UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 22.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Lähiöunelmia
Itsenäisyyspäivä. Dallas kutsuu vanhoja opiskelijatovereitaan puotinsa avajaisiin, mutta paikalle saapuu myös Dallasin vanha kilpailija. Tessa haluaa todistaa Georgelle itsenäistyvänsä menemällä Dallasille töihin. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Lähiöunelmia
Terapiaa. George on huolissaan Dallasista, jonka avioero astuu voimaan. Lisa ja Malik yrittävät järjestää Tessalle treffit. Dalia menee terapiaan. Jaksossa vierailee Tähdet kertovat -ohjelmasta tuttu James Lipton. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Äidit ja miesystävät. Judithilla on uusi miesystävä, jota Jake ihailee enemmän kuin isäänsä. Charlie taas järkyttyy, kun kuulee oman äitinsä miesseikkailuista. Amerikkalainen komediasarja. K7
12:30
Miehen puolikkaat
Valtataistelu. Charlie on tavannut uuden naisen ja on tällä kertaa oikeasti ihastunut. Nainen käyttää häntä kuitenkin kylmästi hyväksi, ja Charlie tajuaa maistaneensa omaa lääkettään. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:00
Miehen puolikkaat
Lapsuuden paljastukset. Alan on aina kieltänyt tehneensä varkauden, josta häntä lapsuudessaan syytettiin. Hän onkin alkanut uskoa oman synkän, tiedostamattoman minänsä olemassaoloon. Varsinainen sota syttyykin, kun huonoa omaatuntoa poteva Charlie tunnustaa lavastaneensa pikkuveljensä lelukaupassa. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:30
Miehen puolikkaat
Laulava pitopalvelu. Alan ja Charlie palkkaavat kodinhoitajansa siskon järjestämään juhlat heidän äidilleen, joka niin on vaatinut. Bertan sisko, pitopalvelun pitäjä, osoittautuu kuitenkin huonoksi valinnaksi. Amerikkalainen komediasarja. K7
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander. Suora lähetys.
14:30
Pomo piilossa
Kiltit vinossa. Rob Lynch on Tilted Kilt -baariketjun toimitusjohtaja. Baarien pitäisi olla tasokkaita ja hauskoja, mutta totuus paljastuu toisenlaiseksi. Lynch näkee omin silmin, miten kaukana baarien meno on hänen hakemistaan arvoista, ja osa työntekijöistä vertaa menoa melko lailla raisumpiinkin klubeihin kuin mitä urheilubaarien perusmeiningissä on totuttu näkemään.
15:25
Top Chef
Yö museossa. Ruoanlaitto ei ainakaan käy tylsäksi, kun tehtävänä on valmistaa 150 lapselle maistuva yöpala luonnontieteellisessä museossa vietettävää yötä varten. Annos pitää pystyä tarjoilemaan paperipussista, ja vieraileva tähti Joe Jonas (The Jonas Brothers) suorittaa annosten alkukarsinnan. Museolla valitaan voittaja, kun jo hieman kierroksilla käyvät lapset saavat huutoäänestää suosikkinsa. Kilpailijoiden kauhuksi tehtävä museossa ei lopukaan tähän, vaan aamulla on vielä tarkoitus kokata aamupalaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin. Edellisen tehtävän voittajajoukkue saa valita, kokkaako tyranno- vai brontosaurusruokaa, mutta aamun raaka-ainevalikoima jää silti epäselväksi. Yön museossa voikin viettää kinastelemalla ruokalajeista tai kuten eräät, taskulamppuseikkailulla luurankojen parissa. Vierailevana tuomarina on tällä kertaa Katy Lee. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:25
Dieetit vaihtoon!
Julie ja Zoe. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Julie ja laiha Zoe. Julie nauttii syömisestä ja Zoe nirsoilee, mutta molemmat syövät paljon suklaata ja muita epäterveellisiä rasvoja. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Entinen anorektikko Emma Woolf selvittää, mitä on olla syömishäiriöinen mies. Brittiläinen realitysarja.
17:20
X Factor UK
Queenia ja Michael Jacksonia. Kilpailijat joutuvat suuren haasteen eteen tulkitessaan legendaarisen Queenin sekä popin kuninkaan Michael Jacksonin tunnetuimpia kappaleita. Mukana ovat muiden muassa ikimuistoiset biisit Somebody to Love, Man in the Mirror, Bohemian Rhapsody, You Are Not Alone, The Show Must Go On ja Will You Be There. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Formula 1: aika-ajot
Formula 1: Abu Dhabin aika-ajot. Selostajana Oskari Saari, asiantutnijana Toni Vilander. Kooste.
20:05
Top Gear
Halki Amerikan. Jeremy, Richard ja James ottavat alleen kolme loistoautoa ja lähtevät ajelulle halki läntisen USA:n. Jeremy on valinnut Lexus LFA:n ja James Aston Martinin, ja tyylilleen uskollinen Richard luottaa isoon ja pöyhkeään Viperiin. Tähtivieraana rattiin tarttuu Fleetwood Macin Mick Fleetwood.

Kello 21:00

21:00
X-Men: Viimeinen kohtaaminen
Marvelin maineikkaaseen sarjakuvaan perustuva X-Men-saagan kolmas elokuva. Mullistava, mutanttigeenin kumoava parannuskeino kuohuttaa mutanttiyhteisöä. Magneto ryhtyy värväämään armeijaa julistaakseen sodan ja pelastaakseen rotunsa uhkaavalta sukupuutolta. Mutanttiasiainministeri Henry McCoy eli Peto joutuu valinnan eteen, kun lääkkeen uusi sovellus paljastuu. Kaiken lisäksi professori Xavier ja Ryhmä-X kohtaavat Magnetoakin pahemman uhkan menneisyydestä. Ohjaus: Brett Ratner. USA, 2006, 100'. Pääosissa: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry, Famke Janssen, Ian McKellen, Rebecca Romijn-Stamos, Kelsey Grammer, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Ellen Page, Vinnie Jones, Ben Foster, Anna Paquin. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 58 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
C.S.I. (K16)
73 sekuntia. 12. KAUSI ALKAA. Yövuoron uudeksi pomoksi tullut D.B. Russell (Ted Danson). Tiimillä on ihmettelemistä ja totuttelemista hänen outoihin työtapoihinsa. Tutkittavana on ammuskelu monorail-junassa ja metsästä löytyneen metsästäjän outo ruumis. Ray Langstonin tekojen vaikutukset tuntuvat yhä. Conrad Ecklien tytär Morgan, joka auttoi Haskellin jäljittämisessä Los Angelesissa, tulee käymään Las Vegasissa. Amerikkalainen poliisisarja. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Grimm
Mestarillisia ajoituksia. Adalindin pakomatka on katketa Verratin vaaniessa lähes joka puun takana, mutta yllätävä taho tulee apuun, ja matkaa jatketaan lentokoneella. Nick avautuu Monroelle ja Rosaleelle painajaisistaan ja saa vihdoinkin selville, kuinka Wesenit tietävät hänen olevan grimm. Nick löytää laatikostaan sormuksen, jolla hänen oli tarkoitus kosia Juliettea aiemmin, ja alkaa pohtia uutta sopivaa hetkeä. Valitettavasti Nickin äiti Kelly saapuu taas yllätysvierailulle varsin huonoon aikaan ja vielä ei-toivotun vieraan kanssa. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:05
Voittostudio