UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 16.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Häähurmaa. Vihkimisen jälkeen hotelli Fürstenhofissa vietetään Kiran ja Xaverin onnellista hääjuhlaa. Kenen käsiin morsiamen heittokimppu päätyy? Natascha ei pysty kertomaan totuutta Konstantinille mutta ei valehtelemaankaan. Hän etsii pakotietä tuskallisesta tilanteestaan. André on niin rakastumassa Franziskaan että polvia heikottaa. Mutta mitä taka-ajatuksia salaperäisellä naisella on mielessään? Doriksen manipuloima puhelinviesti saa Charlotten itsensäkin epäilemään mielensä järkkymistä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Lohikäärme ja prinssi. Showpainija tuo näytille tulta syöksevän elokuvahahmon vuosikymmenien takaa ja saa Ariankin innostumaan painista. Yossi hieroo taidekauppoja ja yrittää keksiä, mitä myydä upporikkaalle teinille, jolla on jo kaikkea, mitä rahalla saa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
14:30
Beverly Hillsin panttilainaamo
Aarteita ja astronautteja. Yossille tarjotaan Salvador Dalín kultataidetta ja sormusta, jota Britney Spears on pitänyt kädessään. Kun liikkeeseen tuodaan avaruuspuku kuuluisasta scifi-elokuvasta, Yossi innostuu leikkimään astronauttia ja Dominique keksii oivan tavan hiljentää pomonsa hetkeksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
14:55
Myytinmurtajat
Elokuvamyytit testissä. Mitä tapahtuu, jos matkustajakoneen runkoon tai ikkunaan ammutaan reikä? Entä voiko auton akselin saada irtoamaan vaijerijäynällä? Lisäksi neuvoja niille, jotka aikovat korvata auton sulakkeen luodilla. Viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Epidemia. Cherokee-reservaattiin iskee outo sairaus, ja sen lähde täytyy selvittää. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Surun murtama mies. Konstantin syyttää Nataschan keskenmenosta Marlenea, ja heidän välinsä tulehtuvat pahasti. Suru syntymättömästä lapsesta painaa miehen mieltä, mutta hän löytää keinon päästä surussa eteenpäin. Goranin varkaus paljastuu Nilsille, joka haluaa ehdottomasti palauttaa rahat Marlenen kaupan kassaan ennen kuin kukaan huomaa mitään. Pahaksi onneksi Sabrina osuu paikalle ja hälyyttää poliisin. Onnellinen aviopari Kira ja Xaver jättää Fürstenhofin aloittaakseen uuden elämän Berliinissä. Charlotte pelkää olevansa ihan vainoharhainen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Simon ja Craig. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa noutoruokaa ahmiva Craig ja kokiksella elävä Simon, joka saa nähdä mitä tämä juoma tekee hampaille. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Entinen anorektikko Emma Woolf tapaa naisen, joka sairastui anoreksiaan raskausaikana. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Rose ei väijy täällä enää. Charlien tunteettomuuteen kyllästynyt Rose päättää muuttaa Lontooseen. Ikäkriisissä pyöriskelevä Charlie hätääntyy huomatessaan, että hänen tulee ikävä kuistinsa alla väijyvää kaunotarta. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Vegas-uudelleennormalisaatio. Howard kärsii sydänsuruista Leslien jätettyä hänet, joten Leonard ja Raj päättävät piristää häntä viemällä hänet Las Vegasiin, tuohon kaikenlaisten paheiden välkkyvään ja kilisevään pesään. Sheldon puolestaan on innoissaan saadessaan viettää viikonlopun omassa ylhäisessä yksinäisyydessään, mutta joutuu muuttamaan suunnitelmaansa lukittuaan itsensä ulos asunnostaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Komeaa katutaidetta. Bart haluaa nöyryyttää Homeria maalaamalla tämän kuvia ympäri kaupunkia. Graffitit herättävät yllättäen myös taidepiirien kiinnostuksen. Apu puolestaan saa kilpailijan, kun kaupunkiin avataan uusi kauppa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Catfish
Ystävä vuosien takaa. Parhaat ystävät Kim ja Matt ovat keskustelleet verkossa jo kymmenen vuotta, mutta eivät ole kertaakaan tavanneet. Huolestuneena siitä, miksei ystävä ja mahdollinen sulhoehdokas halua tavata, Kim ottaa yhteyttä Neviin, joka pureutuu antaumuksella tapaukseen. Kim on kuitenkin jättänyt mainitsematta nykyisen poikaystävänsä Scottin sekä menneisyytensä traumat. Ovatko ne syitä Mattin välttelevään käytökseen vai mitä kummaa jutun takana voi piillä? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
112
Hätäkeskukseen tulee toisinaan puheluita mielenterveydeltään epävakailta henkilöiltä. Vantaalla pelastuslaitos saa hälytystehtävän onnettomuuspaikalle, jossa linja-­auto on syttynyt tuleen. Espoossa ensihoitajat ovat kiireisiä ja Porvoossa poliisilla riittää toimintaa.

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät (K16)
On aika tappaa kilpikonna. Oltuaan tiedottamassa tilassa kaksi päivää alkoholimyrkytyksen johdosta Frank herää sairaalasta. Rahapalkkion houkuttelemana hän suostuu olemaan kaksi viikkoa ilman alkoholia ja heittäytyy huolehtivan isän rooliin saadakseen ajatukset pois viinasta. Lip varoittaa nuorempia sisaruksiaan siitä, ettei Frankin käytös hyvänä isänä jatku loputtomiin. Fiona kamppailee saadakseen suurelle perheelleen ruokarahat kasaan ja yrittää löytää paremmin palkatun duunin. Sheila puolestaan pelkää menettäneensä raitistuneen Frankin ja jääneensä yksin kotiinsa. Älyköksi tunnustettu Lip käy tutustumassa Chicagon yliopistoon. Veronican ja Kevin luokse muuttaa sijaislapsi. Kaikista saamistaan varoituksista huolimatta sijaislapsen käytös yllättää heidät täysin. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (seksi).
01:00
Simpsonit
Lelusensaatio. Hämäräperäinen lelufirma tuo Springfieldin joulumarkkinoille uuden suosikkilelun. Vierasäänet: Gary Coleman, Tim Robbins, Joe Mantegna, Clarence Clemons. K12
01:30
Voittostudio