UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 17.4.

06:00
SubChat
06:30
Astral TV
09:25
Eastenders
Kihlakriisi. Aukiolla juoruillaan, että Patrick on aikeissa kosia Liziä. Mutta haaveileeko huhun kumpikaan osapuoli todellisuudessa kihloista? Janine keksii oivan tavan satuttaa Staceyn tunteita. Peggy ja Glenda eivät mahdu saman katon alle. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Juonitteleva vaimo. Doris lupaa Charlottelle tietoja, joiden perusteella Werner voitaisiin vapauttaa. Ehtona on kuitenkin, että Charlotte myy oman osuutensa hotellista Dorikselle. Marlene ja Konstantin yrittävät kaikkensa löytääkseen todisteita Wernerin syyttömyydestä, mutta joutuvat riitaan keskenään. Marlene etsii rauhaa luonnosta ja tapaa sattumalta Michaelin. Doris taas rauhoittuu kappelissa ja vierailee sitten Wernerin luona tutkintavankeudessa ilkkumassa ja kertomassa, että syytön aviomies saa pysyä edelleen vangittuna. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:55
Myytinmurtajat
Räjähtävä viini. Adam ja Jamie rakentavat ja testaavat muinaista syyrialaista torpedoa. Tiimi selvittää, voiko palava viinilasti todella ampua korkkeja 30 metrin päähän kuulostaen konetuliaseelta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
14:55
Dieetit vaihtoon!
Ei leivästä eikä karkeista. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Geoff ja laiha Josh. Geoff syö leipää niin aterioilla kuin aterioiden välillä ja Josh puolestaan elää makeisilla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
15:55
Jamie Oliverin helpot herkut
Halloween-kekkerit. Joukko lapsia on Jamien luona juhlimassa halloweenia. Tarjolla on polentapuikkoja tomaattidipin kera, spagettia ja jauhelihakastiketta sekä jälkiruoaksi karkkia ja jäätelöä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
16:25
Eastenders
Kihlakriisi. Aukiolla juoruillaan, että Patrick on aikeissa kosia Liziä. Mutta haaveileeko huhun kumpikaan osapuoli todellisuudessa kihloista? Janine keksii oivan tavan satuttaa Staceyn tunteita. Peggy ja Glenda eivät mahdu saman katon alle. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Kivisydän. Doris ripittäytyy Martin-papille, ja Martin yrittää ohjata häntä oikeaan suuntaan. Hänen uuden lausuntonsa ansiosta Werner todetaan syyttömäksi ja vapautetaan. Werner päättää lähteä poikansa luo, ja mielensä muuttanut Doris lupaa odottaa miehensä kotiinpaluuta. Sabrina kiusoittelee Elenaa surevaa Nilsiä ja kertoo suorasukaisesti mielipiteensä elämäänsä vaikeroivalle miehelle. Kira menee sokkotreffeille mutta päätyykin uskoutumaan Nilsille. Martinin mielessä myllertää. Marlenen ja Michaelin suhde etenee varovaisin askelin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Asunto 23
Lammas lampaiden joukossa. People-lehteä palvova June odottaa seksikkäimmän miehen julkaisevaa numeroa kuin kuuta nousevaa, mutta ei usko naapurinpojan näköistä Jamesia valittavan. Chloe haluaa osoittaa Junen noudattavan orjallisesti lehden syytämiä trendejä ja soluttautuu toimitukseen junaillakseen Jamesin lehden kanteen. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).
18:30
Viidakon tähtöset
Jakso 2. Trooppinen myrsky iskeeviidakkoon ja tilanne muuttuu aina vaan tukalammaksi. Paikalle saapuu uusi tähtönen, joka laittaa paikat lopullisesti sekaisin. Kisoissa vaaditaan hyvää muistia ja hajunsietokykyä.
19:30
Tyhjätaskut
Murha-auto. Leivosluukun eteen parkkeerattu, rap-musiikkia täysillä luukuttava autonrämä karkottaa Maxin ja Carolinen asiakkaat, joten Caroline päättää puuttua asiaan. Kuultuaan, että kyseistä kotteroa kutsutaan myös murha-autoksi Caroline alkaa pelätä sen omistajien kostoa. Deke esittelee Maxille erikoisen asumuksensa. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Joulutarinoita. Homer pääsee saarnaamaan joulun ilosanomaa, kun sekä pastori Lovejoy että Ned Flanders ovat tilapäisesti kykenemättömiä joulumessun pitämiseen. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
Sydänsuruja. Walden lohduttaa Jennyä, joka pelkää tulevansa jätetyksi. Alan hakee puolestaan lohtua ex-vaimonsa Judithin luota. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Arrow
Ystäviä ja vihollisia. Oliver, Diggle ja Felicity matkustavat Venäjälle suorittamaan vaarallista pelastusoperaatiota. Diggle kantaa päävastuun ja kohtaa elämänsä yllätyksen. Isabel Rochev tuppautuu mukaan "liikematkalle" ja palastaa uusia puolia itsestään. Thea joutuu vaikean valinnan eteen, koska tyttären rikollinen poikaystävä vahingoittaa äidin puolustusta oikeudessa. Takaumissa Oliver on kuulusteltavana ja kohtaa vanhan tutun. Miten Sladen ja Shadon on käynyt? Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Revolution (K16)
Oma koti kullan kallis. Kapinallisten voitokkaan sotaputken pysäyttääkseen Monroe aikoo houkutella Milesin piilostaan ja uhkaa tapattaa heidän kotikaupunkinsa asukkaat, ellei entinen paras ystävä uskaltaudu paikalle. Monroe ei säästele panoksia, sillä uhan alla on myös toverusten nuoruudenrakkaus Emma, jonka pelastaminen välkkyy Milesin mielessä hänen syöksyessään matkaan. Rachelin ja Aaronin tehtävä keskeytyy, kun Aaron törmää vaimoonsa ja aavistaa jonkin olevan vinossa. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. K16
23:00
Entourage
Antavainen anoppi. Sloanin ex-äitipuoli ottaa yhteyttä Ericiin ja sanoo haluavansa tämän managerikseen, mutta olisiko rouvalla kuitenkin taka-ajatuksia? Vince tapaa viehättävän toimittajan, joka ei lankeakaan hänen pauloihinsa yrityksistä huolimatta. Drama tekee radikaalin ratkaisun saadakseen Dicen takaisin sarjaansa. Arin sekoilut saavat hänen vaimonsa tekemään kipeän päätöksen. Vierailevina tähtinä Jamie Kennedy ja Andrew Dice Clay. HBO:n draamakomedia elokuvatähti Vincent Chasen ja tämän lähipiirin Hollywoodin-valloituksesta. K7 (seksi).
23:35
C.S.I. (K16)
Varsin hyvä vuosi. Kun autiomaasta löytyy piano ja sen sisältä ruumis, tutkijat joutuvat selvittelemään Vegasin synkkiä salaisuuksia. Greg tunsi uhrin, joten hänen on vaikea hillitä tunteitaan. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:35
Bones (K16)
Poika paketissa. Jäteauton löyhkäävästä kuormasta löytyy kadonneen nuorukaisen ruumis. K16
01:30
Lain nimessä
Ojasta allikkoon. Invapaikalle pysäköineen miehen auto lähtee hinaukseen, mutta mies ei suostu nousemaan autosta - ei edes poliisin käskystä. Toisaalla poliisi tekee iskun taloon, jossa majailee etsintäkuulutettu. Maantiellä virkavallan huomio puolestaan kiinnittyy Hondaan, joka vastaa viimeaikaisessa ryöstöaallossa käytettyä autoa, ja kuskikin herättää epäilyksiä. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja. K12
02:00
Eurojahti
04:00
SubChat