UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 24.6.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Vaarallinen juoma. Huumattuaan Julian Patrizia pakenee hotellista Mila mukanaan. Niklas pelästyy löydettyään Julian tajuttomana sängystään. Friedrich on varma, että Sebastian on pilannut kaiken tahallaan. Patrizian on palattava takaisin hakemaan Milan lattialle pudonnut passi, ja samalla hän päättää myrkyttää Friedrichin. Vesikannusta vain juo aivan joku muu. André yrittää lahjoa Normanin, että tämä pysyisi vaiti, mutta Norman kieltäytyy. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Kunnes kuolema erottaa. Kuudennen kauden päätösjakso. Jeff on epäillyt läheistensä uskollisuutta ja aikeita. Surullinen tapahtuma tuo kaikki takaisin yhteen. Myös hymyjä nähdään, koska Gramercy on vihdoin koti. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Antti Holma Show
Työ. Kausi 1, 7/8. Antti Holma, Reino Nordin, Kari Ketonen ja stand-up koomikko Teemu Vesterinen käyvät läpi työelämän kirjoittamattomia pelisääntöjä. Miehet ideoivat myös julkkiksille uusia ammatteja ja lanseeraavat käsitteen "bussikarisma". Musiikkivieraana Nopsajalka. Komediallinen keskusteluohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:50
Piilokamera
Tällä kertaa aiheutetaan ahdistusta ravintola-asiakkaille sekä koetaan koiramaisia yllätyksiä kampaajalla ja kauhunhetkiä parkkihallissa. Jaksossa nähdään myös Tyttökulta Betty Whiten klassikkokepponen vuodelta 1961. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:15
Masterchef USA
Herätys!. Joukkuetehtävässä kokelaat herätetään ani varhain valmistamaan aamiaista kokonaiselle hotellille. Tunteet kuumenevat, toisessa joukkueessa huudetaan ja toisessa ei kommunikoida lainkaan. Painetestissä neljä kokelasta yrittää valmistaa haastavan suklaafondatin. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
17:05
Ihmemies MacGyver
Valon lapset. Mac ja Pete auttavat kahta Kiinan opiskelijavallankumoukseen osallistunutta nuorta välittämään demokratian sanomaa. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Jouluerikoinen. Tässä erikoisjaksossa mukana joulun ihme Myytinmurtajien tyyliin, sekä joulumyyttejä. Kuinka saada joulukuusi pysymään vihreänä? Onko jäinen kalkkuna vaaraksi raajoille ja lemmikeille? Sekä vaihtoehtoisia tapoja säteilyttää kalkkuna.
19:00
Duudsonit
Britneyn synttärit. Duudsonien rakas lemmikkipossu Britney on vakavasti sairas, vain muutamaa päivää ennen synttäreitä. Britney viedään eläinlääkärille ja pojat joutuvat odottamaan tuloksia yön yli kaupungissa. Lennettyään ulos hotellista, muut tekevät nukkuvalle Jarpille rajun poliisipiilokamerapilan. Mutta paraneeko Britney? K12
19:30
Fresh Off the Boat
Sokea piste. Kausi 1, 10/13. Jessicaa alkaa ärsyttää, koska Louis ei ole mustasukkainen hänen entiselle poikaystävälleen, joka tulee kylään. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Pieksäjäispäivä. Bartista alkaa tuntua, ettei hän sovi kouluun. Monet hänen opettajistaan ajattelevat samoin. K7
20:30
Simpsonit
Telkien takana. Hirveät juorut leviävät kaupungilla heti sen jälkeen, kun Marge Simpsonia syytetään myymälävarkaudesta. Mitä kauheuksia seuraa, kun Marge vangitaan? K7

Kello 21:00

21:00
Cyrus
Ohjaaja: Jay Duplass ja Mark Duplass, USA 2010, 91´. Pääosissa: John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener. Leppoisa komedia keski-ikäisestä Johnista (John C. Reilly), joka on jo vuosia ollut ystävä ex-vaimonsa kanssa, jakavatpa he saman työpaikankin. Sitten John tutustuu Mollyyn (Marisa Tomei), vetävännäköiseen yksinhuoltajaäitiin. Mollyn poika Cyrus (Jonah Hill) on 22-vuotias, kotona asuva mammanpoika, joka ei hevillä luovu äidistään... K12
22:50
Myytinmurtajat
Jouluerikoinen. Tässä erikoisjaksossa mukana joulun ihme Myytinmurtajien tyyliin, sekä joulumyyttejä. Kuinka saada joulukuusi pysymään vihreänä? Onko jäinen kalkkuna vaaraksi raajoille ja lemmikeille? Sekä vaihtoehtoisia tapoja säteilyttää kalkkuna.

Kello 24:00

00:00
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:05
Vampyyripäiväkirjat
Pakotie. Kausi 6, 5/22. Stefanin tyttöystävä Ivy opettelee vampyyrina olemisen perusasioita. Maissipellolla järjestetään opiskelijabileet, jotka saavat traagisen käänteen. Damon ja Bonnie valmistautuvat palaamaan kotiin, mutta Kai yrittää heittää kapuloita rattaisiin. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Pelastajat
2. Nuorimies uhkaa hypätä Rautatiekatujen väliseen kuiluun. Pelastusoperaatio vaatii tarkkaa suunnitelua ja nopeaa toimintaa. Junan alle jäänyttä henkilöä lähedetään pelastamaan monen yksikön voimin. K7 (ahdistus).
01:30
Duudsonit (K16)
Pukiksi pukin paikalle. Joulupukiksi havitteleva Jarppi ja muut tontut lentävät rakettiporolla ja käyvät kuusimetsällä dynamiitin kanssa. K16
02:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina laulajat Demi Lovato ja Nick Jonas sekä näyttelijä Amy Ryan. Esitetty Yhdysvalloissa 16.6.2016.
02:55
Voittostudio