UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 22.1.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Rillit huurussa
Peikkopoikkeama. Kausi 4, 4/24. Howard huomaa, että hänellä on edelleen tunteita ex-tyttöystäväänsä Bernadettea kohtaan. Hän yrittää vaivihkaa tiedustella, saisiko suhdetta kenties elvytettyä, mutta ensin on käytävä läpi eron likainen jälkipyykki. Toisaalla Raj ja Sheldon joutuvat tekemään yhteistyötä erään projektin parissa, joten on selvää, että tiedossa on suurten egojen taisto. Jaksossa vierailevat Taisteluplaneetta Galactica -sarjassa näytellyt Katee Sackhoff ja Star Trekistä tuttu George Takei! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Miehen puolikkaat
Vanukasta ja suihkuseuraa. Charlie tuskailee itseään vanhemman treffikumppanin takia. Elämä menee aina vain tukalammaksi, kun kuvioihin ilmaantuu naisen hemaiseva ja estoton tytär. Alanin krooninen itsetyydytysvimma johtaa toinen toistaan kiusallisempiin tilanteisiin. Vierailevina tähtinä Liz Vassey (CSI, Superpunkki, Pelastaja) ja Krista Kalmus (Veronica Mars). Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Simpsonin laulava perhe. Kausi 9, 11/25. Homer ei piittaa musikaaleista, mutta ihmeellinen on laulun voima. K7
12:30
Simpsonit
Työni on huvini. Kausi 9, 12/25. Homer ja Bart eivät ole uskoa onneaan saatuaan töitä tivolista. K7
13:00
Simpsonit
Homer hurmahenki. Kausi 9, 13/25. Homeria ei niin vain aivopestä, mutta Marge taitaa olla vieläkin vaikeampi pala. K7
13:30
Simpsonit
Haaksirikko. Kausi 9, 14/25. Oppilaat aiheuttavat koulubussionnettomuuden ja joutuvat oikealle eloonjäämiskurssille. K7
14:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 2/5. Kausi 5, 18/22. Las Vegasin maineikkaalla Stripillä jatkuu loppukilpailun ensimmäinen vaihe. Kilpailijoiden ja kakkosvaiheen välissä seisoo kahdeksan armotonta estettä, jotka on selvitettävä reilussa kahdessa minuutissa. Mount Midoriyama odottaa valloittajaansa; ketkä etenevät jatkoon? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 4/5. Kausi 5, 20/22. Finaali on edennyt toiseen vaiheeseen, jossa 21 kilpailijaa yrittää selviytyä kahdeksasta uuvuttavasta esteestä. Radalla nähdään muiden muassa parkour-tähti Jesse La Flair ja meteorologi Joe Moravsky. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Valehtelevat viettelijät
Ruutitynnyri. Kausi 5, 17/25. Hanna ryhtyy toimeen Calebin kanssa hävittääkseen epäilyttävän tynnyrin, mutta varastolla odottaa yllätys. Emily, Aria ja Spencer jäljittävät Monan läppärin vanhalle tehtaalle, jossa tytöt joutuvat kamppailemaan hengestään. Tobylla on vaikeuksia sovittaa yhteen poliisin työ ja ihmissuhteensa, ja Ezra punnitsee suhdettaan Ariaan uudelleen. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
17:00
Lapseni on apina
Ohjelmassa tutustutaan ihmisiin, jotka ovat adoptoineet apinalapsia ihmislasten korvikkeiksi. Apinavauvat ovat suloisia ja hellyttäviä, mutta viimeistään murrosiässä niistä tulee arvaamattomia ja aggressiivisia. Ihmisten elinympäristö poikkeaa paljon apinoiden luonnollisesta ympäristöstä. Se aiheuttaa paljon lisäongelmia, kun vielä muistetaan, että ne voivat elää jopa 40-vuotiaaksi. Amerikkalainen dokumentti.

Kello 18:00

18:00
Taikuuden tuolla puolen
Ristitulessa. 3/7. Hämäyksen ja petoksen taito on tärkeä osa taikurin repertuaaria. DMC esittelee, kuinka samoja tekniikoita hyödynnetään myös sotilaskäytössä. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
19:00
Kauhukeittiö
Sapuskaa sotilaille. Kausi 10, 3/20. Joukkueiden on kokattava periamerikkalaisia ruokia uunituoreille USA:n kansalaisille. Illallisvieraiksi saapuu merijalkaväen sotilaita, joille kilpailijat kokkaavat vaihtelevalla menestyksellä Wellingtonin pihvejä ja turskaa. Tällä kertaa toinen joukkueista suoriutuu illallisesta selvästi toista paremmin. Amerikkalainen ruokarealitysarja. Uusinta.
20:00
Myytinmurtajat
Katsojapalautetta. Kausi 9, 10/13. Adam ja Jamie tutkivat omia virheitään. Katsojapalautteen perusteella miehet joko korjaavat tekemiään virheitä tai katsovat vanhaa juttua uudesta näkökulmasta. Kuinka kauan ihminen voi pitää kiinni käsikranaatista, josta on poistettu sokka? Voiko automaattiaseen ladata yhtä nopeasti kuin leffoissa? Kaikki tämä selviää nyt.

Kello 21:00

21:00
After the Sunset - keikka Bahamalla
Mestarivarkaat Max ja Lola ovat tehneet viimeisen timanttiryöstönsä ja näyttäneet pitkää nenää FBI-agentti Stan Lloydille. Pariskunta päättää vetäytyä lekottelemaan trooppiseen paratiisiin Bahamalle, mutta jääräpäinen Stan ei lopettamisaikeisiin usko vaan seuraa perässä ja uskoo nappaavansa pitkäkynnet vielä rysän päältä. Rosvojen ja poliisin kissa ja hiiri -leikki paratiisissa voi alkaa. Ohjaus: Brett Rattner, USA 2004 (93'). Pääosissa Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle ja Naomie Harris. Uusinta. K12
23:05
Incorporated - pimeyden verkko
Loikkari. Kausi 1, 3/13. Yksi Inazagin johtajista haluaa loikata Spigaan, ja Julian, Elizabeth ja Ben ryhtyvät suunnittelemaan vaarallista operaatiota. Roger yrittää sillä välin selvittää Benin salaisuutta, mutta tiedolla on hintansa. Laura joutuu käsittelemään yllättävää petosta kotioloissa. Amerikkalainen lähitulevaisuuteen sijoittuva scifi-trilleri, jossa suuryrityksillä on rajaton valta. Sarjan tuottajia ovat Matt Damon ja Ben Affleck. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Vampyyrien sukua (K16)
Hylätyt veljekset. Kausi 2, 8/22. Rebekah on elänyt Hope-vauvan kanssa tavallista elämää jo pitkään, mutta nyt kaksikko joutuu pakosalle. Davina käyttää Joshin ja Aidenin ihastumista hyväkseen omassa juonessaan Klausin toimittamiseksi pois tieltä. Klaus ja Elijah jatkavat veljiensä taivuttelua puolelleen, ja Hayley löytää keinon saada sudet taas yhtenäisiksi ja voimakkaiksi. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Posse
Kausi 3, 3/10. Studiossa mm. Mikael Gabriel, Mmiisas, Kalle Palander, Marja Hintikka. Biisirallissa Erin ja Jari Sillanpää. Raimo ottaa vastaa Touhutonni-haasteen ja helsinkiläiset ystävykset Victoria ja Laura pääsevät suorittamaan yhteisstuntin. Musiikkivieraana Cheek. Uusinta.
02:25
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Boulderointia ja pyöräilyä. Kausi 1, 1/24. Upeita maisemia ja huimia temppuja riittää, kun tarjolla on muun muassa maastopyöräilyä Kanadassa, surffausta Indonesissa, boulderointia Makedoniassa, freestyle-voimistelua Dubaissa sekä lumilautailua kaupunkiolosuhteissa Suomessa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.