UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 3.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Lisan häät. - 6. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Kaksikymmentäviisi pentua. - 6. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Pennin venyttäjä. - 6. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Taivaalliset jamit. - 6. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Hyvä poliisi, huonot housut. - 6. tuotantokausi. K7
13:30
Rillit huurussa
Suuri hadronitörmäys. Leonardin unelma toteutuu, kun hänet kutsutaan Sveitsiin tutustumaan maailman suurimpaan hiukkaskiihdyttimeen. Koska reissu ajoittuu ystävänpäivän paikkeille, Leonard haluaisi ottaa mukaansa Pennyn eikä yli-innokasta Sheldonia. Tyrmistynyt Sheldon on järkyttynyt Leonardin tunneperäisestä päätöksestä ja ilmaisee paheksuntansa harvinaisen selkeästi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Excelsior-hankinta. Nörttinelikko on innoissaan kuullessaan, että legendaarinen sarjakuvamestari Stan Lee saapuu Stuartin puotiin signeeraamaan teoksiaan. Sheldonin nimmarinhakureissuun tulee kuitenkin tuskastuttava mutka, kun käy ilmi, että juuri kyseisenä päivänä hänen täytyy mennä oikeuteen selvittelemään saamaansa liikennesakkoa. Kaiken huipuksi selviää, että sakko on oikeastaan Pennyn syytä, eikä tämä ainakaan paranna Sheldonin ja Pennyn välejä... Jaksossa vierailee Stan Lee! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Aarteen sirpaloituminen. Pihakirppikseltä ostettu romulaatikko osoittautuu oikeaksi aarrearkuksi, kun sieltä löytyy Alf-nuken ja vanhojen leffakäsikirjoitusten ohella Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu sormus. Leonard, Sheldon, Raj ja Howard ostivat laatikon yhdessä, joten kuka heistä on nyt kyseisen aarteen omistaja? Taisto sormuksen herruudesta alkakoon! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Myytinmurtajat
Fanien kosto. Tällä kertaa on vuorossa aikaisemmin testattuja suosituimpia myyttejä, joihin fanit ovat ehdottaneet haaastavia muutoksia ja parannuksia Myytinmurtajien pään menoksi. Adam ja Jamie kokeilevat uutta vedenlämmitintykkiä ja kaivinkoneella askartelua pienimuotoisesti. Kari Tory ja Grant kohtaavat rakettimiehen paluun sekä linnun ja limusiinin kalliojyrkänteellä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Ajoneuvos
Avausjaksossa Ajoneuvos on maalla, merellä ja ilmassa. Ilmassa Fouga Magister -hävittäjällä ja laineilla RIVA-mahonkiveneellä. Mukana 725 hevosen käskyttämä Mustang Shelby Super Snake. Iida Ketola ja Katri Sorsa kokeilevat voiko liian lyhyessä hameessa nousta autosta?
16:30
Ajoneuvos
Ajoneuvos koeajaa kuninkuusluokan auton: formula ykkösen! Klassikkoautona yksi kalleimmista Suomeen ostetuista autoista: Porsche Carrera GT. Iida ja Katri murtavat myyttiä: naiset eivät osaa vaihtaa rengasta, vai osaavatko?
17:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 1. Isä vankilassa. Pettersonien isä on vankilassa talousrikoksista tuomittuna. Tämän vuoksi äitiä ja lapsia syrjitään naapurustossa ja he elävät ilman tukiverkostoa. Duudsonien täytyy keksiä keinot, joilla perhe saadaan jälleen sopuun naapuriensa kanssa. Lisäksi he yrittävät vapauttaa isän vankilasta, yllättävin tuloksin... Tuotanto: Rabbit Films. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Viestejä Playboy-mallilta. Tuiki tavallinen maalaispoika Joe viestittelee Facebookissa unelmiensa naisen Kari Ann Penichen kanssa, joka on entinen teinimissi ja Playboy-malli. Joe ei voi uskoa hyvää onneaan ja haluaa varmistua, että viestien lähettäjä todellakin on Kari Ann. Nevin ja Maxin mielestä koko asetelma on alusta alkaen täysin epäuskottava, mutta pikainen nettiselvittely antaakin yllättäen päinvastaisen vaikutelman. Innoissaan Nev järjestää nettituttaville tapaamisen Joen kotiin. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 8.. Michelin-kokki ja Top Chef finalisti Jouni Toivanen kohtaa Kaksintaistelussa ravintola Lonnan Jouni Rahikaisen. Kuinka käy kun kaksi villikasveihin erikoistunutta kokkia asettuu vastakkain? Vierailevina tuomareina nähdään taiteilija Katariina Souri ja kirjailija Laura Gustafsson. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 5/10. David joutuu koomikko Krisse Salmisen pihteihin, vetää villin dueton Mikko Alatalon kanssa ja saa turpiinsa jääkiekkoilija Noora Rädyltä. KITT kohtaa elävän legendan, ja Snow Watchissa käydään tulikuumilla treffeillä.

Kello 21:00

21:00
Simpsons Movie
Supersuosittu Simpsonien perhe seikkailee kokopitkässä elokuvassa, joka valmistui vuonna 2007. Springfield uhkaa jäädä järveltä syöksyvän saastetulvan alle, jolloin Marge perheineen päättää ryhtyä toimiin kotikaupunkinsa pelastamiseksi. Homer on kuitenkin aiemmin onnistunut suututtamaan kaupungin asukkaat saasteillaan. Tuhoutuuko Springfield? Ohjaaja: David Silverman, USA 2007 (87¿). Ääninäyttelijöinä Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Hank Azaria sekä Yeardley Smith. K7

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 90 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Nitro Circus Live
Las Vegas. Pohjois-Euroopan kiertue päättyy ja Nitro Circus esiintyy toista kertaa Las Vegasissa. Viihdeurheilun koti Anaheim on myös loppuunmyyty. Vegasissa Streetbike Tommy ja Ethan kilpailevat paikasta Thunder From Down Underin riveissä. Tiimi pääsee myös kokeilemaan rodeota ja he tutustuvat henkieläimiinsä kanaan, kotkaan, tiikeriin ja karhuun hyppäämällä kuumailmapallosta laskuvarjolla. Anaheimissa he tutustuvat pomppiviin autoihin. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
23:20
NCIS: New Orleans
Lista. Pride ryhmineen selvittää strippiklubilla ammutun seilorin tapausta. Käy ilmi, että murha-aseella on tapettu aiemmin kaksi muutakin miestä. Sarjamurhaajan jäljitys johdattaa tiimin New Orleansin ränsistyneelle alueelle, joka on kärsinyt korkeista rikostilastoista hurrikaani Katrinan jälkeen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Penny Dreadful (K16)
Julma totuus. Vanessan viimeisin näky johdattaa Sir Malcolmin, Ethanin ja Sembenen tutkimaan ruttolaivaa Minan löytämisen toivossa. Professori Abraham Van Helsing paljastaa tohtori Frankensteinille lisätietoja otuksesta, joka on saanut Minan kynsiinsä. Ethan on huolissaan Bronasta, jonka vointi heikkenee. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Viikingit (K16)
Lähtö. Ragnar, kuningas Hårik ja jaarli Borg valmistelevat yhteistä ryöstöretkeä Englantiin, mutta Hårik haluaa muuttaa sopimusta. Aslög kertoo Ragnarille ennustuksen. Rollo haluaa ansaita jälleen veljensä luottamuksen. Wessexin kuningas Egbert kuulee pohjanmiesten saapuneen valtakuntaansa. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Voittostudio