UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.2.

23:10
NCIS: New Orleans
Perhesiteet. NCIS-osasto laittaa jalalla koreasti laivaston ja merijalkaväen hyväntekeväisyysjuhlissa, kun paikalla räjähtää pommi, ja Dwaynen vävykokelas haavoittuu vakavasti. Dwayne lähtee tyttärensä tueksi sairaalaan, ja muu ryhmä alkaa selvitellä tapausta juhlatamineissaan. Sebastian löytää pommin osia, ja Patton alkaa käydä läpi paikan vieraslistaa. Eräs tarjoilijoista on kadonnut paikalta joten epäilykset suuntautuvat aluksi häneen, mutta tarkemmat tutkimukset osoittavat jutun kytkeytyvän erääseen jo kukistetuksi luultuun mafiaperheeseen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyrien sukua (K16)
Suden hetki. Marcel päättää joukkoineen hyökätä Klausin ja Elijahin kartanoon. Cami saa selville, mihin edesmenneen Kieranin tärkeä avain sopii. Samalla paljastuu pelottavia tietoja kasinokeisarinna Francescasta. Mikaelin haamu piinaa Davinaa. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Killer Karaoke
Kameleita ja vahtikoiria. Tämänkertaisessa jaksossa kilpailijoiden laulusuorituksia on häiritsemässä poikkeuksellisen eksoottisia ja äkäisiä eläimiä. Mukana on toki tuttuun tapaan myös ällöttäviä yllätyksiä. Amerikkalainen viihdesarja.
01:40
Voittostudio