UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 1.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Samanlaiset liikenaiset. Kira kieltäytyy toisesta antibiootista, joka voi olla vauvalle vaaraksi. Kun hänen kuumeensa ei lakkaa nousemasta, Martin rukoilee ja lupaa omistaa elämänsä kirkolle ja Jumalalle, jos Kira ja vauva selviävät hengissä. Emma Saalfeld saapuu hotelli Fürstenhofiin esittelemään uuden dirndl-kokoelmansa, mutta Werner on unohtanut varata hänelle showroomin. Werner ehdottaa tilaksi koruliikettä, mutta Marlene kieltäytyy. Tohtori Drescher esittää anteeksipyyntönsä Charlottelle, joka ei niele selitystä, että Morphalin-varkaus olikin vain väärinkäsitys. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:55
Jamie Oliverin kouluruokaa
Kalapuikkoja lisäaineilla. Jamie Oliver on huolissaan Ison-Britannian kouluruoan ala-arvoisesta tasosta ja päättää ryhtyä korjaamaan asiaa. Neliosaisen sarjan 1. jaksossa lähdetään Kidbrooken kouluun, missä minimaalisen budjetin lisäksi Jamielle tuottavat päänsärkyä niin koulukeittiön henkilökunnan kuin koululaistenkin ennakkoluulot. Löytyykö kehnolle roskaruoalle vaihtoehtoa?
15:00
Myytinmurtajat
Vaaralliset silikonirinnat?. Voiko kännykkä aiheuttaa huoltamopalon ja ovatko nykyiset cd-asemat jo liian nopeita? Näiden asioiden lisäksi Jamie ja Adam selvittävät, kannattaisiko silikonirintojen kanssa välttää lentämistä.
16:05
Walker, Teksasista
El Coyote, osa 1. Meksikolaistyttö Juanita Ortiz on tullut laittomasti Yhdysvaltoihin paremman elämän toivossa, mutta hänet pakotetaankin prostituoiduksi. Hän onnistuu kuitenkin pakenemaan ja saa hälytettyä apua ystävältään Lupelta, joka työskentelee tarjoilijana C.D.:n baarissa. Walker ja Trivette ehtivät hätiin ja tyttö pelastuu roistojen kynsistä. Walker lähtee Meksikoon peitetehtäviin yrittääkseen pelastaa Lupen veljen Jorgen, joka hänkin on jäänyt roistojen kiristettäväksi. Kaksiosainen jakso, osa 1/2. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Elämäni rakkaus. Emmaa harmittaa, ettei Felix pääse työasioiden takia Pariisista Fürstenhofiin hänen kokoelmansa näytökseen. Hän kertoo Marlenelle, miten hänen ja unelmamiehensä Felixin rakkaustarina kehittyi hotellin maisemissa. Marlene on vaikuttunut ja muistelee hetkiään Konstantinin kanssa. Pitkän ja ahdistavan yön jälkeen Martinin rukouksiin vastataan. Kira voi jo paremmin. Nyt on Martinin aika päättää, lunastaako hän Jumalalle antamansa lupauksen. Charlotte saa kuulla muiden pitävän häntä vainoharhaisena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Juuso Mäkilähteen luotsaaman sarjan avausjaksossa surkeimmat kuskit pääsevät suunnistamaan Helsingin ruuhkaan. Ratatehtävässä kilpailijat joutuvat puolestaan esittelemään ajotaitojaan silmät sidottuina. Ohjelman tuomareina toimivat Emma Kimiläinen, Sari Nuolikoski sekä Jussi Pohjonen.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Uusi isäpuoliehdokas. Judithin poikaystävä Herb kosii häntä, ja Alan innostuu aviouutisesta suunnattomasti. Judithin avioitumisen jälkeen Alanin ei nimittäin tarvitsisi enää maksaa hänelle elatusmaksuja. Tilanne kuitenkin vaikeutuu, kun Jake ilmoittaa napakasti, ettei pidä uudesta isäpuoliehdokkaasta ja Herb puolestaan alkaa epäillä lastenkasvatustaitojaan. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Tappajarobottiepävakaisuus. Leonard, Sheldon, Howard ja Raj ovat todella tyytyväisiä itseensä rakennettuaan upean tappajarobotin vuotuista robottikilpailua varten. Tarvitaan vain vähän hienosäätöä, ja robotti on valmis taistelutantereelle. Ikävä kyllä Pennyn suorat sanat saavat Howardin niin pois tolaltaan, että hän sulkeutuu huoneeseensa mököttämään päiväkausiksi. Muu tiimi on vaikean pulman edessä: miten viimeistellään robotti ilman Howardin insinöörintaitoja? Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Suuri kirjakeikka. Lisa oivaltaa, että hänen mielikirjansa ovat markkinatutkimuksen tuotetta, mistä Homer saa ajatuksen koota oman kirjajoukkionsa menestysteoksen kynäilyyn. Tarina peikkokaksosista menee kaupaksi, mutta kehveli kustantaja vääristelee koko perusajatuksen. Joukkion on varastettava oma teoksensa takaisin, jos mielii saada sen myyntiin. Onneksi apurina häärii itse Neil Gaiman. Toisena äänivieraana on Andy Garcia! K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Katujen kasvatti (K16)
Myrskyn edellä. Ryan etsii Carlosin ampujia yrittäen samalla peitellä omaa osallisuuttaan veritekoon. Hänen on käännettävä kostoa hautovan Javier Acostan pää, ennen kuin jengien välillä syttyy täysimittainen sota. Veronican henki joutuu vaakalaudalle pidätystilanteessa. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Grimm
Valistus ennen pelkoa. Kun 9-vuotias Daniel murhaa papin, joka yrittää manata pojasta pahaa henkeä pois, heräävät Nickin ja Hankin epäilykset. Danielin vanhemmat eivät kuitenkaan ole Weseneitä, joten Monroe ja Rosalee uskovat, että kyseessä on Grausen, joka esiintyy usein tavallisissa ihmisissä, ja tapauksesta on ilmoitettava julmalle neuvostolle, joka hankkiutuu pahoista hengistä eroon. Juliettella on kuitenkin lääketieteellinen teoria, joka hänen on Nickin kanssa todistettava, ennen kuin kukaan neuvostosta ehtii päästää Danielin tuskistaan. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Hävyttömät (K16)
Lainataan varatäti. Häpäistyksi itsensä tunteva Frank on löytänyt uuden kodin, jossa hän tulee hemmotelluksi. Hyvällä ruualla ja lämpimällä kylvyllä on kuitenkin kivulias hintansa. Pahasti mokannut Steve yrittää päästä takaisin Fionan suosioon, mutta tämä ei lämpene kalliiden lahjojen edessä. Poliisina työskentelevä Tony pääsee viettämään elämänsä kiihkeimpiä hetkiä unelmiensa naisen kanssa. Ian puolestaan joutuu vaikeuksiin, kun torjutuksi tullut tyttö usuttaa veljensä hänen peräänsä. Ian onnistuu pakoilla raivostunutta veljeä, joka lopulta purkaa suuttumustaan sijaiskärsijään, eikä viha tunnu laantuvan senkään jälkeen. Samaan aikaan Gallagherin perheellä on kiire löytää täti Ginger, jonka omistamassa talossa he saavat asua. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. K16 (seksi, päihteet).

Kello 24:00

01:05
Voittostudio