UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 5.12.

10:00
Lemmen viemää
Davidin herkempi puoli. Sebastian toimii Alexandran ohjaajana tämän ensimmäisenä harjoittelupäivänä ravintolassa. Työpäivän päätteeksi kaksikko tyhjentää pullon viiniä ja päätyy samaan sänkyyn. Norman ei ilahdu kuultuaan ystävänsä ja kämppiksensä puuhasteluista. Charlotte on Wernerin kanssa sitä mieltä, että Friedrichin tulisi luopua toistaiseksi johtajan tehtävästä. Uhkaava vankilatuomio kun on haitaksi hotellin maineelle. Luisa toteaa, että suhde Davidin kanssa on parempi päättää. Hän tulee kuitenkin toisiin ajatuksiin, kun Beatrice kertoo Davidin lapsuuden traumoista. Andrén hankkimat radiomainokset eivät ole aivan toivotun laisia. Hän saa kuitenkin uuden idean panimon markkinointiin kuultuaan Pyhästä Aldagundista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Konstikas kolmikko. Mac ja Jack ovat jälleen todellisessa liemessä tultuaan huiputetuksi varastettujen jalokivien salakuljetukseen. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Josh ja minä olemme hyviä ihmisiä. Kausi 1, 5/18. Greg syyttää Joshia ja Rebeccaa huonoiksi ihmisiksi, joten Rebecca päättää auttaa pomoaan saamaan tyttärensä huoltajuuden. Josh saa neuvoja papilta. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
X Factor UK
Live-esitykset 7. Kilpailijoiden taidot punnitaan jälleen live-esityksissä. Kuusi viimeistä kilpailijaa yrittää vakuuttaa tuomarit elokuvamusiikin helmillä. Alkuperäinen esityspäivä 19.11. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Jäätä ja tulta. Kausi 1, 9/24. Luvassa on maastopyöräilyä Afganistanin vuoristossa, boulderointia Brasiliassa, BMX-tapahtuma New Yorkissa, lumilautailua Italiassa, hurja stunttihyppy tulta syösten sekä kiipeilyä Etelä-Ranskassa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Luoteis-Amerikka. Kausi 4, 10/24. Los Angelesin Venice Beachille ovat nyt kokoontuneet Yhdysvaltain luoteisosan kilpailijoista ensimmäiset. Jatkopaikkaa tavoittelee mm. David Campbell, joka edellisenä vuonna pääsi finaalissa Mount Midoriyaman esteradalla pidemmälle kuin kukaan muu häntä ennen Amerikan Ninjojen historiassa. Oma näytönpaikkansa on mm. diabeetikolla ja entisellä kodittomalla naisella. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Mutsi
Ojasta allikkoon. Bonnie ja Christy yrittävät auttaa AA-kerhon tulokasta Jodia, joka ei ole ihan varma siitä, mitä haluaa. Christy ajautuu töissä ojasta allikkoon. Jodin roolissa nähdään Emily Osment. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Lähestymiskielto. Kausi 5, 14/22. Sam on niin häkeltynyt Jessin kohtaamisesta, että hommaa lähestymiskiellon. Jess haluaa viestittää Samille, ettei ole vaarallinen, mutta päätyykin Samin auton kyytiin. Nickin ja Schmidtin baarin naapuriin on avattu uusi, trendikäs baari. Schmidt haluaisi vastata kilpailuun uudistuksilla, kun taas Nick on valmis taistelemaan järeämmillä aseilla. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Poika ja haukka. Bartin uusi koulutoveri harrastaa haukankoulutusta, ja tutustuttuaan häneen paremmin myös Bart oppii enemmän tästä jalosta taidosta. Lupaavasti alkanut ystävyys saa kuitenkin alakuloisen käänteen. Vierailevana äänenä Harry Potter -elokuvista tuttu Daniel Radcliffe! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus).
20:30
Simpsonit
Äreät vanhat miehet. Kun vanhainkoti suljetaan, Simpsonit ottavat isoisän ja kaksi tämän seniorikaveria asumaan luokseen. Ikävä kyllä Homer omaksuu vanhuksilta pian monenlaisia vaikutteita. Bart pääsee mukaan koulukiusaajien sisäpiiriin. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Green Lantern
Green Lantern. Supersankarielokuva pienestä, mutta mahtavasta voimasta, joka on vaikuttanut vuosisatoja maailmankaikkeudessa ja joka on yhtä valtava kuin salaperäinenkin. Nämä oikeuden ja rauhan suojelijat kutsuvat itseään Vihreän lyhdyn joukoiksi. Kyseinen soturien joukko on vannonut säilyttävänsä intergalaktisen järjestyksen, mihin tarkoitukseen kullakin soturilla on sormus, joka antaa hänelle supervoimat. Vihollinen nimeltä Parallax uhkaa tuhota maailmankaikkeuden, jolloin maapallon kohtalo jää uusimman tulokkaan käsiin, joka on Hal Jordan, ensimmäinen ryhmään koskaan valittu ihminen. Ohjaaja: Martin Campbell, USA 2011. (110') Pääosissa: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Tim Robbins. K12
23:15
Empire
Omilla teillä. Cookie, Andre, Hakeem ja Anika perustavat oman levy-yhtiön. Hakeem yrittää näyttää olevansa muutakin kuin artisti. Lucious ottaa yhteen vanginvartijan kanssa, mutta saa pian avukseen uuden asianajajan. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Ninja Warrior
Luoteis-Amerikka. Kausi 4, 10/24. Los Angelesin Venice Beachille ovat nyt kokoontuneet Yhdysvaltain luoteisosan kilpailijoista ensimmäiset. Jatkopaikkaa tavoittelee mm. David Campbell, joka edellisenä vuonna pääsi finaalissa Mount Midoriyaman esteradalla pidemmälle kuin kukaan muu häntä ennen Amerikan Ninjojen historiassa. Oma näytönpaikkansa on mm. diabeetikolla ja entisellä kodittomalla naisella. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:20
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Elokuvamaisemia ja legendoja. Kausi 1, 19/24. Suomalaiset lumilautailijat Janne Lipsanen, Petrus Koskinen ja Sami Luhtanen esittelevät taitojaan Rukalla, Vietnamissa kiipeillään huikeissa James Bond -elokuvan maisemissa ja lisäksi tutustutaan Venice Beachin rullalautailuskeneen, joka tuottanut useita lajin legendoja. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Almost Human (K16)
Herääminen. Epäonnistuneen iskun seurauksena etsivä John Kennex herää liki puolentoista vuoden koomasta vailla muistia ja toista jalkaansa. Laittoman muistinpalautuslääkärin avulla hän yrittää saada muistinsa takaisin päästäkseen jälleen jahtaamaan rokollissyndikaattia. Hän saa parikseen DRN-androidin nimeltä Dorian. Syndikaatti taas haluaa käsiinsä todistusaineistoa poliisin varastosta. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:51
Valehtelevat viettelijät
Pistoksissa. Kausi 6, 13/20. Poliisi tutkii Ashleyn hotellia ja käy läpi turvakameroiden nauhoituksia, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia Hannalle. Lucas ja Melissa palaavat Rosewoodiin, ja Emily kertoo viimein totuuden kuluneista vuosista. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, seksi).
03:50
Salatut elämät
Osa 3100: Lari saa postia mortem. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.