UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 25.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Teknavi
Markku Alén & Lancia 037 kisatunnelmissa San Marinossa. Vertailussa älypuhelimet. Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6. Riston testissä uudistunut Kia Rio Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Moderni perhe
Puunpelastajat. Cam järkyttyy kuullessaan, että puistosta aiotaan kaataa heidän lempipuunsa. Asialle on tietysti tehtävä jotain! Kun Haley joutuu yhdyskuntapalvelua suorittaessaan noukkimaan roskia tienvarresta, Alex näkee tilaisuutensa tulleen ja päättää napata siskostaan epäimartelevan kuvan. Raskaus tekee Glorian hajamieliseksi, joten Jay pyytää Clairea pitämään hänestä huolta kauppareissulla. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Opettelua. Walden ja Alan totuttelevat uuteen arkeen ja valmistautuvat tapaamaan sosiaalityöntekijän. Ovelle tupsahtaa myös vieroituksesta palannut Lyndsay, joka aiheuttaa hämminkiä. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Miehen puolikkaat
Vegasin satoa. Waldenin ja Alanin hanke etenee lupaavasti. He tapaavat naisen, joka on antamassa tulevan lapsensa adoptoitavaksi. Walden puuhaa tohkeissaan talosta turvallisempaa ympäristöä lapselle. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 6. Sokkoajo. Nooran on määrä ajaa vaarallinen rata täysin sokkona. Kyydissä hänellä on autoasiantuntija Jussi Halli. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Mutsi
Estrogeenia ja aamiaisia. Luken vanhemmat saavat vasta nyt tietää Violetin raskaudesta, ja siitäkös soppa syntyy. Bonniekin uskoo vakaasti olevansa pieniin päin. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Mutsi
Häitä ja hätäapua. Christyllä ja Adamilla on edessään merkittävä viikonloppu, mutta kasvavatko paineet liian koviksi? Gabrielin vaimo avautuu Christy avio-ongelmistaan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Kuivuuden vitsaus. Nebraskassa kärsittiin vuonna 2012 kuivuudesta pahemmin kuin sataan vuoteen. Morgan Spurlock menee töihin karjatilalle seuratakseen ihmisten arkea kuivuuden ja maastopalojen armoilla.
16:00
Miehen puolikkaat
Totuuden voimalla. Alanin toinen ex-vaimo haluaa tavata. Walden haluaa muistaa Bertan syntymäpäivän ja kyselee Alanilta, miten sitä on ollut tapana juhlia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Miehen puolikkaat
Prinssi kerjäläisenä. Walden pelkää onnenonkijoita ja keksii itselleen uuden minän. Alan nauttii roolistaan köyhän ystävän mesenaattina. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Duudsonit
Osa 4. Duudsonien paljastukset. Näe jotain mitä et ole koskaan tiennyt Duudsoneista! Keitä ovat heidän hullut jokapäiväiset ystävänsä, mukaanlukien salaperäinen viides Duudsoni? K12 (ahdistus).
17:30
Rillit huurussa
Liukuesteankkojen puute. Penny kaatuu kylpyammeessa ja tarvitsee Sheldonin apua päästäkseen ensiapuun. Sheldonin tyylillä suoritetusta sairaalareissusta tulee tietty varsin mielenkiintoinen. Leonardin, Rajin ja Howardin tähtitieteellinen telttaretki menee pieleen, kun he erehtyvät maistamaan eräällä nautintoaineella terästettyjä keksejä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Kostonmuodostus. Sheldon on innoissaan kuultuaan, että pääsee radioon kertomaan uuden tutkimuksensa huippukiinnostavista tuloksista. Ilkeän kollegan kepponen kuitenkin nakertaa Sheldonin tieteellistä uskottavuutta, ja pian Sheldon jo suunnitteleekin vastaiskua. Howard joutuu tekemään tärkeän valinnan Bernadetten suhteen. Jaksossa vierailee Taisteluplaneetta Galacticasta ja 24:sta tuttu näyttelijä Katee Sackhoff! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Coverin voimalla. Homer hurahtaa bassonsoittoon ja perustaa toisten isien kanssa autotallibändin, jonka laulajaksi valikoituu Apu. Yllättävän menestyksen myötä joukon sisäiset siteet joutuvat koetukselle, kun maineikas rock-pumppu kiinnostuu yhdestä bändin jäsenestä. Vierailevana äänenä rockmuusikko Sammy Hagar! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Harmaa joulu. Marge potkaisee Homerin ulos talosta juuri ennen joulua tämän lohdutettua ystäväänsä Moeta sen sijaan, että olisi viettänyt jouluaaton kotona vaimonsa seurassa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus).
19:30
Simpsonit
Herkku-Homer. Simpsonit joutuvat avaruusolioiden ruokapöytään. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Simpsonit
Bartin uusi ystävä. Homer hypnotisoidaan uskomaan, että hän on kymmenenvuotias. Hypnotisti katoaa, ja Homer jää hypnoosiin. Homerilla synkkaa Bartin kanssa, eikä hän suostu enää kantamaan vastuuta aikuisen lailla. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Tähti taivaalta. Keksijämiljonääri Elon Musk saapuu Springfieldiin, jossa hän saa Homerin höpinöistä uutta inspiraatiota ja ryhtyy uudistamaan Burnsin ydinvoimalaa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Mieletön juttu
Steven Soderberghin ohjaama rikoselokuva kertoo paatuneesta rikollisesta (karismaattinen George Clooney), jonka pakoyritys vankilasta päättyy kuvankauniin sheriffin (laulajanakin tunnettu Jennifer Lopez) syliin. Kaksikon välille syttyy romanssi, jota Soderberghin loisto-ohjaus kuljettaa eteenpäin eri aikatasoissa liikkuen. Elokuva perustuu Elmore Leonardin romaaniin. Ohjaus: Steven Soderbergh, USA 1998 (123'). Pääosissa: George Clooney, Jennifer Lopez, Michael Keaton, Steve Zahn. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
112
Osa 14. Joutsen jäissä.. Kuopion poliisi saa kiinni näpistelystä epäillyn henkilön. Helsingin pelastuslaitoksen sukeltajat pelastavat jäihin jääneen joutsenen. Porvoossa teiden äkillisen jäätymisen vuoksi poliisit hälytetään usealle liikenneonnettomuustehtävälle. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Tuulitunneli
Tuulitunnelissa ajankohtaiset asiat, ilmiöt ja ihmiset saavat elämänsä kyydit. Juontajana Aki Linnanahde, oraakkeleina Niko Saarinen, Maisa Torppa, Sahra Ali, Elina Tervo, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen.
01:10
Madventures
Osa 1/10: Amazonas. Riku Rantala ja Tuomas Milonoff aloittavat matkansa maailman ympäri Burroughsin ja Ginsbergin jalanjäljissä urbaanista viidakosta sademetsän uumeniin, päätyen alitajunnan sameimpiin rämeikköihin. Uusinta. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Viidakon tähtöset
Kymmenen julkkiskaunotarta osallistuu elämänsä seikkailuun Thaimaan viidakossa. Lentokentälle tullessaan naiset eivät vielä tiedä mihin ovat matkalla ja missä seurassa. Vain yksi voi voittaa pääpalkinnon; tosin kaikki ovat valmiita tekemään kaikkensa sen eteen. Miten tähtöset selviävät ensimmäistä päivistään luonnon ja toistensa armoilla? Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
02:40
Maailman kauheimmat naapurit
Eläkeläisten taisto. Ajotien rakentaminen käynnistää väkivaltaisen riidan Skotlannin kuvankauniissa maisemissa ja ystävyys on tiessään, kun eläkeläismiehet ottavat yhteen. Devonissa mustasukkaisuus ja parkkiruutujen puute johtaa tappouhkauksiin. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
03:40
Astral TV