UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 1.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Jonas. Paulinea pelottaa Leonardin puolesta, kun mies menee luovuttamaan lunnasrahoja, mutta Daniel ei saavukaan paikalle. Patrizia soittaa salaa poliisille Paulinen puhelimesta, ja siitä hän ja Daniel saavat syyn, ettei Leonard tule näkemään Milaa enää koskaan. Hildegardin sukulaispojasta on kasvanut nuori mies. Hän saapuu Fürstenhofiin itseluottamusta puhkuen ja maalailee tulevaisuuttaan menestyneenä taiteilijana. Suorapuheisen nuorukaisen sanat eivät vain imartele Nataschaa. Hildegardkaan ei oikein vaikutu Jonaksen taiteesta mutta joutuu kääntämään takkinsa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Omaksi kodikseen. Kuudes tuotantokausi alkaa. Jeff ja Gage ovat kunnostaneet unelmakotiaan perustaakseen siellä perheen. Nyt Jeff päättää omin päin myydä talon. Jenni on menossa naimisiin ja esittelee kihlattunsa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Top Chef
Uudelle kierrokselle. Kahdeksas tuotantokausi alkaa! Kaikkien aiempien kausien pudonneet finalistit on koottu ottamaan toisistaan mittaa tässä Top Chef All-Stars -kisassa, ja kaikilla on kova halu todistaa taitonsa. Kilpailijoiden harmiksi edellisten kierrosten epäonnistumiset kaivetaan taas esille ja tuomareiden lisäksi myös kanssakilpailijat pääsevät ruotimaan annoksien uusintaversioita. Anelu, uhittelu tai tietämättömäksi heittäytyminen ei auta, kun Tom Colicchio, Gail Simmons ja Anthony Bourdain tuomaroivat tehtäviä ankaralla kädellä. Kisaa käydään tällä kertaa New York Cityssä ja juontajana toimii tuttuun tapaan Padma Lakshmi. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Perhe 2.0
Kuka imettää?. Bryan ja David tapaavat tuttavapariskunnan, jolla on vauva. Imetyksen katseleminen saa Bryanin pelkäämään, ettei hän saa läheistä suhdetta tulevaan lapseen, kun ei voi imettää tätä. Shania kuulee, ettei Goldie imettänyt häntä lapsena ja loukkaantuu verisesti. Jane saa vihdoin houkuteltua Bricen treffeille. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Perhe 2.0
Harjoittelua. David ja Bryan ovat harjoitelleet vanhemmuutta Harvey Milkbone -koiranpentunsa kanssa, ja saavat esimakua tulevasta, kun Harvey sairastuu. Goldiella on kummallisia tuntemuksia, jotka johtavat kummallisiin tilanteisiin. Shania puolestaan on innostunu brittinäyttelijä Maggie Smithistä. K7 (seksi, ahdistus).
17:00
Walker, Teksasista
Palkkionmetsästäjä. Ehdonalaisesta karannut Roy Buchanan tehtailee pankkiautomaattiryöstöjä liukuhihnalta. Hän saa peräänsä palkkionmetsästäjän, joka on kiinnostuneempi ryöstösaaliista kuin itse palkkiosta. Pian tilanne kääntyy kilpajuoksuksi löytää Royn veli Ned, jolla on ryöstösaalis hallussaan. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
American Idol
Tuomariston kotikulmilta, osa 2/2. Yksi on jälleen joukosta poissa ja vain neljä kilpailijaa jatkaa. Myös kierrokset tuomariston kotikulmilla sekä Nashvillessä Scott Borchettan kanssa jatkuvat. Biiseinä on tällä kertaa kilpailijoiden itse valitsemia heidän sieluunsa vetoavia kappaleita. Mentoreina toimivat Jay DeMarcus ja Martina McBride. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Tähtien loisteessa. Rantareissullaan Homer törmää Kim Basingeriin ja Alec Baldwiniin, jotka viettävät salaista lomaa Springfieldissä. Ron Howardkin osuu paikalle. K7
19:30
30 Rock
Florida. Kausi 7, 10/13. Jack ja Liz matkustavat Floridaan tapaamaan naista, jolle Jackin äiti on jättänyt omaisuutensa. Jackille paljastuu äidistään aivan uusi puoli. Hulvaton amerikkalainen komediasarja sijoittuu television kulissien takaiseen elämään. K7 (ahdistus).
20:00
Rillit huurussa
Hyväntekijätekijä. Nörttinelikko pakotetaan yliopiston varainkeruutilaisuuteen kertomaan työstään siinä toivossa, että paikalle ilmaantuneet hyväntekijät rahoittaisivat heidän uudet kalliit tutkimuslaitteensa. Eräs äveriäs rouva iskeekin silmänsä Leonardiin ja lupaa taloudellista avustusta - mutta Leonardin on annettava jotain vastineeksi... Jaksossa vierailee Sukuvika-sarjasta tuttu Jessica Walter! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Ammuu!. Bart tutustuu 4H-kerhon myötä maatilan touhuihin ja rakastuu siellä lehmään nimeltä Lou. Hän tekee kaikkensa pelastaakseen rakkaansa, joka uhataan pistään lihoiksi. Jaksossa vierailee Zoeey Deschanel. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Bear Grylls - selviytyjien saari
Tuska. Kausi 1, 3/6. Joukon nuorin, 21-vuotias Ryan Stockportista, ei kestä saarielämän rasituksia. Pian muut miehet alkavat hermostua Ryanille, josta ei ole mitään hyötyä arjen askareissa. Ensimmäinen todellinen konflikti on alkanut. Uusi englantilainen realitysarja testaa brittien selviytymistaitoja tropiikissa.
22:00
Zoo
Vaiennut saari. Kausi 1, 3/13. Jackson seuraa isänsä jalanjälkiä Japaniin ja päätyy tämän salaiseen laboratorioon radioaktiiviselle saarelle. Jamie ja Mitch saavat yllättävän tarjouksen Ranskan salaiselta palvelulta. Eläinten hyökkäykset lisääntyvät. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus).
23:00
American Horror Story (K16)
Tapaaminen. Vihanpidosta kärsineet noidat ja noidanmetsästäjät päättävät istua neuvottelupöydän ääreen pohtimaan tulevaisuutta. Vanhojen harrastustensa pariin palannut Delphine yrittää Spaldingin avustuksella ottaa kuolemattoman Marien hengiltä. Amerikkalainen kauhusarja. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
30 Rock
Florida. Kausi 7, 10/13. Jack ja Liz matkustavat Floridaan tapaamaan naista, jolle Jackin äiti on jättänyt omaisuutensa. Jackille paljastuu äidistään aivan uusi puoli. Hulvaton amerikkalainen komediasarja sijoittuu television kulissien takaiseen elämään. K7 (ahdistus).
00:30
Bones (K16)
Seinäkätkö. Nahinan seurauksena murtuneen yökerhon seinän takaa paljastuu muumioitunut ruumis. K16
01:30
The Hero
Tilinteon hetki. Ratkaisevan äänestyksen tulokset paljastetaan. Yhdeksän kilpailijan joukko on kutistunut viiteen. Pudotetut kilpailijat liittyvät vielä kerran ryhmään todistaakseen yleisöäänestyksen tulosten julkistamisen. Amerikkalainen realitysarja.
02:25
Astral TV