UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 22.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
En olekaan murhaaja!. Vankeudessa muuttuneen Doriksen tunnustuskirje antaa mielenrauhan Martinille, joka saa tietää totuuden menneistä. Korvaukseksi kaikesta Doris antaa hänelle miljoona euroa, joista muodostuu Martinille uusia ongelmia. Leonard huomaa Paulinen mielialan muuttuneen synkemmäksi, joten hän aikoo paljastaa kaiken Patriziasta. Pauline ehtii kuitenkin ensin ja Leonard häkeltyy. Charlotte alkaa järjestää säätiönsä hyväntekeväisyystapahtumaa, ja hän pyytää Gorania esiintymään. Nataschalle on kova pala, ettei hän kykene enää laulamaan. Tina saa salaisen maalaustehtävän. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
X Factor UK
Joulutunnelmissa. Jouluisissa tunnelmissa ovat kilpailijat esittävät kukin kaksi kappaletta. Listalle on päässyt sekä joululauluja että muita suosikkibiisejä. Mukana ovat muiden muassa kappaleet All I Want for Christmas Is You, O Holy Night, Please Come Home for Christmas, Story of My Life ja Wrecking Ball. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
15:25
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:35
X Factor UK
Finaalikolmikko paljastuu. Ketkä muodostavat tämän kauden finaalikolmikon, kuka puolestaan putoaa kisasta aivan loppumetreillä? Se selviää tässä tuloslähetyksessä. Vierailevina esiintyjinä nähdään viime kauden voittaja Sam Bailey, X Factor USA -kisasta pnnalle ponnahtanut tyttöbändi Fifth Harmony sekä Broadway-tähti Idina Menzel, joka tuo mukanaan myös yllätysvieraan. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:35
Kerran lapsi, aina lapsi
Amorin apulainen. Julian ei vieläkään ole löytänyt uutta tyttöystävää, joten Polly päättää puuttua peliin ja järjestää exälleen sopivan kumppanin. Julian onkin jo iskenyt silmänsä erääseen kaunottareen, mutta kuinka neito saadaan treffeille hänen kanssaan? Max huolestuu huomatessaan että Elaine näpistelee kaikkea yrteistä leluvietereihin. Amerikkalaisessa komediasarjassa kolmikymppinen Polly joutuu avioliittonsa kariuduttua muuttamaan takaisin vanhempiensa luo tyttärensä Natalien kanssa. K7 (seksi).
17:00
Lemmen viemää
Vauhdin hurmaa. Leonard on ymmällään, miksi Pauline on yhtäkkiä niin innokas menemään naimisiin mahdollisimman nopeasti. Hän päättää isänsä vaatimuksesta olla kertomatta totuutta Patriziasta ja tekee hääsuunnitelmia morsiamensa kanssa. Werner on kateellinen moottoripyörämatkasta, jonne Alexander kutsuu vain Alfonsin. Hän kuitenkin huomaa, ettei tällainen lomailu ole sittenkään kaikkia varten. Selitys huippusalaisen tauluprojektin tarkoituksesta ei enää uppoa Tinaan. Martin keksii, mitä hän tekee Dorikselta saamallaan miljoonalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Jos parkkihalliin haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt! Surkeimmat kuskit saavat ihmeitä aikaan, myös parkkihallissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Lähiöunelmia
Mehubaari. George vaarantaa Tessan kanssa tekemänsä sopimuksen tykästymällä mehubaariin. Tessa joutuu osallistumaan Evanin syntymäpäiväjuhliin. George ja Fred lähtevät New Yorkiin. K7 (seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Hyvä suunnitelma. Charlie keksii juonen, ettei hänen tarvitsisi lähteä Illinoisiin tapaamaan Chelsean vanhempia. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Helymanööveri. Poikaystävänä oleminen on Sheldonille aivan uutta, ja niinpä hänen ja Amyn suhde ajautuukin pian ensimmäiseen kriisiinsä. Kuinka vihainen nainen lepytetään? Neuvoja tähän kinkkiseen pulmaan antavat Leonard ja Penny. Howard huolestuu huomatessaan, että pienet lapset herättävät Bernadettessa lähinnä ärtymystä äidillisten tunteiden sijaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Voittajan on helppo hymyillä. Homerilla ja Margella on syytä juhlaan, sillä uusi lukukausi on jälleen alkamassa ja he saavat patistaa lapsensa takaisin koulutielle. Bart paistattelee huikealla tuloksellaan, jonka hän saa tärkeästä testistä. Pian hänelle kuitenkin valkenee totuus niin testistä kuin omasta osaamisestaankin. Homer välttelee vaaratilanteita, sillä hän on unohtanut postittaa vakuutuskirjeen. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Inception
Dom Cobb on erilainen varas. Hän varastaa tietoa sukeltamalla ihmisten uniin. Hänen ihmeellinen kykynsä on tehnyt hänestä halutun mutta myös maksanut hänelle kaiken, mitä hän on koskaan rakastanut. Ohjaaja: Christopher Nolan, USA 2010. Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe. K12

Arviot: IMDb 8.8 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Lähiöunelmia
Mehubaari. George vaarantaa Tessan kanssa tekemänsä sopimuksen tykästymällä mehubaariin. Tessa joutuu osallistumaan Evanin syntymäpäiväjuhliin. George ja Fred lähtevät New Yorkiin. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:15
Grimm (K16)
Blondin kosto. Rosaleen pahat aavistukset tuntuvat olleen turhia, sillä häiden kenraaliharjoitukset sujuvat erinomaisesti, eikä Rosaleen siskon kostea etukäteisjuhlintakaan onnistu saamaan suurta tuhoa aikaan. Samaan aikaan Adalind punoo kuitenkin juoniaan onnistuen sekoittamaan sekä Julietten että Renardin päät, onnettomasta Nickistä puhumattakaan. Monroen ja Rosaleen hääseremonia aloitetaan hieman jäätävissä tunnelmissa, mutta kaikki näyttää sujuvan silti yllättävän hyvin, kunnes Renardille paljastuu Adalindin keitoksien perimmäinen tarkoitus. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokauden päätösjakso. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Hävyttömät
Lähtöjä. Jimmyn muuttoaikeet yllättävät Fionan. Karenin kotiinpaluu jää lyhytikäiseksi, ja Lip ahdistuu suhteessaan. Ian lääkitsee sydänsurujaan viinalla. K12 (väkivalta, seksi).
02:10
Voittostudio