UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 3.12.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Middle
Kosiskelua. Heckin perhe juhlii Axlin täysi-ikäistymistä, vaikka juhlakalua on vaikea saada paikan päälle. Brickin teiniuhma aiheuttaa Frankielle harmaita hiuksia. Sue joutuu vaikean valinnan eteen, kun kilpaileva pikaruokaketju haluaa hänet leipiinsä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Orponaama. Waldenin harmiksi Alan rikkoo sääntöjä miellyttääkseen Louisia, joka osaa vetää oikeista naruista saadakseen tahtonsa läpi. Ruokakaupassa tarvitaan lopulta Alanin kokemusta lapsenkasvatuksesta. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Rillit huurussa
Viettelysten vaunu. Pariskunnat illastavat upeassa vanhassa junassa. Amyn romanttisia haaveita häiritsee se, että Sheldon löytää vaunusta sielunkumppanin. Siinä onkin ihmettelemistä. Miten lopulta käy? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Tyhjätaskut
Mutkia matkaan. Kausi 5, 13/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Max ja Caroline saapuvat Hollywoodiin, mutta Maxin matkatavarat eivät. Mitään ei kuulu myöskään Maxin baarissa tapaamasta juristista. Sophie etsii lääkäreitä, jotka ovat antaneet hedelmöityshoitoja yli 40-vuotiaille julkkiksille. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:01
Poikamiesboksi
Eksässä vara parempi. Kausi 2, 13/13. Deittailu Charlotten kanssa ei tahtonut onnistua, mutta miten Oscar pärjäisi kämppiksensä entisen vaimon kanssa? Se jää nähtäväksi, kun hän päätyy vahingossa treffeille Ashleyn kanssa. Emilyllä ja Felixilläkin on ongelmia, kun Emilylle tarjotaan unelmatilaisuutta päästä kolmen kuukauden työharjoitteluun - Lontooseen. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Last Man on Earth
Hedelmällisyyshuolia. Kausi 2, 13/18. Carol haluaa selvittää, miksi lapsen hankkiminen Tandyn kanssa ei onnistu. Tandylla on ässä hihassaan, kun syy uhkaa paljastua. Mike Miller ilmestyy muiden riemuksi ja ihmetykseksi paikalle, mutta Tandy yllättää reaktiollaan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Ninja Warrior
Armoton rata. Kausi 4, 5/24. Keskilännen kovimpien urheilijoiden kisa Dallasissa jatkuu. Viime kerralla vain kuusi kilpailijaa pääsi esteradan loppuun asti, mikä kertoo radan vaativuudesta. Uusi verhoeste ei ainakaan helpota suoritusta. Miten käy menestyneen miekkailijan ja naiskilpailijan, joka on tähän asti voittanut kaikki kilpailut lajissa kuin lajissa? Entä onko nelikymppisellä mitään mahdollisuuksia? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Keskilännen kovimmat. Kausi 4, 6/24. Keskilännen kolmekymmentä parasta kilpailevat Dallasin semifinaalissa, mutta vain puolet heistä pääsee jatkoon kokeilemaan, kenen kunto ja taidot riittävät Las Vegasin huippuvaikeaan Mount Midoriyama -esteradan haasteeseen. Mutta ensin on selvittävä tästä esteradasta, jossa on jälleen kerran täysin uusi osuus. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Catfish
Mallikelpoinen poikaystäväkö?. Uusi sarja alkaa! Internetin ja Facebookin aikakaudella yhä useammat parit tapaavat netissä, mutta nettideittailun raa'assa maailmassa ei voi panna päätään pantiksi, että profiilin takana piilevä henkilö on, kuka sanoo olevansa. Nev Schulman kuvausryhmineen auttaa ihmisiä, jotka tapailevat internet-tuttavuuksiaan ja haluavat vihdoin ja viimein selvittää, puhuvatko nämä totta vai pelkkää puuta heinää. Ensimmäisessä jaksossa Nev auttaa Sunnya, joka kuukausien jutustelun jälkeen haluaa tavata Jamisonin - unelmiensa miehen, joka lykkää tapaamista kerta toisensa jälkeen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Alone - yksin erämaassa
Nälän ote. Kausi 2, 5/14. Ruoanpuute alkaa vaikuttaa kilpailijoihin. Kun nälkä vaivaa, henkiset ja fyysiset kyvyt eivät tahdo toimia, ja osa harkitsee luovuttamista. Tracyn on vaikea käsitellää tunnereaktioitaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. Uusinta.
19:01
X Factor UK
20:35
X Factor UK
Tuloslähetys 8. Esitetty Britanniassa 27.11.2016. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:41
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:00
X Factor UK

Kello 24:00

00:15
Pop'n'Roll
Osa 4. Sanni & Olli Herman. Vieraina Sanni & Olli Herman Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:15
Hävyttömät
Välien selvittelyä. Kausi 6, 11/12. Debbien vauva valvottaa koko perhettä. Frank tarjoutuu maksamaan Fionan häät. Rahojen puute ei tietenkään ole ongelma, ja Frank lähtee kaupungille hoitamaan asian kuntoon. Sean pelkää, että Fiona joutuu vielä kärsimään tästä ja päättää selvittää tilanteen Frankin kanssa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:15
Valehtelevat viettelijät
Muistojen Rosewood. Kausi 6, 11/20. Ali kutsuu kaikki tytöt takaisin Rosewoodiin monen vuoden tauon jälkeen. Paluu on täynnä sekä odotettuja että yllättäviä kohtaamisia, kuulumisten vaihtoa ja kuulemisia, eikä hautajaisiltakaan vältytä. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).