UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 28.7.

19:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
19:30
The McCarthys
Kunniagalleria. Sean valitaan koulun joukkueen kunniagalleriaan, ja Marjorie valehtelee hätäpäissään kateelliselle Gerardille, että hänetkin on valittu. Jackie joutuu viimein kertomaan Faddyn äidille odottavansa tämän edesmenneen pojan lasta. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Hylätyt lapset. Homer keksii perustaa päivähoitopalvelun, mutta hänen omat lapsensa tuntevat itsensä laiminlyödyiksi. K12 (päihteet).
20:30
Simpsonit
Hupaisat Simpson-tarinat. Junassa Simpsonit kohtaavat kulkumiehen, joka osaa tarinaniskennän taidon. Hänen välityksellään saamme kuulla hieman uudessa muodossa kolme vanhaa tarinaa, joissa kaikissa koko perhe on pääosassa. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Sabotaasia. Kausi 9, 12/16. Palkintokisassa pääosassa on oikea ajoitus, ja voittajajoukkue pääsee shoppailemaan kaupungille. Illalla Kauhukeittiössä tarjoillaan hyväntekeväisyysillallinen. Punaisessa keittiössä epäillään sabotaasia, mutta sinisten puolella yhteistyö alkaa sujua viimeinkin. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa.
22:00
Myytinmurtajat
Youtube-myyttejä. Myytinmurtajat testaavat Youtubessa pyörineitä myyttejä. Miten käy jättimäisen Lego-pallon kokoaminen ja pyöritys tai kaiuttimien rakentaminen pahvilautasista ja foliosta? Lisäksi Jamie ja Adam polttavat kumia ja sytyttävät miljoona tulitikun päätä kerralla. Uusinta.
23:05
Lainvalvojat
8. Kauden viimeisessä jaksossa ylikonstaapeli Seppo Skogberg johtaa kenttäjohtajana useaa partiota vaativaa tehtävää, jossa mies on lukittautunut parvekkeelle veitsen kanssa ja on uhkana itselleen sekä muille asunnossa oleville. Häntä ja vanhempaa konstaapelia Teemu Koskelaa työllistää myös asunnottomien asuntolassa riehuva mies. Koirapartio pyydetään avuksi keskustassa sijaitsevan yökerhon edustalle, johon on kertynyt yli 100 henkilöä ja tilanne on käymässä uhkaavaksi. Lisäksi he lähtevät kohti tehtävää, jossa seurue on ottanut taksin, jättänyt sen maksamatta ja lähtenyt karkuun toisella autolla. K7 (ahdistus).
23:35
Lainvalvojat
6. Tässä jaksossa vanhemmat rikoskonstaapelit Mari Lehtimäki ja Jukka Rintala saapuvat tutkimaan tapahtumaa, jossa henkilöautolla on peruutettu usean nuoren päälle ja sen jälkeen lähdetty karkuun. Ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja Vanhempi konstaapeli Teemu Koskela puolestaan poistavat bussista sammuneen nuoren miehen, sekä selvittelevät tilannetta, jossa pahoinpitelyn kohteeksi joutuneet baarin työntekijät esittävät värikkäästi epäselvän tapahtuman kulkua. Koirapartio puolestaan on juoksutaksin ottaneen naisasiakkaan kintereillä. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Rakas äiti. Kausi 7, 7/22. Stefan yrittää värvätä Lilyn liittolaisekseen surmatakseen Julianin. Lilyn menneisyydestä paljastuu asioita, jotka saavat Stefanin ja Damonin näkemään äitinsä uudessa valossa. Caroline tekee raskaustestin selvittääkseen, odottaako hän Alaricin kaksosia. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
01:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
02:00
Miljoonapotti
Voittostudio.