UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 27.11.

11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
15:00
Lily Cole taiteen parissa
Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.
16:00
Pomo piilossa UK
Kampaamokeikka. Kampaamoketju Francesco Groupin voitot ovat kuihtuneet. Laajentuminen ja tehokkuus ovat ainoat keinot menestykseen, ja entinen julkkiskampaaja Jacqui McIntosh lähtee ottamaan tilanteesta selvää. Mitä tapahtuu, kun kovaa linjaa vetävä McIntosh törmää tiukan taloudellisen tilanteen kuristamien kampaamoiden karuun arkeen? Tai kun hänen etninen taustansa aiheuttaakin ongelmia? Brittiläinen realitysarja.
17:00
Walker, Teksasista
LaRuen paluu. Walkerin vanha tuttu Victor LaRue on kidnappaaja ja tappaja, joka yritti aiemmin mm. raiskata Alexin. Alex ja Walker passittivat hänet vankilaan, mutta nyt hän pääsee vapaaksi teknisen seikan takia ja hautoo tietenkin kostoa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Kahlitut. Rangaistukseksi poliisiautoon kohdistuneesta kepposesta Bart tuomitaan kahlittavaksi isäänsä. Vielä pahempaa on tulossa! K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Miehen puolikkaat
Treffejä. Alanin tyttöystävä järjestää treffejä Waldenille, joka ei oikein innostu kandidaateista. Lopulta hän löytää itse baarista seuraa, josta Alan ei riemastu. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Myytinmurtajat
Sukupuolten välinen taistelu. Fysiologiset erot naisten ja miesten aivoissa ovat totta, mutta onko näistä eroista mitään hyötyä käytännön elämässä? Koko tiimi on mukana selvittämässä sukupuolten välisessä taistelussa, pitävätkö viisi perinteistä väittämää paikkansa, kun ne testataan tieteellisin keinoin. Lajit ovat autolla ajaminen, tunteiden tulkitseminen, grillaaminen, kartanluku ja suunnistaminen sekä auton pakkaaminen. Kummat voittavat, naiset vai miehet? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
20:05
Isän tyttö
Burt-taalat. Kausi 4, 2/22. Burt ja Virginia aikovat saada naapurustonsa uuteen kukoistukseen vaihdantataloudella, mutta saavatkin taloustieteen luennon. Jimmyn miehuus on koetuksella. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Kiertue-elämää. Homer päätyy keikkahommiin, mutta oppii pian, ettei tien päällä ole pelkkää glamouria ja ruusuilla tanssimista. Homerin poissaollessa Marge päättää auttaa naapurin kissanaista. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Poliisiopisto 4: Korttelipoliisit
Amerikkalaisessa toimintakomediassa vanhat tutut tunaripoliisit joutuvat johtajansa käskystä värväämään avukseen innokkaita vapaaehtoisia siviilejä. Jännittävän korttelipoliisiprojektin tarkoituksena on lähentää poliisivoimia ja kansalaisia, mutta kun sekä lainvalvojat että heidän uudet suojattinsa ovat varsinaisia sekopäitä, on hullunmylly valmis. Jääkö sekalaisen sheriffiporukan haaviin ainuttakaan rikollista? Ohjaaja: Jim Drake, USA 1987 (84'). Pääosissa: Steve Guttenberg, Bubba Smith, Leslie Easterbrook, Michael Winslow, David Graf, Tim Kazurinsky, Sharon Stone, Marion Ramsey, G. W. Bailey, Bobcat Goldthwait ja George Gaynes. Skeittikohtauksissa mukana myös Tony Hawk! Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.7 ∙ Rotten Tomatoes 0 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Ikuisesti nuori
Päivän tehtävä koettelee kaikkien hermoja ja kärsivällisyyttä, sillä ohjelmassa on pilkkimiskilpailu. Pilkkiminen osoittautuu sen verran haastavaksi puuhaksi, että yksi pareista turvautuu vilppiin. Kilpailu jatkuu keittiön puolella, missä tehtävänä on loihtia maistuva illallinen paikallisista raaka-aineista. Tunteet kuumenevat keittiössä samaa tahtia ruuan kanssa, ja erityisesti Kaarinan ja Alexandran yhteistyö alkaa rakoilla.
23:45
Eurojackpot ja Jokeri
23:50
Arrow (K16)
Ehdokas. Kausi 4, 2/23. Queenien perheystävä Jessica Danforth päättää pyrkiä pormestariksi, vaikka kaikki aiemmat viranhaltijat on murhattu, ja pian hänen perheensä turvallisuutta uhataankin. Oliver huolestuu havaitessaan Theassa Lasaruksen altaan sivuvaikutuksia. Felicity joutuu surukseen irtisanomaan henkilökuntaa Palmer-yhtiössä. Takaumissa Oliver kohtaa saaren uudet vallanpitäjät. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Viikingit
Vainajat. Kausi 3, 10/10. Rollon kohtalo selviää, ja Björnistä tulee johtaja. Ragnar ryhtyy viimeiseen uskaliaakseen yritykseen Pariisin valloittamiseksi. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Vampyyrien sukua (K16)
Minun jälkeeni vedenpaisumus. Hayley tunnustaa Elijahille kertoneensa Celesten hautapaikan Sophielle. Davinan hallitsemattomat voimat voivat koitua kaikkien kohtaloksi, jos kammottua sadonkorjuurituaalia ei viedä loppuun. Agnes-noita ei ehkä olekaan sitä, miltä näyttää. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:40
Voittostudio