UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 27.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Terveydeksi!. Marlene antaa tulla oikein olan takaa, kun hän purkaa vanhojakin patoumia äidilleen. Tyttären syytökset saavat Nataschan hysteeriseksi raivottareksi. Charlotte pääsee Doriksen jäljille ja varaa ajan samalle neurologille, jolta epäilee Doriksen saaneen Morphalinia. Hän jää kiinni penkoessaan lääkärin arkistoa ja kertoo neurologille koko tarinan. Xaver muuttaa taktiikkaansa, ja Kira haluaa kiirehtiä Hampuriin lähtöä. Yllättävä kipukohtaus kuitenkin estää matkan. Andrén on vaikea hyväksyä lääkärinsä diagnoosia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
XOX Betsey Johnson
Vintage-vaatteiden metsästystä. Betsey uskoo, että osa näytökseen ajatelluista vintage-vaatteista on Hamptonin talossa, jonne Lulu ei tahtoisi mennä niitä etsimään ikävien muistojensa vuoksi. Betsey tapailee vanhaa heilaansa, mutta Lulu latelee hänelle totuuksia. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Pomo piilossa UK
Syvissä vesissä. Stena Linesin toimitusjohtaja Gunnar Blomdahl soluttautuu tarkkailemaan lauttojensa toimintaa. Merimatkoja myydään mukavan matkustusvaihtoehtona, mutta aluksilta paljastuu mm. rakennustyömaa ja vajavaisesti koulutettua henkilökuntaa. Ja vastaavasti hienoa yhteishenkeä ja omistautumista. Miten pomo reagoi monimutkaiseen tilanteeseen? Brittiläinen realitysarja.
16:00
Myytinmurtajat
Vaarallisen tehtävän kasvot. Voiko kasvonaamioiden avulla selvitä turvatarkastuksista? Saako laukaus karusellin pyörimään? Tiimi tutkii myös, saako maassa olevaa asetta ammuttua toisella aseella kauemmaksi. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Riettaasti riemukas. Wernerille tulee yllätyksenä, että hänen vaimonsa on käynyt psykiatrilla. Sama lääkäri on myös neurologi, joka syyttää Charlottea Morphalin-varkaudesta. Doris erehtyy juomaan väärästä mehulasista ja villiintyy estottomaksi heti aamusta. Vai onko kaikki sittenkin hämäystä? Yksinäisyyttä karkoittaakseen André ryhtyy nettideittailemaan ja saa Michaelilta apua profiilin luomiseen. Kira kehottaa huolestunutta Martinia lähtemään yksin Hampuriin katsomaan asuntoa. Pian Xaver löytää lattialla tuskissaan makaavan Kiran, jonka joutuu umpisuolileikkaukseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Kiven sisässä. Walker soluttautuu vankilaan palkkatappajaksi tekeytyneenä kerätäkseen todisteita avaintodistajan ja kaksi rangeria murhauttanutta konnaa, Joey Gallowayta, vastaan. Hän ei kuitenkaan aavista, että apulaisvankilanjohtaja ja osa vanginvartijoista on konnan leivissä. Kaiken kukkuraksi vartijaksi tekeytynyt Trivette narautetaan, joten Walker joutuu pärjäämään omillaan yrittäessään napata Gallowayn kätyreineen ennen kuin on liian myöhäistä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Lainvalvojat
Kauden viimeisessä jaksossa seurataan julkisuudessakin paljon huomiota saaneen Helsingin ravintolaratsian tapahtumia Komisario Huhtelan johtamana.
20:00
Miehen puolikkaat
Meri on julma. Charlie tapaa söpön surffaritytön ja päättää hurmata tämän esittämällä surffaripoikaa. Surffaaminen on kuitenkin yllättävän vaikeaa, ja Charlien toilailu surffilaudalla johtaa loppujen lopuksi omituiseen, hallusinogeeniseen rajatilakokemukseen, joka vaivaa hänen mieltään päiväkausia. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Kaverini kuutti. Bart haluaa kerrankin pärjätä koulussa ja värvää avukseen Martinin. Kaverusten kuuttirobotti on ensin jymymenestys, mutta vanhainkodissa syntyy skandaali. Homer saa töihin apulaisen, mutta tämä heittääkin vain lisää kapuloita rattaisiin, ja lintsaamisesta tulee loppu. Vierailevana tähtenä Gleen Jane Lynch! K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Old Neighborhood. Alexa ja Randy ovat pyörittäneet Old Neighborhood -ravintolaansa Coloradossa jo kolmenkymmenen vuoden ajan, eikä mikään näytä muuttuneen vuosien varrella. Gordon Ramsay epäilee, ettei ravintolassa ole siivottukaan vuosikymmeniin.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
666 Park Avenue (K16)
Synti jättää jälkensä. Suunnitellessaan Henryn kampanjaa Sasha punoo sivussa myös toista juonta: hän yllyttää kardinaali Douglasia murhaamaan Gavinin, jotta kirkonmies pääsisi eroon häntä piinaavista demoneista. Onko pyhästä miehestä päästämään mahtava Gavin päiviltä? Drakeen muuttaa uusi omalaatuinen asukas Patrick Corey, jonka Jane äkkää vanhasta valokuvasta, mutta tunnistaako hän miehen suorastaan silmissä nuortuneeksi Harlan Mooreksi? Brianin ja Louisen avio-ongelmat kärjistyvät. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:55
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Klausin juuret vereslihalla. Klaus kohtaa entisessä kotikaupungissaan New Orleansissa karismaattisen vampyyrin, Marcellus "Marcel" Gerardin. Tämä on sama tummaihoinen mies, joka oli aikoinaan Klausin suojatti, eräänlainen ottopoika. Hänestä on tullut paitsi kaupungin Ranskalaiskorttelin johtaja myös fotogeneettinen aikuinen, joka osaa laulaa, liikkua ja lumota. Louisianaan liittyvät muistot käynnistävät Klausissa voimakkaita emootioita, ja hän nimittää Marcelia rotaksi ja kortteliprinssiksi, joka ei olisi mitään ilman häntä. Elijah-veljelleen hän tunnustaa, että Marcel on kaikkea sitä, mitä hän itse haluaisi olla - kuningas. Nöyrtyykö Klaus hyvittämään Marcelin posselle uhoissaan tekemiään tekoja? Miten hän reagoi Sophie-noidan antamaan tietoon siitä, että Hayley odottaisi hänen lastaan? Tarvitseeko jokainen kuningas perijän? Amerikkalainen kauhufantasiasarja. - TV-sarjafaktaa: Marcel (Charles Michael Davis) on Niklaus "Klaus" Mikaelsonin (Joseph Morgan) ohella yksi pääkaraktääreistä Vampyyripäiväkirjat -spin-off -sarjassa The Originals. Sen ensi-ilta oli USA:ssa syksyllä 2013. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Onnensoitto