UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 23.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Vauhdin hurmaa. Leonard on ymmällään, miksi Pauline on yhtäkkiä niin innokas menemään naimisiin mahdollisimman nopeasti. Hän päättää isänsä vaatimuksesta olla kertomatta totuutta Patriziasta ja tekee hääsuunnitelmia morsiamensa kanssa. Werner on kateellinen moottoripyörämatkasta, jonne Alexander kutsuu vain Alfonsin. Hän kuitenkin huomaa, ettei tällainen lomailu ole sittenkään kaikkia varten. Selitys huippusalaisen tauluprojektin tarkoituksesta ei enää uppoa Tinaan. Martin keksii, mitä hän tekee Dorikselta saamallaan miljoonalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Suomen surkein kuski
Jos parkkihalliin haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt! Surkeimmat kuskit saavat ihmeitä aikaan, myös parkkihallissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:00
Myytinmurtajat
Vesiliukuhyppy. Adam ja Jamie tutkivat suositun YouTube-videon todenperäisyyttä rakentamalla valtavan vesiliukumäen. Kari, Grant ja Tory testaavat, säästyykö bensiiniä jos kääntyy risteyksistä ainoastaan oikealle. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Rajat ylittävä ystävyys. Cordell yhdistää voimansa vanhan ystävän, huumeviraston agentin Paco Cruzin kanssa. Yhdessä he tekevät iskun yhteen Meksikon mafian kokaiinitehtaaseen Dallasissa. Tästä suivaantuneena mafiajohtaja Emilio Durazo sieppaa Paco Cruzin Meksikoon. Cordellille ei jää lopulta muuta vaihtoehtoa kuin lähteä pelastamaan ystäväänsä itse. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Morsiamen painajainen. Tina ei halua olla missään tekemisissä taidevarkauden kanssa ja sanoutuu irti jäljennösprojektista, mutta Sabrina saa hänet vielä harkitsemaan. Tina käy tapaamassa isäänsä ja kertoo tälle tulevaisuuden haaveistaan. Vaikka Leonard potee huonoa omatuntoa, hän kuitenkin jatkaa häävalmisteluja Paulinen kanssa. Goran tarjoutuu bestmaniksi, mutta Martin vastustaa hätiköityä avioitumispäätöstä. Pelottavan painajaisunen jälkeen Pauline ei voi enää olla vaiti sulhasensa diagnoosista. Werner menee toimittajan halpaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Michael ja Sam. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Michael, jolle maistuvat niin lihat kuin sipsit, ja Sam, joka saattaa syödä ensimmäisen kerran vasta illalla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tapaa anoreksiasta toipuneen nuorukaisen. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Isän tyttö
Melkein veljekset. Jimmy saa kuulla asuneensa vauvana muutaman viikon toisessa perheessä Burtin ja Virginian annettua hänet adoptoitavaksi. Millaisia ihmisiä olivat adoptiovanhemmat ja etenkin isoveli, joka perheeseen myös kuului? Siitä Jommy päättää ottaa selvää. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Hyväntekijät. Charlie joutuu auttamaan veljeään, jonka nettitreffit päättyvät huonosti. Chelsea innostuu Alanin asianajajan hyväntekeväisyyshankkeesta. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).
20:00
Rillit huurussa
Rekombinaatiohypoteesi. Kaksi vuotta pariskunnan eron jälkeen Leonard päättää rohkaista mielensä ja pyytää Pennyä jälleen treffeille. Onkohan kyseessä hyvä, huono vai hyvin huono idea? Koko kaveripiiri jännittää romanssin uudelleenlämmittämisen kohtaloa. Sheldon lannistuu saatuaan postissa väärän pahvi-Spockin. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vuokraisäntä aidan takaa. Homer ja Marge joutuvat pakkorakoon, kun heitä uhkaa talonsa menetys. Apu löytyy aidan takaa, kun Flanders ryhtyy heidän uudeksi vuokraisännäkseen. Homer ei tietenkään hypi riemusta. Ääninäyttelijävieraana kuullaan muun muassa Tiny Toonsista tuttua Maurice Lamarchea. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Elämä pelissä
Sandra Bullock palkittiin Oscarilla roolistaan tässä tositapahtumiin perustuvassa draamassa. Michael Oher on koditon afroamerikkalaisnuori. Kun valkoinen varakas perhe ottaa hänet hoiviinsa, hän saa tilaisuuden kehittyä amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaajaksi. Ohjaaja: John Lee Hancock, USA 2009. Pääosissa: Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Jae Head, Lily Collins. K12

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 66 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Isän tyttö
Melkein veljekset. Jimmy saa kuulla asuneensa vauvana muutaman viikon toisessa perheessä Burtin ja Virginian annettua hänet adoptoitavaksi. Millaisia ihmisiä olivat adoptiovanhemmat ja etenkin isoveli, joka perheeseen myös kuului? Siitä Jommy päättää ottaa selvää. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
Nikita (K16)
Uljas uusi maailma. Birkhoff jäljittää Jaoston vanhaa apuria, joka voi korjata Michaelin käden. Nikita lähtee suorittamaan tehtävää yksin ilman Ryanin lupaa. Michael ja Alex saavat kuulla tehtävästä vasta Nikitan jäädessä kiinni. Tieto uudesta kädestä antaa Michaelille uutta toivoa. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Hävyttömät
Vahvimmat selviytyvät. Muu perhe järjestää Lipille yllätysjuhlat valmistumisen johdosta. Frank alkaa kaveerata Lipin kanssa saatuaan lääkäriltä viimeisen varoituksen. Ian päättää värväytyä armeijaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Rysän päällä
Yhden naisen avioero. Emelia Coolidgen valokuvaajapoikaystävä julkaisee epäilyttäviä ilmoituksia netissä. Tutkinta paljastaa, että mies puhuu palturia muillekin kuin tyttöystävälleen. Rodrigo Coronadon vaimolla on monenmoisia selityksiä jatkuvalle poissaololleen, mutta missä nainen viettää kaiken aikansa? Välienselvittelyssä käy ilmi, ettei rouva ole täysin perillä siviilisäädystään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:25
Voittostudio