UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 26.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Valmistautuminen pahimpaan. Andrén poika Simon saapuu Etelä-Afrikasta järjestelemään asioita ja Wernerin rahanpesu paljastuu. Lento-onnettomuuden eloonjääneiden etsimistä varten perustetaan kriisiyksikkö, ja Nils pitää kiinni viimeisestä oljenkorresta, että Sabrina olisi elossa. Simon taas suunnittelee symbolista muistojuhlaa kuolleeksi oletetulle isälleen. Julia ja Niklas lähtevät patikoimaan ja päätyvät vuoristomökille yöksi. Sillä aikaa Sebastianin tila romahtaa. Vaikka hän saa apua ajoissa, Julialle tulee huono omatunto poissaolostaan, ja Sebastian käyttää sitä hyväkseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Unelmien koti
Aikamoista peliä. Vuosia ulkomailla asuneet Megan ja Greg asuvat ja työskentelevät kotimaahan palattuaan Gregin vanhempien kanssa, joten omaan kotiin on kiire. Jonathan saa remontin aikana vielä lisähaasteita, sillä uuden kodin tyyliin tulee muutoksia muun muassa yllättävän lahjan takia.
15:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Nurkkaan ajettu. Jamie tiimeineen valmistaa kouluaterian 150 oppilaalle. Ruokalistalla on muun muassa paahdettua kanaa ja täysjyväpastaa. Uppoaako terveellisempi lounas oppilaisiin ilman vastarintaa? Jamie tuntee olevansa nurkkaan ajettu projektinsa etenemisen suhteen. Tunteet tulevat tähtikokillakin pintaan. Jamie yrittää myös vakuttaa Dinon vaihtamaan ravintolassa käyttämänsä lihan parempilaatuiseen tuotteeseen. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
16:00
Ruotsin surkein kuski
Tie pystyssä. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa harjoitellaan äkillistä väistämistä ja maastoajoa. Lisäksi nähdään, miten käy, kun auto lähtee rattia käännettäessä yllättävään suuntaan.Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.
17:00
Walker, Teksasista
Kiven sisässä. Walker soluttautuu vankilaan palkkatappajaksi tekeytyneenä kerätäkseen todisteita avaintodistajan ja kaksi rangeria murhauttanutta konnaa, Joey Gallowayta, vastaan. Hän ei kuitenkaan aavista, että apulaisvankilanjohtaja ja osa vanginvartijoista on konnan leivissä. Kaiken kukkuraksi vartijaksi tekeytynyt Trivette narautetaan, joten Walker joutuu pärjäämään omillaan yrittäessään napata Gallowayn kätyreineen ennen kuin on liian myöhäistä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:01
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 12. Marge joutuu supertietokoneen uhriksi, Homerista tulee kuoleman edustaja maan päällä ja Springfieldin Noitaperuskoulussa opetetaan lapsia muuttamaan sammakoita prinsseiksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Miehen puolikkaat
Vieraita. Waldenin vanhan ystävän tytär Missi tulee pariksi päiväksi kylään. Myös Jake tulee yllättäen viikonloppulomalle. Missin roolissa nähdään Miley Cyrus. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Myytinmurtajat
Vessapelastus ja lintuparvi. Adam ja Jamie kokeilevat Mel Gibsonin tähdittämässä elokuvassa Tappava Ase 2 (1989) nähtyä temppua, jossa vessanpönttöön on asennettu pommi, joka räjähtää heti istuimelta noustessa. Ensin kokeillaan, miten nopeasti pommi voi räjähtää, ja sitten elokuvassa nähtyä pelastautumista kylpyammeeseen pommipeitteen alle. Kari, Tory ja Grant ottavat selvää myytistä, jonka mukaan lintuparvi lentää aurassa energiatehokkuuden takia. Jos tämä toimii linnuilla, niin säästääkö sama lentotapa lentokoneiden polttoainetta ja sitä kautta rahaa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
20:05
Kolme miestä ja tyttö
Pukumiehet. Kausi 4, 14/22. Nick ja Schmidt kehittelevät bisnesideaa, joka heidän olisi tarkoitus esitellä potentiaaliselle sijoittajalle. Yhteistyö menee kuitenkin nahisteluksi, ja Jess yrittää sovitella riitaa omalla viekkaalla tavallaan. Coach ja Winston puolestaan lainaavat sijoitusmielessä rahaa Cecen lukukausimaksuun, mutta haluavat Cecen kauhuksi seurata sijoitustaan tarkasti. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vesi vanhin voitehista. Lisa tuo matkamuistoksi kotiin aavikon vettä, jolla on kummallisia sivuvaikutuksia. Homer päättää testata veden vaikutusta isäänsä, ja kohta koko Springfield on sekaisin aineen jouduttua vääriin käsiin. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Ikuisesti nuori
Päivän tehtävä koettelee kaikkien hermoja ja kärsivällisyyttä, sillä ohjelmassa on pilkkimiskilpailu. Pilkkiminen osoittautuu sen verran haastavaksi puuhaksi, että yksi pareista turvautuu vilppiin. Kilpailu jatkuu keittiön puolella, missä tehtävänä on loihtia maistuva illallinen paikallisista raaka-aineista. Tunteet kuumenevat keittiössä samaa tahtia ruuan kanssa, ja erityisesti Kaarinan ja Alexandran yhteistyö alkaa rakoilla.
22:00
Arrow (K16)
Ehdokas. Kausi 4, 2/23. Queenien perheystävä Jessica Danforth päättää pyrkiä pormestariksi, vaikka kaikki aiemmat viranhaltijat on murhattu, ja pian hänen perheensä turvallisuutta uhataankin. Oliver huolestuu havaitessaan Theassa Lasaruksen altaan sivuvaikutuksia. Felicity joutuu surukseen irtisanomaan henkilökuntaa Palmer-yhtiössä. Takaumissa Oliver kohtaa saaren uudet vallanpitäjät. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Catfish - deittihuijarit
Kaunisteltuja kuvia. Kausi 2, 11/16. Ashley ja Mike tapasivat chatissa yli seitsemän vuotta sitten. Ashley häpeää ulkonäköään, joten hän on lähettänyt Mikelle vahvasti muokattuja kuvia itsestään. Mike puolestaan on kuvien perusteella komea ja hyväkroppainen nuorimies. Hän on aina ollut Ashleyn tukena ja turvana. Ashley on kuitenkin vältellyt tapaamista, mutta hän on nyt valmis paljastamaan todellisen minänsä ja kohtaamaan Miken. Mutta onko Mike itsekään sitä, mitä hän on antanut ymmärtää? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Kello 24:00

00:00
Bones
Menneisyyden avain. 8. kausi alkaa. Murhasta epäilty Brennan on pakoillut FBI:tä jo kuukausia, ja Jeffersonianin tiimi etsii kuumeisesti todisteita siitä, että Christopher Pelant lavasti Brennanin syylliseksi. Vyyhti alkaa selvitä, kun Pelantin vanhan kotikaupungin metsiköstä löydetään ammattitaitoisesti esiin kaivettu luuranko, joka tunnistetaan Pelantin opinto-ohjaajaksi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Lainvalvojat
24. Koulujen päättäjäisviikonloppuna Helsingin partiota työllistää erityisesti huonokuntoinen nainen, joka väittää tulleensa raiskatuksi. Espoon partio puolestaan pysyy kiireisenä päiväkodista saapuvan murtohälytyksen sekä ampuma-aseuhkauksen vuoksi. K7 (ahdistus).
01:30
Lainvalvojat
25. Lainvalvojien työtä seurataan päivän jaksossa ekä Rovaniemellä että Helsingissä. Pohjoisessa poliiseja työllistävät humalainen näpistelijä sekä ilmoitus ojaan ajaneesta autosta. Helsingin partio saa ilmoituksen karanneesta tytöstä ja ryhtyy selvittelemään tilannetta. Lisäksi he ottavat selvää, mikä aiheuttaa eltaantunutta hajua eräässä rappukäytävässä. K7 (ahdistus).
02:00
Voittostudio