UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 18.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Teknavi
Kännykän liikuntasovelluksilla kesäkuntoon? Markku Alénin käsittelyssä Sisun 8-pyöräinen maastohirmu. Riston testissä uusi Audi TT. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Moderni perhe
Poikien ilta. Cameron on suunnitellut suuren yllätyksen Jayn ja Glorian kotiin, ja järjestelyiden ajaksi pariskunta on saatava ulos talostaan. Mitchell lähtee Jayn kanssa ostoksille ja huomaa jonkun asian painavan isänsä mieltä. Samaan aikaan Cameron pitää seuraa Glorialla ja puhelimitse toimii erosta toipuvan ystävänsä yllyttävänä neuvonantajana. Luke ja Manny ovat lähteneet mukaan Alexin kilpailumatkalle. Hotellissa Manny kohtaa unelmiensa tytön ja yrittää sinnikkäästi löytää hänet uudestaan. Yksin kotiin jäänyt Phil kutsuu kuntosalilla tapaamansa miehen luokseen katsomaan illan peliä. Jaksossa vierailee näyttelijä Matthew Broderick, joka on tuttu muun muassa elokuvasta Tower Heist. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Neljäs tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Etelä-Afrikka. Tony vierailee Etelä-Afrikassa. Vaikean menneisyyden jäljet näkyvät monella tapaa, ja Johannesburgista löytyy edelleen vaarallisia alueita. Kaupunkiin tutustutaan muun muassa paikallisen taksinkuljettajan kyydissä. Lautaselle on luvassa erityisen paljon tirisevää lihaa.
13:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 5. -110°C. Noora menee jälleen sekä henkisesti että fyysisesti äärirajoilleen, kun hän yrittää uskomattomia mentalistitemppuja 110 asteen pakkasessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Mutsi
Piraattipaitoja ja Pradaa. Christy on entistä pahemmassa rahapulassa, mutta sekä Bonniella että Baxterilla on vedenpitävä suunnitelma. Lisäksi taloudellista apua tarjoaa yllättävä uusi tuttavuus. Mikä suunnitelmista toteutuu, vai toteutuuko mikään? Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Mutsi
Stop-merkkejä ja vanukasta. Christy päättää edetä uudessa suhteessaan hitaasti, vaikka mielitekoja ja kiusauksia olisi. Bonnie ja Marjorie ovat kilpasilla, ja Violet yrittää vakuuttaa Lukelle, ettei seksi vahingoita sikiötä. K7 (seksi).
15:00
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Aseiden luvattu maa. Onko aseenkanto-oikeus Yhdysvalloissa jokamiehen oikeus, jonka rajoiituksia poliitikot eivät uskalla ajaa? Vai uhkaisivatko rajoitukset aseteollisuuden voittoja? Morgan Spurlock perehtyy asiaan menemällä asekauppaan töihin.
16:00
Miehen puolikkaat
Ihmiskuiskaaja. Waldenin ystävän tytär Missi (Miley Cyrus) tulee yllättäen käymään. Samaan aikaan ovelle ilmestyy myös Jake. Walden tapaa kirjastossa kaunottaren ja keksii tälle otollisen pestin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Miehen puolikkaat
Vierasta kyytiä. Walden lainaa Alanin autonrämää, joka hajoaa tienposkeen. Kaunis nainen tarjoaa kyytiä ja vähän muutakin. Lyndsey haluaa tietää, mihin hänen ja Alanin suhde on menossa. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Duudsonit
Osa 3. Seuraa Kännykkäjohtajaa.. Duudsonit pelaavat ¿Seuraa johtajaa¿ -peliä kännyköillä. Kun joku heistä lähettää tekstiviestinä toimintakäskyn, kaikkien pitää noudattaa sitä, missä hyvänsä he ikinä ovatkin, tekemässä mitä tahansa ja paljastamatta todellista syytä outoon käytökseen. Käskyä pitää noudattaa, vaikka siinä lukisi ¿Aiheuta liikenneruuhka¿ kun olet keskellä Mannerheimintietä, tai ¿Riisuudu alasti¿ kun olet business-neuvottelussa etkä saa paljastaa miksi riisuudut.¿ K12 (ahdistus).
17:30
Rillit huurussa
Goottipoikkeama. Howard ja Raj ovat keksineet uuden keinon tavata naisia: he naamioituvat gooteiksi tatuointihihojen ja nahkarannekkeiden avulla ja lähtevät goottiklubille patsastelemaan mahdollisimman kohtalokkaan näköisinä. Löytyykö mustanpuhuvista juhlista mukiinmeneviä daameja? Pennyn räiskyvä ja äänekäs olemus ärsyttää Sheldonia, joten hän yrittää kouluttaa Pennyä miellyttävämmäksi klassisten keinojen avulla. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Merirosvoratkaisu. Raj-parka saa kuulla, että hänet saatetaan karkottaa maasta, ellei hän pian löydä uutta työpaikkaa. Sheldonin mielestä loogisin ratkaisu olisi ryhtyä merirosvoksi, mutta Raj ei ideasta innostu. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Ketjuyrittäjän kurimus. Homerin uhkaavasti sulavasta lihavarastosta käynnistyy tapahtumaketju, jonka seurauksena Marge päättää kokeilla kannuksiaan yrittäjänä suuren voileipäravintolaketjun palveluksessa. Pian hän kuitenkin huomaa, että ketjuyrittäjän arki on täynnä haasteita, eikä emoyhtiöltä heru juurikaan tukea. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kauhujen talo XXV. Tässä 25. halloween-erikoisjaksossa sukelletaan toiseen ulottuvuuteen. "Kellopeliappelsiini"-jengi aiheuttaa sekasortoa Moen johdolla. Palaamme myös Tracey Ullmanin aikakaudelle. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Simpsonit
Särötystä rakkaudessa. Burns poraa Evergreen Terracen alta maakaasua kiistanalaisella vesisärötystekniikalla, mikä ajaa Homerin riitoihin huolestuneen perheensä kanssa. Vierailevana äänenä Jane Fonda. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (seksi, ahdistus).
20:00
Simpsonit
Simpsorama. Simpsonit tapaavat Futuraman Planet Express -väen. Nämä tulevat tulevaisuudesta tämän päivän Springfieldiin estämään Springfieldin asukkaita tuhoamasta tulevaisuutta. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Liekehtivä jäbä. Homerin lupaus viedä perhe telttailemaan ja Bartin himo kostaa opettajalleen johtavat Simpsonit hippikokoontumiseen aavikolla. Vierailevana äänenä Willem Dafoe. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Tosi valheita (K16)
Vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger on kaksoiselämää viettävä agentti, jota vaimo ja tytär luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Eipä aikaakaan, kun miehen huippuvaarallinen työ tempaa koko perheen mukaansa seikkailuun. Jamie Lee Curtis palkittiin roolityöstään muun muassa parhaan komedianäyttelijättären Golden Globella. Ohjaaja: James Cameron, USA 1994 (135'). Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere. K16

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 72 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
112
Osa 13. Uudenvuodenaatto. Uudenvuodenaattona eri puolilla Suomea viranomaisilla riittää tehtäviä. Häiriköivät teinit työllistävät hätäkeskuslaitosta ja Turussa lapset ovat heitelleet papatteja postilaatikoihin. Helsingissä puolestaan tapahtuu erittäin ikävä huoneistopalo. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Laiskuus. Laiskuus saa ihmiset yrittämään selviytyä asioista mahdollisimman vähällä vaivalla. Mitä kaikkea laihduttajat ovat valmiita tekemään välttyäkseen rankoilta fyysisiltä treeneiltä? Miten pitkälle voidaan viedä netin kautta toimiva vuorovaikutteinen seksisovellus? Eikö fyysiseen kontaktiin enää vaivauduta? Entä onko laiskuutta hyvästellä rakkaansa autokaistaa pitkin ajaen? Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.
01:00
Tuulitunneli
Tuulitunneli ruotii ajankohtaiset asiat ja historian merkkipaalut. Kuinka kartalla tai kujalla sinä olet? Juontajana Aki Linnanahde, oraakkeleina Niko Saarinen, Maisa Torppa, Sahra Ali, Elina Tervo, Marianne Kallio ja Johanna Pulkkinen. Uusinta.
02:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Etelä-Afrikka. Tony vierailee Etelä-Afrikassa. Vaikean menneisyyden jäljet näkyvät monella tapaa, ja Johannesburgista löytyy edelleen vaarallisia alueita. Kaupunkiin tutustutaan muun muassa paikallisen taksinkuljettajan kyydissä. Lautaselle on luvassa erityisen paljon tirisevää lihaa.
03:00
Maailman kauheimmat naapurit
Ystävykset riidoissa. Piru on irti ja ystävyys tiessään Leedsissä, kun naapuri raivostuu perheen nuorelle tyttärelle. Cotswoldsissa naapurisopua koetellaan, kun lintuintoilijan lemmikit pitävät uuden naapurin mukaan liian kovaa ääntä. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
04:00
Voittostudio