UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 18.4.

06:00
SubChat
07:20
Astral TV
09:25
Eastenders
Synnytystuskia, osa 1/2. Stacey on yksin puistossa pohtimassa asioita, kun hänen synnytyksensä käynnistyy. Onneksi Ryan sattuu sopivasti paikalle. Max masentuu kuullessaan tyttäriltään, että avioero Tanyasta lienee jo voimassa. Vanessalla on selittämistä aviomiehelleen jäätyään kiinni valheesta. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Kivisydän. Doris ripittäytyy Martin-papille, ja Martin yrittää ohjata häntä oikeaan suuntaan. Hänen uuden lausuntonsa ansiosta Werner todetaan syyttömäksi ja vapautetaan. Werner päättää lähteä poikansa luo, ja mielensä muuttanut Doris lupaa odottaa miehensä kotiinpaluuta. Sabrina kiusoittelee Elenaa surevaa Nilsiä ja kertoo suorasukaisesti mielipiteensä elämäänsä vaikeroivalle miehelle. Kira menee sokkotreffeille mutta päätyykin uskoutumaan Nilsille. Martinin mielessä myllertää. Marlenen ja Michaelin suhde etenee varovaisin askelin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:55
Myytinmurtajat
Agenttiauton kosto. Jamie ja Adam testaavat elokuvista tuttuja salaisten agenttien autoihin asennettuja aseita. Tiimi yrittää saada pistoolista ammutun luodin pyörimään jäällä kuin hyrrän. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
14:55
Malliduunarit
Kuhinaa kameran edessä ja takana. Mallit saavat tehtäväkseen kirjoittaa ja ohjata Mandalay Baylle puolen minuutin mainoksen, jossa he esittävät itse myös pääosia. Aikaa on vain kolme tuntia, ja taistelu finaalipaikoista käy kuumana, sillä useampikin häviäjäjoukkueen jäsen saattaa joutua kotiin. Shahin ja Johannan yhteistyö ei ota onnistuakseen, ja Johanna joutuu taas vaikeuksiin suuren suunsa takia. Alexis ja Johanna pyörittelevät silmiään Shahin päsmäröinnille, kun taas toinen joukkue koettaa vain saada kohtaukset purkkiin määräaikaan mennessä. Shah yrittää pelastaa nahkansa kääntämällä muut kilpailijat ja tuomarit Johannaa vastaan. Huippumalli Chrissy Teigenin juontama amerikkalainen realitysarja, jossa kahdeksan mallikaunotarta kilpailee pääsystä Las Vegasissa sijaitsevan loistohotellin mainoskasvoksi.
15:55
Jamie Oliverin helpot herkut
Pikkujoulut. Jamie järjestää työntekijöilleen pikkujoulut. Alkuun juodaan persikkabellinit ja sitten syödään jouluisin mauin marinoituja kanavartaita perinteisen englantilaisen kasvishöystön kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
16:25
Eastenders
Synnytystuskia, osa 1/2. Stacey on yksin puistossa pohtimassa asioita, kun hänen synnytyksensä käynnistyy. Onneksi Ryan sattuu sopivasti paikalle. Max masentuu kuullessaan tyttäriltään, että avioero Tanyasta lienee jo voimassa. Vanessalla on selittämistä aviomiehelleen jäätyään kiinni valheesta. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Kipinään roihua. Natascha kuvittelee Marlenen ja Michaelin tarvitsevan apua suhteensa käynnistämiseen ja aiheuttaa parille kiusallisen tilanteen. Marlene suuttuu äitinsä sekaantumisesta asioihinsa. Hän päättää jatkaa Michaelin kanssa mutta huomaa ajattelevansa edelleen Konstantinia. Doris pelkää, ettei Werner enää palaa takaisin, ja viettää aikaansa enemmän kappelissa kuin töiden parissa. Charlotten on otettava hotellissa ohjat omiin käsiinsä. Konstantin tarjoutuu hotelli Fürstenhofin toimitusjohtajaksi mutta omilla ehdoillaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Tunteet pelissä
Valheiden verkossa. Quinn huomaa, että Clay salailee jotain. Dan auttelee Karenin kahvilassa, mutta saa asiakkailta tylyä palautetta. Julianin työkuviot näyttävät valoisilta, mutta yksityiselämän puolella tapahtuu vakava virhe. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita. K12 (päihteet).
19:00
Formula 1: vapaat harjoitukset
Kooste vapaista harjoituksista. Selostajina Timo Pulkkinen ja Oskari Saari.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Naistenkarkottaja. Romantiikannälkäiset Nick, Schmidt ja Winston viettävät poikien iltaa jättäen Jessin kotiin, ettei tämä karkottaisi misuja. Yksinäinen Jess kuitenkin tutisee pöksyissään ja kutsuu pojat deitteineen takaisin. Yrittäessään hyvitellä pilattua iltaa Nickille Jess onnistuu ajamaan surullisista miehistä kiinnostuneen typyn Schmidtin syliin ja päätyy itse kämppiksen kanssa kinkkiseen tilanteeseen. Varattu kaunotar auttaa Winstonia puhumaan naisille. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta).
20:00
Simpsonit
Intia-ilmiö. Johtaja Burns perustaa uuden voimalaitoksen Intiaan ja lähettää Homerin johtamaan uutta projektia. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
Jeff Bestman. Alanin alter ego Jeff Strongman saa illalliskutsun ja yllättävän pyynnön. Walden epäilee, että Nicolella on toinen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Rakastatun velhopojan Harry Potterin toisessa seikkailussa hän Dobby-haltian varoituksista piittaamatta palaa kouluun Tylypahkaan. Siellä tapahtuu kummia: ihmiset jähmettyvät oudon lumouksen voimasta, ja salaperäinen seinistä kumpuava ääni vainoaa Harrya...Ohjaaja: Chris Columbus, USA 2002. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Richard Griffiths, Fiona Shaw, Julie Walters. K12

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
C.S.I. (K16)
Ei ole koiraa karvoihin katsomista. Kun poliisikoiran epäillään tappaneen ohjaajansa, Nick kiinnostuu asiasta. Finlay ja Morgan tutkivat avioerojuristin kuolemaa. K16 (väkivalta).
00:55
Eurojackpot ja Jokeri
01:00
112
Varsinais-­Suomen pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisin toimintaa seurataan Länsi-­ ja Itä-­Uudenmaan alueilla. Hätäkeskukseen tulevista puheluista suurin osa on aikuisten tekemiä, mutta välillä myös lapset joutuvat soittamaan apua.
02:00
Grimm (K16)
Rikos ja rangaistus. Suoritettuaan rituaalin Nickin, Julietten ja Renardin ei auta muuta kuin odottaa sen vaikutusta. Kärsimättömän Nickin ajatukset harhautuvatkin pian, kun Wesenit ryöstävät pankin hyödyntäen ulkomuotoaan naamiona. Tyrmistynyt Monroe tekee kaikkensa vauhdittaakseen syyllisten löytymistä, sillä Weseneitä sitoo laki, joka kieltää ankarasti julkiset muodonmuutokset hyötymistarkoituksessa, eikä rikoksesta selviä hengissä. Karmivat yliluonnollisuudet vainoavat Juliettea kotona. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta).
02:50
Lain nimessä
Liikaa kontaktia. Huumekuski törmäilee. Soittomies häiriköi. Poikaystävä käy käsiksi. Amerikkalainen sarja poliisin arjesta. K12
03:15
Eurojahti