UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 1.9.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Tanssitreffit. Werner on raivoissaan saatuaan kuulla vaimonsa syrjähypystä. Hän pauhaa kuin tulivuori eikä voi kuvitella hyväksyvänsä sitä, ettei ole Poppyn tulevan lapsen isä. Hän käskee Poppyn häipyä mutta alkaa lopulta muistella heidän hyviä yhteisiä hetkiään. Norman haluaa narauttaa Rosalien taidevarkaudesta, vaikka Nils pyrkii saanaab hänet luopumaan suunnitelmistaan. Beatrice yrittää kovasti saada Luisaa kiinnostumaan Davidista, mutta Luisan sydän sykkii Sebastianille, joka tarjoutuu opettamaan hänelle tanssia. Tanssitunti ei kuitenkaan suju ilman häiriöitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Mahdoton taloprojekti
Mike ja Laura. Mike ja Laura ovat tuskin ehtineet kihloihin, kun alkavat jo rakentaa taloa. Arkkitehti Laura ottaa kuitenkin jatkuvasti yhteen urakoitsijan kanssa. Miten taloprojektin käy?
15:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Pohjolan muotimekka. Kausi 1, 7/10. Tällä kertaa teemana on muoti. The Hoffin kanssa aiheesta keskustelevat juontaja Pär Lernström, vintagemuotibloggari Elsa Billgren, juontaja-taikuri Tobias Blom sekä juontaja-DJ Peter Siepen. Kristoffer Appelquist opettaa Davidille hyödyllistä ruotsalaista muotisanastoa. David pääsee myös kokeilemaan ruotsalaista kansantanssia. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
16:00
Catfish
Ystävä vuosien takaa. Parhaat ystävät Kim ja Matt ovat keskustelleet verkossa jo kymmenen vuotta, mutta eivät ole kertaakaan tavanneet. Huolestuneena siitä, miksei ystävä ja mahdollinen sulhoehdokas halua tavata, Kim ottaa yhteyttä Neviin, joka pureutuu antaumuksella tapaukseen. Kim on kuitenkin jättänyt mainitsematta nykyisen poikaystävänsä Scottin sekä menneisyytensä traumat. Ovatko ne syitä Mattin välttelevään käytökseen vai mitä kummaa jutun takana voi piillä? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Etusivun uutinen. Orjatyövoimalla valmistetun tavaran maahantuontia tutkiva MacGyver pelastuu tiukasta paikasta nuoren lehtimiehen avulla, ja saa kuulla elämänsä uutisen! Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. Sarja päättyy. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Krapula. Adam ja Jamie testaavat myyttiä, jonka mukaan likaisella autolla ajaminen pienentää polttoainekustannuksia. Tory ja Grant selvittävät Karin johdolla, aiheuttaako oluen ja väkevien juominen pahemman krapulan kuin pelkän oluen juominen.
19:00
Vintiöt Total Remix
Portsareiden ylivaltaa. Haapojat ja Ruotsin serkku. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
The McCarthys
Loppupeleissä. Arthur ja Marjorie kohtaavat kuoleman silmästä silmään ja päättävät laatia testamentin. Marjorie antaa Katrinalle rihkamakorun ja väittää sitä arvokkaaksi, mutta mikä onkaan korun todellinen arvo? Sisarukset taistelevat keskenään vanhempiensa suosiosta. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Isä, poika ja pyhä henki. Bart erotetaan koulusta Willyn tekemän pilan vuoksi. Marge ilmoittaa Bartin katoliseen kouluun, ja kaikkien yllätykseksi poika kääntyy katoliseen uskoon. - 16. tuotantokauden viimeinen jakso. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Pelastakaa manaatit. Homer joutuu taas pelivelkojensa takia ojasta allikkoon, sillä Margen pinna ei kestä heidän yhteisen kotinsa lainaamista mafiamiesten hämäräperäisiin elokuvaprojekteihin. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Taikuuden tuolla puolen
Suuri puhallus. 1/7. Taikuri DMC alias Drummond Money-Coutts sukeltaa korttitemppujen ja uhkapelien maailmaan esitelläkseen yhtäläisyyksiä ja eroja korttitaikurien ja korttihuijareiden välillä. Vilunkipeli huipentuu huimaan taideryöstöön yleisön silmien edessä. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
22:00
Myytinmurtajat
Krapula. Adam ja Jamie testaavat myyttiä, jonka mukaan likaisella autolla ajaminen pienentää polttoainekustannuksia. Tory ja Grant selvittävät Karin johdolla, aiheuttaako oluen ja väkevien juominen pahemman krapulan kuin pelkän oluen juominen.
23:00
Hurrikaanin jahtaajat
National Geographicin dokumentti kokoaa yhteen 31. toukokuuta 2013 Oklahomassa raivonneen El Reno -tornadon aikaiset tapahtumat pala palalta. Aineistona hyödynnetään myrskynjahtaajien kuvaamaa aineistoa. Tämä tornado oli suuri ja ennalta arvaamaton, eikä ihmishenkien menetyksiltä vältytty. Uusinta.

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3024: Jirille maistuisi hima ja munkki. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina uutisankkuri Anderson Cooper, näyttelijä Édgar Ramírez ja musiikkivieras Kip Moore. Esitetty Yhdysvalloissa 24.8.2016.
01:25
Voittostudio
Miljoonapotti.