UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 24.11.

21:00
Invictus - voittamaton
Vuonna 1995 Etelä-Afrikassa presidentti Nelson Mandela yrittää yhdistää maataan urheilun avulla. Hän ottaa yhteyttä maan rugbyjoukkueen kapteeniin, ja yhdessä he auttavat joukkuetta voittamaan vuoden 1995 World Cupin. Ohjaaja: Clint Eastwood, USA 2009. Pääosissa: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Julian Lewis Jones, Adjoa Andoh. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 76 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Jakso 9. 15 vuotta yhdessä olleen Mikon ja Nooran yhteisenä paheena on televisio ja herkkujen pupeltaminen sitä katsellessa. Mikko rakastaa pikaruokaa ja häneltä puuttuvat terveellisen ruoan keittotaidot. Innokas agilityn harrastaja Noora toivoisi, että parilla olisi enemmän yhteistä aikaa ja harrastuksia.

Kello 24:00

00:35
Lähiöunelmia
Victor Ha. Fred ja Sheila yrittävät korvata Ryanin ottamalla kasvattilapsen, mikä saa Lisan tuntemaan olonsa uhatuksi. Tessa ei pidä Georgen ja Dalian ystävyydestä. K7 (seksi).
01:00
Grimm
Selviytymisen raskas hinta. Adalind ei ehdi kauaa piilotella Renardin asunnolla, kun Nick tulee käymään keskustellakseen pakollisesta yhteistyöstä. Kellyn odotellessa neuvottelun tuloksia rakennuksen ulkopuolella, kolkuttelee Verratkin jo ovella Hundjägereineen. Yhteistyöllä uhka selätetään tällä kertaa, mutta on selvää, ettei Viktor aio koskaan luovuttaa, vaan vaatii saada lapsen haltuunsa keinolla millä hyvänsä. Monroen ja Rosaleen kahdenkeskinen koti-ilta keskeytyy, kun Nick saapuu Adalindin ja vauvan kanssa kylään. Renard, Nick ja Kelly jatkavat yhteistyötään kovistelemalla FBI-agentti Westonia kuninkaallisten aikeista ja lopulta Renardin on vain pakko taipua ja tehdä raskas päätös. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:00
Hävyttömät (K16)
Voinko trimmata pensaasi?. Frank yrittää hyötyä kuolevasta lapsesta. Kevin seksikäs vaimo ilmestyy yllätyksen kera. Fiona hakee työpaikkaa, jossa on erityisvelvollisuuksia. Debs kohtaa pervon ja saa vastalääkettä. Jimmyllä on salaista elämää. Lip virittää ansan pedofiilille. K16 (väkivalta, seksi).
03:00
Voittostudio