiä seuraten Jess muuttaa samaan huoneeseen Nickin kanssa, mutta tiivis yhteiselämä ei olekaan aivan niin auvoista kuin hän luuli. Cece ja Coach puolestaan vakoilevat Abbya varmistaakseen, ettei tämä satuta Schmidtiä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ensisilmäyksellä
Viestintävaikeuksia. Kahdeksannen tuotantokauden avausjaksossa Ted muistelee menneitä Farhamptonin asemalla. Victoria jättää Klausin alttarille. Tuoreet vanhemmat Lily ja Marshall kärsivät univajeesta, ja Quinnille selviää Barneyn ja Robinin yhteinen menneisyys. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Ensisilmäyksellä
Avioehto. Rakkauden kesän jälkeen koittaa erojen syksy. Barney on laatinut Quinnille tavallista mielikuvituksellisemman avioehdon, mikä kirvoittaa kiivaita keskusteluja kaikkien pariskuntien makuukammareissa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Valan vannon mä ikuisen. Daniel vakuuttaa ex-poikaystävälleen rakastavansa nyt Paulinea, mutta Chris Brenner ei halua antaa periksi. Hän valehtelee Paulinelle suut ja silmät täyteen saadakseen miehen takaisin itselleen. Sabrina ja Goran esiintyvät lemmenparina hotellin romanttisissa mainoskuvissa, ja Sabrina osaa käyttää tilannetta hyväkseen tehdäkseen Nilsin mustasukkaiseksi. Friedrich taas yrittää vakuuttaa rakkauttaan Charlottelle ja houkuttelee hänet jäämään romantiikkaa tihkuvalle illalliselle vuoristomökkiin kuvausten päätyttyä. Charlotten tosirakkaus on kuitenkin edelleen Julius. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
112
Länsiväylällä takaa-ajo tilanne on päättynyt onnettomuuteen. Ensihoitotiimi saa hälytyksen tapahtumapaikalta kauppakeskukseen, auton ajettua päin ihmisiä parkkihallin ovista. Vantaalla palaa ja Porvoossa hyppäämme poliisin matkaan. K7 (ahdistus).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Lisa, kuvainraastaja. Lisa saa selville niin raskauttavia asioita suuresta amerikkalaissankarista, että kukaan ei halua vastaanottaa totuutta. - Vierailevana äänenä Donald Sutherland. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Hillerien hyökkäys. Alanin kauhuksi Walden viihtyy Rosen seurassa, eikä usko varoituksia. Zoey pyytää yllättäen Waldenia kahville. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Zarnecki-hyökkäys. On tapahtunut kauheita: Sheldonin World of Warcraft -tili on hakkeroitu ja hänen pelihahmoltaan on varastettu aseita, aarteita ja jopa hänen rakas taistelustrutsinsa. Vohkittu virtuaaliomaisuus on saatava takaisin! Nörtit saavat kuin saavatkin jäljitettyä syyllisen, mutta ryöstösaaliin takaisinvaltaaminen osoittautuu hieman haasteelliseksi... Jaksossa vierailee Sons of Anarchysta tuttu Christopher Douglas Reed! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vaarallinen televisio. Marge kieltää lapsiltaan DVD:t ja laittaa perheen televisionkatselulakkoon kokonaiseksi vuorokaudeksi. Sen sijaan hän vie perheensä lasten kirjakauppaan. Bart parturoi Milhousen vahingossa isänsä näköiseksi. Aikuisuutta pitää tietenkin käyttää hyväksi. Vierailevana ääninäyttelijänä Kevin Michael Richardson. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Myytinmurtajat
Ruoho on vaarallista. Ruohonleikkuun luulisi olevan melko turvallista puuhaa ulkopuolisille. Myytti kuitenkin kuuluu, että jos ruohonleikkurilla ajaa sopivassa kulmassa sopivan kiven päälle, kivi voi lentää tien toiselle puolelle. Eikä siinä vielä kaikki, tarinan mukaan kivessä voi olla saman verran voimaa kuin .357:n luodissa. Totta vai tarua?
22:00
Kurjat kuppilat USA
Mangia Mangia, osa 1. Julie on perustanut italialaisen ravintolan entisen pikaruokapaikan tiloihin, ja Gordon Ramsayn kauhuksi asiakkaille tarjoillaan mikroaaltouunissa kuumennettuja pakasteita. Lisäongelmia aiheuttavat tulehtuneet ihmissuhteet henkilökunnan kesken.
23:00
Scorpion
Rotkon reunalla. Hermomyrkkylaboratoriossa on panttivankitilanne, jota Scorpion lähtee ratkaisemaan. Rakennuksen sulkenut hakkeri vaatii presidenttiä julkistamaan Bagdadin operaation tiedot, ja Walter saa viimein tietää totuuden Caben toimista ja koodaamansa ohjelmansa kohtalosta. Myös Ralph osallistuu äitinsä tietämättä hengenvaarallisiin pelastustöihin. Tiimiläisten keskinäinen luottamus joutuu koetukselle ja ryhmän kokoonpakossa tapahtuu suuria mullistuksia. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Lainvalvojat
Espoon partio ajaa takaa miestä, joka on Karjaalla uhannut tappaa ex-vaimonsa ja heidän yhteisen lapsensa. Lisäksi he saavat ilmoituksen laukauksista, naisen kiljunnasta ja koiran haukahduksista, kaapelivarkaudesta romuttamolla sekä palavasta roskiksesta.
00:30
Lainvalvojat
Kauden viimeisessä jaksossa seurataan julkisuudessakin paljon huomiota saaneen Helsingin ravintolaratsian tapahtumia Komisario Huhtelan johtamana.
01:00
Maailman kauheimmat naapurit
Painajainen maaseudulla. Geldestonin pikkukaupunkiin muuttaneen seitsenhenkisen Tuttlen perheen painajainen toteutui, kun naapuri ampui heidän koiransa. Gilmourin pariskunta puolestaan uskoi löytäneensä unelmakodin luonnonkauniista Cumbrian kreivikunnasta, kunnes naapuri paljasti todellisen luonteensa. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
01:55
Voittostudio