UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 5.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Nyrkkeilijätär. Friedrich syyttää kaikesta juonittelusta Patriziaa ja Sebastinia. Hän virittää Patrizialle ansan, joka kuitenkin epäonnistuu. Julia on täysin hänen puolellaan, mutta Charlotte menettää luottamuksensa aviomieheensä ja Friedrich tekee tästä oman päätelmänsä. Jonas valmistautuu nyrkkeilyotteluun Nilsin kanssa. Hän ei ole kuitenkaan ilahtunut Berliinissä tapaamansa Larissan yllätysvierailuun, sillä hän ei ole kertonut Tinalle eikä muillekaan suhteestaan ammattilaiseksi pyrkivään nyrkkeilijättäreen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
XOX Betsey Johnson
Vintage-vaatteiden metsästystä. Betsey uskoo, että osa näytökseen ajatelluista vintage-vaatteista on Hamptonin talossa, jonne Lulu ei tahtoisi mennä niitä etsimään ikävien muistojensa vuoksi. Betsey tapailee vanhaa heilaansa, mutta Lulu latelee hänelle totuuksia. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Top Chef
Jäätikön sankarit. Kausi 10, 15/17. Ennen tulikoetta finaalikolmikko saa helikopteri- ja koiravaljakkokyytiä. Tulikokeessa valmistetaan ruokaa pikkuruisessa kenttäkeittiössä keskellä jäätikköä koiravaljakkokisan osanottajille. Pudotuskilpailussa kokataan Alaskan kuvernöörin kartanossa annokset, jotka innoittivat kilpailijoita ryhtymään kokeiksi. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Selviytyjät
Ken on seuraava selviytyjä? Osa 1/2. Kun Abista on päästy eroon, kisa vasta alkaa, ja jopa voittamattomalta vaikuttava Malcolm hermoilee asemastaan. Hän varmistelee Lisan ja Skupinin kanssa muodostamansa liiton kestävyyttä, mutta Denisen aavistaessa Malcolmin aikovan puukottaa häntä selkään käy pippurinen nainen itsekin sinnikkääseen taistoon ja yrittää houkutella muut puolelleen. Palkintotehtävän panoksena on etu koskemattomuustehtävässä, jonka voittajaa odottaa päätös siitä, ketkä istuvat hänen vierellään kärkikolmikossa. Jännitysnäytelmä heimoneuvostoineen jatkuu seuraavassa jaksossa! Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Räjähdysvaara. Ovelat pommimiehet pitävät kaupunkia varpaillaan, mutta MacGyver pääsee oikeille jäljille yllättävää kautta. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Pulloraketti. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä varpaat katkaisevista kenkien teräskärjistä. Tiimi yrittää saada Karin lentämään pelkillä vesipulloilla toimivan raketin avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Sub goes Kolina
Klara vappen allihopa! Sub goes Kolinan vappuspesiaalissa Cristal Snow kouluttaa Sasun dragin alkeisiin ja Erkku testaa lahkon perustamista, jotta sinun ei tarvitse. Roopea kiinnostelee montaako naista Kasmir on tuupannut ja saako muusikko helposti pesää. Teemaan kuuluu tietysti myös kotibileet, skumppa ja yhteislaulua trubaduurin säestyksellä. Subin vappuetkoila kanssasi valloittavan ihana tubettaja Janne Naakka eli Naag! K7 (seksi).
19:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 5/10. BOKSIn sohvalla Duudsoneiden Jarppi&HP ja tubetähti Mmiisas. Duudsonit haastavat Lakon&Herban reiliskabaan Skate 3 -rullalautapelissä. Mmiisas ja kundit riehaantuvat twerkkaamaan ja tanhuamaan tanssipeli Dance Central 4:n inspiroimina. HP on skeitannut ja lumilautaillut monta vuotta, Jarppi muuten vaan kerännyt ruhjeita kehoonsa, mutta rullalautapelit ovat loistava mahdollisuus ihan ¿Perus-Ismollekin¿ loistaa coolina skedetähtenä reilin päällä ja vähän sen sivussakin. Mmiisas omaa hämärän voimistelumenneisyyden, mutta katuu sen paljastamista ennen tanssibattlen alkamista - mitä jos tausta ei näy liikehtimisessä mitenkään? Hiki lentää ja maata tampataan ihan huolella, kun kundit tanssivat vuorollaan Mmiisasia vastaan, mutta kenellä on osuvimmat moovit? Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.) Vieraat pelaavat myös BOKSIn omaa Sansa The Cat -peliä ja saavat pisteensä Hall of BOKSI -tauluun. Uusinta.
20:00
Simpsonit
Vesirokkokutsut. Maggie sairastuu vesirokkoon, jonka jälkeen Homer ja Marge kutsuvat kaikki naapuruston lapset luoksensa vesirokkokutsuille. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 16. Uudessa kauhutarinakokoelmassa Bart joutuu robottipojan syrjäyttämäksi ja Homer osallistuu tietämättään julmaan tositeeveeohjelmaan. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
112
Hätäkeskuspäivystäjien arkeen kuuluvat myös turhat puhelut. Tampereella ja Turussa pelastuslaitos saa mitä erilaisimpia hälytyksiä. Espoossa poliisi löytää luoteja parkkihallista. K7 (ahdistus).
22:00
Myytinmurtajat
Pulloraketti. Adam ja Jamie tutkivat myyttiä varpaat katkaisevista kenkien teräskärjistä. Tiimi yrittää saada Karin lentämään pelkillä vesipulloilla toimivan raketin avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
23:00
Teknavi
Kausi 11, 8/8. Kauden päätösjaksossa Markku Alén kokee kauhun hetkiä huipputehokkaan rata-auton ohjaamossa. Risto Virtasen testissä on ärhäkkä BMW M2, ja Teknavin prätkäekspertin Janne Uskalin käsittelyssä on uusi Husqvarna 701 Supermoto. Pauli Reinikaisen kokeilussa on langaton taskukokoinen tulostin kännykkäkuville. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.

Kello 24:00

00:25
Voittostudio