UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 30.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Jymäytetty. Patrizia epäonnistuu tyrmäystippojen annostelussa ja Leonard nukahtaa välittömästi. Aamulla hän saa Patrizian tunnustamaan tekonsa. Michael varmistaa verikokeella, että Leonard on saanut huumetta, ja hän vaatii miestä tekemään rikosilmoituksen. Werner haluaa tehdä Barbaran rahoilla runsaskätisen lahjoituksen Charlotten säätiölle ja laittaa loput rahat talteen. Charlottea epäilyttää rahojen alkuperä. Sabrina löytää vahingossa isänsä testamentin ja uteliaisuus vie voiton. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (väkivalta, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Sotatanner. Walkerin ystävä Ranger Logan Reno saa surmansa ryöstön yhteydessä, ja hänen pojallaan on vaikeuksia sulattaa tapahtunutta. Ryöstöjä tehdään koko ajan lisää, ja Walker kumppaneineen jahtaa sotilastaustaisia ryöväreitä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Pomo piilossa
Peruukkeja ja paljastumisia. Pomojen soluttautuminen tavallisten työntekijöiden joukkoon ei aina ole helppoa, ja silloin tällöin tarkkasilmäinen työntekijä huomaa vilpin ennen aikojaan. Tässä jaksossa kuusi sarjassa esiintynyttä pomoa kokoontuu New Yorkiin muistelemaan täpäriä tilanteita ja vertailemaan kokemuksiaan. Entä mitä tapahtuukaan, kun osat vaihtuvat? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:54
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:05
Top Chef
Grilli kuumaksi. Kilpailijoille annetaan tehtäväksi järjestää kesäpiknik valtionhallinnon harjoittelijoille. Puistossa heitä odottaa perinteinen hiiligrilli, jonka käyttö ei ole kaikille ihan tuttua. Tulikokeessa testataan kilpailijoiden leipomistaitoja. Syntyykö piirakka käden käänteessä tyhjästä?
17:00
Lemmen viemää
Hildegardin ikäkriisi. Friedrich ei hyväksy, että Alfons käyttää työaikaansa Baijerin kasvoina toimimiseen. Hildegardia huolestuttaa, että Alfons menettää työpaikkansa hotellin pääportieerina mainoskuvausten takia. Hän suututtaa ohjaajan tahtomattaan, ja kaiken seurauksena iskee ikäkriisi. Werner keksii selityksen autossaan oleville setelinipuille, mutta Charlotte ei halua olla rahojen kanssa missään tekemisissä. Coco huomaa jäljen Leonardin kaulassa, ja kauhistunut mies alkaa uskoa Patrizian puheisiin, että he ovat tehneet muutakin kuin nukkuneet yhdessä. Pauline saapuu Romaniasta liian iloisesti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Kello 18:00

18:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Johanna ja Ari-Pekka. Ari-Pekan reissutyö on ollut perustelu Johannan ikäväsyömiselle, joka on kolmentoista vuoden aikana ehtinyt kerryttää 20 kilon lisäpainon Johannan lanteille. Nyt Ari-Pekan on aika korjata aihuttamansa tuhot ja auttaa Johannaa karistamaan liikakilot. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Margen ja Homerin parisuhdeneuvot. Marge ja Homer päätyvät baseball -pelaaja Buck Mitchellin ja tämän seksikkään vaimon, Tabithan avioliittoneuvojiksi. Kun Buck yllättää Homerin hieromasta Tabithan niskaa, joutuvat molemmat liitot kriisin partaalle. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Ensisilmäyksellä
Äiti ja isät. Barney ja James tappelevat raivoisasti siitä, kumman isän kanssa heidän äitinsä palaa yhteen. Ted saa bestmanina vastuulleen Wayne Gretzkyn valokuvan säilyttämisen, mutta päätyykin ratkomaan kummallista salaliittojuonta. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka ja Kolmas kivi auringosta -sarjan John Lithgow. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Hirviöitä piilossa. Rajin seuralainen kiipeää pakoon vessan ikkunasta. Raj masentuu ja vetäytyy yksinäisyyteen syömään hummeria. Penny vierailee Sheldonin nettiohjelmassa. Sheldon pähkäilee kiittämisen ja kohteliaisuussääntöjen kanssa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Tuulen viemää. Homer haluaa säästää sähkölaskuissa ja siirtyy tuulivoiman käyttäjäksi. Myrsky tuo Springfieldin rannalle valaan, jota Lisa yrittää epätoivoisesti auttaa. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Tummien perhosten koti
Leena Landerin kiitettyyn romaaniin perustuvassa draamaelokuvassa 13-vuotias ongelmanuori Juhani Johansson lähetetään kuuden vuoden sijaiskotikierteen jälkeen Saareen, eristyneeseen ja omalakiseen poikakotiin, jota johtaa tiukalla otteella autoritaarinen Olavi Harjula. Rankalla työllä ja kovalla kurilla pojista on tarkoitus koulia kunnon kansalaisia, mutta kaikkiin oppilaisiin Harjulan karuilla kasvatusmenetelmillä ei ole toivottua vaikutusta. Kaiken huipuksi Saaren omalaatuisen yhteisön painostava ilmapiiri nostaa Juhanissa esiin traumaattisia lapsuusmuistoja, jotka hän on parhaansa mukaan yrittänyt unohtaa. Ohjaaja: Dome Karukoski, Suomi 2007, 108'. Pääosissa: Niilo Syväoja, Tommi Korpela, Kristiina Halttu, Pertti Sveholm, Matleena Kuusniemi, Kati Outinen, Eero Milonoff. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.0 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Brändärit
Miljoonat. Mainostoimistoa! uhkaa sulkeminen. Toimiston pelastaakseen mainostoimiston porukka tekee kimppaloton. Mutta kuka on kähveltänyt tositteen? Jaksossa vierailee Ben Zyskowicz Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:30
Rysän päällä
Takapenkiltä tähdeksi. Ethan Dalton pelkää, että hänen tyttöystävänsä hinkuu laulajaksi hinnalla millä hyvänsä. Tarkkailijat havaitsevat, että neitokainen tapailee muuan ranskalaismiekkosta muutoinkin kuin musiikin merkeissä. Jennifer Conner ihmettelee avomiehen autosta löytyneitä naisten stringejä, sillä mies ei ole kotioloissa enää lainkaan kiinnostunut petipuuhista. Tutkinta paljastaa, että miehellä on tapana piipahtaa erotiikkaliikkeessä vieraan naisen kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:20
Eurojackpot ja Jokeri
00:25
Ensisilmäyksellä
Äiti ja isät. Barney ja James tappelevat raivoisasti siitä, kumman isän kanssa heidän äitinsä palaa yhteen. Ted saa bestmanina vastuulleen Wayne Gretzkyn valokuvan säilyttämisen, mutta päätyykin ratkomaan kummallista salaliittojuonta. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka ja Kolmas kivi auringosta -sarjan John Lithgow. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Scorpion
Yhden kortin varassa. Scorpion lähtee tilauskeikalle Las Vegasiin. Agentti Gallo ei usko Walterin olevan valmis kantamaan vastuuta ryhmänsä onnistumisesta ilman valtion apua, mutta Walter haluaa todistaa kykynsä niin Gallolle kuin maailmallekin. Peliongelmainen Toby lähtee kimaltelevalle kasinolle erityisen mielellään. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Voittostudio