UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 25.7.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Kohtaaminen järvellä. Oikeuskäsittely jatkuu, ja Sebastian ja Julia jännittävät tuomiotaan. Werner on mustasukkainen miehestä, jonka kurssilla Poppy Mallorcalla oli. Poppy kun kertoo heidän saunoneensakin yhdessä. Poppy yrittää saattaa Michaelin ja Nataschan yhteen, jotta nämä puhuisivat tunteistaan. Natascha vihjailee, ettei Werner ole ollut aivan rehellinen Poppylle. Sebastian kohtaa järvellä kauniisti viulua soittavan vaaleaverikön. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Diili
Kaikki pelissä. Vanha jengi on koolla taas, kun finaalikaksikko ottaa toisistaan mittaa vaativassa 7Upin retrokampanjassa entisten joukkuetovereiden avustuksella. Kumpikin kilpailija kohtaa yllättäviä vaikeuksia matkan varrella. Kumpi selviää voittajaksi vaativassa mittelössä? Amerikkalainen realitysarja.
15:55
Exiä rannalla remix: Bittersweet
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Kärhämää Devonissa. Valvontakamerat ovat pääosassa uuden tuotantokauden avausjaksossa. Devonissa kiista puun kaatamisesta käynnistää väkivaltaiseksi äityvän riidan. Hullissa metelöivä naapuri käyttäytyy uhkaavasti alakerran uutta vuokralaista kohtaan. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Ihmemies MacGyver
Pahuuden oppitunti. MacGyver tapaa jälleen viimeiset viisi vuotta telkien takana viettäneen tohtori Ziton. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Räjähtävä puskuri. Adam ja Jamie yrittävät saada palavan auton puskurin räjähtämään tuhoisasti. Tiimi testaa keskiaikaista myyttiä unkarilaisen jousiampujaratsuväen ampumataidoista. Uusinta.
19:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
19:30
Miehen puolikkaat
Isien tukiryhmä. Walden hakeutuu isien tukiryhmään, koska niin moni asia lapsenkasvatuksessa on hänelle uutta. Alan pahoittaa mielensä, koska häntä ei haluta mukaan. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Nälkälakko. Homer aloittaa nälkälakon kuultuaan, että Springfield Isotopes -joukkueen omistaja aikoo siirtää sen pois kaupungista. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Rillit huurussa
Jonosijaisuusratkaisu. Penny yrittää lähentyä vahvahenkisen Beverly-anoppinsa kanssa. Sheldon taas palkkaa Stuartin sijaisekseen treffeille ja leffajonoon. Jonon rauha järkkyy, kun sisään astuu kiilaaja. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Win Win
Taloudellinen ahdinko on ajanut lakimies-Miken praktiikan perikadon partaalle. Kunnon perheenisä joutuu kovassa paikassa tinkimään moraalistaan ja ottaa asiakkaansa, rikkaan ja dementoituneen Leo-vanhuksen, edunvalvontapestin hoitaakseen lupaamalla, että Leo saa jatkaa asumista omassa kodissaan. Miken vapaa-ajan täyttävät kuitenkin perhe-elämä ja koulun kehnosti menestyneen painijoukkueen valmentaminen, joten hän lykkää vanhuksen surutta hoivakodin suojiin vastoin lupauksiaan. Leon tyttärenpoika, Kyle, ilmestyy yllättäen kuvioihin ja osoittautuu Miken riemuksi melkoiseksi painijalupaukseksi ja nostaa koulun painijoukkueen uuteen nousuun. Pian pojan äitikin saapuu kaupunkiin ja alkaa vaatia Leon holhoojanpestiä itselleen. Ohjaus: Thomas Mc Carthy, USA 2011 (108'). Pääosissa: Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale, Alex Shaffer, Burt Young, Jeffrey Tambor ja Melanie Lynskey. K7

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Myytinmurtajat
Räjähtävä puskuri. Adam ja Jamie yrittävät saada palavan auton puskurin räjähtämään tuhoisasti. Tiimi testaa keskiaikaista myyttiä unkarilaisen jousiampujaratsuväen ampumataidoista. Uusinta.

Kello 24:00

00:05
Vampyyripäiväkirjat
Aina vierelläsi. Kausi 7, 4/22. Damonin ja kumppaneiden suunnitelma vaihtaa Oscar Elenaan epäonnistuu surkeasti, ja Damon pyytää Bonnieta herättämään Oscarin henkiin feeniksin kivellä. Halloween-juhlinta saa verisen käänteen. Yhdysvaltalainen kauhusarja.
01:05
Teknavi
Kausi 11, 1/8. Kauden avausjaksossa Teknavin vauhtikaksikko saa testikutsun yllättävältä taholta. Rallilegenda Markku Alénin käsittelyssä Santahaminan varuskunnan alueella on kotimainen maastohirmu, Protolab PMPV 6x6. Risto Virtasen testissä on uudistunut Audi A4 ja Pauli Reinikainen tutustuu koirien pelikonsoliin ja muihin tulevaisuuden elektroniikkahitteihin Las Vegasin valtavilla CES-messuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Virittäjät
Jakso 1.. Virittäjien neljäs tuotantokausi lähtee liikkeelle nostalgisissa merkeissä kun Mikan haastaa kisaan Taisto Rajala upealla vuoden -65 Mustangilla. Kestääkö vanha auto ja omistajan hermot todellisen kilpailun? Neljännellä tuotantokaudella myös katsojat voivat kokeilla jakson autoja virtuaalisesti ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät mobiilipelissä.
02:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina CBS:n uutisankkurit Charlie Rose, Gayle King ja Norah O'Donnell, ihmisoikeusaktivisti DeRay Mckesson ja koomikko Bonnie McFarlane. Esitetty USA:ssa 15.7.2016.
03:00
Miljoonapotti
Astral Tv.