UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 21.10.

04:30
Salatut elämät
Osa 3068: Kristiina hämeentyy. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 6:00

10:00
Lemmen viemää
Auto-ongelmia. Luisa lupautuu auttamaan Davidia etsimään sopivan paikan tämän ja Alinan häille. Alina puolestaan vakuuttelee Sebastianille, että David yrittää varmasti lähennellä Luisaa etsintäretkellä. David käyttääkin tilannetta hyväkseen ja teeskentelee, että auto hajoaa keskelle ei mitään ja että heidän pitää yöpyä niityllä. Andrén ja Michaelin välit pysyvät kireinä, vaikka André keskeyttääkin biljardikisan. Natascha yrittää toimia rauhanvälittäjänä ystävysten välillä. Tinalla ei mene kovin hyvin, kun sekä poika että äiti Hofer saavat hänen mielensä matalalle. Hän alkaakin miettiä elämäänsä ja tulevaisuuttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Amerikan Anita
Kynsilakkakuvausten seksikkäät miehet. Kausi 1, 4/8. Ripsien ja bikinien lisäksi Anitan tuotteisiin kuuluvat kynsilakat. Hän toimii oman kynsilakkamallistonsa kasvona ja kuvissa nähdään paljon paljasta pintaa. Jaksossa Anita pitää castingin miesmalleja varten ja valitsee mukaan kolme komeaa tummahipiäistä miesmallia, joilla on hyvin treenattu vartalo. Uusinta.
15:00
Myytinmurtajat
Upottavat kuplat. Adam ja Jamie testaavat myyttiä, jonka mukaan kuplivassa vedessä on mahdotonta uida. Tiimi puolestaan yrittää halkaista puun räjähtävällä nuolella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Posse
Kausi 3, 5/10.Studiossa mm. Tatu ja Patu -tähdet Antti Holma ja Riku Nieminen, Posse vs. Maajussit, Schreck -musikaalista Anna-Maija Tuokko, Heidi Sohlberg. Biisirallissa Tampereella kohtaavat Petri Nygård ja Mikko Alatalo. Jukan Vapaapudotuksessa Mariieveronica. Stuntissa kaahaa Juha Ypäjältä. Kaija Koo ensi-esittää hittibiisinsä Nää yöt ei anna armoo f. Cheek. Uusinta.
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Mestarit työssään. Kausi 1, 20/24. Luvassa on laskettelua Sveitsin lumisissa perämetsissä, kiipeilijä Adam Ondra kertoo kilpailuihin valmistautumisestaan, BMX-ammattilainen Mark Webb opettaa lempitemppunsa, varjoliitäjät tekevät ns. helikopterin ja Malediiveilla surffataan. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 1/21. Viides kausi starttaa Kalifornian Venice Beachilta, jossa on luvassa on voimaa, ketteryyttä ja koordinaatiokykyä vaativia uusia esteitä. Mukana on jälleen toinen toistaan kovempia kilpailijoita, joiden tavoitteena on edetä karsinnoista yhä lähemmäksi mainetta, kunniaa ja mehevää rahapalkintoa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Middle
Vastaus. Sue tajuaa tehneensä pahan virheen, jonka korjaaminen ei ole helppoa. Frankien ja Miken painostus eivät auta asiaa. Brick haluaa miehistyä ja päästä pakko-oireistaan. Psykologian johdantokurssia käyvä Axl rientää avuksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Hauskanpitoa hampaat irvessä. Lisa ryhtyy Bartin futistiimin valmentajaksi, vaikkei tiedä lajista hölkäsenpöläystä. Sisarukset ajautuvatkin riitaan keskenään. Kumpi on tärkeämpää: hauskanpito urheiluhengessä vai voitto? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Kauhutalo 21. Perinteisessä kauhujaksossa ollaan karmivissa tunnelmissa. Luvassa on vampyyreja ja verta. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Speed - kuoleman kyydissä (K16)
Speed - kuoleman kyydissä. Tehokkaassa toimintaelokuvassa mielipuoli terroristi (Dennis Hopper) asentaa kaupungin bussiin pommin, jonka on määrä räjähtää mikäli nopeus laskee alle ylinopeuden - mukaan kyytiin nousee myös poliisin erikoismies Jack Traven (Keanu Reeves)... Ohjaaja: Jan De Bont, USA 1994, 116'. Pääosissa: Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Jeff Daniels, Alan Ruck, Joe Morton. K16
23:20
Amerikan Anita
Kynsilakkakuvausten seksikkäät miehet. Kausi 1, 4/8. Ripsien ja bikinien lisäksi Anitan tuotteisiin kuuluvat kynsilakat. Hän toimii oman kynsilakkamallistonsa kasvona ja kuvissa nähdään paljon paljasta pintaa. Jaksossa Anita pitää castingin miesmalleja varten ja valitsee mukaan kolme komeaa tummahipiäistä miesmallia, joilla on hyvin treenattu vartalo. Uusinta.

Kello 24:00

00:20
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:25
Exiä rannalla
OSA 7. Uudella tulokkaalla on selkeä tavoite mielessään ja saa muilta talon tytöiltä varsin kylmän vastaanoton. Miehet sen sijaan tuntuvat lämpeävän melkoisesti uudesta fitness-beibestä, joka saapuu talolle sekoittamaan pakkaa. Tatun kolmiodraama saa taas uusia käänteitä ja nyt napataan jo kovat otteet käyttöön. Pusuhippa saa dramaattisen päätöksen. Uusinta. K7 (ahdistus).
01:25
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 1/21. Viides kausi starttaa Kalifornian Venice Beachilta, jossa on luvassa on voimaa, ketteryyttä ja koordinaatiokykyä vaativia uusia esteitä. Mukana on jälleen toinen toistaan kovempia kilpailijoita, joiden tavoitteena on edetä karsinnoista yhä lähemmäksi mainetta, kunniaa ja mehevää rahapalkintoa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:25
Penny Dreadful (K16)
Riivattu. Demoni ottaa Vanessan valtaansa Dorianin kanssa vietetyn yön jälkeen. Sir Malcolm, Ethan, tohtori Frankenstein ja Sembene auttavat häntä parhaansa mukaan, mutta joutuvat lopulta kutsumaan paikalle katolisen papin suorittamaan viimeisen voitelun. Vanessa esittää Ethanille sydäntä särkevän pyynnön. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Valehtelevat viettelijät
Pako New Yorkista. Kausi 5, 1/25. Ezran henki on yhä vaarassa, ja tytöt yrittävät suojella häntä. Pitkin New Yorkia koetaan erilaisia seikkailuita, joista eräs osoittautuu kohtalokkaaksi. Mona kokoaa joukkonsa Alisonia vastaan, ja yksi epäillyistä pakenee ulkomaille. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
04:30
Salatut elämät
Osa 3069: Särkyneitä sydämiä kaikkialla. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).