UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 1.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Guthy Renker
09:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Lähiöunelmia
Ulostuloja. George tuntee olonsa tukalaksi Dallasin lähellä joulun tapahtumien jälkeen. Tessa opastaa koulun uutta opiskelijaa, johon Lisa ihastuu. Jaksossa esiintyy Puumanainen-sarjasta tuttu Dan Byrd. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Lähiöunelmia
Kasinomatka. George voittaa arpajaisista matkan Atlantic Cityyn ja päättää lähteä matkaan muutaman tutun lähiöläisen kanssa. Tessa jää kotiin ja yrittää iskeä Scott Straussin. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Rakkauden huumaa. Alan on täysin rakastunut uuteen naiseen ja on onnensa kukkuloilla. Charlie ei ole tottunut kolmannen pyörän rooliin, ja hänen on vaikea käsittää, miten hänen ruipelo veljensä vei kauniin naisen suoraan hänen nenänsä edestä. K7
12:30
Miehen puolikkaat
Charlie leikkii isää. Alan epäilee Charlien kykyä huolehtia Jakesta ja kirjaa testamentissaan Jaken huoltajuuden kaukaisille sukulaisilleen kuoleman sattuessa. Suivaantunut Jake viettää aikaa Jaken kanssa ja huomaa, ettei Alan välttämättä ollutkaan aivan väärässä. K7
13:00
Miehen puolikkaat
Pojalta äidille. Charlien entinen tyttöystävä ottaa häneen yhteyttä palatessaan kaupunkiin vuosien jälkeen. Charlie järkyttyy pahasti kun käy ilmi, että Jillistä onkin vuosien varrella tullut Bill. Kaiken huipuksi Bill alkaa tapailla Charlien äitiä. K7
13:30
Miehen puolikkaat
Mustasukkaisuutta. Jaken syntymäpäivillä on kuhinaa. Judithin sisko Liz yrittää iskeä Alania saadakseen siskonsa raivon partaalle. Jaken isoäiti vaihtaa kakun konjakkiin ja nukkuu loput päivästä. K7
14:00
Pomo piilossa
Budget Blinds. Toimitusjohtaja Chad Hallock tutkii firmaansa valeasussa. Hän saa kritiikkiä osakseen. Myös romanssin aineksia on ilmassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan pomoja, jotka soluttautuvat omiin firmoihinsa.
15:00
Pomo piilossa
Philly Pretzel Factory. Dan Dizio perusti yrityksen tyhjästä. Nyt hän on suuren ketjun toimitusjohtaja. Viikon kestävä soluttautuminen saa hänet pohtimaan toimitusjohtajuutta aivan uudella tavalla. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan pomoja, jotka soluttautuvat omiin firmoihinsa.
16:00
Robin - Just nyt
16:55
X Factor UK
Kasaria kansalle. On aika matkustaa ajassa taaksepäin värikkäälle 80-luvulle! Kilpailijat tarjoilevat omia versioitaan muiden muassa Blondien, Paula Abdulin, Rick Astleyn, Dexys Midnight Runnersin ja Bonnie Tylerin tunnetuista kasarihiteistä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

19:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Saari. Suora lähetys.
19:30
Top Gear
Rytinää radalla. Jeremy, Richard ja James päättävät osoittaa, että kilpa-autoilua voi harrastaa halvemmalla kuin golfia. Niinpä trio hankkii kolme parhaat päivänsä nähnyttä kisapeliä ja suuntaa kilpailuviikonloppuna Kentiin rallicross-radalle, jolla on luvassa pellin rytinää ja tiukkaa taistelua sijoituksista. Lisäksi Richard testaa uuden, aiempaa sivistyneemmän BMW M5:n ja James tutustuu radiojuontaja Chris Evansin omistamaan Ferrari 250 GT Californiaan, yhteen kaikkien aikojen arvostetuimmista autoklassikoista. Kohtuuhintaisia autoja puolestaan pyörittelevät F1-maailmanmestari Kimi Räikkönen sekä Guns N' Rosesin ex-kitaristi, rock-tähti Slash. Brittiläinen autoiluohjelma, jossa ruoditaan autokansaa puhuttavia ilmiöitä pilke silmäkulmassa ja katsastetaan mielenkiintoisimpia menopelejä reippaalla otteella. 18. tuotantokausi.
20:35
The Sitter
Amerikkalaisessa komediaelokuvassa lusmuiluun taipuvainen opiskelijanuori ottaa äitinsä painostamana vastaan keikan lapsenvahtina. Mikä voisikaan mennä pieleen, kun laiskajaakko vahtii hemmoteltuja kakaroita? Ohjaus: David Gordon Green, Yhdysvallat 2011. Pääosissa Jonah Hill, Max Records, Ari Graynor, J.B. Smoove ja Sam Rockwell. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 21 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Formula 1: aika-ajot
Formula 1: USA:n aika-ajot. Selostajana Oskari Saari. Kooste.

Kello 24:00

00:00
C.S.I. New York (K16)
Heijastusvaikutus. Kun ryhmä tutkii kahta erilliseltä tuntuvaa tapausta, todisteet johtavat yllättävään ratkaisuun. K16 (väkivalta).
01:00
Grimm (K16)
Äiti kultainen. Adalindin synnytyksen aika koittaa syrjäisessä metsäpirtissä. Samaan aikaan Portlandissa jokin hyökkää raskaana olevan naisen kimppuun ja imee lapsivedet parempiin suihin. Paikalle juossut naapuri ei nähnyt tekijää, mutta kuuli outoa tikittävää ääntä. Uhri Dana on Wun lapsuudenystävä, joten Wu paneutuu juttuun normaalia syvemmin ja muistaa isoäitinsä kertomat lapsuuden tarinat kammottavasta Aswangista. Myös Nick ja Hank alkavat epäillä tahollaan Weseniä ja pohtivat, kuinka asiat selitetään Wulle. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).