UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 28.5.

22:35
Tuulitunneli
Juontaja Aki Linnanahde johdattelee Tuulitunnelin yleistiedon äärelle. Besserwissereinä Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Sahra Ali, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen . Uusinta.
23:35
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikkö tutkii puukotusta Pohjois-Helsingissä. Dokumentaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Lainvalvojat
Aseellinen ryöstö Itä-Helsingissä. Koirapoliisi menee rauhoittamaan vaaralliseksi tiedettyä henkilöä. Dokumenttaarinen ohjelma Helsingin poliisilaitoksen erikoisyksiköiden työstä. K7 (ahdistus).
00:40
Revolution (K16)
Rankka päivä. Charlie ja muu seurue on palaamassa takaisin Austinista, kun Texas Rangerit alkavat ajaa heitä takaa. Miles harhauttaa rangerit vankkureiden perään, ja muut pakenevat paikalta. Kun Milesia ei vain kuulu takaisin leirille, lähtevät Charlie ja Rachel häntä etsimään, eikä Monroe osaa olla tulematta mukaan. Ryhmän hajaannuttua Charlie törmää poikansa olinpaikkaa kyselevään Nevilleen, Rachelin ja Monroen ajautuessa selvittelemään välejään. Aaron tekee voitavansa hankkiakseen nanolle tämän haluamia ihmisyyden kokemuksia, mutta vaatimuksille ei näy loppua. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Nitro Circus Live
Kauden päätös. Nitro Circus ajaa Lontoon-esityksen jälkeen pohjoiseen kohti Skotlantia. He saavat aamuhämärissä iloisen herätyksen rummuilla ja säkkipilleillä. Miehet pääsevät myös kokeilemaan Ylämaan kisoja kiltit yllään järkälemäisten skottien opastuksella. Glasgow'sta matka jatkuu Amsterdamiin, mutta matkalla katoaa esityksen ohjaaja Bobby. Hän jää Isoon-Britanniaan ilman passia. Amsterdamissa koko joukkio yrittää hypätä kanavan yli seipäällä, eikä siitä selvitä ilman verenvuodatusta. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
02:05
Eloonjääneet
Tarpeellisia taitoja. Maahan lähetetyt nuoret joutuvat osoittamaan taitonsa joutuessaan pelastustehtäviin. Samalla Clarken äidille annetaan yhdeksän päivää aikaa todistaa, että Maassa voi elää, tai Arkin populaatiota joudutaan harventamaan. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:55
Astral TV