UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 9.12.

19:00
Mutsi
Interventio. Regina ilmoittaa, ettei olekaan alkoholisti, mutta voiko se olla totta? Muut päättävät puuttua asiaan joulun alla. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Middle
Kuin kaksi marjaa. Tagin veli tulee vierailulle, ja Frankie toivoo veljesten 25 vuoden välirikon korjaantuvan. Työsarkaa on kuitenkin enemmän kuin kukaan kuvitteli. Sue joutuu jälki-istuntoon ja saa tärkeän opetuksen. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
X Factor UK
Tuloslähetys 8. Tällä kertaa ratkeavat semifinaalipaikat, joita on jaossa vain neljä. Vierailevina esiintyjinä ovat paluun tehnyt Busted sekä listaykkönen Clean Bandit, jonka kanssa lavalla nähdään myös Sean Paul ja Anne-Marie. Esitetty Britanniassa 27.11.2016. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: William Shakespearen Romeo + Julia
William Shakespearen Romeo + Julia. Australialainen Baz Luhrmann siirtää Shakespearen vuosisatojen ajan koskettaneen tragedian tapahtumat Italian Veronasta nykypäivään. Floridan Verona Beach on alue, jonka vallasta taistelevat Montaguet ja Capuletit. Sukujen välisestä eripurasta huolimatta toisensa kohtaavat Romeo ja Julia - vihamiesten vesat, jotka rakastuvat kohtalon olematta heidän puolellaan. Ohjaus: Baz Luhrmann, USA 1996 (116'). Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Claire Danes, Harold Perrineau, John Leguizamo ja Pete Postlethwaite. K12
23:25
Ikuisesti nuori
Rukalta ei taaskaan toimintaa puutu, sillä parit pääsevät kilpailemaan keskenään tehtävissä, jotka vaativat kädentaitoja, luovuutta sekä taiteellista silmää. Vaikka tehtävien aikana sukupolvien välinen kuilu ajoittain voimakkaasti korostuukin, lähentyvät seniorit ja juniorit entisestään päivän aikana. Joukon vanhin tuntee itsensä silti ulkopuoliseksi.

Kello 24:00

00:25
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:30
Ninja Warrior
Pulahduksia ja maaliin pääsyjä. Kausi 4, 14/24. Hurja kamppailu etelän jatkopaikoista jatkuu Dallasissa. Periksi antamattomia kilpailijoita on insinööristä opettajaan ja lääkäristä matkapuhelinmyyjään. Mukana on niin elämäntapamuutoksen tehnyt isä kuin perheen olohuoneeseen harjoitusradan rakentanut palomies. Kovasta yrityksestä huolimatta monen osallistujan matka päättyy molskahdukseen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:35
Rysän päällä
Bilehile. Anestesialääkäri James Jessup on huolissaan pitkän avioliittonsa nykytilasta ja vaimon uudesta ystävättärestä, jonka kanssa vaimo on intoutunut juhlimaan harva se ilta. Pamela Foleyn poikaystävä väittää etsivänsä ahkerasti töitä, mutta tutkinta paljastaa, että mies touhuaa päivisin Pamelan parhaan ystävän kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:35
Almost Human (K16)
Veriveljet. Nero ja hyväntekijä Ethan Averyn oikeudenkäynnin kahdesta avaintodistajasta tapetaan yksi. Kennex ja Dorian saavat tehtäväkseen suojella eloonjäänyttä todistajaa ja ratkaista murhan. Paljastuu, että Avery on antanut kloonata itsensä ja että hän on valmis melkein mihin vain, jotta kloonit eivät paljastu. Dorian haluaisi pois synteettien säilytystiloista ja omaan asuntoonsa, mikä poikii keskustelua androidien oikeuksista. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:35
Salatut elämät
Osa 3103: Sebastian ei näe painajaistaan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).