UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 27.6.

09:30
Duudsonit
Elämää Duudsonien Ranchillä. Duudsoneiden ranchin eläinkunta esittelyssä: Britney lemmikkipossu ja Elvis hulluhevonen. Jukka imitoi lapsuusaikojen suosikkiaan Ritari Ässää ajamalla autonsa liikkuvan rekan lavalta alas. Lopuksi kisaillaan Bam Margeran ja Bloodhound Gangin kanssa. K12
10:00
Scorpion 1. kausi
Biohakkerin kosto. Kausi 1, 2/22. Tuntematon virus sairastuttaa kuvernöörin tyttären ja hänen koneeltaan löytyy outo viesti. Walterin tehtävä on selvittää viruksen lähettäjä ja sitä kautta lapsen sairastuttaja. Samaan aikaan hän yrittää ratkaista sisarensa vaikeaa tilannetta. Myös agentti Gallosta paljastuu pehmeämpi puoli. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
11:00
Valehtelevat viettelijät
Levoton tyttö. Kausi 5, 2/25. Tytöt palaavat Rosewoodiin salaisuuksineen. Shanan kohtalo ahdistaa Ariaa, ja kaikkien on vaikea sopeutua Alin paluuseen. Toby palaa Lontoosta uutisia tuoden. DiLaurentisien pihalla tehdään kauhea löytö. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Räjähdysvaara. Ovelat pommimiehet pitävät kaupunkia varpaillaan, mutta MacGyver pääsee oikeille jäljille yllättävää kautta. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 1. kausi
Vain vahvat selviävät. Kausi 1, 2/13. Oudot näyt eivät jätä Mollya rauhaan, ja Sam (mm. Kohde-sarjasta tuttu Camryn Manheim) päättää muilta salaa tehdä Mollylle ultraäänitutkimuksen saadakseen lisätietoa mysteeriraskaudesta. Muissa tutkimuksissa paljastuu aivomuutoksia, jotka yhdistävät Mollyn tapauksen hallusinaatioita nähneeseen Krygeriin. John siirtyy Yasumoton rahoittamaan ylenpalttiseen laboratorioon jatkamaan Humanic-projektiaan. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (ahdistus).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Vaarallinen tonttikiista. James ja Angela luulivat löytäneensä unelmiensa kodin, kunnes naapureiden todellinen luonne paljastuu. Hengenlähtökin on lähellä, kun tunteet kuohuvat. Southamptonissa koiran jätökset saavat asukkaiden välit tulehtumaan. Englantilainen realityohjelma.
19:00
Ninja Warrior
Ikäennätyksiä. Kausi 4, 2/24. Karsinta Venice Beachillä jatkuu. Mukana on tällä kertaa kaikkien aikojen vanhin osanottaja, 61-vuotias tankotanssijatar, joka päivätöinään toimii kiinteistönvälittäjänä. Muita osanottajia ovat mm. 53-vuotias pappaninjaksi itseään kutsuva mies, ennätyksiä tehnyt stuntman, kirjanpitäjä, laskuvarjoja ammatikseen pakkaava huimapää sekä parkouria treenaavat isä ja poika. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:30
Simpsonit
Opinahjoko oikea tie?. Kausi 22, 2/22. Lisa investoi saamansa rahalahjan Nelsonin uuteen bisnekseen, mutta alkaa pian pelätä killinkiensä puolesta, sillä Nelsonin koulumenestys on vaakalaudalla. Apuun Lisa kutsuu Facebookin luojan, Mark Zuckerbergin, joka ääninäyttelee jaksossa. Kannattaako koulunkäynti vai voiko menestyä ilman oppikirjoja? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Love Island
Seikkailu alkaa. Kausi 1, 1/34. Sinkut saapuvat rakkauden saarelle ja valitsevat parinsa ensivaikutelman perusteella. Jotkut pelaavat varman päälle, kun taas toiset kokeilevat onneaan. Löytyykö se oikea heti alussa, vai onko syytä vaihtaa paria tilaisuuden tullen? Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
22:35
Festariagentit
Pride Festival. Ansku ja Akira heittävät häämekot päälle ja aloittavat festarikesän 2015 Prideilta Helsingissä. SETAn rekan lavalla nähdään kyyneliä ja puistojuhlassa Saara Aalto ja Krista Siegfrids häikäisevät samba-asuissa esiintyen. Ja tarjoillaan tytöille myös taskumakkaraa ja pilapiirroksia. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
22:45
Festariagentit
Tuska. Akira ja Ansku lähtevät selvittämään miten rankkaa meno on metallifestari Tuskassa. Myös Black Dining tulee testattua, joskin ruuassa on vaarallisen ällöttävä yllätys. Timo Kotipelto joutuu vastaamaan kuumottavaan kysymykseen ja Pekka Pouta saa puheripulin Tuskan jälkimainingeissa. Ohjelma kuvattu kesällä 2015.
23:00
Sanansaattajat (K16)
Herääminen. Kausi 1, 1/13. Maahan syöksyvä objekti tappaa viisi ihmistä, jotka myöhemmin heräävät henkiin ja huomaavat, että heillä on erilaisia supervoimia ja vastuu lähestyvän maailmanlopun estämisestä. Samaan aikaan hallitus yrittää salata totuuden objektista. Amerikkalainen jännitysdraamasarja, jossa toisilleen tuntemattomien ihmisten pitäisi estää lähestyvä maailmanloppu. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 2/12. Oskari ja Miira. Kokkina työskentelevällä Oskarilla on pulma; shortsit ovat ainoat päälle mahtuvat housut. Ylipaino on painanut maahan myös miehen mielen. Uuteen housukokoon pääsemisessä auttaa Miira-vaimo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Hävyttömät 5. kausi
Minä olen maksa. Kausi 5, 2/12. Frankin uuden maksan luovuttaneen pojan isä kutsuu kaikki elimiä saaneet isänpäiväaterialle. Sheilaa kiinnostaa talosta saatu ostotarjous, mutta Frank vastustaa sitä. Fionan kotiaresti päättyy, ja Kev puolestaan saa lastenhoitovinkkejä Svetlanalta. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
03:00
Lemmen viemää
Tuplakosinta. Kaikkien vaikeuksien jälkeen onni hymyilee vihdoin Luisalle ja Sebastianille. He suunnittelevat molemmat tahoillaan yllätyskosintaa. Luisa saa apua yllätyksen valmisteluun Tinalta, Sebastian Nilsiltä. Miten käy, kun molemmat yrittävät saada toisensa kosintapaikalle samaan aikaan? Charlotte on ristiriitaisissa tunnelmissa, koska seurustelee työntekijän kanssa eikä oikein voi avautua rakastetulleen työhuolistaan. Charlotte yllättää Nilsin virittelemästä vuoristomökkiä romanttisiin tunnelmiin. Adrian järjestää Claralle mukavan yllätyksen ja tuo Claralle lapsuusmuistoja mieleen. Michael on kyllästynyt Friederiken manipulointiin ja haluaa omistautua kokonaan vaimolleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.