UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 2.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Sulhaspari. Viime hetken epäilyt saavat yliotteen Michael-sulhasesta. Sitten vielä Natascha yrittää estää Andréta ja Michaelia avioitumasta, mutta Werner tulee avuksi, sillä myös pormestarilla on oikeus vihkiä. Friedrich on vaikean valinnan edessä. Hän ei halua menettää Charlottea, joten hän luovuttaa sopimuspaperin rakkaalleen. Siitäkin huolimatta, että hän on varma tulevasta perikadostaan, jos sopimus paljastetaan Paulinelle. Hildegard tuskin tunnistaa muodonmuutoksen kokenutta miestään. Madgalena on järjestänyt stylistin avustuksella perusteellisen tyylinvaihdon Alfonsille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Vihan vallassa. Irlantilaiset nationalistit yrittävät tappaa rauhanneuvottelijan. Yritys epäonnistuu ja yksi heidän jäsenistään joutuu vangituksi. Hänen poikansa keksii juonen hänen vapauttamisekseen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Masterchef USA
Yhdeksän elämää. Yllätyslaatikon katkaravut parhaiten valmistanut kokki pääsee valitsemaan pudotustestin pääainesosan. Jälkiruokien kokkaaminen maissista erottelee jyvät vanhoista tutuista akanoista. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
15:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Top Chef: Mestarit
Improvisointia. Salamatehtävässä neljä jäljellä olevaa kokkia toteuttaa reseptin kilpakumppaninsa ruokakirjasta. Vapaan iltapäivän teatteriesitys muuttuu karsintatehtäväksi, jonka ohjenuoraksi kokit saavat yhden värin, tunnetilan ja raaka-aineen. Vierailevina tuomareina nähdään The Groundlings -improvisaatioryhmän näyttelijöitä.
17:00
Lemmen viemää
Häävalssi. Luottamus sekä Leonardiin että Charlotteen on täysin mennyttä, kun Pauline saa kuulla heidän tienneen perinnöstä ja Patrizian kiristyksestä. Werner ehdottaa, että osakkeenomistajat antavat Paulinelle miljoona euroa korvauksena. Enemmistöosakkaana Friedrichin maksettavaksi tuleva summa on niin suuri, että hänen on keksittävä rahaa muualta, mikä taas ei tiedä tohtori Niederbühlin vastaanotolle hyvää. Häävalssin pyörteissä Michaelilla menee sentään kohtuuhyvin, ja tuore aviomies Andrékin on helpottunut. Alfons laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, mutta onko jo liian myöhäistä? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Löytäjät
Mökkiauto. Kolmen lapsen äiti Nina tarvitsee toimintavarman mökkiauton 2000 eurolla. Valitseeko hän söpön vai tilavan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Löytäjät
Triathlon. Uolevi testaa triathlonistin märkäpuvun hyisessä merivedessä. Hansu kyselee käytettyä maantiepyörää ammattilaispyöräilijältä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
24 minuuttia. Lisa ja Bart ryhtyvät agenteiksi, joiden tehtävänä on estää hajupommin leviäminen koulun herkkumyyjäisiin. Tv-sarja 24:ää parodioivassa jaksossa vierailevat Mary Lynn Rajskub sekä Kiefer Sutherland. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Luovat hullut
Huono isä. Simon ja Sydney tekevät vakuutusyhtiölle mainoksen, jossa kuvataan Simonin Sydneylle antamaa ajo-opetusta. Mainoksen saaman reaktion myötä Simon tajuaa olleensa huono isä ja yrittää hyvittää Sydneylle aiheuttamansa traumat. Andrew tajuaa elävänsä Zachin tähteistä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Festarifiksaatio. Sheldon päättää perustaa oman sarjisfestarin. Sinne täytyy saada vieraaksi James Earl Jones! Miten mahtaa näiden kahden kohtaaminen edetä? Tällä välin tytöt miettivät, mitä on aikuisuus. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Jarrut päälle. Kun Marge ajaa vahingossa Homerin päälle ja joutuu hoitelemaan häntä seuraa kaikesta pistäytyminen avioliittoneuvojan juttusille. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Borat (K16)
Koomikko Sacha Baron Cohenin tähdittämä räävitön komediaseikkailu fiktiivisestä kazakstanilaisesta toimittajasta Boratista, joka lähetetään Yhdysvaltoihin kuvaamaan dokumenttielokuvaa maansa kansalaisia varten. Uuteen kulttuuriin tutustuessaan Borat näkee hotellihuoneensa televisiossa Baywatch-tähti Pamela Anderssonin ja Amerikan matka saa uuden tarkoituksen. Elokuva ravistelee amerikkalaisen kulttuurin ennakkoluuloja ja kiihkoisänmaallisuutta. Ohjaaja: Larry Charles, USA 2006 (84'). Pääosissa: Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell, Pamela Andersson. K16

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 91 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Ylensyönti. Yli 300-kiloinen Nikki haluaa olla maailman painavin viihdyttäjä, ja hänen miehensä Justin saa nautintoa vaimonsa syöttämisestä. John puolestaan on perustanut epäterveellistä ruokaa tarjoavan ravintolan, jossa yli 150-kiloiset saavat ilmaisen annoksen. Jaksossa tutustutaan myös yritykseen, joka valmistaa arkkuja ylipainoisille. Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.
23:10
C.S.I. (K16)
Ei ole koiraa karvoihin katsomista. Kun poliisikoiran epäillään tappaneen ohjaajansa, Nick kiinnostuu asiasta. Finlay ja Morgan tutkivat avioerojuristin kuolemaa. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Luovat hullut
Huono isä. Simon ja Sydney tekevät vakuutusyhtiölle mainoksen, jossa kuvataan Simonin Sydneylle antamaa ajo-opetusta. Mainoksen saaman reaktion myötä Simon tajuaa olleensa huono isä ja yrittää hyvittää Sydneylle aiheuttamansa traumat. Andrew tajuaa elävänsä Zachin tähteistä. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Rysän päällä
Kosiokelmi. Nicole Mallory kuvitteli, että yhteenmuutto lähentäisi parisuhdetta, mutta toisin kävi. Poikaystävä viilettää illat omilla teillään eikä halua kertoa tekemisistään. Tutkinta paljastaa, että mies hakeutuu toistuvasti Nicolen parhaan kaverin seuraan. Sharon Waites jätti entisen elämänsä taakseen ja muutti Dallasiin armaansa perässä. Mies on puhunut Sharonille kihloista, mutta sormusta ei lupauksista huolimatta kuulu. Etsivät havaitsevat, että Sharonin sormus päätyy koristamaan toisen naisen kättä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:25
Voittostudio