UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 1.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Muistotilaisuus. Aikaa on kulunut ja Nils palaa murhemielin vaimonsa etsintämatkalta Australiasta. Sabrinan matkalaukku löytyy, mutta sen purkaminen romahduttaa Nilsin täysin. Hotellissa vietetään muistojuhlaa Sabrinalle ja Andrélle. Nils saapuu sinne juovuspäissään ja käyttäytyy muutenkin sopimattomasti. Hänelle Sabrina ei ole kuollut. Friedrichin nöyryytykset palavat Patrizian mieleen ja hän janoaa kostoa, mutta Sebastian kieltäytyy auttamasta. Sen sijaan hän näyttää kaapin paikan, mutta Patrizia ei ole tottunut toimimaan kenenkään pillin mukaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Lapapaistia ja kasviscurrya. Pääateriana on possun lapapaistia lisäkkeineen, ja tähteet taipuvat Jamien käsissä dim sum -nyyteiksi. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka lihan tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie taituroi kotoisaa lihamureketta spagetin kera ja näyttää, että itse tehty kasviscurry ja kukkakaalipilahvi päihättävät noutoruoan.
15:00
Top Chef
Autiolla saarella. Vieraileva tuomari Lorena Garcia haluaa nähdä, kuinka kokeilta sujuu saman annoksen toteutus useampaan otteeseen. Tulikoe suoritetaan pareittain, ja joukkueilla on tunti aikaa tehdä sata niin ulkonäön kuin maunkin puolesta muuttumatonta annosta. Pudotustehtävässä valmistetaan lounas 80-vuotispäiviään viettävälle Nassaun purjehdusseuralle. Kilpailijat kuljetetaan autiolle saarelle, jonka rannalta löytyy kirstutolkulla upeita raaka-aineita - kaikkea paitsi kotiloita, jotka on määrätty pakolliseksi ainesosaksi. Ripeän sukellussession jälkeen ruoka valmistetaan paikan päällä alkeellisissa oloissa, ja kypsentämiseen käytetään puulämmitteistä grilliä. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 2. Ramsay käärii hihat ja tekee radikaaleja ratkaisuja Zayna Flaming Grillissä. Onnistuuko hän palauttamaan Fayzan luottamuksen Brendaan ja muihin työntekijöihin, ja selviävätkö Brenda ja kumppanit haasteesta?
17:00
Walker, Teksasista
El Coyote, osa 1. Meksikolaistyttö Juanita Ortiz on tullut laittomasti Yhdysvaltoihin paremman elämän toivossa, mutta hänet pakotetaankin prostituoiduksi. Hän onnistuu kuitenkin pakenemaan ja saa hälytettyä apua ystävältään Lupelta, joka työskentelee tarjoilijana C.D.:n baarissa. Walker ja Trivette ehtivät hätiin ja tyttö pelastuu roistojen kynsistä. Walker lähtee Meksikoon peitetehtäviin yrittääkseen pelastaa Lupen veljen Jorgen, joka hänkin on jäänyt roistojen kiristettäväksi. Kaksiosainen jakso, osa 1/2. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:01
Simpsonit
Rakastunut. Kun Homer ryhtyy valmistamaan onnenpipareita, hän saa herra Burnsin uskomaan, että rakkaus on hänellekin mahdollinen. Mutta kohtalo järjestää heille uskomattomia koettelemuksia. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Miehen puolikkaat
Ihmiskuiskaaja. Waldenin ystävän tytär Missi (Miley Cyrus) tulee yllättäen käymään. Samaan aikaan ovelle ilmestyy myös Jake. Walden tapaa kirjastossa kaunottaren ja keksii tälle otollisen pestin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Myytinmurtajat
Fanien kosto. Tällä kertaa on vuorossa aikaisemmin testattuja suosituimpia myyttejä, joihin fanit ovat ehdottaneet haaastavia muutoksia ja parannuksia Myytinmurtajien pään menoksi. Adam ja Jamie kokeilevat uutta vedenlämmitintykkiä ja kaivinkoneella askartelua pienimuotoisesti. Kari Tory ja Grant kohtaavat rakettimiehen paluun sekä linnun ja limusiinin kalliojyrkänteellä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
20:00
Tyhjätaskut
Muutto-ongelmia. Max, Caroline, Earl ja Han auttavat Olegia muuttamaan Sophien asuntoon. Tämä kuitenkin viittaa kintaalla sulhonsa tavaroille. K12 (päihteet).
20:30
Simpsonit
Taikuutta ilmassa. Lisa pääsee maineikkaan taikurin oppiin, mutta vaarantaa oppi-isänsä uran. Jaksossa ääninäyttelevät taikurit David Copperfield, Ricky Jay sekä Penn & Teller. Marge menee sekaisin persikoista ja kyllästyttää koko perheen valmistamalla persikkaisia aterioita päivästä toiseen. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Broken Arrow - operaatio erämaassa (K16)
Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. Ohjaaja: John Woo, USA, 1995. (104'). Pääosissa: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo, Frank Whaley, Bob Gunton, Howie Long, Jack Thompson, Kurtwood Smith. K16

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 53 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Bones
Pamaus parkkihallissa. Hotellin parkkihallissa tapahtuu voimakas räjähdys, joka vaatii yhden kuolonuhrin. Tutkinta mutkistuu sen jälkeen, kun suruviesti on saatu toimitettua oletetun uhrin vaimolle. Caroline houkuttele Boothin paperihommiin laatimaan osaston budjettia lupaamalla ylennyksen. Sweets saa väliaikaiseksi parikseen erikoisagentti Olivia Sparlingin, joka suhtautuu Sweetsin ammattitaitoon vähintäänkin epäillen. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Lainvalvojat
27. Koulujen päättäjäisviikonloppuna Partio 104:ää sekä väkivaltarikosyksikköä työllistävät Helsingissä muun muassa erilaiset väkivaltarikokset sekä ilmoitus tulipalosta Marjaniemen edustalla. K7 (ahdistus).
00:35
Rysän päällä
Roudarin tuska. Roudarin tuska. Muusikko ja roudari Jessie epäilee, että kotirintamalla on vähän turhankin vilkasta. Brandi Shaw'n mies käy ihmeen usein pelailemassa korista kundien kanssa. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä epäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä epäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:30
Astral TV