UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 25.8.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Charlotten päätös. Pormestariehdokkaiden vaalikampanjat saavat tunteet kuumenemaan. Charlotte kimpaantuu kuultuaan Friedrichin keljusta tempusta, jolla hän vesittää Andrén mahdollisuuksia, ja tekee oman ratkaisunsa. Kaikkien yllätykseksi Rosalie saapuu hotelliin. Väärinkäsitys Wernerin auton varastamisesta selviää ja Nils tuntee itsensä naurunalaiseksi. Mutta yhtäkkiä Nilsin isä, entinen rikollinen Curd ilmestyy paikalle kuin tyhjästä. Kipeä lapsuudenmuisto saa Davidin tottelemaan äitiään jatkossakin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Mahdoton taloprojekti
Dan ja Gina. Dan ja Gina alkavat rakentaa unelmataloaan. Osa rahoituksesta puuttuu, mutta Dan turvautuu aluksi sukulais- ja kaveriapuun. Kun pankkilaina lopulta järjestyy, sen ehtona on talon valmistuminen ennätysajassa. Onnistuko se?
15:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Musiikkimaa Ruotsi. Kausi 1, 6/10. Illan teemana on musiikki. David Hasselhoffin vieraiksi saapuvat laulaja ja näyttelijä Tommy Körberg, poptähti Molly Sandén, säveltäjä ja tuottaja Anders Bagge sekä suomalaisvahvistuksena Ruotsissa asuva viulisti Linda Lampenius. Kristoffer Appelquist johdattaa Davidin jälleen illan teemaan, ja musiikista vastaa Emma Essinger & The Hoffbeats. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
16:00
Selviytyjät
Viimeinen taisto, osa 1/2. Viimeinen taisto, osa 1/2. Ratkaisun hetket ovat käsillä, kun vuorossa on pelastussaaren viimeinen taisto. Kuka palaa pelastussaarelta suoraan finaaliviisikkoon? Kun viisikkoon mahtuu kaksi liittoumaa, tulee yhdestä kilpailijasta väistämättä avainpelaaja. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Mykkää kauhua. Ennen äänielokuvia vaikuttanut filmitähti Pinky vie MacGyverin hengenvaaralliselle retkelle erikoistehosteiden maailmaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Sananparsia. Myytinmurtajat testaavat vanhojen sanontojen paikkansapitävyyttä. Voiko ulostetta kiillottaa? Entä onko parempi päättää asiat kunnon pamauksella? Uusinta.
19:00
Vintiöiden kosto
Jakso 4/6. Uusittavat, jo klassikoiksi muodostuneet sketsit ovat saaneet lisäryyditystä Vintiöiden uskomattomista musikaalisista taipumuksista. Eikö millään ole enää väliä? Tuotanto: Harlin/Selin Productions Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
The McCarthys
Perheterapiaa. Muu perhe saa tietää, että Ronny käy terapiassa. Lopulta sinne päätyy koko perhe, ja erinäisiä salaisuuksia paljastuu. Jopa Gerardin ja Katrinan häät ovat vaarassa, ja kaikista ihmisistä juuri Marjorien täytyisi saada heidät sopimaan riitansa. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Vauvakuumetta. Homer tekeytyy Selman aviomieheksi, jotta tämä saisi adoptoitua lapsen Kiinasta. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Avioelämän onnea. Homerin ja Margen välille syntyy erimielisyyksiä raha-asioissa, ja Homer muuttaa ostamaansa asuntoautoon asumaan. Lisa ja Bart ryhtyvät toimiin pelastaakseen vanhempiensa avioliiton. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Viimeinen koitos. Kausi 9, 16/16. Palkintotehtävässä finalistit valmistavat viisi ruokalajia BLT:n ruokalistalle. Tuomareina toimivat BLT-ravintoloiden keittiömestarit. Voittaja saa valita ensimmäisenä itselleen joukkueen pudonneista kilpailijoista. Illalliskattauksen ruokia maistelevat niin finalistien sukulaiset kuin BLT Groupin toimitusjohtajakin. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa.
22:00
Myytinmurtajat
Sananparsia. Myytinmurtajat testaavat vanhojen sanontojen paikkansapitävyyttä. Voiko ulostetta kiillottaa? Entä onko parempi päättää asiat kunnon pamauksella? Uusinta.
23:00
Virittäjät
Sami Mäkäräinen - Subaru Impreza WRX Type-RA STi 555 -99. Tässä Virittäjät jaksossa on tunnetta mukana paitsi legendaarisen ralliohjuksen muodossa myös virittäjä Sami Mäkäräisessä itsessään. Mielenkiintoista on nähdä miten Subaru toimii asfaltilla ja kestääkö virittäjä Sami koko jakson radalla.
23:30
Virittäjät
Marko Rantanen - Opel Manta 1900 SR -70. Tässä Virittäjät jaksossa on Mika Salolla testissä Suomen ensimmäinen Opel Manta. Manta on siinä mielessä erikoinen että se on jo alkujaan tehty kilpa-autoksi. Virittäjä Marko Rantanenkaan ei ole mikään aloittelija, sillä kokemusta on kertynyt jopa F1 auton ratissa

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3028: Iljan muistoa kunnioittaen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
00:30
Virittäjät
Finaalijakso - Ja Virittäjä 2015 on¿. Virittäjä 2015 ratkeaa tänään! Jaksossa käydään läpi kauden autot ja kohokohdat. Onko autossa tärkeintä: teho, ajettavuus, ulkonäkö vai virittäjän taidot ja asenne? Kuka on Mika Salon suosikki Virittäjä 2015.
01:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
01:55
Miljoonapotti