UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 25.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Lähiöunelmia
Pähkinänsärkijä. George tekee henkilökohtaisen uhrauksen Tessan vuoksi, mikä saa Tessan syyttämään itseään. Tessa päättää auttaa murheen alhoon ajautunutta isäänsä, mutta onnistuukin vain sekoittamaan asiat entistä pahemmin. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Lähiöunelmia
Palveluksessanne, Miss Dalia. Kun Tessa saa ajokortin, Dalia tekee hänelle houkuttelevan ehdotuksen. George yrittää päästä piireihin, mikä onkin helpommin sanottu kuin tehty. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Kielletty hedelmä. Veljesten kodinhoitaja Berta tuo teini-ikäisen lapsenlapsensa mukaan työpaikalle, mikä aiheuttaa heikotusta ja hajamielisyyttä kaikissa talon asukkaissa. K7
12:30
Miehen puolikkaat
Sairaat treffit. Charlie yrittää väkisin suostutella sairasta veljeään tuplatreffeille ja saa seurauksena saman taudin itselleen. Charliella ei ole kuitenkaan mitään aikomuksia perua treffejään. K7
13:00
Miehen puolikkaat
Matti kukkarossa. Charlie huomaa yllättäen, ettei hänen tilillään ole katetta. Tarkempi selvitys osoittaa, että hän on elänyt jo pitkään yli varojensa ja edessä on tiukka säästökuuri. Vallattomasta poikamiehestä idea on kuitenkin surkea. K7
13:30
Miehen puolikkaat
Uusi tuttavuus. Alan ja Charlie törmäävät hurmaavaan naiseen, joka tarvitsee väliaikaista yöpaikkaa. Saman tien alkaa veljesten kamppailu naisen suosiosta. Vierailevana tähtenä Dharma & Greg -sarjasta tuttu Jenna Elfman! Tarina jatkuu ensi jaksossa. K7
14:00
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
14:30
Pomo piilossa
TaylorMade. Toimitusjohtaja Mark King on rakastanut golfausta lapsesta asti. Nyt hän soluttautuu golfvarusteita myyvän firman ruohonjuuritasolle. Mark pukeutuu valeasuun, mutta hänen henkilöllisyytensä on silti vaarassa paljastua. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan pomoja, jotka soluttautuvat omiin firmoihinsa.
15:25
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:35
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Operaatio olutdrinkki. Jamie ja Jimmy lähtevät palauttamaan maailmankartalle olutpohjaista drinkkiä, joka oli suosittu matkamiesten keskuudessa aina 1800-luvulle saakka. Kuppilaan saapuu vieraaksi Kirstie Allsopp, joka valmistaa intialaisen katuruokaklassikon, pani purin. Jamie esittelee reseptejä meren herkuille, ja Jimmy näyttää, miten kuivalihan valmistus onnistuu helposti kotioloissa.
16:35
Roope Salminen & Koirat: Biisonit
16:40
Kuukauden parhaat sekunnit
16:45
X Factor UK
Liuta listaykkösiä. Kilpailussa käynnistyy uusi vaihe, kun osanottajat kisaavat vihdoinkin brittikatsojien äänistä. Täpötäydelle Wembley-areenalle esiintyvät viimeksi jatkoon päässeen tusinan lisäksi neljä toisen mahdollisuuden saanutta laulajaa tai lauluyhtyettä. Teemana ovat tällä kertaa listaykköset vuosien varrelta, ja mukana on kappaleita muiden muassa Michael Jacksonilta, Katy Perryltä, Robbie Williamsilta, Simon & Garfunkelilta ja Britney Spearsilta. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Top Gear
Taistelu Britanniasta. Aikoinaan Spitfire-laivueen sijoituspaikkana toiminut Dunsfoldin lentokenttä muuttuu jälleen taistelunäyttämöksi, kun toisen maailmansodan aikaisen pommikoneen moottorin vauhdittama Brutus kohtaa Jeremyn testissä 20-luvun Bentleyn, jonka voimanlähteeksi on istutettu panssarivaunusta peräisin oleva Rolls-Roycen moottori. Lisäksi Jeremy, James ja Richard selvittävät, mikä on kovin kulkija ratapäivillä: huipputekninen KTM X-Bow, perinteikäs Caterham 7 Superlight R500 vaiko kolmipyöräinen, osin puusta valmistettu Morgan 3Wheeler. Kilpurien ratakuntoa koetetaan Doningtonin maineikkaalla moottoriradalla, ja sitten selvitetään, kuinka rataleluilla taittuu työmatka sateessa. Brittiläinen autoiluohjelma, jossa ruoditaan autokansaa puhuttavia ilmiöitä pilke silmäkulmassa ja katsastetaan mielenkiintoisimpia menopelejä reippaalla otteella. 18. tuotantokausi.
20:00
Win Win
Taloudellinen ahdinko on ajanut lakimies-Miken praktiikan perikadon partaalle. Kunnon perheenisä joutuu kovassa paikassa tinkimään moraalistaan ja ottaa asiakkaansa, rikkaan ja dementoituneen Leo-vanhuksen, edunvalvontapestin hoitaakseen lupaamalla, että Leo saa jatkaa asumista omassa kodissaan. Miken vapaa-ajan täyttävät kuitenkin perhe-elämä ja koulun kehnosti menestyneen painijoukkueen valmentaminen, joten hän lykkää vanhuksen surutta hoivakodin suojiin vastoin lupauksiaan. Leon tyttärenpoika, Kyle, ilmestyy yllättäen kuvioihin ja osoittautuu Miken riemuksi melkoiseksi painijalupaukseksi ja nostaa koulun painijoukkueen uuteen nousuun. Pian pojan äitikin saapuu kaupunkiin ja alkaa vaatia Leon holhoojanpestiä itselleen. Ohjaus: Thomas Mc Carthy, USA 2011 (108'). Pääosissa: Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale, Alex Shaffer, Burt Young, Jeffrey Tambor ja Melanie Lynskey. K7

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
C.S.I. New York (K16)
Kuka siellä?. Kiinteistömoguli kuolee ryöstäjien iskettyä hänen kotiinsa. Tutkijoille selviää, ettei varakkaan avioparin elämä ollutkaan niin auvoista kuin miltä näytti. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Näin tehtiin Fury
00:15
Grimm (K16)
Yllättäviä käänteitä. Konflikti Monroen vanhempien kanssa jatkuu, eivätkä hääsuunnitelmat näytä kovin ruusuisilta. Rosalee päättää ottaa etäisyyttä tilanteeseen ja muuttaa asumaan kauppaansa. Ärsyyntynyt Monroe ei halua kuulla Nickin rikosjutusta, joten Juliette auttaa skalpeerausjutun Wesen-taustojen selvittämisessä. Tilanteen vakavuus selviää kuitenkin kunnolla vasta siinä vaiheessa, kun Rosalee kuulee tapauksesta. Yllättäen Renard suunnittelee viimeisillään olevan Adalindin pakoa Viktorin kynsistä. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Simpsonit
Kipeä lapsuus. Kun hypnotisoija palauttaa Homerin lapsuuteen, sieltä paljastuu synkkä tapaus. K7 (ahdistus).
01:40
Voittostudio