UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 18.4.

19:00
Formula 1: vapaat harjoitukset
Kooste vapaista harjoituksista. Selostajina Timo Pulkkinen ja Oskari Saari.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Naistenkarkottaja. Romantiikannälkäiset Nick, Schmidt ja Winston viettävät poikien iltaa jättäen Jessin kotiin, ettei tämä karkottaisi misuja. Yksinäinen Jess kuitenkin tutisee pöksyissään ja kutsuu pojat deitteineen takaisin. Yrittäessään hyvitellä pilattua iltaa Nickille Jess onnistuu ajamaan surullisista miehistä kiinnostuneen typyn Schmidtin syliin ja päätyy itse kämppiksen kanssa kinkkiseen tilanteeseen. Varattu kaunotar auttaa Winstonia puhumaan naisille. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta).
20:00
Simpsonit
Intia-ilmiö. Johtaja Burns perustaa uuden voimalaitoksen Intiaan ja lähettää Homerin johtamaan uutta projektia. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
Jeff Bestman. Alanin alter ego Jeff Strongman saa illalliskutsun ja yllättävän pyynnön. Walden epäilee, että Nicolella on toinen. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Rakastatun velhopojan Harry Potterin toisessa seikkailussa hän Dobby-haltian varoituksista piittaamatta palaa kouluun Tylypahkaan. Siellä tapahtuu kummia: ihmiset jähmettyvät oudon lumouksen voimasta, ja salaperäinen seinistä kumpuava ääni vainoaa Harrya...Ohjaaja: Chris Columbus, USA 2002. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Richard Griffiths, Fiona Shaw, Julie Walters. K12

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
C.S.I. (K16)
Ei ole koiraa karvoihin katsomista. Kun poliisikoiran epäillään tappaneen ohjaajansa, Nick kiinnostuu asiasta. Finlay ja Morgan tutkivat avioerojuristin kuolemaa. K16 (väkivalta).
00:55
Eurojackpot ja Jokeri
01:00
112
Varsinais-­Suomen pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisin toimintaa seurataan Länsi-­ ja Itä-­Uudenmaan alueilla. Hätäkeskukseen tulevista puheluista suurin osa on aikuisten tekemiä, mutta välillä myös lapset joutuvat soittamaan apua.
02:00
Grimm (K16)
Rikos ja rangaistus. Suoritettuaan rituaalin Nickin, Julietten ja Renardin ei auta muuta kuin odottaa sen vaikutusta. Kärsimättömän Nickin ajatukset harhautuvatkin pian, kun Wesenit ryöstävät pankin hyödyntäen ulkomuotoaan naamiona. Tyrmistynyt Monroe tekee kaikkensa vauhdittaakseen syyllisten löytymistä, sillä Weseneitä sitoo laki, joka kieltää ankarasti julkiset muodonmuutokset hyötymistarkoituksessa, eikä rikoksesta selviä hengissä. Karmivat yliluonnollisuudet vainoavat Juliettea kotona. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta).
02:50
Lain nimessä
Liikaa kontaktia. Huumekuski törmäilee. Soittomies häiriköi. Poikaystävä käy käsiksi. Amerikkalainen sarja poliisin arjesta. K12
03:15
Eurojahti