UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 26.7.

11:00
Valehtelevat viettelijät
Ranskalainen melodia. Kausi 5, 23/25. Hanna ja Ali viruvat molemmat vankilassa, mutta Alin oikeudenkäynti alkaa vihdoin. Todistajanaitiosta kuullaan asioita, joiden kukaan ei halunnut tulevan julki. Monan jälkeensä jättämien salaisuuksien selvittäminen käy yhä vaikeammaksi. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Tommy Giordanon suuri seikkailu. Mac joutuu kiperään tilanteeseen, kun vanhan ystävän pieni poika joutuu mafia-isän kidnappaamaksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 2. kausi
Viesti menneisyydestä. Kausi 2, 10/13. Molly näkee huolestuttavan unen. GSC:n tiloja evakuoidaan hybridien hyökkäyksen takia, ja hätään hälytetyt humanikot saapuvat paikalle, jolloin takaisin käyttöön otettu Lucy rikkoo humanikkojen perussääntöä. Shepherd epäilee, että John Woodsin entinen työtoveri, Nicholas Calderon, liittyy jotenkin viimeaikaisiin tapahtumiin. Ethanissa ilmenee toimintahäiriö, joka paljastuukin joksikin muuksi. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Josh Duhamel ja Justin Bartha sekä fyysikko Brian Greene. Esitetty Yhdysvalloissa 28.6.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Höyhenet pöllyävät. Kausi 4, 3/8. Tragikoominen sarja näyttää, mihin naapurien välinen vihanpito voi johtaa. Tim Wilson lähti eläkkeelle päästyään etsimään rauhaa maaseudulta, mutta hän saikin huomata linnuista pitävän naapurin tekevän sen löytämisestä yllättävän vaikeaa. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Ninja Warrior
Denverin karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 7/22. Viimeinen karsintakilpailu alkaa Denverissä. Mukana on useita vuoriston urheilijoita kuten kalliokiipeilijöitä ja lumilautalijoita, sekä jo useaan kertaan koko maan loppukilpailuun asti selvinnyt Paul Kasemir. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Osa 2. Kausi 3, 2/9. Aikuiset miehet ovat käyttäneet aikaansa ja energiaansa luodakseen hauskaa. Ja tässä tulos. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Rakkauden pyörteissä. Kausi 22, 19/22. Läski-Tony vie Margen Selma-siskon salaa vihille, mistä Marge ei ole mielissään. Hän epäilee liiton lujuutta etenkin, kun Selman uusi elämäntyyli tuntuu karkaavan käsistä. Hälvenevätkö ennakkoluulot yhteisellä viikonlopun vietolla? Bart löytää itsestään erikoiskyvyn. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Love Island
Menneisyyden haamu. Kausi 1, 26/34. Paritta jääneet Max ja Josh järjestävät romanttisen illallisen viidelle sinkkutytölle, mutta Max ei pysty unohtamaan Jessiä. Tunteiden kurimukseen päätyy myös Jordan, joka törmää järkytyksekseen katkeraan exäänsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
22:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:30
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:05
Billions
Peli alkaa. Kausi 1, 1/12. Bobby Axelrod on WTC-iskuista selvinnyt komea ja karismaattinen hedgerahaston johtaja. Vaatimattomissa oloissa varttunut hurmuri harrastaa anteliaasti hyväntekeväisyyttä sekä kasvattaa kulissien takana vaurattaan lahjonnalla ja sisäpiirin kaupoilla. Charles Rhoades Jr. on puolestaan säälimätön ja armottoman tehokas syyttäjä, joka ei voi sietää säännöistä piittaamattomia valkokaulusrikollisia. Nyt Rhoades ottaa tähtäimiinsä tähän asti syytteiltä välttyneen Axelrodin, ja kissa ja hiiri -leikki voi alkaa... Yhdysvaltalainen draamasarja kovan rahan sijoitusrahastojen häikäilemättömästä maailmasta. K12 (seksi).

Kello 24:00

00:20
Treffaa mun vanhemmat
Kausi 1, 7/10. Ensimmäisellä kierroksella treffiseuraa etsii Tytti, jonka mukaan kokemus on ¿classy way¿. Onhan ensin deittejä tavattava tulevan kumppanin vanhemmat. Waltterin Satu-äiti ja Jussi-isä kuvailevat heti kärkeen poikaansa Gordon Ramseyksi. Nadja-äiti ja Noora-sisko puolestaan vertaavat balettimestari Samuelia Robiniin. Herroista paljastuu mm., että toinen on ollut lapsena ¿mulkunsyöjä¿ ja kysellyt jo alle kouluikäisenä naisten kuppikokoja. Perin omituinen maksullinen treffitarinakin paljastuu. Mikä lopulta ratkaisee valinnan, joka johtaa ei vain ensimmäisille treffeille vaan myös monille jatkodeiteille? Toisella kierroksella näyttävästi tatuoitu Jesse etsii vuorostaan treffiseuraa. Saran isä Mika vajoaa yhä syvemmälle sohvalla, kun Saran kämppis Riia kertoo ystävysten vauhdikkaista ja kosteista ¿All In¿-kemuista. Jääkiekkoilevan Salkan veli Olli ja ystävä Mira paljastavat saako vai eikö Salka saa helposti treffeillä. Myös Salkan tapaturma-alttius tulee ilmi. Läheiset seuraavat tälläkin kertaa vaivihkaa treffiparien ensideittejä. Ja tuttuun tapaan lopuksi kuullaan myös Alin huonoimmat iskurepliikit.
01:20
Hävyttömät 6. kausi
Parittajan paratiisi. Kausi 6, 7/12. Carl suree Nickin lähtöä mutta tekee Gallagherien talosta omanlaisensa kämpän, ja Frank yrittää pitää Queenien elämässään. Fionan on vaikea löytää paikkaansa talossa, ja Debbie yrittää pitää työpaikkansa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (seksi, ahdistus).
02:25
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Josh Duhamel ja Justin Bartha sekä fyysikko Brian Greene. Esitetty Yhdysvalloissa 28.6.2017.
03:20
Lemmen viemää
Vaikea äitisuhde. Beatrice on kauhistunut huomattuaan, ettei tunne jalkojaan. Michael kertookin selkäytimen vauriosta. Tiedosta järkyttynyt Beatrice torjuu Friedrichin. David arvelee, että Tina on jälleen ihastunut häneen. Itse hän ei kuitenkaan halua Tinasta ystävyyttä enempää. Clara kutsuu Adrianin illalliselle neulekoneen korjaamisen ohessa syntyneen flirttailun päätteeksi. Ennen iltaa Adrian ehtii kuitenkin tavata Desiréen ja huomata, että heillä on jotain yhteistä. André yrittää taivutella Alfonsia ja Hildegardia uuden liikeideansa kannalle ja tulee suututtaneeksi panimon panimomestarin. Werner luopuu Poppyn tavaroista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).